evet sporu yaptımmı tam yapmak lazım ...
ama pilateste 30 dk'da zaten insanın dili dışarı çıkıyor,en fazla 40 dk.da artık bittim diyor vücut.her gün ebruyla yaparken bu kadar değildim ama artık ne yalan söliim ödevimmiş gibi yapıyorum.mecbur hissetiğim için yani..en güzel spor yürüyüş ardında da eve gelince hiç soğumadan biraz kardiyo çalışıp kalbe biraz fazla kan pompalatıp yağ yakımını hızlandırmak.dışarda 1 saat tempolu yürüyüp eve gelip hemen lastiği alıp kısalan bacak arkamı açtığım ve ardından biraz karın ve kalça çalıştığım spor şeklini çok seviyorum.ama hayatı koşarak yaşamaktan usandım artık.
sabahın 5'inde uyanıyorum walla.çayı kaoy kahvaltıyı hazırla,oğlumun kahvaltısını hazırla beslenme götürür gibi kaplara koy,uyuyan çocuğu giydir bataniyeye sar,kendin giyin, saç ,baş ,makyaj bir elimde evgrak çantam omzumda omuz çantam kolumda bataniyeyle neredeyse 20 kilo gelen bi çocukla sabahın 7'sinde düş yıollara.okulda ayrı uğraş(her şeyi en az 3 sefer tekrar etmek zorundayım öğrencilerimin özel durumundan dolayı) oğluma 2'şer baskı geçiyorum(öğrenme döneminden dolayı) eve gel okulda uyanıp yemediyse eve gel kapları boşalt,çocuğu yedir öğlen yemeği yoksa yap,üstünü değiş vs..vs.. derken öğlen oluveriyor.birde evdeki herkes ayrı yemek yiyince(eşim sebze sevmez bende et sevmem) herkesin boğazı,her güne eşime oğluma kendime ayrı üst baş..yıka pakla,sil süpür pazar bakkal çakkal her şeyde bana bakınca....bazen balatayı sıyırıyorum...
beynim dönüyor yani..ve hep telkin ediyorum kendimi iyi bir anne olacağım,çocuğu bağırma çağırma arsızı yapmıycam iyi bir eş olucam vs.. walla spor yapmak istesemde içim dinlenmek istiyor..yapamayıncada beynim rahat durmuyor...ara sıra dellenip alayım şu koşu bandını diyorum.sonrada yeter ev yakında çöp ev olucak diyorumne yapsam bilemedim...
ya şu düdüklü olayına bende el atayım bi bende degiştirmek istiyorum ama f fiyatı pahalı geldi bana :)
fakat düşününce 12 dk pişiyorsa nohutt gazdan ve zmandan tasarruf yapıyoruz demektir bu
markası ne modeli neydi zilimm
100000000000000 kez soryoruz belkim ama bi kez daha yazıver
kujum yürüyüşü çok severek yapıyorum normalde.evde biraz sıkıcı oluyor tabii...ama yaparım diye düşünüyorum.dediğin gibi iş başlayana kadar.başladımmı bitiyor bi şekilde...geçenlerde stepper aldım kullanmadan kaldırdım bi kenara..
normalde böyle değildim sanırım okula adapte olmaya çalışıyorum banum.okula giderken tüm hayatın akışı değişiyor,birde çocuk varsa...
evde bakıcı olsa belki ev işinede yardım eder ama şu an oğluma başkasının bakmasını gözüm götürmüyor nedense..ve ben fazla mükemmeliyetçi bi tipim sanırım ev işinide kendi yaptığımdan başka kim yaparsa yapsın beğenmiycem gibi geliyor.
her şeyim her daim hazır olsun,ütüsüz hiç bişeyim olmasın,her gün mutlaka alt katı sileyim,hafta 2 kerede tüm evi,lavaboyu her gün ovucam illa,her hafta çarşaflar mutlaka değişecek,yemekler hep olacak baştan savma yapılmış olmıycak vs..böyle bir sürü şey işte...bazen nereye kadar koşacağım diyorum bazende nolursa olsun formdan düşmek yok diyorum
insanın fıtratıyla alakalı sanırım.ben çocukkende okuldan gelir gelmez yemeğimi yemeden ödevlerimi yapardım,lisede sermiştim biraz oda ünv.hazırlanmak için..babama benzemişim bu konuda çok tez canlı ve titizim..hep planlı yaşıyorum,öyle hesapta olmayan şeyleri birden pat diye ortaya çıkmasını sevmiyorum.eşim bazen hadi şuraya gidelim hadi şunu yapalım şurda yiyelim der.hayır diyemesemde içimden kızarım.nerdne çıktı şimdi falan diye
kujum sen memnunmusun koşu bandından cnm,birde katlananlardanmı seninki?katlandığında yer kaplama durumu nedir?arkadaşım almıştı ama hiç alıcı gözle bakmamıştım o zaman düşünmediğim için..birde tartan zeminmi kullandığın bant?araştırıyorum kusura bakma çok sordum galiba?
