ay banum cnmsın yaaa..yirim seni ben ..walla çok komik hatunsun eşin çok şanslı tabisi çocuklarında..
aslında sofra adabını öğrenmeleri ve öğünlerde aileyle birlikte sofraya oturmaları için çok önemli tabi birlikte yiyip içme işi.bende bunun çok mücadelesini verdim ama sinir harbi yaşayıp sofrada herkesi ve kendimi germektende yorgun düşüyorum bazen.akşamları birlikte oturmaya özen gösteriyoruz sofraya ama oğlumu önden yedirip serbest bırakıyorum.sonra dağıtsada umrum olmuyor bari kendim yumulup yiyiyorum:)) daha bu akşam yedirdim içirdim kendim yiycem sıra bana geldi bimden bu gün zoraki kaptığı ve bırakmadığı salata turşusu (kavanozu fanus saltalarıda balık sandı)kavanozunu getirdi dolapta yiyiiin diğe ağlıyor.(amacı ellerini içine sokup balık tutmak)balıklara fena sardı bu aralar.bir ııh dedim iki yok olmazdı,cıks vs..vs.. aman ne yaparsa yapsın dedim kavanozu koydum masaya açtım zorla 6 tane salatalık yedimm,şu an suya yanıyorum
son cümlene bittim uzman gelsinde yedirsinaynı kelimeyi ablamdan oğlum 40 günlükken gaz sancısından kıvranırken duymuştum.ben durmadan abla ayakta sallamaya alıştırma beyin sarsıntısı geçirirmiş uzmanlar öyle diyor demiştim.ablamda başlatma uzmanından gelsin uzman kendi sustursun çocuğu o zaman çatlıyor çocuk diye kızmıştı bana
cnm ne seviyorsa onu vereceksin ne yapalım çocuklar insanı oyuncağa çevirip oynuyor resmen.benim oğlumda 1 yıl yemek konusunda bana neler etti biliyorsun hep yazdım burdan.çocuk gibi ağlıyordum acından ölecek yawrum diye..şırınga ile ağzına yoğurt sıktığımı biliyorum.diş döneminde...ben kilo konusunda sıkıntı yaşamadım hep gürbzdü.seninkiler ikiz olduğu için normal bence kiloları.ama kilo alsınlar istiyorsan ben montide neyi ne ile yedirmemek gerekiyorsa tersini uyguladım oğluma.et öğününde meyve suyu verdim etle birlikte.yumurtalı kahvaltıda mutlaka bal-pekmez vs..tüm yemeklerini ve çorbalarını tereyağlı...artık öyle yapmamaya özen gösteriyorum şşişman olmasın diye... arı sütü sahte değildir herhalde..belki eskiden az üretiliyordu ..bilmiyorum ki hiç...
cnm ben monti ile 8 yıl evvel verdim kilomu,o gün bu gündürde almadım kilomu hiç..ama hala daha dikkat ederim..arkadaşlar biliyorlar..2.aşamada gidiyor gibiyim yani..zaten bir süre sonra bünyeni tanıyor ve nerde durman gerektiğini biliyorsun...ben 40 kg verdim..
bende 8 aylıkken ayırdım odasını,o zamana kadarda yatak odasında beşiğinde yattı..yanımda hiç yatırmadım uyurken eşim ezer diye korkuyordu.bende yanımda çocuk varken hala daha uyuyamıyorum.nedense hep aynı pozisyonda yatıyorum sopa gibi dümdüz:))sanah tüm eklemlerim tutulmuş olarak uyanıyorum..
çocuğu doğar doğmaz ayRı odada yatırma işinede son derece karşıyım,çok küçük bir bebğin boğazına kusmuk kaçabilir,bir şey dolanabilir vs..bir sürü tehlike var..en iyisi göz önünde olması ve anne kokusunu hissetmesi.kendine güvenen birey olmak için anneye doyması şart zaten.son araştırmalara göre çocuğu çok küçükken ayrı odada yatırmanın faso fiso olduğu anlaşıldı zaten..askere gidene kadar bizimle uyuyacak değiller nasılsa..tadını çıkarın yawrularınızın...
KIZLAR KAN LEKESİNİ NASIL ÇIKARABİLİRİM BEYAZ ÜNİFORMADAN??EŞİMİN ÜSTÜ BAŞI AYAKKABISI BİLE KASAP ÇIRAĞI GİBİ GELDİ AKŞAM SAATİ EVE.GEÇ KALMAMAK İÇİN ÜSTÜNÜ DEĞİŞMEMİŞ PELERİNİ ÇULLANIP GELMİŞ.ISLADIM SOĞUK SUYA.SICAK DEĞDİRİNCE HİÇ ÇIKMIYOR SABİTLENİYOR KAN LEKESİ AMA BU SEFERKİ NASIL ÇIKACAK BİLMİYORUM.DAHA ÖNCE ÇAMAŞIR SUYU DÖKÜYORDUM AMA BU FORMANIN CEP KENARLARI LACİVERT.DÖKEMİYCEM ÇAMAŞIR SUYU((
kızlar 1 kilo daha gittiDDDD 62.100 falan :))) çok mutluyum haftayada 61 inşallah
annem dün gitti spora ve diyete tam gaz devam
sabah: 2 haşlanmış yumurtanın beyazı(sarısını sevmıyorum)kıvırcıkla salata yapacagım
3 siyah zeytin bıraz kuruyemiş
öğlen:kurumuş patlıcan kavurma yanında yogurt yada ayran bıraz kıvbırcık
ara: meyva
akşam: akşam bı yere davetlıyız orada ne olursa ondan yıyecegım
günaydın monticanlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
bende 71.8 den 70.5 e düştüm bakalım hep böyle giderse iyi olur
bugün menüm
sabah
2 küçük tost
lor peynir
6 zeytin
şekersiz marmelat
öğle
1 elma
yoğurt
kayısı kuruyemiş
akşam
kuru fasulye
yoğurt
ocd bacım napıyorsun
meyveyi öğünlerde yemiyoruz canım . ama yemekten 15 dk önce yiyip sonrasında yoğurt ve kuruyemişini yemelisin .
tembellik yapıyorum canım.kaşlarıma e.sallı nın bahsettiği kürden sürdüm dodikle takılıyoruz.eymen efendi ve sen nasılsın? ay seyseyi ya çok tatlıydı yatakdan hooop tek adımla beşiğe
bak bugün sinameki kürü için uygunmuş.hadi sende yap
ocd bacım napıyorsun
teşekkürler canım
yaaa eymen şu an tv sehpasını itip arkasına girmekle meşgul hep tehlike ne yapacağım ben bu uşakla bilemiyorum
yok ben kür uygulasamda eymen onu kendine bulaştırır o kürler bakımlar çok sonralara ertelendi benim içinsağol şekerim dodonu ve seni öperim kocaman
Merhaba arkadaşlar
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.....
ben montiye daha dün başladım başlangıç kilom 79,4 bugünde aynıyım reglim buarada
inşallah haftaya güzel sonuçlar alırımmm
sevgiler
devam ettirirsen kesin haftaya en az 1 kg verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?