Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sanada iyi haftalar ablacığım . evet ben ara yapmayınca daha güzel kilo veriyorum bunu test ettim ve onayladım .

bugünki menim öğlene kadar şu şekilde oldu

sabah
3 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
domates
salatalık
eski kaşar , beyaz peynir , zeytin

afiyet olsun nazlım ....
öylen yine kahvaltıya kalmışsın .işyerinde yine o teyzemi var yemek yapmaya .

afiyet olsun nazlım ....
öylen yine kahvaltıya kalmışsın .işyerinde yine o teyzemi var yemek yapmaya .

yok ablam bugün işyerinde yemek vardı . gece saat 3 te işyerine geldik . ben saat 5 te normal kahvaltımı yaptım sonrasında kavurma pilav falan vardı . kavurmayı geğenmedim 1 çatal aldım sadece mecburen kahvaltılık bişeyler yedim .

ablam bizim aşçı sağolsun herşeyin içine un katıyor . buna nohut ve kuru fasülyede dahil onun için pek işyerinde yemek yemiyorum . sadece cuma günleri bana uyuyor ondada tavuk var

yine uzn bir alıntı okımaya hazırlısınız ?

bi arkadaşımda bu ünlerden satıyor . bazılarını çok mettediyor
yopgurdu geçen gün şu toprak çanaklar varya kıslar onlara mayaladım çokkk güzel oldu tavsiye ederim ...
ben şütümüde bildigim süççüden alıyorum artık poastorize süt kulanmak istemiyorum onlar süt olmakdan çıkıp ayrı bişi oluyorlarmış
ksılar salata işine gelinde en iyisi yiyceginiz aman dogramak 1 hafta durmaz salata salata aolmakdanda çıkar boş yere yemiş olursunuz hiç vitamin mineral kalmaz o yeşilikde .

dün neya giremedim zilim net yokdu
birde yeniş balayan tunacım senmiydin layt ürünler odım dedim canım ygourdunu yagsız alma derim ya normal yede y.y al sütüde pek kulanmıyoruz ama o yagsız olsun y.y. işini görür..

tunacım 1. mesaj hariç 2.safflardaki mönüleri pek degerlendir 3 sene öncenin baya dedigiklikler oldu ö dönemler bende tam bilmiyordum montiyi yap dene yöntemiyle geldik birazda . o zamanlar 2çkitapda yokdu elimde sanırım 1 kitapda yokdu .
yani ilk sayfaları esgeç .
ocdim bu büneyele alakalı ben sabah ekmek yedigimde acıkmıyorum öyleye kadar .ama yumurtalı kahvaltı yaptıgımda acıkıyorum öylen olmadan ,, beni ekmek çok tok tutuyor hipo olmama regmen sanırım büneye göre degilşiyor .
istikaralı biçimde gidiyorsun ecrin tabrik ederim canım ...
daha sık yazın canlar . gelip 1.2. haftada bırakıp giden okadar çok oluyorki takip edemiyorum artık ..:26:
listeye ekliycem canım .
afiyet olsun nazlım ....
belediyenin ekmegide güzel nazlım ...

afiyet olsun diyarım mönün güzel canım ....
kilonu dert etme mutlaka gidecek . spora başlamışsın haıyırlı olsun ondan kilo vermemiş olarak durabilirsin malum yaglar kasa dönüyor .

bide öğlen yemeğini 12:30 da yiyorum akşam içinde spora gittiğimde burdan çıkmadan 17:30 gibi yesem 19:30 da spora başlıyorum nasıl olur daha sağlıklı olmaz mı?

günaydın herkese kilom

geçen hafta 60,0 kg

bu hafta 59,2 kg

giden : 800 gr

vınnn vınn banuşum ..
bu haqfta regl haftan banum haftaya gerçek kilon belli olur .
ne güzel takırdadın kajum bak korkun olan 64 nerelerde kaldı ...
afiyet olsun. kilon içinde tebrikler
meyveyi önce yemege dikkat edin .

uyardıgın iyi oldu banuşum .. var o süzgeçleren öyle yaparım artık .. ne kadar bilsende bir bilene danışacaksın demişler.

Aebenim aslinda kirmizi et vardi aksam icin ama ben dondurucudan yanlis parcayi cikarmisim.bir tane daha cikarsam cok olacakti.bu sebeple tarhana ictim.normalde biliyorum tarhana ciscisssss :)

HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..

masum

başlangıç. ...10 kasım 2011

ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr
3.hafta ......... 65 000 gr.
4.hafta ......... 64.500 gr.
5.hafta ........ 65 100 gr. ödem .ödem .
6.hafta ........ 64 200 gr.
7.hafta ........ 65 300 gr
8 hafta ........ 65 400 gr.

naz..
başlangıç .......?

ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.
2.hafta ........ 63 800 gr.
3.hafta ........ 62 600 gr.
4.hafta ........ 61 200 gr
5.hafta ........ 61 000 gr.
6.hafta ........ 60 000 gr.
7.hafta ........ 59 200 gr

çamlıca.....

başlangıç .21 11.2011

ilk hafta ....... .57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr
2.hafta..........ara verdi .
tekrar bizlerle ....
4.hafta ........ 56 000 gr.
5.hafta ........ 55 000 gr.
6.hafta ........ 55.000 gr.
7.hafta ....... bildirmedi.

kajum ...

başlangıç ...23. 11.2011.

ilk hafta .........65 000 gr.
1.hafta ......... 64.000 gr.
2.hafta ....... . 64.000 gr.
3.hafta ......... 63 000 gr. kırdı zincirini.
4.hafta ......... 63 600 gr.
5.hafta ......... 63 000 gr.
6.hafta.......... 62 100 gr

ocd.....
başlangı.???