banuşum öznur yazmış cnm..fissler vitaquick kullanıyorum ben..aebenimin dediğini almak daha mantıklı eğer fiyyatı çok uçuk değilse tekli olana göre..ben alırken yokmuydu yada görmedimmi gördümde mi almadım o kısım hafızamdan silinmiş hiç hatırlamıyorum.ama görsem alırdım gibi geliyor...
kujum yürüyüşü çok severek yapıyorum normalde.evde biraz sıkıcı oluyor tabii...ama yaparım diye düşünüyorum.dediğin gibi iş başlayana kadar.başladımmı bitiyor bi şekilde...geçenlerde stepper aldım kullanmadan kaldırdım bi kenara..
normalde böyle değildim sanırım okula adapte olmaya çalışıyorum banum.okula giderken tüm hayatın akışı değişiyor,birde çocuk varsa...
evde bakıcı olsa belki ev işinede yardım eder ama şu an oğluma başkasının bakmasını gözüm götürmüyor nedense..ve ben fazla mükemmeliyetçi bi tipim sanırım ev işinide kendi yaptığımdan başka kim yaparsa yapsın beğenmiycem gibi geliyor.
her şeyim her daim hazır olsun,ütüsüz hiç bişeyim olmasın,her gün mutlaka alt katı sileyim,hafta 2 kerede tüm evi,lavaboyu her gün ovucam illa,her hafta çarşaflar mutlaka değişecek,yemekler hep olacak baştan savma yapılmış olmıycak vs..böyle bir sürü şey işte...bazen nereye kadar koşacağım diyorum bazende nolursa olsun formdan düşmek yok diyorum
insanın fıtratıyla alakalı sanırım.ben çocukkende okuldan gelir gelmez yemeğimi yemeden ödevlerimi yapardım,lisede sermiştim biraz oda ünv.hazırlanmak için..babama benzemişim bu konuda çok tez canlı ve titizim..hep planlı yaşıyorum,öyle hesapta olmayan şeyleri birden pat diye ortaya çıkmasını sevmiyorum.eşim bazen hadi şuraya gidelim hadi şunu yapalım şurda yiyelim der.hayır diyemesemde içimden kızarım.nerdne çıktı şimdi falan diye
kujum sen memnunmusun koşu bandından cnm,birde katlananlardanmı seninki?katlandığında yer kaplama durumu nedir?arkadaşım almıştı ama hiç alıcı gözle bakmamıştım o zaman düşünmediğim için..birde tartan zeminmi kullandığın bant?araştırıyorum kusura bakma çok sordum galiba?
banuşum öznur yazmış cnm..fissler vitaquick kullanıyorum ben..aebenimin dediğini almak daha mantıklı eğer fiyyatı çok uçuk değilse tekli olana göre..ben alırken yokmuydu yada görmedimmi gördümde mi almadım o kısım hafızamdan silinmiş hiç hatırlamıyorum.ama görsem alırdım gibi geliyor...
ya ben hamile degilimdir umarım bugün 6. gün olmadım hala ve bi belirti yok
hergün aspirin içtim hamile olsam bebe kalmazdı sanırım düşerdi degilmi?
banum bu sabah hamile olmayasın sakın banum yazmışken sildim:))durduk yere aklına kurt düşürmiim diye..değilsindir inşallah cnm.yan istemediğin için byle yazıyorum.istiyorsan gönlüne göre versn tabii rabbim..adet söktürü falan ilaçlar varmışya cnm onlardan mı alsan :26:ya ben hamile degilimdir umarım bugün 6. gün olmadım hala ve bi belirti yok
cnm ikizler bucuyum yükselenimde boğaymış..hep plan yapmaktan zihnim hep dolu oluyor malesef.kafamın içinde sürekli bir trafikzillim senin burcun başak galiba eşimın burcuda başak herşeyı pilanlıve kendi koydugu sıraya göre yapar sabah uyandıgında gün içinde neler yapacagını akşam kafasından pilanlamış oluyo. koşu bandım tartan taban eşim almadan önce baya bı araştırdı en son dynamıc 1530 aldı bız aldıgımız sıra 1.200 tl idi şimdi ne durumda bılemıyorum. koştuktan sonra katlıyorum katlayınca çok bı yer kaplamıyo zaten çok kullanmadıgım bi köşeye koydum odada yürüyüş yapıp bıtınce katlayıp altına kedilerimın su ve mama kabını tırmalama tahtasını koyuyorum
canımcım sen ne burcusun?
aebenin dediği daha mantıklı fakat 400 tl den baslıyor.benim kociş hayatta almaz :)))))
evet banum yeter 2 çocuk..allah isteyene versin inşallah...
