MESAJLARINIZA GELEİM ÇÜNKİ BUGÜNDE DIŞADAYIM . ÖYLEN RİSALE DERSLERİM VAR . ÖYLEDEN SONRADA KZILAYA İNİCEM ÜTÜ İÇİN .
YİNE YOGUNBİR GÜN ENİ BEKLİYİ ..
AFİYET OLSUN NAZLIM ..
FISTIGIM AR AYPMIYORDSUN BU HAFTA BİLİYORUM . AMA YOGURT EKLE SENE ARLARINA BELKİ SONUÇ DAHA GÜZEL OLUR ..
BANUM AYNI TAVSİYE HEPİNİZE YOGURT EKLE ARALARA.
TARÇINI UNUTUNMU YİNE REGLİN TARÇIN KULANIRKEN DAHA İYİYDİ.
BU HAFTA REGL ŞİŞKİNLİGİ OLABİLİR BANUM . O YÜZDEN MORALİNİ BOZMA . HAFTA HEM REGL OLURSUN HEMDE AYIN 9 GELİR ONDAN SONRA GÜZEL GİDER KİLON .
MERHABA ESROSCUM ...
KISLAR HATUNA CEVAP YAZAMIŞSINIZ LOOOOO
CANIM HOŞGELDİN .
ÖNCELİKLE GL ENDEKSİNE DAYALI DİYET YAPMADIYSAN MOPNTİ BAYA ETKİLİDİR ..
KİLO VERMİŞ VE DURDUGUNU YAZMIŞSIN ... MALUM BU DÖNEMDEİNSÜLİN DİRENCİ ÇOGUMUZDA VAR YEDİKLERİMİZDEN DOLAYI .
MONTİ GL ENDEKSİNE DAYALI BİR BESLENMEDİR KAN LŞEKERİN DENGEDE OLUNCADA GEREKEN ENERJİ, DEPO YAGLARDAN SAGLANIR ..
3 ANA ÖGÜNÜMÜZ VAR AÇIKIRSAN ARADA YAPABİLİRSİN .
EKMEK SADECE KAHVALTIDA . BAZAN YUMGUTALI EKMESİZ KAHVALTIDA YAPIYORUZ ..
DİGER ÖGÜNLEREDE İSE ET SEBZE SALATA YOGURT TARZINDA VE PORSİYON KISITLAMASI YOK KARNIN DOYANA KADAR . HER KESİN PORSİYONU KENDİNE GÖREDİR ...
ARLARDA MEYVE YOGURT YENEBİLİR .
ASLINDA İLK SAYFA MONTİYİ İYİ ANLATIYOR BİR KAÇ DEFA OKURSAN DAHA İYİ ANLARSIN . TAKILDIGIN YERDEDE SORU SORA BİLİRSİN MUTLAKA CEVAP YAZAN OLUR ...
BEBİŞİNİDE GÜKLE GÜLE BÜYÜT ...
YHAKINDA GIDIKLIYCAN BANUŞ ..DÜNKİ MÖNÜN YUMURTTA VE SEBZE OLMUŞ . ET TÜRÜ YOKMU BUGUN YESEN . YADA BALIK ..:104::104::104::104::104:
BANUŞUM GOLUŞLARIN BESLENMESİ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR . HER DK BİŞİ YEMELERİ MI LAZIM .KOCA ADAM OLDULAR ARTIK .
KALKINCA HEMEN VERME SAAT 3 DE VAR ARALARINI ZATTEN 2 DK YEMİYORLARDIR DİMİ?
YADA KALKINCA Bİ VER TATLI VS . MEYVEYİDE 1 SAAT SONRA VER .
KÜÇÜKLER DİYE DK BAŞI BİŞİ VERMEK GEREKMEZ GALİBA .. ZİLİM DAHA İYİ AYDINLATIR SENİ..
BEN UNUTTUM GERÇİ BENİMKİLER ZIRIK KADAR OLDULARYA HEPSİDE ..
DÜN KOMŞUMDA Bİ ARKADAŞ VARDI YANIDADA TORUNU .YA YAVRUYA SÜREKLİ BİŞİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYOR AY SONRA NE OLDU? BEBE HEPSİNİ ÇIKARTI .AY 2 DK SONRA YİNE YEDİRDİ YA .
