Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablacığım yoğurdu tek balına yimemmki ben mutlaka beraberinde bişeyle yemeliyim . çoğu zaman yoğurdu yemeklerimin üstüne döküp yiyiyorum zaten

NE 5 Şİ KİZ DAHA ..

k_flekse gerek yok banum .caanım tazecik meyve ve tarçın dururken neden yogurduma onları katam ki.? HEMDE MONTİ YAPMIYORUM DEDİM AMA GL ENDEKS BENİM HATIMDA OLMAK ZORUMDA BİLİYORSUN HİPOGLİSEMİYİM .
Artık diyet yok o yüzden kafama göre takılıyorum meyveli yogurt yiyorum arada . Eger kilo vermem böylede devam ederse tekrar şapa oturmassam Sizede tavsiye edicem taze meyveyle yogurdu .malum montide pek karıştırmıyorduk .. Ama kendimde sonuç aldıgım olursa sizde tavsiye ederim .

Son düzenleme:
ablaaa
ben kırmızı et yersem wc problemim artıyorrr bide çok yiyemiyorumm
balıkta bugün sular keislcekk diye almadımm ki kesilmediiii
kıymalı yumurta vs yiycme bugünde
öglendee tavuk yiycemmmm

kilo içinde tartımadım hiç yarın tartılırsamda biliyorumki şişim canımı sıkmıycam
can sıkıntısı kaçamagı getiriyor kaçamktaa kilo vermeyi engelliyor
işte şu 64 zinciirmi kırmak için yulaflı listeyi uyguluycam haftaya çarşamba perşembe

çocukların beslnemeisde kalkıyorlar 1 saat sonra veriyorum sütü yada tatlıyı
daha sonrada meyvee ard arda degil yanii:)

aeben ablacığım yoğurdu tek balına yimemmki ben mutlaka beraberinde bişeyle yemeliyim . çoğu zaman yoğurdu yemeklerimin üstüne döküp yiyiyorum zaten

alışırsın nazlım . Bende çok haz etmem hele monti yapmasam sadece ygourtla yenecek yemekler yerim .ama şimdi her ögünüme katıyorum . Ilaç niyetine .

bak işte görüyorsun dimi aramızdaki farkııı ben monti yapmayı bırakmıycam çünkü benn ayarını kaçırıyorum heşeyin
şahsen markette açç kediler gibi bakıyorum k flekslereee
haklısın kilomuza ulaşıncada gl dikkat etmeliyizz apla....

bende yogurt ekleyim aralara ama araa

alışırsın nazlım . Bende çok haz etmem hele monti yapmasam sadece ygourtla yenecek yemekler yerim .ama şimdi her ögünüme katıyorum . Ilaç niyetine .

yarından itibaren deneyeyim bakalım ablacığım .

günaydin kizlar..

aeben abla cok geri gidemedim ama diyet yok diye bir mesajini gördüm,diyet yapmiyormusun artik?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım menümü yazayım size
sabah 1 elma
kahvaltı
2 çeri domates
2 küçük salatalık
biraz peynir biraz maydonoz
3dilim tam buğday ekmeği
1,5 çay bardağı süt

bugün sırf protein yapcaktım ama cesaret edemedım valla :)

naladım kajum misafir olunca zor .gerçmişolsun anacına
. Yarı yıl tatilinde benimde kıs kardeşim ve anacım gelecek yegenlerimle sanırım 1 hafta kadar kalırlar..

bence iyi beslenmeleri ogluşların banum açıksalar zaten isterler ...

