Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet farkındayım canım sabah pek bişey yemediğim için öğlen çok açıkınca saldırdım galıba yarın tedarıklı gelcem işee

akşam nohutla salata yesem nasıl olur acaba:26:

iyi akşamlarrrr
uuzn zmandır menü yazmıyorum sanırım yazayım hemen

sabah
2 ceviz büyüklügünde ekmek
peynir zeytin domates 2 biber
6 zytn

öglen
2 haşlanmış yumurta
yogurt
lahana salatası

akşam
1 elma
yarım nar
2 ceviz
1 bardak tarçınlı sıcak süt

2.5 lt su
4 fincan bitki çayı

not: aslında akşama haşlanmış karnıbahar yiycektim
amaa cnm çok tatlı çektiii çocuklar elme yerkenn 1 taned eben yedimm
sonrada biraz nar derken akşam yemgim olu verdi

yarın regli olmam lazım ama n ufak belirti yok yaaaa
umarım çok uzamaz bu reglii işi
kalınlaştıhgımı hissediyorum

hoşgeldin maytapçığım nasılsın nasıl gidiyor montiye devam mı ?

hoşbuldum nazcım iyi gidiyorum 1ayımı doldurdum 3 kilo civarında verdim benim içinçok çok iyi bozmamak kaçamak yapmamaktı zaten hedefim onu tutturdum kilo vermek 2. planda kalıyor çünkü geçen marttan beri sürekli başlayıp başlayıp bırakarak montiyi yoyo diyetlerine çevirmiştim .3 kişi başladık bu sefer onlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
sen napıyosun canım takip ediyorum sende kaçamaksız gidiyorsun hedef nedir

kilo verme konusunda karamsarlıga düştüm yine
bu adet döneminden sonra biraz daha ugraşıcam ve sonra bırakıp diyeti kilomu korumaya bakıcamm
1 yıldır kurtulamıyorum bu rakamlardannn
dahada fazla ugraşmıycam artk

merhaba hanımlar geçen sene burada olanlar beni hatırlar yaklaşık 5 kg vermiştim burada fakat 3 aydır falan uygulayamıyorum diyetten cok bunaldım sanırım ve 1 kilo falan aldım tekrar belki 2 bilmiyorum tartım yok şuan. bana bir fikir bir öneri verin nolur tekrar karalılık kazanmam lazım

İyi akşamlar....Nihayet gelebildim.Geçen hafta yazmıştım.Bende pazartesi itibariyle montiye başladım.Kilom 65,6 kg.
Bugünkü menüm, sabah 1 yumurta, peynir, çay, 1 dilim tam b.emeği
öğlen, lahana kapuska( yağsız yaptım, domates sos ile)
akşam, kapuska,brokoli ve yoğurt.Az önce 1 portakal yedim.
Yalnız benim sorunum kilo verememek.Yıllarca sürekli diyet yaptığımiçin metabolizmam durmuş.Bakalım haftaa yarım kg bileversem benim için süper.60 kg olmak istiyorum....

benim kaçamaksız 6. haftam bu hafta ilk etapta 53 kilo olup sonrasında hedefimi 50 kg çekicem . tek başına monti yapmak zor oluyor bende tekrar başladım burda kızlarla şimdilik süper gidiyor İNŞALLAH devamıda gelir .

günaydın hatunlar...
banuşum dün akşam az okudum ama yazma fırsatım olmadu du mesajları okıyıp geliyom .

Günaydınlar kızlar . Sabah sabah moralim bozulda ya . Ben doygunun tam buğday ekmeğini alıyorum . Ilk almaya başladığımda içindekiler kısmını okudum şeker yoktu . Bugün ekmek poşetinin üstüne içindekiler kısmına gözüm ilişti şeker yazıyor içeriğinde çok uyuz oldum bimdeki aknaz peynire benzedi bu ankarada %2,5 iken yağ oranı istanbulda %9

günaydınnnlar efemmmmmmm
elektiriklerde sorun var ya habire kesiliyorrr siiznde öylemi aben abla?

