aben ablaaa ve diger arkilerim
diyetle ilgili bir konudu degil
şimdi ben çocuklara öglen 12 de yemek yediirp yatırıyorum
2 saat uyuyorlar kalkınca süt veya sütlü tatlı
ardındanda meyve filan veriyorum
saat 6:30 gibide yemekleirni yediiryorum akşam
son zamanlard açok kafama takılıyor acaba çok mu zaman farkı var öglen ile akşam arasında?
Cocuklar ayri siz ayrimi yiyorsunuz?
banuşum ben sabahları kahvaltısını 10:30-11 gibi veriyorum o saate uyandığı için.dolayısıyle öğle yemeğide geçe kalıyor saat 13:30da yiyip hemen yatağa gidiyor zaten artık ezberledi.yemek yerken telkine başlıyorum .yemek bitince nereye gidiyoruz diyorum uykuya diyor:) sabala öğle arası bişey vermiyorum.öğleden sonra uyanınca meyve,bizimle birlikte 6'da yemek yiyiyor.her akşam ve bazende gün içinde badem-fındık-kuruüzüm-kurukayısı vs..9'da da ballı sütünü içip9:30'da uykuya gidiyor.öğlen yada akşam dönüşümlü olarakta taze sıkılmış meyve suyu yada ayran oluyor.tatlı yedirmiyorum ben zaten toplu bi çocuk.öğlenle akşamın arasının fazla olduğunu düşünüyorsan uykudan uyanınca yedir birde akşam sizinle yesinler.gece acıkırlar yatana kadar gibi geldi bana..yani akşam 6:30'dan sabaha kadar uzun bir ara var..aben ablaaa ve diger arkilerim
son zamanlard açok kafama takılıyor acaba çok mu zaman farkı var öglen ile akşam arasında?
ne bilem banum bu aralar hiç bişey yapacak motivasyonum kalmadı.pilatesi zordan yapar oldum.bana noldu bende anlamadım.millete gaz veren ben gazımmı bitti ne ...birde tv'den pilates yapmaya benzemiyor evde tek başına tepinmekanammmmmmm bıraktınmı kız zilimmmm steperee beni gaza getirippp
hiç sorma ocd'im..hepimizi mahvetti bu ebrunun ikircikli konuşması...çıkıcaksan çıkacağım ve şu kanalda şu günde de ..çıkmıycaksanda oyalayıp durma bunca insanı...oyuncağa çevirdi...ben sinir oldum bi hevesle bekliyordum özellikle karınsavar dvd sini.dvd de güya bu hafta çıkacaktı
bence alma koşu bandı aldın zaten stepper :)
bende öyle tahmin ettim.yarın sabah sade süt vericem.nesguikte kullanmak istemiyorum o kadar çok katkı varki içinde.neredeyse kakao yok katkıdan oluşuyor muhteviyatı..bakalım sade içerse bir süre kısacağım balı..bizimki sadece omlet seviyor.gün arayla yediriyorum.
ağır geleeceğini sanmam 6 ay boyunca hergün yedirdim ben.bence baldandır
cnm yine kızacak aebenim sana:))sucuk yasak çünki.ama sen daha acemisin oturtana kadar olur böyle küçük hatalar..en azından ekmek yememişsin sucuğun yanında...birde çiğ meyvelerle yoğurdu aynı anda tüketmiyoruz cnm..sabah ta et ürünüyle meyve(kuruda olsa)yanyana gelmiş oda cıss cnm..selam monticanlar
aeben ablam kahvaltımı ettim bugün kısma bana
menü
sabah
kuru kayısı 1 adet 1 kaç fındık
sucuklu yumurta
ara bir kaç fıstık
öğle elma yoğurt
akşam tavuk yoğurt
gece elma
bugün 4. gün ve kaçamak olmadığı halde gram vermedim
bakalım o yüzden biraz protein ağırlıklı gideyim diyorum
selam zilim ve tüm montici arkadaşlarım
ben bu montiyi maalesef uygulayamadım çünkü ne zaman başlayım desem evde yenmemesi gereken ne varsa pişiyor ve bu da bnm terbiye olmaya çalışan ama tam olmamış irademi çökertiyor
ama takip ediyorum arada, belki yine denerim montiyi
bu ebru şallı konusunda hemfikirim kadını ben 2 aydır bekliyorum hatta eylülde okul açılınca tüm programlar start alır ya ben de oyle sanmıştım sanırım ebru şubatta falan başlıca gecenlerde saba tümerdeydi başlıcak dedi ama bilmiyorum yine de:44:
ya başlasa da biz de başlasak, ben bilgisayardan izleyemiyorum masa üstü olunca hareketleri göremiyorum yerde bi de arada video takılıyor bekle dur...
