zilimmmm sen hiçç krem kullanmıyormusun? saçlarına
ben kaçtımmmm biraz işlerim var toparlayımmmm
ha unutmadan sorayaım bu bemiks ampulün kokusu hala saçlarımda yaaa sizdede öle oldumu?
afiyet olsun banuşum ...iyi akşamlarrrr
uuzn zmandır menü yazmıyorum sanırım yazayım hemen
sabah
2 ceviz büyüklügünde ekmek
peynir zeytin domates 2 biber
6 zytn
öglen
2 haşlanmış yumurta
yogurt
lahana salatası
akşam
1 elma
yarım nar
2 ceviz
1 bardak tarçınlı sıcak süt
2.5 lt su
4 fincan bitki çayı
not: aslında akşama haşlanmış karnıbahar yiycektim
amaa cnm çok tatlı çektiii çocuklar elme yerkenn 1 taned eben yedimm
sonrada biraz nar derken akşam yemgim olu verdi
maytabım hoş gelsdin bi ce diyip kaçma kıs ..hoşbuldum nazcım iyi gidiyorum 1ayımı doldurdum 3 kilo civarında verdim benim içinçok çok iyi bozmamak kaçamak yapmamaktı zaten hedefim onu tutturdum kilo vermek 2. planda kalıyor çünkü geçen marttan beri sürekli başlayıp başlayıp bırakarak montiyi yoyo diyetlerine çevirmiştim .3 kişi başladık bu sefer onlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
sen napıyosun canım takip ediyorum sende kaçamaksız gidiyorsun hedef nedir
blackım hoşgeldin.merhaba hanımlar geçen sene burada olanlar beni hatırlar yaklaşık 5 kg vermiştim buradafakat 3 aydır falan uygulayamıyorum diyetten cok bunaldım sanırım ve 1 kilo falan aldım tekrar belki 2 bilmiyorum tartım yok şuan. bana bir fikir bir öneri verin nolur tekrar karalılık kazanmam lazım
hadı hayırlı olsun ..tekrar hoşgeldin .İyi akşamlar....Nihayet gelebildim.Geçen hafta yazmıştım.Bende pazartesi itibariyle montiye başladım.Kilom 65,6 kg.
Bugünkü menüm, sabah 1 yumurta, peynir, çay, 1 dilim tam b.emeği
öğlen, lahana kapuska( yağsız yaptım, domates sos ile)
akşam, kapuska,brokoli ve yoğurt.Az önce 1 portakal yedim.
Yalnız benim sorunum kilo verememek.Yıllarca sürekli diyet yaptığımiçin metabolizmam durmuş.Bakalım haftaa yarım kg bileversem benim için süper.60 kg olmak istiyorum....
duydunmu eftan kahvaltı yapılacakAebennim eftandiseye soylermisin kahvaltisini yapsin
Sorma ben zivanadan ciktim cok fena:)
afiyet olsun çamlıcam önceki mönülerin gibi çok başarılımerhaba arkadaslar,epeydir menumu yazmadim ama yazilacak menulerimde yoktu ama bugunden itibaren daha dikkatliyim
bugunki menum
sabah 6:30
1 haslanmis yumurta az beyaz peynir ve capuccino
oglen 12:30
1 parca tavuk izgara az yogurt
ara 1 mandalina
aksam ispanak yemegi ve yogurt
masumcum supersin valla tebrik ediyorum seni 90 kilodan dusup boyle fistik gibi olmussun yahelal sana
ecrincim tüm gün mönü yazsan daha iyi yorum yaparız canım ...öğlenki menüm kızlar
kıvırcık salatası yarım göbek kara lahana maydonuz zeytin yağlı ve limonlu
2 köfte yuklaf ezmesiyle yapılmıs
1bardak ayran ve küçük çeri domatesi 2adet 2çatalda peynır
1dilim tam buğday ekmeği sabah elmek yemedım diye ne bulduysam yedım
şimdide şekersiz türk kahvesi
ayyy şekersizde içilebiliyormus valla başta zor oluyordu ama içiyorum şimdi :))
afiyet olsun zilim .denemek lazım ...ama malum yumrutayla karbon pek katmıyoruz fakat çok seyrek olrak belki görmeyiz ..kıslarrrr....kıslarrrr....
