Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar...

yoğun ve uzun bir zayıflama serüveni sonunda bir süredir zayıflamayınca yine doktorda aldım soluğu ve varolan haşimatonun üzerine birde insülin direnci çıktı dün((konuyu araştırırken gördüm bu diyeti...uzun zuzun okumaya fırsatım olmadı oğlum uyurken bakabiliyorum sadece sanırım epey kilo veren olmuş değilmi?etkili bir diyetmi?tecrübelerinizi kısaca paylaşırsanız çok sevinirim...deiğim gibi oğlum uyurken bakabiliyorum sadece ondan uzuzn uzun okumaya fırsatım olmuyor ne yzaıkki((

menümü yazayım

kahvaltı
1 haş. yumurta
peynir 6 zeytin

öglen
2 yumurta
yogurt
3-5 dal kıvırcık

ara
azcık sütlü nescafee

akşam
soslu lahana ve karnıbahar haşlama
yogurt
3-4 çatal kıyma kavurma

3 lt su
5 fincan bitki çayı

akşam sebze agırlıklı yedimm
ama yarın bol yımırtalı gün olcak snaırım:26::26::26:

aben ablaaa ve diger arkilerim
diyetle ilgili bir konudu degil
şimdi ben çocuklara öglen 12 de yemek yediirp yatırıyorum
2 saat uyuyorlar kalkınca süt veya sütlü tatlı
ardındanda meyve filan veriyorum
saat 6:30 gibide yemekleirni yediiryorum akşam

son zamanlard açok kafama takılıyor acaba çok mu zaman farkı var öglen ile akşam arasında?

Cocuklar ayri siz ayrimi yiyorsunuz?

aeben abla fırsat bulmuşken gireyım dedim. annem rahatsız bende kalıyo halıylede gelen giden oluyo müsait olamıyorum. bu günlerde sporuma ve diyetime dikkat edemıyorum bu hafta olmasada gelecek hafta kilomda pek düşüş olmaz gibime geliyo öptümmm

banuşum ben sabahları kahvaltısını 10:30-11 gibi veriyorum o saate uyandığı için.dolayısıyle öğle yemeğide geçe kalıyor saat 13:30da yiyip hemen yatağa gidiyor zaten artık ezberledi.yemek yerken telkine başlıyorum .yemek bitince nereye gidiyoruz diyorum uykuya diyor:) sabala öğle arası bişey vermiyorum.öğleden sonra uyanınca meyve,bizimle birlikte 6'da yemek yiyiyor.her akşam ve bazende gün içinde badem-fındık-kuruüzüm-kurukayısı vs..9'da da ballı sütünü içip9:30'da uykuya gidiyor.öğlen yada akşam dönüşümlü olarakta taze sıkılmış meyve suyu yada ayran oluyor.tatlı yedirmiyorum ben zaten toplu bi çocuk.öğlenle akşamın arasının fazla olduğunu düşünüyorsan uykudan uyanınca yedir birde akşam sizinle yesinler.gece acıkırlar yatana kadar gibi geldi bana..yani akşam 6:30'dan sabaha kadar uzun bir ara var..

anammmmmmm bıraktınmı kız zilimmmm steperee beni gaza getirippp
ne bilem banum bu aralar hiç bişey yapacak motivasyonum kalmadı.pilatesi zordan yapar oldum.bana noldu bende anlamadım.millete gaz veren ben gazımmı bitti ne ...birde tv'den pilates yapmaya benzemiyor evde tek başına tepinmek

ben sinir oldum bi hevesle bekliyordum özellikle karınsavar dvd sini.dvd de güya bu hafta çıkacaktı
bence alma koşu bandı aldın zaten stepper :)
hiç sorma ocd'im..hepimizi mahvetti bu ebrunun ikircikli konuşması...çıkıcaksan çıkacağım ve şu kanalda şu günde de ..çıkmıycaksanda oyalayıp durma bunca insanı...oyuncağa çevirdi...

bizimki sadece omlet seviyor.gün arayla yediriyorum.
ağır geleeceğini sanmam 6 ay boyunca hergün yedirdim ben.bence baldandır
bende öyle tahmin ettim.yarın sabah sade süt vericem.nesguikte kullanmak istemiyorum o kadar çok katkı varki içinde.neredeyse kakao yok katkıdan oluşuyor muhteviyatı..bakalım sade içerse bir süre kısacağım balı..

cnm yine kızacak aebenim sana:))sucuk yasak çünki.ama sen daha acemisin oturtana kadar olur böyle küçük hatalar..en azından ekmek yememişsin sucuğun yanında...birde çiğ meyvelerle yoğurdu aynı anda tüketmiyoruz cnm..sabah ta et ürünüyle meyve(kuruda olsa)yanyana gelmiş oda cıss cnm..