ben de bisiklet istiyorum eve ya bakalım, kandırabilirsem kardeşimi aldırırım malum çalışmadığımdan param yok...
bu arada senin bebiş ne kadarlıktı? bal çocuklarda alerji yapabiliyormuş yumurtayı bilmiyorum ama...
geçmiş olsun cnm...
evet cnmmm öyle oluyorr
Banusum neden oyle oluyor ki anamadim!sizinle beraber yesinler ya.uyandiklarindada meyve yada kuruyemis yedirsen olmazmi
günaydın ablamGünaydın güzeller...
günaydın abennn aplaaaaa ve nazo
günaydın abennn aplaaaaa ve nazo
günaydın ablam
günaydın banu
mucuks fıstıklar .....
Kıslar yıl başında aldıklarımdan kurtuldum şükür .63 2 kilom .
Tozutmak işe yarıyor sanırım .. Vede diyet piskolajisinden çıkmak ...
Bi kaç gündür diyeti hayatımdan sildim ve kendi bildiklerim dogrultusunda ileliyorum kasmadan ... Malum son dönemde çok kasmıştım ve yemem iyce azalamış ve kilom takılmıştı
sanırım elhamdulillah bunu yendim ... Bir süre böyle devam edicem . Belki tam monti yapmıyorum ama kendimi kasmadan devam ediyorum ...
Beni 3 senedir tanıyanlar bilir ve ne çok monti yaptıgımı . Ama montiyi çok sık yapmak ve defalarca uygulamak sonunda montiyide etkisiz hale getiriyor . Bunu sık monti yapanlar bilir .
Bu günlerde yogurda agırlık verdim arlarda bir yogurt yemeye çalışıyorum .kahvaltımda bile .. Sanırım onudan büyük rolü var .
Birde çay içiyorum . Yeşil çaylı tarçınlı elmali vs . K.k dada buna benzer bi vardı tarif . Günde 4.5. Br bundan içiyorum .
Ama en büyük rahatlama piskolajik olan sanırım .
Adınıda kendi diyetim koydum .Sanırım bunu bir hayat buyu yapabilirim ...
AFİYET OLSUN NAZLIM ..günaydınlar herkese bugünki menüm şu şekilde olacak
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
salatalık
öğlen
soğanlı kıyma kavurması
salata
yoğurt
akşam
yumurtalı kıyma
salata
beyaz peynir
gün içersinde 2,5 litre su içerim , 2 fincan kayısılı yeşil çay , ve 1 saat yürümeyi düşünüyorum .
BANUM AYNI TAVSİYE HEPİNİZE YOGURT EKLE ARALARA.günaydnnnn demeyi unutmuşummm
yahuuuu pc kitlendi kaldıı yeni açabildim
günaydın herkeseee:)))))
pro pro pro bugünde:)
ama tartılmıyorum haylannn regli olamadım
merhabalar...
yoğun ve uzun bir zayıflama serüveni sonunda bir süredir zayıflamayınca yine doktorda aldım soluğu ve varolan haşimatonun üzerine birde insülin direnci çıktı dün((konuyu araştırırken gördüm bu diyeti...uzun zuzun okumaya fırsatım olmadı oğlum uyurken bakabiliyorum sadece sanırım epey kilo veren olmuş değilmi?etkili bir diyetmi?tecrübelerinizi kısaca paylaşırsanız çok sevinirim...deiğim gibi oğlum uyurken bakabiliyorum sadece ondan uzuzn uzun okumaya fırsatım olmuyor ne yzaıkki ((
YHAKINDA GIDIKLIYCAN BANUŞ ..menümü yazayım
kahvaltı
1 haş. yumurta
peynir 6 zeytin
öglen
2 yumurta
yogurt
3-5 dal kıvırcık
ara
azcık sütlü nescafee
akşam
soslu lahana ve karnıbahar haşlama
yogurt
3-4 çatal kıyma kavurma
3 lt su
5 fincan bitki çayı
akşam sebze agırlıklı yedimm
ama yarın bol yımırtalı gün olcak snaırım:26::26::26:
BANUŞUM GOLUŞLARIN BESLENMESİ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR . HER DK BİŞİ YEMELERİ MI LAZIM .KOCA ADAM OLDULAR ARTIK .aben ablaaa ve diger arkilerim
aben abla?????????
Bu çayı süzüyorsun dimiii kaynayınca yani hep içinde kalmıyor malzemelerrr
bende elmalı çayı seviyorum ama birde yeşil çay içince çok oluyordu
bende içine katayım bariii karışık bi çay yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?