baya karışık bir liste olmuş ekmekle et türevi şeyler yemiyoruz . yulaf ezmesini zaten sabah ekmekli kahvaltı yerine yapıyoruz köfteyi onunla yapmışsın ekmek yemişsin öğlenin monti menüsü olmamış canım
hoşgeldin maytapçığım nasılsın nasıl gidiyor montiye devam mı ?
hoşbuldum nazcım iyi gidiyorum 1ayımı doldurdum 3 kilo civarında verdim benim içinçok çok iyi bozmamak kaçamak yapmamaktı zaten hedefim onu tutturdum kilo vermek 2. planda kalıyor çünkü geçen marttan beri sürekli başlayıp başlayıp bırakarak montiyi yoyo diyetlerine çevirmiştim .3 kişi başladık bu sefer onlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
sen napıyosun canım takip ediyorum sende kaçamaksız gidiyorsun hedef nedir
kilo verme konusunda karamsarlıga düştüm yine
bu adet döneminden sonra biraz daha ugraşıcam ve sonra bırakıp diyeti kilomu korumaya bakıcamm
1 yıldır kurtulamıyorum bu rakamlardannn
dahada fazla ugraşmıycam artk
Günaydınlar kızlar . Sabah sabah moralim bozulda ya . Ben doygunun tam buğday ekmeğini alıyorum . Ilk almaya başladığımda içindekiler kısmını okudum şeker yoktu . Bugün ekmek poşetinin üstüne içindekiler kısmına gözüm ilişti şeker yazıyor içeriğinde çok uyuz oldum bimdeki aknaz peynire benzedi bu ankarada %2,5 iken yağ oranı istanbulda %9
bi ara yufka alıp börek yapmam lazım kalmadı dolapta
aben abla sen böregi pişirip öylemi atıyordun
pişmi konunca nasıl oluyor? çıkardıgında tadı degişmiyor degilmi?
banuşum bak yıl başı artısınıda temizlemişsin .ayın 9 dan sonra hızlı gidecek eminim . reglinde olsun bitsin kıracaksın 65 64 zincirini. kajuma bak yılmadı şimdi 62 yi zorluyor .
bunu kendin için yap lütfen 2 hafta daha kilon degişmesse o zaman rütine alırsın..küçük kaçamakları boş ver. okadar olur ..
biliyorsunki duygularını benden iyi kimse anlayamaz .bi kaç hafta daha sık dişini bence kırılacak zincirlerin .şimdi vazgeçersen için rahatmı edecekki hayır buna adım gibi eminim. daha bir kısır döngüye gireceksin .
..tam kale kapısına dayanmış kaleyi alcakken şavaşdan kaçıyormusun ?
yok banuşujm elektrikde sorun . önceki akşam 1 dk kesilmişti. çok nadir kesilir oda 1.2. dk .
nazlım şekeri ekmekdeki maya için koyuyorlar sanırım çok az miktarda . çok fazla sorun etme kendine ...
Banuşumunda dedigi gibi ankarada çok güzel fırınlar var çok güzel ekmekle çıkıyor. ıstanbulda bulammısın öyle yer ?. 2. Ekmek alıp buzluga koyarsan sana bikaç hafta yeter .
Birde ekmek için 1 numara bence halk ekmegin tb. Al ..sanırım köy ekmegi diyede geçiyor ıstanbuldaki en saglıklı ekmekmiş .
pişirip çok sogumadan tek porsiyonluk (yani bebelerin beslenmelerine göre ) streç filme sarıp koyuyorum banuşum. sabah okula giderkende çıkarıyorum öyleye kadar çözülüyormuş tazecik ve yumşaçık oluyor yani...
benimde bitii ben yufkayı pazardan alıyorum yufkacılar getiriyor .çok taze oluyorlar her hafta 2 kilo alıyorum . biri ıspanaklı digerinide her hafta başka malzemeden yapıyorum (kabak patates peynir . ama pavorimiz ıspanaklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?