lily cnm bisiklet kalça yapıyor tavsiye etmem,onun yerine stepper al yada uzay yürüyüşü denilen aleti.benim oğlum 2,5 yaşında oldu hemen hemen.bal veriyorumda biraz fazlamı kaçtı ne:26:

oh be alıntı yaptım unutmadım yazacaklarımı

bu gün öğleden sonra eski okulumdan arkadaş çağırdı,ne zamandır kimseye gittiğimde yok.okuldan arkadaşlarıda görürüm diye gittim.bi börek yapmıştı nefisti.eve gelirken yofka vekıyma aldım hemen yaptım az evvel,attım dolaba.ama kadın 3 yufkaya 1 paket margarin koymuş..varın siz düşünün ne kadar yağ yedik..yiyene kadar soramadımda biri trifini sorunca anlatırken hemen payıma düşen margarini hesapladım.(3 yufkadan 12 börek çıkmış)kişbaşı 1 yemek kaşığı nerdeyse yağı yedik((kıymanın yağı vekıymayı kavurduğu yağıda düşünürsek offf offfbende evde onu sıvıyağ-su karışımıyla hazırladım.fırına atacağımsigara böreklerinide öyle yapıyorum.çıtır çıtırrrr oluyor walla.onca yağı yediğimi düşündükçe bile içim bi tuhaf oluyor..

merhaba aebenim
yarın başlıyorum ben de tekrardan gidip büyük bir alışveriş yapacağım çok mutluyum sürekli yazmam lazım buraya motivasyonum düşüyor oda arkadaslarımın pişirdikleri yüzünden geçen sene yanlız yaşıyordum sorun olmuyordu. napalım sıkıcaz dişimizi. zaten 17 gün sonra evimdeyim annem hergün güzel şeyler pişirir montignaca uygun yarın görüşürüz iyi geceler.

Banusum neden oyle oluyor ki anamadim!sizinle beraber yesinler ya.uyandiklarindada meyve yada kuruyemis yedirsen olmazmi

valla zaten tek çocuklu hatunları anlamaları biraz zor öznurcumm!!!!!!!
oglum yemeigni ye ,önüne bak derken ben ne yediigmi nereme yeidigmi anlamıyorum
eşim zaten erken kahvaltı yapıyorrrr
akşamda geç geliyor onun geldigindee yemek yemiş oluyor çoktannn
vesselam her şey tek bebe gibi kolay olmuyor
her zman derimki tek çocugum olsa parmagımın ucuyla bakarımm
hani dün dedin ya merdivenleir nasıl ineyim diye
valla ben yazın 3 posta 2 siyle beraber inerdimm yani 3 katta oturuyorum bende
çift merdiven düşün yani

zilimmm
akşam süt veriyorum yaaa onu demeyi unutmuşum ballı süt veriyorummm

süt içmeden uyumazlarr mümkün degil

günaydnnnn demeyi unutmuşummm
yahuuuu pc kitlendi kaldıı yeni açabildim
günaydın herkeseee:)))))

pro pro pro bugünde:)
ama tartılmıyorum haylannn regli olamadım

günaydınlar herkese bugünki menüm şu şekilde olacak

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
salatalık

öğlen
soğanlı kıyma kavurması
salata
yoğurt

akşam
yumurtalı kıyma
salata
beyaz peynir

gün içersinde 2,5 litre su içerim , 2 fincan kayısılı yeşil çay , ve 1 saat yürümeyi düşünüyorum .

günaydın abennn aplaaaaa ve nazo

günaydın ablam

günaydın banu

mucuks fıstıklar .....

Kıslar yıl başında aldıklarımdan kurtuldum şükür . 63 2 kilom .
Tozutmak işe yarıyor sanırım .. Vede diyet piskolajisinden çıkmak ...
Bi kaç gündür diyeti hayatımdan sildim ve kendi bildiklerim dogrultusunda ileliyorum kasmadan ... Malum son dönemde çok kasmıştım ve yemem iyce azalamış ve kilom takılmıştı
sanırım elhamdulillah bunu yendim ... Bir süre böyle devam edicem . Belki tam monti yapmıyorum ama kendimi kasmadan devam ediyorum ...
Beni 3 senedir tanıyanlar bilir ve ne çok monti yaptıgımı . Ama montiyi çok sık yapmak ve defalarca uygulamak sonunda montiyide etkisiz hale getiriyor . Bunu sık monti yapanlar bilir .

Bu günlerde yogurda agırlık verdim arlarda bir yogurt yemeye çalışıyorum .kahvaltımda bile .. Sanırım onudan büyük rolü var .
Birde çay içiyorum . Yeşil çaylı tarçınlı elmali vs . K.k dada buna benzer bi vardı tarif . Günde 4.5. Br bundan içiyorum .
Ama en büyük rahatlama piskolajik olan sanırım .
Adınıda kendi diyetim koydum . Sanırım bunu bir hayat buyu yapabilirim ...

aben abla w.w topiginede yazdım çok sevindim az kaldı 5.leir görmenee
menüleiren k-flekste kat ablam mesela bizim kızlar çok kaçırınca akşama azcık sütle yiyyorlar etkili yani
çikolatalısınıd açok güsell

bir süre böyle devam et bakalım ablaaa ama önemli bir ayrıntıya deginmişsin bazlama ile tavuk yememişsin
olayda burada bitiyor bence zaten

aben abla?????????
bu çayı süzüyorsun dimiii kaynayınca yani hep içinde kalmıyor malzemelerrr
bende elmalı çayı seviyorum ama birde yeşil çay içince çok oluyordu
bende içine katayım bariii karışık bi çay yapayım

MESAJLARINIZA GELEİM ÇÜNKİ BUGÜNDE DIŞADAYIM . ÖYLEN RİSALE DERSLERİM VAR . ÖYLEDEN SONRADA KZILAYA İNİCEM ÜTÜ İÇİN .
YİNE YOGUNBİR GÜN ENİ BEKLİYİ ..

