Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm sen hiçç krem kullanmıyormusun? saçlarına

günaydın kıslar...evdeyim bu sabah..çocukları at çifliğine götüreceklermiş ders yok eve geldim bende..keşke dün karar verselerdi ben okuldan çıkana kadar yada haber verselerdi de sabah erkenden çocuğu sar sarmala yollara düşmezdim..

banum ben hiç krem kullanmıyorum cnm.saçımda boya olmasına rağmen,hatta saçlarım sarıykende kullanmadım.çok çabuk ağırlaştırıyor diye.benim saçlarım çok yumuşak normaldede cnm.kuaförüm bile düz fön çekilecekse iyi hoşta topuz yada maşa vs..bişey yaptıracaksam suratı değişiveriyor:)) yumuşaklıktan tutmuyor saçlarım ne maşa nede topuz.ortaokuldayken bando takımındaydım saçlarınızı sarsın anneniz demişlerdi bayram için.o zamanlar acaip gür birde saçlarım tokalar tutmuyor o kadar kalın bir kuyruğum vardı.annem akşam tüm gece uğraştı kadın yorgun argın,sabah bi saldık dümmmdüz:)) annem acaip sinirlenmişti dün gibi hatırlıyorum,saçlarında senin gibi inat bi gram bi kıvrılmamış demişti

birde sık sık yağlayıp ballayınca ipek gibi oluyor,sabahları düzleştiriciyle 5 dk'mı almıyor düzleşetirmesi.çünki zaten dümdüzsadece uçlarını bastırıyorum zaten..neler denedim az dalgalı olsun diye ıslakken topuz yapıp 1 gece öyle uyudum ııh ıh olmadı,bigudilerle yattım gene olmadı..olmadı gitti...ince telli olduğu için çok yumuşak onun içinde kreme gerek kalmıyor.dove'un saç bakım terapisi diye bi krem vardı ondan aldım kokusu çok hoşuma gittiği için ama bir kere kullandım ağırlaştırıverdi saçlarımı öylece duruyor...

ben kaçtımmmm biraz işlerim var toparlayımmmm

ha unutmadan sorayaım bu bemiks ampulün kokusu hala saçlarımda yaaa sizdede öle oldumu?

banum bemix 'in kokusu yıkasanda çıkmıyor.eşim bepantende aynı işi görür ben sana bepanten getireyim diyene kadar bende bemix kullanmıştım.aman allahım o ne feci bir koku öyle yaw..eşiminde canına tak etmiş demekki adamcağız bepanten ampul getirdi.bemix'i enjektör yoluyla bile hastaya zerk ettiklerinde afedersiniz idrarı ve teri bile öyle kokuyormuş.o dönem her sabah pilates yaparken herledikçe saç diplerimden bir koku gelirdi..iğğğk valla şu an bile aklıma geldi midem bulandı..doğum sonrası hormonal dengesizlikten kaynaklanan saç dökülmesi yaşamasaydım hayatta o kokuya dayanamazdım sanırım..elindekileri 2'şer 2'şer kır hemen bitsin bepanten ampul al cnm..o kokmuyor.

hım anladıgım kadarıyla snein saçlara kreme gerenk yok cnm
ama benim saçlar elektirikleniyor filann yanii kabarıyordu iyi geldi gibi sankii
eskiden çok yagıydı saçlarım kilo verince o bileee düzeldi

uçları kötü duryor birazz kestirmek istiyorum amaaa uzatmak için bakım yap sonra kestir
mantıklı gelmiyor 1 yıl olcak ama en son kestirdigimden beri uçlarından aldırsammı bilemiyorum?

bugün yasin günü kılsar öyleyin çıkıcam ....
mesajlarınıza yorum yapıp kaçayım ....