Bzidede her zaman aynı saatde oturamıyoruz yemege
Hep farklı saatde geliyorlar çoçuklar hepsina ayrı satde veriyorum . Büyük kzım akşamları yemiyor bide biri hemen açıkıyor vs derken eşimde geliş saati belli deyil kendi işi. çok nadir hepimiz beraber yiyoruz.

zilim ip atlamayı şiddetle öneriyorum .. Arlarada pilates hareketleri ..bi dene lütfen . Yv aç sevdigim bir prog. Karşısına geç ..
eftamcım montiyi iyce anladıgından eminmisin ?????????????
kaçamak yok ama ortada montide yokki canım ..
Diger arkadaşların mnülerine bak birde senin mönülerini karşılaştır bakalım .
Ne eksik ne fazla

hoşgeldin liliş ....kızdınmı dün günlügüne yazdılarıma cadı ?
bende senni seviyorum.
Var var 4 kat merdiven var vede kucağımda 14 kg bebekim var
14 kiloluk artık bebek olmuyor ocdim oda yürüsün çıksın gıııı

tefal ne varsa sende var :))))
diyosun
çok başarılı mönün ecerin ... Akşam ne yedinki .proysa süper .

Canım yagların eriyor baskül inmesede . Demmeki güzel sonuçlar alacaksın .

afiyet olsun nazlım yine örnekbir liste ....

Efsancım bak bu listelere ..

günaydin kizlar..

Aeben abla cok geri gidemedim ama diyet yok diye bir mesajini gördüm,diyet yapmiyormusun artik?
hasretim ben çok kasmıştım ve kilom gitmiyordu hatırlıyorsundur geçen hafta ...
Yaşadıklarımın kısa özetini montig ablamla paylaşmıştım . W.w. Topigini oku canım orda yazdım olanları gün gün . Buraya yazmadım kısların motivesi etlilenmesin diye .

kahvaltın süper ecrin afiyet olsun

evet ablam gördüm simdi ve cok sevindim senin adina,darisi basima artik diyim ( su kafa rahatlatma olayi :)

Yazmayı unutmuşum zilim koşu bandını alanlar hep askı olarak kulanıyor canım evde depon varsa al derim .
Ama eşin aldesede konuşmasındaki veryansından alma demiş .
Ip atlamayı ve arlara serpiştirilmiş pilatesi dene zatten ezbere biliyorsun harkatları aç tv yi hem izle hem sporunu yap çok etkili dene bak .

oğlum dur yapma etme üstüme atma yüzüme sürme demekden bende ne yeediğimi anlayamıyorum zaten :))) o konuda gayet net anlıyorum seni.nasıl inerdin 3 posta dışarıda bırakıp tekrar yukarımı cıkıyordum yada sen asağı indiğinde evde mi kalıyorlardı sonra tekrar çıkıp alıyormuydun.bendeki problem inmekden yana değil çanta araba oğluş la beraber geri çıkmak.
aebenciğim benim oğluş hemen kucak istiyor yürümeyi sevmiyor arabaya bindirene kadarda artık anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor.

Sigarayı bırakmakla ilgili verdiğim mücadeleyi kazanmış olmanın hakkıyla kendimle gurur duyuyorum öncelikle bunu diyeyim
Bu donemde bol şekerli çay, dengesiz beslenme ve su içememe sonucunda 64 kg olmusum yani 1.2 kg almışım.aslında almamişda olabilirim çünkü regl dönemi şişkinliğide olabilir.
Bugün itibariyle tam 1 ay sürecek sıkı diyetime başlamış olduğumu ilan ederim :)Mönüleri her akşam yazacağım.Aksam 21:00 den sonra sadece yeşil çay ve su tüketeceğim.
Hergün düzenli pilatesime ekstra karın hareketleri ekleyeceğim.(E.Sallı yı beklersem daha cok beklerim)
Gayrı gazam mübarek olsun inşallah

merhabalar hanımlar
bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
peynir
yeşil çay
1 domater

öğlen:
ıspanak yemeği
yoğurt

ara:
ceviz badem kuru kayısı

tünaydınlar efenim...
sağ üst tarafımda bir dişim fena ağrıyor.ve yansımalı ağrı hangi diiş olduğunu anlayamıyorum çünki...