AFİYET OLSUN NAZLIM ..
FISTIGIM AR AYPMIYORDSUN BU HAFTA BİLİYORUM . AMA YOGURT EKLE SENE ARLARINA BELKİ SONUÇ DAHA GÜZEL OLUR ..
günaydnnnn demeyi unutmuşummm
yahuuuu pc kitlendi kaldıı yeni açabildim
günaydın herkeseee:)))))

pro pro pro bugünde:)
ama tartılmıyorum haylannn regli olamadım
BANUM AYNI TAVSİYE HEPİNİZE YOGURT EKLE ARALARA.
TARÇINI UNUTUNMU YİNE REGLİN TARÇIN KULANIRKEN DAHA İYİYDİ.
BU HAFTA REGL ŞİŞKİNLİGİ OLABİLİR BANUM . O YÜZDEN MORALİNİ BOZMA . HAFTA HEM REGL OLURSUN HEMDE AYIN 9 GELİR ONDAN SONRA GÜZEL GİDER KİLON .

MERHABA ESROSCUM ...
KISLAR HATUNA CEVAP YAZAMIŞSINIZ LOOOOO

CANIM HOŞGELDİN .
ÖNCELİKLE GL ENDEKSİNE DAYALI DİYET YAPMADIYSAN MOPNTİ BAYA ETKİLİDİR ..
KİLO VERMİŞ VE DURDUGUNU YAZMIŞSIN ... MALUM BU DÖNEMDEİNSÜLİN DİRENCİ ÇOGUMUZDA VAR YEDİKLERİMİZDEN DOLAYI .
MONTİ GL ENDEKSİNE DAYALI BİR BESLENMEDİR KAN LŞEKERİN DENGEDE OLUNCADA GEREKEN ENERJİ, DEPO YAGLARDAN SAGLANIR ..
3 ANA ÖGÜNÜMÜZ VAR AÇIKIRSAN ARADA YAPABİLİRSİN .
EKMEK SADECE KAHVALTIDA . BAZAN YUMGUTALI EKMESİZ KAHVALTIDA YAPIYORUZ ..
DİGER ÖGÜNLEREDE İSE ET SEBZE SALATA YOGURT TARZINDA VE PORSİYON KISITLAMASI YOK KARNIN DOYANA KADAR . HER KESİN PORSİYONU KENDİNE GÖREDİR ...
ARLARDA MEYVE YOGURT YENEBİLİR .
ASLINDA İLK SAYFA MONTİYİ İYİ ANLATIYOR BİR KAÇ DEFA OKURSAN DAHA İYİ ANLARSIN . TAKILDIGIN YERDEDE SORU SORA BİLİRSİN MUTLAKA CEVAP YAZAN OLUR ...

BEBİŞİNİDE GÜKLE GÜLE BÜYÜT ...
YHAKINDA GIDIKLIYCAN BANUŞ .. DÜNKİ MÖNÜN YUMURTTA VE SEBZE OLMUŞ . ET TÜRÜ YOKMU BUGUN YESEN . YADA BALIK ..:104::104::104::104::104:

BANUŞUM GOLUŞLARIN BESLENMESİ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYOR . HER DK BİŞİ YEMELERİ MI LAZIM .KOCA ADAM OLDULAR ARTIK .
KALKINCA HEMEN VERME SAAT 3 DE VAR ARALARINI ZATTEN 2 DK YEMİYORLARDIR DİMİ?
YADA KALKINCA Bİ VER TATLI VS . MEYVEYİDE 1 SAAT SONRA VER .
KÜÇÜKLER DİYE DK BAŞI BİŞİ VERMEK GEREKMEZ GALİBA .. ZİLİM DAHA İYİ AYDINLATIR SENİ..
BEN UNUTTUM GERÇİ BENİMKİLER ZIRIK KADAR OLDULARYA HEPSİDE ..
DÜN KOMŞUMDA Bİ ARKADAŞ VARDI YANIDADA TORUNU .YA YAVRUYA SÜREKLİ BİŞİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYOR AY SONRA NE OLDU? BEBE HEPSİNİ ÇIKARTI . AY 2 DK SONRA YİNE YEDİRDİ YA .

yok banum heç süzmüyom . Hep demligin altında duruyor . Bizde kahvaltı harici çay pek içen olmazda...
Hemde tarçın durdukca daha iyi çıkıyor hemen çıkmaz zaten .hatta şeker gibi tat verir durdukça . Sabah demliyom akşama yatana kadar çaydanlıkda banum yş çay acırdı normalde onu süzeldin ama böyle karışık acımıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…