Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ziligurti bu baktığımız site varya E.Sallı nın resmi sitesi değilmiş bu 1.
2.ise twi.tterdan yakında falan diye yazıyor.

slm montici güzel nasılsınız bakalım

menümü yazıyorum sizlere

sabah 1 yeşil elma

kahvaltı09:00
3dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
2 küçük salatalık
biraz peynır 4 zeytin
1 çay şekersiz

öğlen de

yoğurt 1 kase
kıvırcık salatası ve patlıcan yemeği yemeyi düşünüyorum kızlar.

veee dün akşam teyzemlere gittim bana zayıflamıssın sen naptın dedi bende yok çok fazla değil 1 kaç kılocuk dedım valla az vermişsin ama sıkılaşmıssın dedı :))) çok mutlu oldum o koca göbeğimin indiğinee :)

bende bugünki listemi yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
cevizli ezme

öğlen
2 adet karnıyarık
1 kase yoğurt

akşam
taze fasülye
yoğurt

afiyet olsun canım menün güzel . dışardan iltifat aldıkça daha bir gaza geliyorsun değil mi ?

afiyet olsun canım sen bir gün protein bir gün sebzemi yapıyorsun

afiyet olsun canım sen bir gün protein bir gün sebzemi yapıyorsun

bu hafta için 2 gün protein yapma kararı aldım . dün protein günün ilkiydi . çok sıkılmamak için 1 gün ara verip ekmekli kahvaltı yaptım yarın tekrar protein besleneceğim .

ben kaçar kıslar yasin ipdal olmuş ama onun yerine komşum çagırdı oraya gidicem ...
sevgiyle kalın .

diyarım senide özledim aşıga görüyorum, mucuks .

bende sizi özledim ablam

montiyi bozmadım ama giremedim buraya

spora yazılmıştım 3 ay önce ama 2 kere gittim sadece bende kuzeni ikna ettim aynı salona yazıldım hergün görütüyor beni peşinden 3 gün oldu bakalım bugünde halkoyunları var birazdaha hareketlenelim epey yağlanmışım dün salonda farkettim bi dolu ayna olunca şaşırdım kendime bunu nasıl yaptım o kadar çokda yemedim biraz tatlı yedim fazladan demek canıma okuması yetmiş artmış bile

naz
aslındaa pro yaptıgında iki gün ard arda yapsan daha ii degilmi
çünkü ir gün ekmek yemiyorsun ya yediigndee veridkelrin geri geliyor o sebepten dedimm
ama bende çok hoşlanmıyorum 2 gün yapmaktaaa tavuktan tiksindimm bile yanii
fakat bugün ve yarında pro benim için bol bol yımırta yiyorum napayım
cumadan sonra normal montiye devammmm
haftaya çarşamba perşembede yeşil elmalı aben abla listeisni yapıcammm
bu 64 lerii bi ileri bi geri kırmaya çalışıcam inşş

bilmiyorumki banu bakalım deneme yanılma yöntemi gibi olsun kendimi fazlada kasmak istemiyorum yoksa diyetten sıkılırım bende arada kendime göre bişeyler yapıyoum mesela bu hafta hiç ara yapmıycam cumaya kadar .

ziligurti bu baktığımız site varya E.Sallı nın resmi sitesi değilmiş bu 1.
2.ise twi.tterdan yakında falan diye yazıyor.

ocd'im walla fıtık oldum ...kendi ürünleri sattığı site niye resmi sitesi değilmiş yaw..
twittere sabah kalkar kalkmaz hemen baktım orda yazıyor ewet,yakında başlıycam tarih bildireiceğim falan diye.bu ocak 15'te başlasa bildirirdi zaten bence.ne kaldıki şurda?