ilk hafta ....... 63 700 gr
1.hafta .........63 300 gr
2.hafta ........ 62 800 gr.
3.hafta .........
vallahi ocdim sıgara bıkadı onu kilo konusunda esnek tutuyok .
1.haftası .......64 000gr.

dünya hali. 23.11. 2011

ilk hafta .........61 500 gr.
1.hafta ......... 60 400 gr.
2.hafta ........ 59 900 gr.
3.hafta ......... ??????

diyar.....
başlangıç.. 14 aralık 2011.

ilk hafta .........83 500 gr.
1.hafta ........ 81 500 gr.
2.hafta ........??????
3.hafta ......... 82 000 gr

ecrin .
başlangıç......19-11-2011

ilk hafta ........ 64 800 gr
1.hafta ......... 63 800 gr.
2.hafta ......... 63 300 gr.
3.hafta ......... 63 000 gr.

efsandays .

başlangıç .

ilk hafta ............71 800 gr.
1.hafta ............ 70 500 gr.

blacks ..

başlangıç. 03 01 2012

ilk hafta .........64.000 gr.

tuna..

başlangıç.... 05 01. 2012

ilk hafta ..........79 400 gr.

eczacı ..
başlangış . 02 01 .2012.

ilk hafta .......... 65 600 gr.
1.hafta .......... 65 000gr

Aebenim aslinda kirmizi et vardi aksam icin ama ben dondurucudan yanlis parcayi cikarmisim.bir tane daha cikarsam cok olacakti.bu sebeple tarhana ictim.normalde biliyorum tarhana ciscisssss :)

bildigini zati biliyom ocdim .ama kısmıyom sıgarayı bırakdınya herşey mübah sana .

kıslar kendimi listeden çıkardım yazayım dedim . 64.63 arasında gelip gidiyorum yedikleerime baglı olarak .yıl başında aldıklarım gitti şükür .
ögünlerime ekmek kattım rahat yiyorum buna ragmen iyi kilom yani. illa şunuyiyim bnu yiyim demiyorum evde ne yaptıysam bana uygun ne canım yemek istiyorsa .
misafirlikde ölçülü cıslardanda yiyorum . yogurtdumuda eksik etmiyorum tüm ögünlerimde .kahvaltıda dahil .

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..ben 1. takımdan gülnihal.aylardır kalori sayımıyla kilo vermeye çalışıyordum.ama nazlının hem benden daha çok yediğini hem de çok güzel kilo verdiğini görünce kıskandım ve buraya geldimbu sabah itibariyle montiye başlamış bulunuyorum.beni de aranıza alın canlarım..bi sorueynirle yumurtayı birlikte yiyormuyuz..

Hosgeldin ivet yiyebilin.ekmek ile yumurta olmas.peynirle yumurta ekmek yiyebilursin.wkmekle et urunu aalam aisus cisss

teşekkür ederim bacım..yidim gitti:))

Ay hayatim yanlis yazmisim gibi gorunuyor.bak simci
Yumurta ile kahvalti edeceksen ekmek yok. Sahsen ben pastirma tuketiyorum.
Ekmek ile kahvalti edeceksen yumurta sucuk salam sosis et urunu yok
Yukarida belirtmis oldugum kahvaltilarda peynir yiyebilirsin

Heyt bea sinir oldum heeee.ogle yemegi yerken arada kuru kayisi yedim.buda meyve oldugundan gitti rejimim.neyse olsun yilmak yok yola devam.haydi bi daha bi daha bi daha

ekmek yemedim.yemedim.yumurta haşladım domatesle peynirle yedim.yanında süt içtim.3 saat sonra meyve yedim.birazdan akşam yemeği yicem.

heppera hoşgeldin .....

hoşbulduk aeben.ismini çok duydum,tanışmak bugüne nasipmiş.

bugün monti diyetindeki ilk günümdü arkadaşlar.nazlıcım senle görüşemedik bugün..siteyi inceledim.ayy sabahtan bi açlık korkusu geldi banaAllahım ya..2 yumurta haşladım.1 domates doğradım.maydanoz doğradım yine.tuz.1 büyük bardak yarım yağlı sütle yedim onları.şiştimfazla geldi..3 saat sonra 1.5 elma yedim.inanın arkadaşlar hala acıkmadım.
şunu anladım.yetiyormuşakşama ızgara köfte yada sebze yemeği düşünüyorum.nasip..
pek umutluyum.sabahtan beri eşime zayıflamışmıyım deyip duruyorum.4-5 kere tartıldım.

Heyt bea sinir oldum heeee.ogle yemegi yerken arada kuru kayisi yedim.buda meyve oldugundan gitti rejimim.neyse olsun yilmak yok yola devam.haydi bi daha bi daha bi daha
ocdim kıs bacım diyetini bozmadın ,sadece yanlış yaptın helede kayısıyla et yemeydiysen sorun yok .hayıflanma boş yere.

ilahi hepbera klo vermek sabır işidir canım 1 günde belli olmaz.
ne zamandır diyet yapıyorsun ? hangi diyetleri yaptın .tanitırmısın biraz bize kendini.?
sanırım geç kalkıyorsun 2 ögün yedigine göre ...
mönün güzel canım afiyet olsun ama yogurdu unutma ...
hep yumurtalı kahvaltı yapma ekmekde ye sabahları

banuş gelmemişsin annedemi kaldın . nasıl geçti sınav?
yarın çoçukları sınava götürücem ,şimdiden iyi pazarlar dilerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…