afiyet olsun banuşum ...
maytabım hoş gelsdin bi ce diyip kaçma kıs ..
canım yazın bende uzun yapmasamdakilo aldıkça monti yaptım yeni aldıklarımı verdim ama bu zaman zarsfında bünyei iyce montiye alıştırmışım farkında olmadan ...
senin durmunda biraz öyle olmuş .şöyleki sen montiye ilk başlagında ayda 5 kilo 2. ayda 10 kiloyu verip eyvallah demişdin .
bu sene 1 ayda 3 kiloya düştü ..
bundan anlaşılan şu bir beslenmeyi nekadar çok uygulayıp bırakırsak bünye ona adepde oluyor ve artık eskisi gibi yanıt mermiyor . bu hangi beslenme olursa olsun aynı durum . bunu sendede görüyorum ...

ama tebrik ederim 3 haftayı kaçamaksız atlatmışsın . varsın hedefine 2 ayda deyilde 3 ayda ulaş .
azminin devamını diliyorum maytabım ...
blackım hoşgeldin.
çok almaışlsın güzelim .. en iyi motivaosyon buraya sık gelmekdir blackım .
hadı hayırlı olsun ..tekrar hoşgeldin .
ecz canım eger kilon durduysa biraz proya agırlık vermelisin çok sebze olmuş mönün . ygourduda unutma .

Aebennim eftandiseye soylermisin kahvaltisini yapsin

Sorma ben zivanadan ciktim cok fena:)
duydunmu eftan kahvaltı yapılacak
afiyet olsun çamlıcam önceki mönülerin gibi çok başarılı

ecrincim tüm gün mönü yazsan daha iyi yorum yaparız canım ...
nazlışımda uyarmış .etle ekmek karışmıycak montide .
öylenin monti olmamış canım ...
sabah ekmek yemediysen diger ögünlerinde baklagil yşiyebilirsin yada 1.2. dl ekmek fakat o ögünde sedece sebze yogurt olabilir ,et asla .

afiyet olsun zilim .denemek lazım ...ama malum yumrutayla karbon pek katmıyoruz fakat çok seyrek olrak belki görmeyiz ..
ama sadece yufmrutaylada olur bu tarif . yulafla birazdaha çıtır olur okadar. afiyet olsun deneyceklere..

nazlım kıs maşallah cadı 5 li rakamları görmüşsün müjdede vermiyon .
tebrikle canım hakediyorsun :119::119::119::119::119::119::119:

aebenim aplam dün izledinmi bilmem,haluk saçaklı vardı derya baykalın proğramında.diyet hatalarından bahsederken bir zamanlar montgnac isimli bir zat vardı etle ekmeği yedirmiyordu millete falan diye bahsetti.dengeli ve sağlıklı beslenmek için her öğün her gıda türünden almak lazım dedi(her öğün sebze-tahıl-et-süt ürünleri)guruplarından almak şart dedi vs..
ve bunu ilke edinmiş fakat kaloriyi azaltan diyetisyenlerden dem vurdu.1200-1300 kalorilik diyetler veriyorlar dedi.1700'ün altına pek düşmemek lazım falan diye bahsetti.hareketi arttırın ama kaloriyi azaltmayın fakan dedi...

kendince belki haklı ama bazı bünyeler varki(mesela şekil 1A bendeniz olurum)tahıl gurubuyla yağlı karbonları aynı anda alır almaz anında şişiyorum yaw.acaba bünye buna alıştığı içinmi yoksa hepmi böyleydim bilmiyorum.daha önce hiç dikkat etmemiştim yani kiloluyken falan..ama şu an öyleyim yani..2-3 gün öyle hem karbon hem yağlı pro yesem ödem gibi şişlik oluyor vücudumda sanki..
sen ne diyorsun haluk saçaklının söyledikleri hakkında aplam..izlemek isteyenler için sanırım vardır videoları dünki proğramın...

nazlım kıs maşallah cadı 5 li rakamları görmüşsün müjdede vermiyon .
Tebrikle canım hakediyorsun :119::119::119::119::119::119::119:

evet ablam gördüm 5 li rakamları hemde farkında olmadan yedim şekerli ekmeğe rağmen . Normalde cumadan cumaya tartılıyorum ama sabah duş alırken dayanamayıp tartıldım . Sağol ablam senin ve burdakilerin sayesinde hırslanıyorum

zilimmm
her diyetisyen farklı bir şey diyor yaaa insanın kafası karışıyor fakat
şok diyet,detoks,kh diyeti vs gerçekten hepsi çok fayda saglamıyor verilen kilollarda geri alınıyor
amaa ben ne zman monti yapsam hem verdiigm kiloyu almıyorum geri
hemde inceliyorummm