nazcım ekmegini fırından alsan aslınd aistanbulda çok güsel b fırınlar var
ekmekleirde güzel oluyorrr bende bi market buldum oradan alıyorum kocaman dilimleri oluyor eve getirip kesiyorum kendim

banuşum bak yıl başı artısınıda temizlemişsin .ayın 9 dan sonra hızlı gidecek eminim . reglinde olsun bitsin kıracaksın 65 64 zincirini. kajuma bak yılmadı şimdi 62 yi zorluyor .
bunu kendin için yap lütfen 2 hafta daha kilon degişmesse o zaman rütine alırsın.. küçük kaçamakları boş ver. okadar olur ..
biliyorsunki duygularını benden iyi kimse anlayamaz .bi kaç hafta daha sık dişini bence kırılacak zincirlerin . şimdi vazgeçersen için rahatmı edecekki hayır buna adım gibi eminim. daha bir kısır döngüye gireceksin .
..tam kale kapısına dayanmış kaleyi alcakken şavaşdan kaçıyormusun ?

yok banuşujm elektrikde sorun . önceki akşam 1 dk kesilmişti. çok nadir kesilir oda 1.2. dk .

Son düzenleme:
bi ara yufka alıp börek yapmam lazım kalmadı dolapta
aben abla sen böregi pişirip öylemi atıyordun
pişmi konunca nasıl oluyor? çıkardıgında tadı degişmiyor degilmi?

nazlım şekeri ekmekdeki maya için koyuyorlar sanırım çok az miktarda . çok fazla sorun etme kendine ...
banuşumunda dedigi gibi ankarada çok güzel fırınlar var çok güzel ekmekle çıkıyor. ıstanbulda bulammısın öyle yer ?. 2. ekmek alıp buzluga koyarsan sana bikaç hafta yeter .
birde ekmek için 1 numara bence halk ekmegin tb. al ..sanırım köy ekmegi diyede geçiyor ıstanbuldaki en saglıklı ekmekmiş .

bi ara yufka alıp börek yapmam lazım kalmadı dolapta
aben abla sen böregi pişirip öylemi atıyordun
pişmi konunca nasıl oluyor? çıkardıgında tadı degişmiyor degilmi?

pişirip çok sogumadan tek porsiyonluk (yani bebelerin beslenmelerine göre ) streç filme sarıp koyuyorum banuşum. sabah okula giderkende çıkarıyorum öyleye kadar çözülüyormuş tazecik ve yumşaçık oluyor yani..aynı ilk piştigi gün gibi oluyor tadıda..
benimde bitii ben yufkayı pazardan alıyorum yufkacılar getiriyor .çok taze oluyorlar her hafta 2 kilo alıyorum . biri ıspanaklı digerinide her hafta başka malzemeden yapıyorum (kabak patates peynir . ama pavorimiz ıspanaklı .

Son düzenleme:

haklısın tabiki içim rahat etmiycek hatta kilo bile alıcam eminim kiii
69 dan düştüm 65 ee hızlı hızlı yine kilit noktaya geldik yani
dediign gibi reglimde bitsin bakalımmm sonuç ne olcakk
zaten tartılmıyorum hiçç tartılsam daha beter bozulcam biliyorum

bugün ve yarın pro yapayım dedimm yani şöle
sabah yumurtalı kahvaltı,öglen pro salata, akşamda karnıbahar yogurt yiycemm
yarındaa proyu daha çok yerimmmm işte böyleeee
reglimde olsunda haftaya zaten 2 günlük yulaflı listeyi yapıcamm uzun süredir yapmadımmm
kujumdüştümü 62 yeee amanın darısı bana inşşş

bende artık bimin köy ekmeğini alayım ozaman şu 1 paket ekmeğim bitsin sonra ondan alayım bari

bende anneme gidince onun yufkacısından alıyorum
peynirli tepsi böregi yapıcma bi birazda sigara böregi sarayım diyorum onu seviyor çocuklarr
patatesli kıyamlıda olabilirrr
böyle toptan yapınca süper oluyor yaaa çıkart kullannn hemecikkk
çocuklarda seviyorrr böregii

zilimin böregi bitti belki ondanda yaparım ama ben onu fırında yapınca baya kuru oldu üst kısımları
yumurta sürücem bir dahakine fırına atarkennnn kızartınca süper olmuştu emmeee

ben kaçtımmmm biraz işlerim var toparlayımmmm

ha unutmadan sorayaım bu bemiks ampulün kokusu hala saçlarımda yaaa sizdede öle oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…