epruuuu epruuuu...yeter gari yattığın kaldır totişinide millete pilates yaptır gııı..yağ bağlıycaz haberin yok...koşu bandı almaya karar verir gibi oldum biraz zaten bu yüzden.az öncede eşime ben koşu bandı alıcam dedim telde.al cnm bize bu evde küçük gelecek bu gidişle.inşallah tayin mayin olmayız yoksa halimiz harap dedi..aldığım stepper'e doydum hemendizlere fazla baskı yapıyormuş.birde sıkıldım hemen.çok maymun iştahlıyım.koşu bandı olupta bıkan varmı aranızda?yani onada hemen bılıyormu..bıkmadan yaptığım tek şeydi pilates yaw...yoksa yine salonamı yazılsam.motivayonum bozuluyor bu aralar.hiç hevesim kalmadı spor yapmaya nedendir bilmem..ben hiç böyle değildim...gökten taş yağsa gider yapardım o derece bağımlıydım...noldu bana böyleee

banum ve ocd'im bişey sorucaktım size unuttum..
çocuklarınıza her sabah yumurta veriyormusunuz?ben oğluma veriyorum çokmu geliyor acaba?eşim gelmez melmez dedi ama çocuğun yanağında elle dokununca pürüz var gibi gelmeye başladı.birde 2-3 yerinde sinek ısırığı gibi allerjimsi bişeyler çıktı geçen hafta ama kayboldular.tereddütte kaldım.karaciğerinimi yordu her sabah yumurta yemek diye.başkada bişey istemiyor sıpa...neler yaptım koydum ııh ayılı yımaata diyor.(ayılı yumurta:türkçe meali=ayı şeklindeki tavada yumurta)birde her sabah bir yemek kaşığı kadar bal katıyorum sütüne ..çok mu kuvvetli geliyor acaba?

anammmmmmm bıraktınmı kız zilimmmm steperee beni gaza getirippp

ben sinir oldum bi hevesle bekliyordum özellikle karınsavar dvd sini.dvd de güya bu hafta çıkacaktı
bence alma koşu bandı aldın zaten stepper :)

bizimki sadece omlet seviyor.gün arayla yediriyorum.
ağır geleeceğini sanmam 6 ay boyunca hergün yedirdim ben.bence baldandır

selam monticanlar

aeben ablam kahvaltımı ettim bugün kısma bana

menü

sabah
kuru kayısı 1 adet 1 kaç fındık

sucuklu yumurta

ara bir kaç fıstık

öğle elma yoğurt

akşam tavuk yoğurt

gece elma

bugün 4. gün ve kaçamak olmadığı halde gram vermedim
bakalım o yüzden biraz protein ağırlıklı gideyim diyorum

zilmmmm bende haftada 3 gün bıldırcın şeklinndee
diger günlerdee normla yumurta veriyorum yani hergün
bence baldandır çok fazla veriyorsun balı 2 yk bal çok agır gelir ben ikisne 1 dolu tatlı kaşıgı veriyorum

selam zilim ve tüm montici arkadaşlarım
ben bu montiyi maalesef uygulayamadım çünkü ne zaman başlayım desem evde yenmemesi gereken ne varsa pişiyor ve bu da bnm terbiye olmaya çalışan ama tam olmamış irademi çökertiyor
ama takip ediyorum arada, belki yine denerim montiyi
bu ebru şallı konusunda hemfikirim kadını ben 2 aydır bekliyorum hatta eylülde okul açılınca tüm programlar start alır ya ben de oyle sanmıştım sanırım ebru şubatta falan başlıca gecenlerde saba tümerdeydi başlıcak dedi ama bilmiyorum yine de:44:
ya başlasa da biz de başlasak, ben bilgisayardan izleyemiyorum masa üstü olunca hareketleri göremiyorum yerde bi de arada video takılıyor bekle dur...
ben de bisiklet istiyorum eve ya bakalım, kandırabilirsem kardeşimi aldırırım malum çalışmadığımdan param yok...
bu arada senin bebiş ne kadarlıktı? bal çocuklarda alerji yapabiliyormuş yumurtayı bilmiyorum ama...
geçmiş olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…