karnıbahardan süüüper bi yemek yaptım..yemekte sayılmaz aslında...montiye uyarlanabilirse mutlaka deneyin değişiklik olur diye sizede yazayı dedim...
akşam karnıbahardan yemek yapacaktım bu gün için kendime.hep yemek yapıyorum dedim biraz değişiklik olsun diye netten baktım hafifte kendim eklemeler yaparak harika bişey yaptım valla yemeğe doyamadım akşamada kalan yarısını yapıcam karnıbaharın...
karnıbaharları dal dal ayırıp hafifçe haşladım.iyice dağılmasın diri kalsın biraz..
bir kapta:
-2 yumurta(ben yarım küçük karnıbahara 1 yumurta kırdım)
-3 kaşık galete unu(ben bir kaşık kullandım)
galete unu yerine tam buğday unu yada tam buğday ekmeğini kurutup ufalayarak elde edilmiş galete unuda olur.ama aebenim yumurta ve galete ununa ne der bilmiyorum.çok az konuluyor ama genede o bilir.son onay ondan gelir.yada unsuz yapılabilir bence.
-yarım çay bardağı kadar süt(un katmassanız sütte katmayın bence un sütü çekiyor galete unu olmassa sütle çok cıvık bir sos olur)
-2 yemek kaşığı kadar sıvıyağ
bir fiske tuzot(bunu ben ekledim yavan olmasın diye ama kulanmassanız baharatlarla da tat verebilirsiniz ve normmal tuz eklersiniz..
bunları çırpıp bir bulamaç elde edin ve karnıbaharları bu sosa bulayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 200 derecede kızarana kadar pişrin.yanınada bol sarmısaklı bir yoğurt yapın.(ben yoğurfa pul biberde ekledim)
dip sos gibi banıp banıp yiyin.allahım yok böyle bi lezzet yaw...tuzotla karnıbaharların cips gibi bi tadı olmuştu.sarmısaklı yoğurt sosuylada aynen cipsi dip sosla yiyyor gibi hissettm kendimi...walla deneyin yerkende bana dua edersiniz
akşam olsada yine yapsam yesem....
nazlım kıs maşallah cadı 5 li rakamları görmüşsün müjdede vermiyon .
Tebrikle canım hakediyorsun :119::119::119::119::119::119::119:
nazlım hakikaten irade örneğisin walla cnm...tebrikler...
aebenim aplam dün izledinmi bilmem,haluk saçaklı vardı derya baykalın proğramında.diyet hatalarından bahsederken bir zamanlar montgnac isimli bir zat vardı etle ekmeği yedirmiyordu millete falan diye bahsetti.dengeli ve sağlıklı beslenmek için her öğün her gıda türünden almak lazım dedi(her öğün sebze-tahıl-et-süt ürünleri)guruplarından almak şart dedi vs..
ve bunu ilke edinmiş fakat kaloriyi azaltan diyetisyenlerden dem vurdu.1200-1300 kalorilik diyetler veriyorlar dedi.1700'ün altına pek düşmemek lazım falan diye bahsetti.hareketi arttırın ama kaloriyi azaltmayın fakan dedi...
kendince belki haklı ama bazı bünyeler varki(mesela şekil 1A bendeniz olurum)tahıl gurubuyla yağlı karbonları aynı anda alır almaz anında şişiyorum yaw.acaba bünye buna alıştığı içinmi yoksa hepmi böyleydim bilmiyorum.daha önce hiç dikkat etmemiştim yani kiloluyken falan..ama şu an öyleyim yani..2-3 gün öyle hem karbon hem yağlı pro yesem ödem gibi şişlik oluyor vücudumda sanki..
sen ne diyorsun haluk saçaklının söyledikleri hakkında aplam..izlemek isteyenler için sanırım vardır videoları dünki proğramın...
Asansor bozulmus cıkıp gratıse ve eczaneye gıdecektım.
Nazcımmm tebrik edeirmm cnm hiç farketmediimmm bendee
valla çoks evindim yaaaaaaaa
darısıııı banaaa
kıslar unutmşum . ütüm bozuldu ee ömrüde doldu . plhips almayı düşünüyorum varmı tavsiyeniz öneriniz..?
ben tefal kullanıyorumm abla bayada memmunumm
nasıl alcaksın kazanlı ütülerden mi?
plipste güzeldir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?