Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

altında tekerlekleri var taşımak istediğinde katlayıp el arabası gibi kollarından tutup istediğin yere götürebılıyosun ben 1 kez yerini değiştirttim tek başıma ugraşmak istemedim benım gücüme bıraz fazla geldi eşim değiştirdi yerini onun için çok kolaydı ama ben zorlandım. ilk aldıgımız yıl toplasan en fazla 6 kez yürümüşüm yada yürümemişimdir daha bu yıl 1 aydır yürüyorum çok memmunum kilonda hemen oynama yaptırıyo yürüyüş ben misal 15 dk yürüyrum 5 dk orta tempolu koşuyorum sonra bı 10 dk daha hızlı yürüyorum daha sonra çok daha yavaşta yürüyorum bı kaç dk... yani sürekli aynı tempoda yürümüyorum sürekli oynuyorum temposuyla

günaydınlar kızlar dünkü menüm

sabah
2 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
et kavurma
2 bardak ayran
12 adet fındık

akşam
tavuk şiş
ayran
salata

günaydınnnnnnnn
hala gelmedi reglim aben abla hiç bukadar geç kalmamıştı son 1.5 yıldır inş mevsimlerdendir
3. bir çocuk düşünmüyorum yanii
hoş bu gittigimdeee annemden böyle bir şey sezinledim bi kızın olsun dedi banaa bunlar büyüdügünde kendini
kurtardıgındaaa dediii bende hayır dedim tabikii
amaa ne yalan söleyim acaba bir kızım olsa mı? demekten geride alamıyorum kendimiii fakatt
yaşadıklarımı düşününceee düşüncesi bile yoruyor benii

okadar börek dedimmm dediimm yaptıgımı yazmayı unutmuşum
sigara böreginin biraz kalını şeklide sardım iki kat yufkadan yag sürüdm arasına
ıspanaklarıda pişirmedimmm dediginiz gibi diriden yaptım öldüler zaten

bi koşu bandıda bana aldırcaksınız vallahi yaaaa:26::26::26::26::26::26:
ama öncelikle taşınmam lazım

GÜNAYDIN BANU ALLAH gönlüne göre olanı versin canım . aslında ben ikizlerim olsun çok istiyorum 1 kız 1 erkek . bakması kesin çok zordur ama içimden geçen hep bu şekilde ALLAH nasip eder İNŞALLAH tabi herşeyden önce sağlıklı olsun gerisi önemli değil . sende stres yapma canım kesin mevsim değişikliğinden geçikmiştir reglin

tebrikler nazlım örnek diye gösterecegim bir mönün olmuş harika tam monti.

banum kızım 8alıkdı ogluma hamile oldugumu ögrendigimde daha yürümüyordu bide .ne aglamıştım :26:. hepanlatıyorum zatten . büyük kzımda ilk okula başlamıştı ..bide evde 3 ögün önüne bekleyen kayın validem vardı
ne zorluklar yaşadım bi allah bide ben bilirim.. ama rabbım insane altından kalkamıycagı yük vermez bak şimdi koçaman olduler beni geçtiler 3 de .
hamile olsamda sakın üzülme ha 2.3. yıl sonra ha şimdi ... size zor geliyor 2.3. ama ilerde iyki olmuş bile dersiniz . tek çoçukllar biraz fazla ilgi istiyor çünki ona bu ilgiyi verecek zamanınız var . çoçukllarda bunu iyi degerlendiriyor
belki bu dedigim hepinize dogru gelmeye bilir ama gözlemlerim hep öyle oldu vede yaşadıklarım . siz çoçugunuza nekadar ilgi alaka ve onun çemberini geniş tutarsanız oda ona göre büyüyor .ben bunu bilir bunu söylerim

nazlım rabbım hepinizin gönlüne göre versin ...
elif den haberin varmı ?

ay günaydın demeden dalmışım . hayırlı günler olsun hepimize....

ablam sağol senin sayende montiyi öğrendim ve devam ediyorum bu hafta 7. haftam . geçenlerde bende elifi merak ettim baktım ama arkadaş listemde göremedim ismini acaba üyüliğini falan mı iptal ettirdi .

ablam sağol senin sayende montiyi öğrendim ve devam ediyorum bu hafta 7. haftam . geçenlerde bende elifi merak ettim baktım ama arkadaş listemde göremedim ismini acaba üyüliğini falan mı iptal ettirdi .

bi bakayım dur ....

aben abla şimdi 3. çocuk beni aşar yanii dogurmayı düşünememm
hem saglıklı bakamamm zaten şuanda
dün 5. gün bugün 6. günmüşşş:26::26::26::26::26:

nazlım elif üyeligini sonlandırmış sanırım . nicide farklıymış ...
günlügüme yazdıgı mesajdan buldum .. başka linkde sık sohbet etitigi yerdeki hatıulara kırılmış sanırım .
eger msn vs karşılaşırsan haberdar etsin bizi selam söyle ..

aben abla şimdi 3. çocuk beni aşar yanii dogurmayı düşünememm
hem saglıklı bakamamm zaten şuanda
dün 5. gün bugün 6. günmüşşş:26::26::26::26::26:

banum inşallah normal bir geçikmedir .. rabbım gönlüne göre versin .
ama şunu unutma bazan hayat bizim isteklermizle haraket etmiyor . zorluklarda kolaylıklarda biz insanlar için . rabım nasip etiyse ol derse olur canım
ve ne gelirse ondan elimiz açık boynumuz egik ..
ögremgimdeki dururmumu anlatamam size ama aradan yıllar geçti iyiki olmuş diyorum tüm yaşadıgım zorluklara regmen .
benim içimden senin hamile olmadıgın geçiyor banum