çogu diyetiyen pilav ,makarna ile yogurt yedimriyor mesela
buda montiylee aynı kapıyaa çıkıyor aslındaa

nazcımmm tebrik edeirmm cnm hiç farketmediimmm bendee
valla çoks evindim yaaaaaaaa
darısıııı banaaa

zilim canım bzim bünyeler o şekilde verdiginden birazda alışmış bu ayrıma ...
fakat geri alınan kilo deyil genelde şişlik oluyor. bizim piskolojide yukarda yazdıgın gibi kilo almaya tahammülü olmadıgından uzak duryoruz diyet dişı şeylere ....

fakat 1700 kl ben baya kilo alırım bazan bakıyorum 1400 kl diyelere aşagı yukarı aynı bizde baya az kl alıyoruz ... bu alıştırmayla alkalı ..
özelikle bu az kll işini kilomuz durunca dahda diba vuryoruz bu hata aslında kl azaltmak sadece bir kaçgün belki işe yara sonrası hüsran ..
buda amcamın kl. kısıtlamadan bolca yiyrek ve gl endeksine dikkat ederek diyet yapmak mantıgı bence çok dogru..ben genelde bol yedigimde kilo veririm az yedigimde ise duruyor .kilom
ama etle ekmek işinde kendi şahsi fikrm kararsızım . fakat iyi bildigim bişi etle ekmek yendiginde gerçekden migde çok zorlanıyor h ve hazım satlerce daha fazla uzuyor ..
bu ayırımı sadece monti uygulamıyor zilim .. NİLGÜN .MARANKİ vs de hep söylüyor yemek yerken toprakdan gelenle hayvandan gelen gıdayı birlikde yemyin diyor ..
ve meyveyle eti hengi diyetisyen vs önerir. hiç biri .

kişi olrak şu bu diyemem ama amcam 20 yıl önce yazmış monti kitabını .. ve görüyorumki onun uyguladıgı bir çok şeyi bizim dr ve diyetisyenler yeni fark ediyor ...
bundan 5 yıl önce gl endksi kim diyetlerde ele alırdı (çok nadirleri dşında )hepsi kl hesabına girisirlerdi bi çogu halada öyle .

...yılarca yagsız diyetleri öne sürenler .şimdi kilo yapan şeyin yag deyil gl endeks yüksek olan gıdalrın yaptıgını nasılda haykırıyor .

Son düzenleme:
ben kaçar kıslar yasin ipdal olmuş ama onun yerine komşum çagırdı oraya gidicem ...
sevgiyle kalın .

diyarım senide özledim aşıga görüyorum, mucuks .

zilim bu stepperr belid einceltiyormuşş ve iç bacaklarada faydası olur gibi geldi bana:26:
bugn başlıyorum yarım saat yeter sanırımm
ama hepsini birden yapamammmm zamanla artırcam
diyete ş başladıgım kışta yapıyorudum 40 dk bile biniyordummm yawww hey gidi günler
ipte atlıcam ardından

kıslar unutmşum . ütüm bozuldu ee ömrüde doldu . plhips almayı düşünüyorum varmı tavsiyeniz öneriniz..?

kıslar unutmşum . ütüm bozuldu ee ömrüde doldu . plhips almayı düşünüyorum varmı tavsiyeniz öneriniz..?

ben tefal kullanıyorumm abla bayada memmunumm
nasıl alcaksın kazanlı ütülerden mi?
plipste güzeldir eminim

ben tefal kullanıyorumm abla bayada memmunumm
nasıl alcaksın kazanlı ütülerden mi?
plipste güzeldir eminim

kazanlıları nereye koyacan banuşum . normal alırım sanırım . yarın almam lazım ütü biriksi .akşam kızım göleigni ütüyodu yavrum fatetmemiş yakmış.
akşam inceleyim genlde phlips tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…