selam arkadaşlar
ben 80-89 topiğindenimmm.. sizinle birlikte monti yapmak istiyorum. benide aranıza lırsanız çok mutlu olurumm..
kndimden bahsedeyimmm adım hilal 32 yaşındayım çalışan bir bayanım ve dünya tatlısı oğluşum tunam var canımıniçiii
kızlar kilo serüvenim 80-89 da eylülde başladı yakşalık 5 kilo verdimm aa 79,4 takıldım kaldım hipotiroid hastasıyım bi ara insülünde baya yüsekti şimdi normale yakınmış doktor öle dediii
ilk sayfayı inceledim birkaç gündür de menülerinizi takip ediyorum örnek olsun dieee
sabah liğht süt yoğurt ve badem aldım
aralarda bunları tüketim diyorummm
sadece kahvaltıdamı ekmek yiyiyoruz mesala şimdi işte sulu köfte var yanına 2 kaşık dahi makana yememelimiyim ve dengeyi nasıl yapıyosunuz canlarım
biraz bahsedermisiniz
sevgiler
hilalcim hoşgeldinnn tatlışım nasılsın.?
öncelikle sorunu ynıtlayım kahvaltıda ekmek yemediysen öglene kaydırabilirsin ekmegi ama makarna cıss cnm
sulu köftenin içindede havuç ve bulgur yoktur umarımmm
monti tiroid,ko gibi insülinn hastaları için biçilmiş kaftann cnm:)
canım çok teşekkür ederim hoş buldumm
dün gece 2 ye kada montiyi inceledimm bence de tiroid için süper bakalım deniyim biraz az önce 2 kaşım makarnayı yedim bile banuşşş
ama bu son olsun o zaman yeniyim ya bilemedimm normalde diette bir iki kaşık yenir die biliom ama motide olmaz demek
kahvaltı da 2 dilim ekmek yemiştim demek akşama yememeliyim balık var az yağlı akşama ekmeksiz bol salata ile yencek demi yanniii
inşallah bu monti beni sonçlandırır canım
Kızlar çok oluyorum ama bişe daha sormak istedim meyveyi de kısıtlı tüketiyoruz galiba hatta tüketmiyoruz öylemi
aklına ne geliyorsa sor cnmm
meyveyi yiyoruzz yaa nerden çıkardın onu
amaa bazen çok kaçırdıgımızda meyeyi yemiyoruz 1 2 gün okadar
sabah kahvaltıdan önce
öglenn ara yapmak istersek
birde akşam yemekten sonraaa
ama ufak bi ayrıntı var
sebze yemekleirnden 3 saatt
pro lu yemeklerden 4 saat sonra yiyoruz meyveyi
ya valla yiyin için dua edinki tekk bebe yeminle söylüyorumkii işiniz çok kolay
ikinci çocukta valla bişey diyemiyorum ki zilim ama yapardımda ne zmann rahatlıga alışınca
zor gelir sanırım insanaaa bana şimdi 3. yü yap diyorla rbi kızın olsun amaa inanki gözümde degil yani:))))
bundan sonra hayatımı yaşamak isityorummm :)
zilim A101 DE arı sütü ve polen satılıyor ayrı ayrı kavanozlarda
alsammı acaba markasıda yöremm:)
alsakta kendimiz karıştırsak nasıl olur acaba?
tuna08 hoşgeldin...istediğini sor cnm herkes cvplar ...
banuşum insanı gerçekten delirme noktasına getirecek kadar zorluyor çocuklar bazen..kendimi çoğu zaman fatmagülün abisi gibi hissediyorumaynı şeyleri defalarca soruyor oğlum.bu aralar uçan dairelere takmış durumda.aptal oldum iyice aynı şeyleri takrarlamaktan..bazen bilmiyorum oğlum diyorum baba gelince sorarız diyorum inanmıyorda anneler bilir diyor..
insanın tek işi çocuk olsa belki yine bu kadar taşmıyacak sabırlar ama bir sürü iş güç vs..zaten son raddeye geliyor ..birde çocuk üsteleyince bazı şeylerde yada zıvanadan çıkınca...küçük kıyametler kopacak hale geliyor..kendimi ha bire sıkıyorum arsız etmiim diye çocuğu nereye kadar dayanacağım konusunda hiç bir garantim yokher an raydan çıkabilirim... allah sana ve tüm ikiz annelerine sonsuuuuuz bir sabır ve dirayet versin...bizede feyz olun...
yemek konusundada en rahatı aslında onları yedirip sonra kendin yemen..ben öğleni oğluma yalnız yediriyorum benimle yemiyor.o uyuyunca yiyiyorum ben .acıkmıyorum o yerken.en temizi walla.tıkı tıkıveriyorum ağzına.ooh..oda rahat bende rahat..akşamları bazen ona kızıp kendim yemiyorum.akşam balık yapmıştı eşim.eliyle tutup salatanın üstüne serpiştirdi balıkları yapma etme bilmem ne derken iştahım kalmadı sinirden...zaten onu yedirip kendim yiynene kadar herşey buz oluyor..birlikte otursakta önce onu yediriyorum olan bana oluyor yani...birde sende 2 tane olunca yiyemessin valla..