NE 5 Şİ KİZ DAHA ..aben abla w.w topiginede yazdım çok sevindim az kaldı 5.leir görmenee
menüleiren k-flekste kat ablam mesela bizim kızlar çok kaçırınca akşama azcık sütle yiyyorlar etkili yani
çikolatalısınıd açok güsell
bir süre böyle devam et bakalım ablaaa ama önemli bir ayrıntıya deginmişsin bazlama ile tavuk yememişsin
olayda burada bitiyor bence zaten
aeben ablacığım yoğurdu tek balına yimemmki ben mutlaka beraberinde bişeyle yemeliyim . çoğu zaman yoğurdu yemeklerimin üstüne döküp yiyiyorum zaten
NE 5 Şİ KİZ DAHA ..
k_flekse gerek yok banum .caanım tazecik meyve ve tarçın dururken neden yogurduma onları katam ki.?HEMDE MONTİ YAPMIYORUM DEDİM AMA GL ENDEKS BENİM HATIMDA OLMAK ZORUMDA BİLİYORSUN HİPOGLİSEMİYİM .
Artık diyet yok o yüzden kafama göre takılıyorum meyveli yogurt yiyorum arada . Eger kilo vermem böylede devam ederse tekrar şapa oturmassamSizede tavsiye edicem taze meyveyle yogurdu .malum montide pek karıştırmıyorduk .. Ama kendimde sonuç aldıgım olursa sizde tavsiye ederim .
alışırsın nazlım . Bende çok haz etmem hele monti yapmasam sadece ygourtla yenecek yemekler yerim .ama şimdi her ögünüme katıyorum . Ilaç niyetine .
naladım kajum misafir olunca zor .gerçmişolsun anacınaaeben abla fırsat bulmuşken gireyım dedim. Annem rahatsız bende kalıyo halıylede gelen giden oluyo müsait olamıyorum. Bu günlerde sporuma ve diyetime dikkat edemıyorum bu hafta olmasada gelecek hafta kilomda pek düşüş olmaz gibime geliyo öptümmm
merhaba aebenim
Yarın başlıyorum ben de tekrardanGidip büyük bir alışveriş yapacağım çok mutluyum sürekli yazmam lazım buraya motivasyonum düşüyor oda arkadaslarımın pişirdikleri yüzünden Geçen sene yanlız yaşıyordum sorun olmuyordu. Napalım sıkıcaz dişimizi. Zaten 17 gün sonra evimdeyim annem hergün güzel şeyler pişirir montignaca uygun Yarın görüşürüz iyi geceler.
bence iyi beslenmeleri ogluşların banum açıksalar zaten isterler ...valla zaten tek çocuklu hatunları anlamaları biraz zor öznurcumm!!!!!!!
Oglum yemeigni ye ,önüne bak derken ben ne yediigmi nereme yeidigmi anlamıyorum
eşim zaten erken kahvaltı yapıyorrrr
akşamda geç geliyor onun geldigindee yemek yemiş oluyor çoktannn
vesselam her şey tek bebe gibi kolay olmuyor
her zman derimki tek çocugum olsa parmagımın ucuyla bakarımm
hani dün dedin ya merdivenleir nasıl ineyim diye
valla ben yazın 3 posta 2 siyle beraber inerdimm yani 3 katta oturuyorum bende
çift merdiven düşün yani
Zilimmm
akşam süt veriyorum yaaa onu demeyi unutmuşum ballı süt veriyorummm
Süt içmeden uyumazlarr mümkün degil
zilim ip atlamayı şiddetle öneriyorum .. Arlarada pilates hareketleri ..bi dene lütfen .ocd'im walla fıtık oldum ...kendi ürünleri sattığı site niye resmi sitesi değilmiş yaw..
Twittere sabah kalkar kalkmaz hemen baktım orda yazıyor ewet,yakında başlıycam tarih bildireiceğim falan diye.bu ocak 15'te başlasa bildirirdi zaten bence.ne kaldıki şurda?
