Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ZİLİ tebrik ederim canım maşallah darısı başıma

günaydın herkese kilom

geçen hafta 60,0 kg

bu hafta 59,2 kg

giden : 800 gr

günaydınla hemen kaçıcam
bugün deneme sürüşüm var yarın sabahta sınav edua ediverin bana :)))

kilomda 65.4 mutlu oldum daha fazla bekliyordum çünküü
bugün kaldııgım yerden devam ediyorum montiye kahvaltımı yaptım 2 dlm ekmeklee

öpt herkesii

kızlar 1 kilo daha gitti DDDD 62.100 falan :))) çok mutluyum haftayada 61 inşallah

annem dün gitti spora ve diyete tam gaz devam
sabah: 2 haşlanmış yumurtanın beyazı(sarısını sevmıyorum)kıvırcıkla salata yapacagım
3 siyah zeytin bıraz kuruyemiş

öğlen:kurumuş patlıcan kavurma yanında yogurt yada ayran bıraz kıvbırcık

ara: meyva

akşam: akşam bı yere davetlıyız orada ne olursa ondan yıyecegım

tebrik ederim canım

günaydın monticanlar

kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

bende 71.8 den 70.5 e düştüm bakalım hep böyle giderse iyi olur

bugün menüm

sabah
2 küçük tost
lor peynir
6 zeytin
şekersiz marmelat

öğle
1 elma
yoğurt
kayısı kuruyemiş

akşam
kuru fasulye
yoğurt

meyveyi öğünlerde yemiyoruz canım . ama yemekten 15 dk önce yiyip sonrasında yoğurt ve kuruyemişini yemelisin .

ocd bacım napıyorsun

tembellik yapıyorum canım.kaşlarıma e.sallı nın bahsettiği kürden sürdüm dodikle takılıyoruz.eymen efendi ve sen nasılsın? ay seyseyi ya çok tatlıydı yatakdan hooop tek adımla beşiğe
bak bugün sinameki kürü için uygunmuş.hadi sende yap

meyveyi öğünlerde yemiyoruz canım . ama yemekten 15 dk önce yiyip sonrasında yoğurt ve kuruyemişini yemelisin .

teşekkürler canım

yaaa eymen şu an tv sehpasını itip arkasına girmekle meşgul hep tehlike ne yapacağım ben bu uşakla bilemiyorum

yok ben kür uygulasamda eymen onu kendine bulaştırır o kürler bakımlar çok sonralara ertelendi benim için sağol şekerim dodonu ve seni öperim kocaman

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar kılo bildirimi yapıyorum kızlarr

başlangıç tarıhım 19-11-2011
1.hafta 64,80 kg ( 23-11-2011)
2.hafta 63,80 kg (30-11-2011 )
3.hafta 63,00 kg (06-01-2012 )

kaçamak yaptığım halde iyi gidiyorum galıbaa yılbaşı diye oldu kaçamak misafirlikde olduğum için ama alışıyorum yavaş yavaş diyete ekmeği kestim sadece sabahları tam buğday ekmeği şekeri tamamen çıkardım hayatım çok mutluyum hergün 1,5 2 litre su içmek ben sık sık wc cıkarsada çok mutlyum akşamlarıda en az 30dk yürüyüşş

ocd bacım napıyorsun

pekimmmm kara gözlerden öp benim için.

Merhaba arkadaşlar

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.....

ben montiye daha dün başladım başlangıç kilom 79,4 bugünde aynıyım reglim buarada

inşallah haftaya güzel sonuçlar alırımmm

sevgiler

zilim doguhana bende montinin tam tersini yaptırıyorum :)
banucugum cocukla beraber yatma konusunda bende uzmanları pek takmadım
gelır gelmez kendı odasında uyudu ama bende odasında onunla uyudum :) yanımda uyutup besıgıne koydum hep.kendılıgınden besıgındede uyuyordu ama bir daha koynumda uyumaz buyuyunce nasıl olsa dedım ve mınnak bocugumle uyudum ıstedıgınde.cok sevmıyor bızımle uyumayı ıkıdebır uyanıyor.sanırım rahatsız oluyor

devam ettirirsen kesin haftaya en az 1 kg verirsin :)

bende bugünki menümü yazayım

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği (bimde satılan köy ekmeğinden aldım )
peynir
5 adt siyah zetin
cevizli ezme

öğlen
1 adet fırında yapılmış yavuk but
1 bardak ayran
göbek + maydonoz ( ikisini limonladım tuzladım yedim )

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç badem
1 kutu süt

devam ettirirsen kesin haftaya en az 1 kg verirsin :)

İNŞALLAH canım 1 kilo nedemek ben çok zor veriyorum 500 gr versem havalara uçarım bu hafta iyce sıkıp spor filan bakalım monti ile olur inşallah

hafta sonu iyce araştırcam bide bir haftalık salata yapıp saklama kabına koyup işe getirmeyi planlıyorumm

merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum

ablacım ben 82 yim aslında bir haftadır spordayım ve montiye uyuyorum ama bakalım sorun değil illaki verilicek bunlar

bugünkü menüm:

sabah: tb ekmekli tost(biraz fazla yedim amaöğlene kadar da ara yapmadım hiç acıkmadım iyi oldu)

öğlen:z.yağlı barbunya,salata,yoğurt

ara: süt

akşam: haşlanmış tavuk,yoğurt

bide öğlen yemeğini 12:30 da yiyorum akşam içinde spora gittiğimde burdan çıkmadan 17:30 gibi yesem 19:30 da spora başlıyorum nasıl olur daha sağlıklı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…