ben az önce babasıyla oğluşa biberiyeli patatesli et haşlama yaptım.oturttum küp küp yuttu valla kalın bi dilim ekmek ve ayranla bi tabak yemeği..anne miş olmuş dedi kalktı gitti uyudu...oh oda rahat bende..yemek ne ona ne bana zehir olmadı...o uyurken bende kendime bişeyler hazıradım yedim...kafam dinç....
sen ikiz olmasalar 2.yi doğururmuydun banum:26:benim hiç cesaretim kalmadı da...birde bakacak insan olmayınca(annene babanne vs..)
ZİLİ çok teşekkür ederim canımm
hoşbuldumm
sen nekadrdır monti yapıyorsun canım kilo verebildinmi banuşumu biliyorum zaten meşurrrr
bu arada bende yemeği önce oğluma yediriyorum zira yediğimden hiçbişe anlamıyorum çünkiii
herkes aynı şeyi yapıyor demekki benim bir arkadaş var drları çok dinlerrr dr dmeişki
birlikte yiyin içinnn amaaann yemişim uzmanını dedimmm yaaa
ama olmazkiii banucum diyor haylannn:))))
uzman gelsinde kendi yedirisn bidee kendi yesinn hahahahahaha:)
ay banum cnmsın yaaa..yirim seni ben ..walla çok komik hatunsun eşin çok şanslı tabisi çocuklarında..herkes aynı şeyi yapıyor demekki benim bir arkadaş var drları çok dinlerrr dr dmeişki
birlikte yiyin içinnn amaaann yemişim uzmanını dedimmm yaaa
ama olmazkiii banucum diyor haylannn:))))
uzman gelsinde kendi yedirisn bidee kendi yesinn hahahahahaha:)
cnm ne seviyorsa onu vereceksin ne yapalım çocuklar insanı oyuncağa çevirip oynuyor resmen.benim oğlumda 1 yıl yemek konusunda bana neler etti biliyorsun hep yazdım burdan.çocuk gibi ağlıyordum acından ölecek yawrum diye..şırınga ile ağzına yoğurt sıktığımı biliyorum.diş döneminde...ben kilo konusunda sıkıntı yaşamadım hep gürbzdü.seninkiler ikiz olduğu için normal bence kiloları.ama kilo alsınlar istiyorsan ben montide neyi ne ile yedirmemek gerekiyorsa tersini uyguladım oğluma.et öğününde meyve suyu verdim etle birlikte.yumurtalı kahvaltıda mutlaka bal-pekmez vs..tüm yemeklerini ve çorbalarını tereyağlı...artık öyle yapmamaya özen gösteriyorum şşişman olmasın diye... arı sütü sahte değildir herhalde..belki eskiden az üretiliyordu ..bilmiyorum ki hiç...benimkiler zayıff zilim ya kayrada daha 13 kg bile göremedim benn yemesi iyi ama zayıf bir çocukk
arı sütüdee 225 gr 5.95 te fiyatı varrr sahte degildir dimi ya
benimkilerde yemiyorda sütlerine karıştırıyorum bende cnm
ve hala bebe büskivisi katıyorum sütlerine ben seviyorlar istiyorlar napıyım
cnm ben monti ile 8 yıl evvel verdim kilomu,o gün bu gündürde almadım kilomu hiç..ama hala daha dikkat ederim..arkadaşlar biliyorlar..2.aşamada gidiyor gibiyim yani..zaten bir süre sonra bünyeni tanıyor ve nerde durman gerektiğini biliyorsun...ben 40 kg verdim..ZİLİ çok teşekkür ederim canımm
hoşbuldumm
sen nekadrdır monti yapıyorsun canım kilo verebildinmi banuşumu biliyorum zaten meşurrrr
bu arada bende yemeği önce oğluma yediriyorum zira yediğimden hiçbişe anlamıyorum çünkiii
banucum uzmanlar hep öle dioo ama ya çocuk benden önce yiycek yada ben zıkkım yiycem en iyisi önce yesin dimi ama...
benim kocişin bi müdürü var tuna ilk büyümeye başladığında yatagı benim yanımdaydı tutturdu yok bida ayrılmaz neymiş doğar doğmaz ayrı odada olmalıymış özğüven filan bişler anlattı
ayıramazsınız 1,5 2 yaşlarında dediiii
sonra tuna 1,5 yaşına kadar bizle aynı odada yattı ve 1,5 yaşında biz ona arabalı yatak alıp odasını ayırdık ogün bugündür tuna birkez de ben burda yatcem odamda yatmicem demediii
bence çoğu şey herçocukta farklıdır en iyisini çocuğun annesi bilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?