banum tek çocuğa hiç benzermi 2 çocuk cnm..ben ne zaman oğlumdan ağlanacak olsam hep aklıma seni getiriyorum teselli oluyorum cnm.eşime bile diyorum oğlum kudurunca ya 2 tane olsalardı ne yapardık diye..hoş ona kalsa üçüz bile olsa iyi olurduhayatımda bu kadar çocuk seven bi adam görmedim.5 yıl çocuk istemedi gezelim tozalım genciz diye...çocuk oldu adam 180 drece değişti.çocuk hastası bi adam oldu.akşam oğlum bana hiç ilişmiyor yatana kadar babasıyla oğlumda bende babamızı 4 gözle bekliyoruz

aebenim ağlam ben evde ip atlarsam ev zelzele olur yaw..üst katta yere hzılı bişey koyunca bile evin için acaip bir gümbürdeme oluyor asma tavan olduğu için.alt katta yapsam aşağıda yaşlı bir çift oturuyor.akşam bi gayret 23:30'da yatmak üzre kalkacaktım ki dur dedim içimden pilatesi yapmadan yatmak yok.40 dk pilates yaptım öyle yattım.dünki yağlı börek vakasını ancak örtmüştür.

banuşum şişlik karın bölgen civarındaysa sana şiddetle pilates karın gününü tavsiye ederim tatlışım.acaip etkili.dün ben arkadaştan eve gelince (misafirlikte bolca sıvı ve hamur tüketip wc'ye gitmemekten kaynaklıda olabilir)karnımı midemi şiş hissetim.akşam pilatesim bittiğinde rahatlamıştım .bu sabah kalktım dümdüzüm..bu sabahta ayran çorbası içtim okula gitmeden hala daha tokum..karnım içine uçtu..ben karnımı düz görmeye bile alışık değilim yıllardır.hep içine ekik gibi duruyor.azıcık düzlensin hemen kilo aldım gibi geliyor.bi hal çaresine bakıveriyorum anında...

ocd gazan mübarek olsun cnm...

blackys seninde diyet maceran start almış hadi bakalım yaza herkes çıtır olsun inşallaaaaah...

aebenim ben geçen yıl bir ara takmıştım hatırlarsan incir doğranmış tarçınlı yoğurda..onuda tavsiye ederim aplam..çok hoş oluyor.hele azıcıkta fındık yada cevizçi serpincee ııımmmmmh

araba zaten aşagıda duruyordu zira ikiz arabnası kocaman
aman aglamasın kucagımda taşırım demeidm hiç bir zmana yürüme kıvamına gelince yürüler hep
zaten bebeklikten itibaren hiç kucak olayına girmedim ikiz oldugu için .
yazın daha fazla dışarı çıkıyoruz parktı bahçeydi vss ama çok küçükken çanta omuza iksiide kucagımaa hop inerdik aşagıya
bebekken bile taşımak kolay degildi 2 tane oldugu için...

sana tavsiyeme alıştır yürütmeye aglasada alışması en fazla 3 gün sürer

zilim şişim ama aynadaki görüntü inceee içten geliyor şişkinlikk
regli olsam inecek gibi yaniiiii
ahh cnm valla bazıları diyorki aman 1 e bakan 2 yed ebakar ama inanki öyle degil
artık çıldırma noktasına geliyorum
dün emsela camı açtım kayraya dedimki snei fırlatırım aşagıyaaakendime bile şaştım sonrasında
amaaa bu aralar beni çok yoruluyorlar görsen herşeye aglayıp mızmızlanıyorlar dün otturup agladım saatlerce
çileden çıktım artıkkk

ay zilimmm ya bukadar takıntı yapıpta günah etme kendineee
valla sen çok abartyorsun yaa biz bile diyet yaptıgımız halde sendenn çok kaçamak yapıyoruz yanii
sabahta okudum w w de yaıznı valla snein yerinde olsam o buçagın dibine vururdumm yaniii

aben abla yazıcaktım unutmuşum yeşil çay ve sinamki zararlı olabilir sürekli içinde durması
ya sallama kullan sonra çıkart yada ikea ya gidersne orada bardak içine atmaya yarayan
süzgeçler var çelikten makas gibi düşün açıp içine koyuyorsun sonrada atıyorsun demlik yada bardaga tavsye edrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…