Son düzenleme:
inşallah içinden geçen olur ablaa hamile filan degilimdirr uzun zamndır hiç bukadar gecikmiyordu
vallaa okadar dengem bozuldu kiii çok cnm sıkkın
saşagı tükürsen sakal yukarıtükürsen bıyık mislaiii

evet ablam hatırlıyorum ordaki hatunlara kırılmıştı. bende msn si yok ama önceden face vardı ama onuda kapadı . İNŞALLAH bir şekilde haber alırız

bugün pro yarınn ve perşembe elmalı listeyi yapıcma ama ne aklım diyette nede beynm zaten menüde yazmıyorum kaçamak yaptgımdan degil düzensiz yiyorummmm neredeyse öglen yemyorum bileeee canımın sıkıntısından şu iş bi çözülse tam gaz devam edicem

herkese tünaydınlarrr...
cnm çok sağol yardımcı oldupun için son bir soru daha soracağım müsadenle:)
zemini tartan zemin değilmi elindeki aletin.yani yürürken bileklere yapılan baskıyı azaltan cins bir zemini var değilmi?
birde eğimi varmı,eğimli ise manuelmi yani ellemi veriyorsun eğimi yoksa otomatikmi ?yani düğmeye basarak mı veriyorsun eğimi?sadece bu seçenek için bilke arada 120 tl falan fark var,eğer kolay sa elle eğim verileni mi alsam diyorum.kartıma feci halde daldım belkide limiti bile yetmez bu aleti almaya bu ay...olmassa ya eşimin karttan aklırım yada bi dahaki ayı beklerim...

cnm ben artık ebruya olan inancımı yitirdim wallahi..resmen dediğin gibi bir parmak bal çalıyor herkesin ağzına...dvd'yi almayı düşünmediğim için hiç araştırmadım.bende karın yok zaten.içine göçük.ben her gün başka bir çeşit yapmayı seviyorum birde.bir gün karın bir gün kalça bir gün streç vs..o sebeple dvd işi bbana gelmez.ben elimdeki videolardan bile bıktım.her gün canlı yapmak isitiyorum...

aebenim aplammmmm
tecrübe küpümüz çocuklar konusunda ki söylediklerine yerden göğe katılıyorum.tek çocuk sorun gerçekten.ama dün gece eşimin ağzını yokladım 2.çocuk konusunda.yok artık benden de geçti walla boşverelim biz 2.çocuğu dedi.şaşırıp kaldım şaka sandım.üsteledim gerçektenmi böyle düşünüyorsun diye evet dedi ısrarla..hayatımızı çocuk peşinde koşarak yaşamayalım birbirimize vakit ayıralım oğlumuzda büyüyor eskisi gibi gezelim tozalım yazları dedi...iyi canıma minnet dedim.ama banum gibi alttan alttan bir kız içimi gıdıklamıyor değil..kız olacağını bilsem bu gün yaparım yani 2.çocuğu..ama doktorum bana sen 3 tanede doğursan hepsi erkek olacak senin dedi.neye göre dedi neden dedi bilmiyorum ama o kime bunu söylüyorsa doğru çıkıyor:))
yürüyüş bandınıda alıcam galiba aplam heves ettim ama iyice araştırayım diyorum..

banum akşam senin gebe olup olmadığını mı düşünerek yapttım yoksa eşimle konuştuklarımdan mıdır bilmem kendimi tüm gece hamile gördüm durdum ruyammda..5 aylıkken farketmişim,elimi karnıma koyduğumda pıt pıt seyiriyordu rüyamda.ne kadar etkisi altında kalmışım sabah ezanıyla uyandım elimi karnıma koydum etıyormu diye..

Son düzenleme:
ahh izlim vallaaa aklım şaştı ya napcam bilemiyorum dün akşam test yaptım tek çizgi çıktı
ama 5. gündü gecikmede ve akşam saatindee çok belli olmayabilir sonuçç
napcma bilmiyorum bekleyip kan testi yaptırsammmiçim içimi yiycek
çocuklardan kaynaklıda dışarı çıkammıyorumm
neden gecikti anlamadım bu kadar(((((((((((((

zilim tek çocuk olsa bu kadar telaş yapmazdım
yani en fazla dogururum bir kardeş olur derdimm ama şuan bunu diyecek piskolojimde yok
gücümde yani kardeşiz olmaz diyenlerdenim yerind eolsam yapardım 2. yi takvim yönbtemi ilee kız bebek olabilir:)

bugünki menümde şu şekilde olacak kızlar

sabah
2 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
8 adet yeşil zeytin
salata

akşam
peynirli salata
ceviz + badem

akşam halk oyunları çalışması var akşamı bu şekilde geçiştircem

zemin tartan taban istersen egim verebılıyosun kendınde verebılıyosun otomatıktende verdirebılıyosun yanı ben o kadar yoruluyorumkı zaten egımı kullanmıyorum bile yanı bı yürüyüş bandında ne istersen hepsi var benım aldıgım aglette dıynamıc 1530

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…