ocdim kıs bacım diyetini bozmadın ,sadece yanlış yaptın helede kayısıyla et yemeydiysen sorun yok .hayıflanma boş yere.
ilahi hepbera klo vermek sabır işidir canım 1 günde belli olmaz.
ne zamandır diyet yapıyorsun ? hangi diyetleri yaptın .tanitırmısın biraz bize kendini.?
sanırım geç kalkıyorsun 2 ögün yedigine göre ...
mönün güzel canım afiyet olsun ama yogurdu unutma ...
hep yumurtalı kahvaltı yapma ekmekde ye sabahları
zilim sen böreği nasıl atıyorsun derin dondurucuya bi diyebilir misin zatıma? tarif değil yani herşeyi çiğden mi yapıyorsun? ben sigara böreği atıyorum ama normal börek hiç denemedim.
kıslar ben doğrayıp atmayacağım.benim derdim yıkamak :) cok uzun suruyor yıkamam ve oglus dırlık vermiyor o esnada.tupper uzun sure taze tutacaksa alayım yok tutmayacaksa zılımın tarifindeki gibi yapayım.yıka kurut sat posete koy :)nedersiniz zilim ve hilal?
he bu arada sütümü değitirmiştim yoğurt mayalamak için.2 dir su gibi oluyordu sebep bu olabilir o zaman.süzme yoğurt ve baska bır marka sut ile deneyeyim bugun.tesekkur ederim zilim.
çamlıcam çok geçmiş olsun cnm...iyileşte diyet bi şekilde yoluna girer cnm...
sınavı geçtimmmmmmmm çok heycan yapmtım amaaaa nerdeysee inicemktim yarıdasonra toparladım:)
Gunaydinnnnnn,
Hilalcigim biber salcasi sisiriyor diye hatirliyorum aebenim net bilgi verir.dun baktim baktim goremedim dnr de satilacak sanirim.gider alirim artik.dogumdan mi kaldi karnin?
iyi aksamlar arkadaslar,felaket bir grip donemi atlattim hamd olsun bugun daha iyiyim ,bu sene ne coccuklar ne ben kurtaramadik allah beterinden sakinsin insallahh
bu arada yeni gelen arkadaslara HOSGELDINIZ diyorum
aebencim kilo bildirimini biraz gec yapiyorum ama kusura bakma anca firsatim oldu:26:
cuma gunu kilom 55,600 herhalde yilbasinda yaptigim kacamaklar ve adet doneminin etkisi olmali... haftaya cumaya kadar toparlamaya calisicam artik
sınavı geçtimmmmmmmm çok heycan yapmtım amaaaa nerdeysee inicemktim yarıdasonra toparladım:)
zilim sağol canım.kalem böreği sarıp atmıştım onun haricinde börek atmışlığım yok zaten güzelde yapamazdım tepsi böreğini.geçenlerde gül böreği yaptım gayet lezzetli olmuştu ama yinede riske etmeyip hazır börek almıştım ani misafirler için :) ani misafiri eşim çağırır ve misafir gelmeden 1 saat önce haber verir sağolsun.
eşime derin dondurucu aldırdım geçen yıl.çok rahat oluyor dediğin gibi.ben zaten tembelim, çocukla dahada zul oluyor bana yemek işleri ile uğraşmak.bugün kereviz, ıspanak,havuç attım.yarın senin verdiğin bilgiler eşliğinde portakal kabuğu, börek, kek ve kurabiye hazırlayıp atayım derin dondurucuya.birde lahana alıp sarayım diyorum yarın ama zorlar sanırım :))
tesekkurler canim ,bende senin gibi dusunuyorum ama bir kere bu diyete baslayip alistinmi kacamaklar kilodan cok vicdan azabi hissettiriyo:26:kacamak yapmayi hic sevmiyorum o yuzden...gerci bu sefer kacamak demiyelimde saatlerim cok duzensizdi bide meyveye cok yuklendim
ziilimmmmm saoll tatlımmm ama varya çok olaylıydıı yaa
ilk sırada benim herkeste heycan bendede bi heycannn bindim arabayaa
1 bayan 1 erkek komisyon varr erkek komisyonla ortookuldan din ögretmenim çıktı:)
ayarlarımı yaptım, debriyaj gaz gidiyorum ama bacaklarımm titriyor heycandann
sonra vitesi 2 ye takıyorum diye tekrar 1 e takmışım bi stop etti araba bi sarsıldık aglayıp bırakcam yani o derece
hocamm hadi banu dediii bismillah dedim tekrar başladım sonrası iyiydi bir kaç sinyal hatam oldu okadar
amaa arabadan zor attım kendimii malumunuz zırıldak biri oldugum içinn agladım hemencikkkk
kaldım kesin dedim şevkim kırıldııı((((( ama 78 le geçmişimmm
ahh zilimmm yaww sen nekadar haklıymışsın bende 2 kilo yufka aldım annemlerin oaradan allahım dedim ya markettekiler yufkamı incecik zar gibiiiii1 kilosunu sigara böregi sardım yani annecigim sardıı bana kıyamadı
1 kilosunudaa ıspanaklı börek yapayım diyorum onu nasıl yapsammm acaba ıspanagı kavursammı kıyma ile biraz?
patatess krokleti nasıl yapıyorsunnn ?bende yapayım diye düşündüm geçen bir kez yaptım dagılduı
reglimd eumarım strestendir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?