Epruuuu epruuuu...yeter gari yattığın kaldır totişinide millete pilates yaptır gııı..yağ bağlıycaz haberin yok...koşu bandı almaya karar verir gibi oldum biraz zaten bu yüzden.az öncede eşime ben koşu bandı alıcam dedim telde.al cnm bize bu evde küçük gelecek bu gidişle.inşallah tayin mayin olmayız yoksa halimiz harap dedi..aldığım stepper'e doydum hemen dizlere fazla baskı yapıyormuş.birde sıkıldım hemen.çok maymun iştahlıyım.koşu bandı olupta bıkan varmı aranızda?yani onada hemen bılıyormu..bıkmadan yaptığım tek şeydi pilates yaw...yoksa yine salonamı yazılsam.motivayonum bozuluyor bu aralar.hiç hevesim kalmadı spor yapmaya nedendir bilmem..ben hiç böyle değildim...gökten taş yağsa gider yapardım o derece bağımlıydım...noldu bana böyleee
eftamcım montiyi iyce anladıgından eminmisin ?????????????selam monticanlar
aeben ablam kahvaltımı ettim bugün kısma bana
Menü
sabah
kuru kayısı 1 adet 1 kaç fındık
sucuklu yumurta
ara bir kaç fıstık
öğle elma yoğurt
akşam tavuk yoğurt
gece elma
bugün 4. Gün ve kaçamak olmadığı halde gram vermedim
bakalım o yüzden biraz protein ağırlıklı gideyim diyorum
hoşgeldin liliş ....kızdınmı dün günlügüne yazdılarıma cadı ?selam zilim ve tüm montici arkadaşlarım
Ben bu montiyi maalesef uygulayamadım çünkü ne zaman başlayım desem evde yenmemesi gereken ne varsa pişiyor ve bu da bnm terbiye olmaya çalışan ama tam olmamış irademi çökertiyor
ama takip ediyorum arada, belki yine denerim montiyi
bu ebru şallı konusunda hemfikirim kadını ben 2 aydır bekliyorum hatta eylülde okul açılınca tüm programlar start alır ya ben de oyle sanmıştım sanırım ebru şubatta falan başlıca gecenlerde saba tümerdeydi başlıcak dedi ama bilmiyorum yine de:44:
Ya başlasa da biz de başlasak, ben bilgisayardan izleyemiyorum masa üstü olunca hareketleri göremiyorum yerde bi de arada video takılıyor bekle dur...
Ben de bisiklet istiyorum eve ya bakalım, kandırabilirsem kardeşimi aldırırım malum çalışmadığımdan param yok...
Bu arada senin bebiş ne kadarlıktı? Bal çocuklarda alerji yapabiliyormuş yumurtayı bilmiyorum ama...
Geçmiş olsun cnm...
14 kiloluk artık bebek olmuyor ocdim oda yürüsün çıksın gııııbende senni seviyorum.
Var var 4 kat merdiven var vede kucağımda 14 kg bebekim var
diyosuntefal ne varsa sende var :))))
çok başarılı mönün ecerin ... Akşam ne yedinki .proysa süper .slm montici güzel nasılsınız bakalım
menümü yazıyorum sizlere
sabah 1 yeşil elma
kahvaltı09:00
3dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
2 küçük salatalık
biraz peynır 4 zeytin
1 çay şekersiz
öğlen de
yoğurt 1 kase
kıvırcık salatası ve patlıcan yemeği yemeyi düşünüyorum kızlar.
Veee dün akşam teyzemlere gittim bana zayıflamıssın sen naptın dedi bende yok çok fazla değil 1 kaç kılocuk dedım valla az vermişsin ama sıkılaşmıssın dedı :))) çok mutlu oldum o koca göbeğimin indiğinee :)
afiyet olsun nazlım yine örnekbir liste ....bende bugünki listemi yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
cevizli ezme
öğlen
2 adet karnıyarık
1 kase yoğurt
akşam
taze fasülye
yoğurt
bende sizi özledim ablam
montiyi bozmadım ama giremedim buraya
spora yazılmıştım 3 ay önce ama 2 kere gittim sadece bende kuzeni ikna ettim aynı salona yazıldım hergün görütüyor beni peşinden 3 gün oldu bakalım bugünde halkoyunları var birazdaha hareketlenelim epey yağlanmışım dün salonda farkettim bi dolu ayna olunca şaşırdım kendime bunu nasıl yaptım o kadar çokda yemedim biraz tatlı yedim fazladan demek canıma okuması yetmiş artmış bile
hasretim ben çok kasmıştım ve kilom gitmiyordu hatırlıyorsundur geçen hafta ...günaydin kizlar..
Aeben abla cok geri gidemedim ama diyet yok diye bir mesajini gördüm,diyet yapmiyormusun artik?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım menümü yazayım size
sabah 1 elma
kahvaltı
2 çeri domates
2 küçük salatalık
biraz peynir biraz maydonoz
3dilim tam buğday ekmeği
1,5 çay bardağı süt
bugün sırf protein yapcaktım ama cesaret edemedım valla :)
hasretim ben çok kasmıştım ve kilom gitmiyordu hatırlıyorsundur geçen hafta ...
