merdiven yokmu ocdim .?
seviyom seni leynn
kıslar unutmşum . ütüm bozuldu ee ömrüde doldu . plhips almayı düşünüyorum varmı tavsiyeniz öneriniz..?
slm montici güzel nasılsınız bakalım
menümü yazıyorum sizlere
sabah 1 yeşil elma
kahvaltı09:00
3dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
2 küçük salatalık
biraz peynır 4 zeytin
1 çay şekersiz
öğlen de
yoğurt 1 kase
kıvırcık salatası ve patlıcan yemeği yemeyi düşünüyorum kızlar.
veee dün akşam teyzemlere gittim bana zayıflamıssın sen naptın dedi bende yok çok fazla değil 1 kaç kılocuk dedım valla az vermişsin ama sıkılaşmıssın dedı :))) çok mutlu oldum o koca göbeğimin indiğinee :)
bende bugünki listemi yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
cevizli ezme
öğlen
2 adet karnıyarık
1 kase yoğurt
akşam
taze fasülye
yoğurt
afiyet olsun canım sen bir gün protein bir gün sebzemi yapıyorsun
ben kaçar kıslar yasin ipdal olmuş ama onun yerine komşum çagırdı oraya gidicem ...
sevgiyle kalın .
diyarım senide özledim aşıga görüyorum, mucuks .
naz
aslındaa pro yaptıgında iki gün ard arda yapsan daha ii degilmi
çünkü ir gün ekmek yemiyorsun ya yediigndee veridkelrin geri geliyor o sebepten dedimm
ama bende çok hoşlanmıyorum 2 gün yapmaktaaa tavuktan tiksindimm bile yanii
fakat bugün ve yarında pro benim için bol bol yımırta yiyorum napayım
cumadan sonra normal montiye devammmm
haftaya çarşamba perşembede yeşil elmalı aben abla listeisni yapıcammm
bu 64 lerii bi ileri bi geri kırmaya çalışıcam inşş
ziligurti bu baktığımız site varya E.Sallı nın resmi sitesi değilmiş bu 1.
2.ise twi.tterdan yakında falan diye yazıyor.
ocd'im walla fıtık oldum ...kendi ürünleri sattığı site niye resmi sitesi değilmiş yaw..
twittere sabah kalkar kalkmaz hemen baktım orda yazıyor ewet,yakında başlıycam tarih bildireiceğim falan diye.bu ocak 15'te başlasa bildirirdi zaten bence.ne kaldıki şurda?
epruuuu epruuuu...yeter gari yattığın kaldır totişinide millete pilates yaptır gııı..yağ bağlıycaz haberin yok...koşu bandı almaya karar verir gibi oldum biraz zaten bu yüzden.az öncede eşime ben koşu bandı alıcam dedim telde.al cnm bize bu evde küçük gelecek bu gidişle.inşallah tayin mayin olmayız yoksa halimiz harap dedi..aldığım stepper'e doydum hemen dizlere fazla baskı yapıyormuş.birde sıkıldım hemen.çok maymun iştahlıyım.koşu bandı olupta bıkan varmı aranızda?yani onada hemen bılıyormu..bıkmadan yaptığım tek şeydi pilates yaw...yoksa yine salonamı yazılsam.motivayonum bozuluyor bu aralar.hiç hevesim kalmadı spor yapmaya nedendir bilmem..ben hiç böyle değildim...gökten taş yağsa gider yapardım o derece bağımlıydım...noldu bana böyleee
banum ve ocd'im bişey sorucaktım size unuttum..
çocuklarınıza her sabah yumurta veriyormusunuz?ben oğluma veriyorum çokmu geliyor acaba?eşim gelmez melmez dedi ama çocuğun yanağında elle dokununca pürüz var gibi gelmeye başladı.birde 2-3 yerinde sinek ısırığı gibi allerjimsi bişeyler çıktı geçen hafta ama kayboldular.tereddütte kaldım.karaciğerinimi yordu her sabah yumurta yemek diye.başkada bişey istemiyor sıpa...neler yaptım koydum ııh ayılı yımaata diyor.(ayılı yumurta:türkçe meali=ayı şeklindeki tavada yumurta)birde her sabah bir yemek kaşığı kadar bal katıyorum sütüne ..çok mu kuvvetli geliyor acaba?
selam zilim ve tüm montici arkadaşlarımocd'im walla fıtık oldum ...kendi ürünleri sattığı site niye resmi sitesi değilmiş yaw..
twittere sabah kalkar kalkmaz hemen baktım orda yazıyor ewet,yakında başlıycam tarih bildireiceğim falan diye.bu ocak 15'te başlasa bildirirdi zaten bence.ne kaldıki şurda?
epruuuu epruuuu...yeter gari yattığın kaldır totişinide millete pilates yaptır gııı..yağ bağlıycaz haberin yok...koşu bandı almaya karar verir gibi oldum biraz zaten bu yüzden.az öncede eşime ben koşu bandı alıcam dedim telde.al cnm bize bu evde küçük gelecek bu gidişle.inşallah tayin mayin olmayız yoksa halimiz harap dedi..aldığım stepper'e doydum hemen dizlere fazla baskı yapıyormuş.birde sıkıldım hemen.çok maymun iştahlıyım.koşu bandı olupta bıkan varmı aranızda?yani onada hemen bılıyormu..bıkmadan yaptığım tek şeydi pilates yaw...yoksa yine salonamı yazılsam.motivayonum bozuluyor bu aralar.hiç hevesim kalmadı spor yapmaya nedendir bilmem..ben hiç böyle değildim...gökten taş yağsa gider yapardım o derece bağımlıydım...noldu bana böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?