öznurcum baktım şidmi cnm hb..'ya..yalnışlık olmasın diye tekrar yazayım benm tencerem VQ bluepoint değil.vitaquick premium4,5 lt olan.bluepoint bunun bir alt modeliymiş bende onu alacaktım.altında ısıyı eşit dağıtma kolu yok biraz daha geç pişirir demişlerdi.ben ocağa koyduktan 10 sny sonra her yeri ateş gib oluyor tencerenin..ve diğer normal tencereler soğan kavururken hep kenara denk gelenleri karartır yada hafif yakar ya çok karıştırmassan falan bunda olmuyor cnm..benim dediğimin fiyatı 380 tl.
banum nar ye söksün . bazan geçikiyor seninki sanmam hamile oldugunu ..ya ben hamile degilimdir umarım bugün 6. gün olmadım hala ve bi belirti yok
evet 400 500 arasıydı .canımcım sen ne burcusun?
aebenin dediği daha mantıklı fakat 400 tl den baslıyor.benim kociş hayatta almaz :)))))
afiyet olsun heppera çok güzel mönün ....bugünkü menüm
sabah:1 dilim tam buğday unlu ekmek
yarım dilim yy aknaz peynir
1 su bardağı yy süt
öğle:yarım tabak tavuk sote,ayran
saat 4: 2 portakal
akşam: 1 tabak 2 yumurtalı menemen
1 kase yy yoğurt
peyniri değiştirdim aebencim...
zilim senin koşu bandına gönlün var .. evdede yerin varbanum bu sabah hamile olmayasın sakın banum yazmışken sildim:))durduk yere aklına kurt düşürmiim diye..değilsindir inşallah cnm.yan istemediğin için byle yazıyorum.istiyorsan gönlüne göre versn tabii rabbim..adet söktürü falan ilaçlar varmışya cnm onlardan mı alsan :26:
cnm ikizler bucuyum yükselenimde boğaymış..hep plan yapmaktan zihnim hep dolu oluyor malesef.kafamın içinde sürekli bir trafik
bende araştırıyorum ,steppere yaptığım muameleyi bunada yaparım diye korkuyorum..yürümeyi seviyorum normalde ama yürüyüş bandında aynı tadı alamayacağıma eminim.gebeliğimde salonda yürüdüm kışın 3-4 ay kadar..sporda başkaları step-aerobic falan yapmasa canım sıkılırdı sanırım.onlara bakarken vakit geçiveiyordu..benim boşta odam var.ama üst katta( ordada tv yok.olmassa ya mutfaktaki küçük tv yi götürürüm,yada alt katta katlar bir kenara dikerim koşu bandını,yürüyeceğim zaman açar tekrar kaldırırm.tekerlekli yazıyor ya kolay taşınıyormu bari?
benim aldığım ne kadar cnm ?ben alırken gözümemi çarpmadı acep ikili?bi ikil hatırlıyorum ama oda korkmazdı hatta makarna haşlama süzgeci vardı çok derindi falan diye aklımda kalmış..yada gördüm mi acaba?ayy o kadar çok araştırmıştımkii....tefali netten sipariş vermişken iptal etmiştim,kaç dükkan gezdim kaç çeşidini gördüm kafam çorba oldu...
zilim tabankarımı farklı diyorsun . tam araştırmadı ben ama ikili hoşuma gitmişti .evet banum yeter 2 çocuk..allah isteyene versin inşallah...
öznurcum baktım şidmi cnm hb..'ya..yalnışlık olmasın diye tekrar yazayım benm tencerem VQ bluepoint değil.vitaquick premium4,5 lt olan.bluepoint bunun bir alt modeliymiş bende onu alacaktım.altında ısıyı eşit dağıtma kolu yok biraz daha geç pişirir demişlerdi.ben ocağa koyduktan 10 sny sonra her yeri ateş gib oluyor tencerenin..ve diğer normal tencereler soğan kavururken hep kenara denk gelenleri karartır yada hafif yakar ya çok karıştırmassan falan bunda olmuyor cnm..benim dediğimin fiyatı 380 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?