Yaşadıklarımın kısa özetini montig ablamla paylaşmıştım . W.w. Topigini oku canım orda yazdım olanları gün gün . Buraya yazmadım kısların motivesi etlilenmesin diye .
kahvaltın süper ecrin afiyet olsun
evet ablam gördüm simdi ve cok sevindim senin adina,darisi basima artik diyim ( su kafa rahatlatma olayi :)
evet aynen öyle hasretim.. Buna seninde ihtiyacın var biliyorsun .
valla zaten tek çocuklu hatunları anlamaları biraz zor öznurcumm!!!!!!!
oglum yemeigni ye ,önüne bak derken ben ne yediigmi nereme yeidigmi anlamıyorum
eşim zaten erken kahvaltı yapıyorrrr
akşamda geç geliyor onun geldigindee yemek yemiş oluyor çoktannn
vesselam her şey tek bebe gibi kolay olmuyor
her zman derimki tek çocugum olsa parmagımın ucuyla bakarımm
hani dün dedin ya merdivenleir nasıl ineyim diye
valla ben yazın 3 posta 2 siyle beraber inerdimm yani 3 katta oturuyorum bende
çift merdiven düşün yani
zilimmm
akşam süt veriyorum yaaa onu demeyi unutmuşum ballı süt veriyorummm
süt içmeden uyumazlarr mümkün degil
oğlum dur yapma etme üstüme atma yüzüme sürme demekden bende ne yeediğimi anlayamıyorum zaten :))) o konuda gayet net anlıyorum seni.nasıl inerdin 3 posta dışarıda bırakıp tekrar yukarımı cıkıyordum yada sen asağı indiğinde evde mi kalıyorlardı sonra tekrar çıkıp alıyormuydun.bendeki problem inmekden yana değil çanta araba oğluş la beraber geri çıkmak.
aebenciğim benim oğluş hemen kucak istiyor yürümeyi sevmiyor arabaya bindirene kadarda artık anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor.
tünaydınlar efenim...
sağ üst tarafımda bir dişim fena ağrıyor.ve yansımalı ağrı hangi diiş olduğunu anlayamıyorum çünki...
banum tek çocuğa hiç benzermi 2 çocuk cnm..ben ne zaman oğlumdan ağlanacak olsam hep aklıma seni getiriyorum teselli oluyorum cnm.eşime bile diyorum oğlum kudurunca ya 2 tane olsalardı ne yapardık diye..hoş ona kalsa üçüz bile olsa iyi olurduhayatımda bu kadar çocuk seven bi adam görmedim.5 yıl çocuk istemedi gezelim tozalım genciz diye...çocuk oldu adam 180 drece değişti.çocuk hastası bi adam oldu.akşam oğlum bana hiç ilişmiyor yatana kadar babasıyla oğlumda bende babamızı 4 gözle bekliyoruz
aebenim ağlam ben evde ip atlarsam ev zelzele olur yaw..üst katta yere hzılı bişey koyunca bile evin için acaip bir gümbürdeme oluyor asma tavan olduğu için.alt katta yapsam aşağıda yaşlı bir çift oturuyor.akşam bi gayret 23:30'da yatmak üzre kalkacaktım ki dur dedim içimden pilatesi yapmadan yatmak yok.40 dk pilates yaptım öyle yattım.dünki yağlı börek vakasını ancak örtmüştür.
banuşum şişlik karın bölgen civarındaysa sana şiddetle pilates karın gününü tavsiye ederim tatlışım.acaip etkili.dün ben arkadaştan eve gelince (misafirlikte bolca sıvı ve hamur tüketip wc'ye gitmemekten kaynaklıda olabilir)karnımı midemi şiş hissetim.akşam pilatesim bittiğinde rahatlamıştım .bu sabah kalktım dümdüzüm..bu sabahta ayran çorbası içtim okula gitmeden hala daha tokum..karnım içine uçtu..ben karnımı düz görmeye bile alışık değilim yıllardır.hep içine ekik gibi duruyor.azıcık düzlensin hemen kilo aldım gibi geliyor.bi hal çaresine bakıveriyorum anında...
ocd gazan mübarek olsun cnm...
blackys seninde diyet maceran start almış hadi bakalım yaza herkes çıtır olsun inşallaaaaah...
aebenim ben geçen yıl bir ara takmıştım hatırlarsan incir doğranmış tarçınlı yoğurda..onuda tavsiye ederim aplam..çok hoş oluyor.hele azıcıkta fındık yada cevizçi serpincee ııımmmmmh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?