günaydınnnnnnnn
hala gelmedi reglim aben abla hiç bukadar geç kalmamıştı son 1.5 yıldır inş mevsimlerdendir
3. bir çocuk düşünmüyorum yanii
hoş bu gittigimdeee annemden böyle bir şey sezinledim bi kızın olsun dedi banaa bunlar büyüdügünde kendini
kurtardıgındaaa dediii bende hayır dedim tabikii
amaa ne yalan söleyim acaba bir kızım olsa mı? demekten geride alamıyorum kendimiii fakatt
yaşadıklarımı düşününceee düşüncesi bile yoruyor benii
okadar börek dedimmm dediimm yaptıgımı yazmayı unutmuşum
sigara böreginin biraz kalını şeklide sardım iki kat yufkadan yag sürüdm arasına
ıspanaklarıda pişirmedimmm dediginiz gibi diriden yaptım öldüler zaten
bi koşu bandıda bana aldırcaksınız vallahi yaaaa:26::26::26::26::26::26:
ama öncelikle taşınmam lazım
zemin tartan taban istersen egim verebılıyosun kendınde verebılıyosun otomatıktende verdirebılıyosun yanı ben o kadar yoruluyorumkı zaten egımı kullanmıyorum bile yanı bı yürüyüş bandında ne istersen hepsi var benım aldıgım aglette dıynamıc 1530
kızlar saglık ocaklarında kan testi yapılıyormu acaba?
selam güzeller nasılsınız bakalııımmm
ben iyiym menüm yazıp işe kaççem
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği beyaz peynir bol salata
öglen zeytinyağlı kereviz light yoğurt bol salata
akşam tavada tavuk gögüs yoğurt
ara 1 çatal kek (annem yapmış portakallı 1 çatal aldım zor tuttum kendimi mis gibi kokuyodu)
ara 1 portakal 1 dilim kivi 1 ısırık muz
alıntılarıma bakiim
banucum bece hamile deyilsindir gecikmiş olabilir bazen öle şeyler olabiliooo ama dielim hamilesin olsun be güzelim yeniden küçük ayaklar öpersin annesi zor da olsa başa geldimi allah sabrınıda azminide verioo ben şimd tunanın doduğu zamanki zorlukları hatırladıkça 2. yi düşünemez hale geliyorum tez yapmalıyım yoksa bida çocuk istemicem galiba
ondan şu kilolardan çabucak kurtulup bebiiş istiom sende üzülme canım
benimde evde yürüyüş bandım var seninkinin aynı çok memnunum pek fırsatım olmuyo yürümeye ama akşam şu kuran kursum bitsin başlıycam bende
yapıyolar die biliyom canım
kızlar nescafe içebiliyozmuu montida acepp
yediğin kek ve muz dışında menin güzel . meyvelerden muz , kavun , karpuz , üzüm yasak
aslında montide kahve yasak canım . ama aeben ablam bazen izin veriyor şekersiz olarak
aslında montide kahve yasak canım . ama aeben ablam bazen izin veriyor şekersiz olarak
hmm tamam canım ben her öglen yemekten sonra seviyorm zaten şekerli seviyom çay ve kahvede çocukluktan beri şeker kullanmıyorum allahtan ondan hiç zorlanıyorumm
testt yaptım tek çizgi çıktıı zilimmm
olsa çıkardı sanırım degilmi bugün 6. gün
istemiyorum zilim yaa allah isteyenlere verisn yani ikizlerden sonra bu bünye kaldırmaz
hepbera merhaba hoşgeldin öncelikle
bi hemşire arkadaş dmeişti sdüşük tehlikesi yapar aspirin diye?
bugünkü menüm:
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği
yarım dilim yy peynir,çay
öğle:1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
saat 4:1 portakal
akşam:kıymalı yumurta
ayran
kıslar kıslar gelemmi,yanağınızdan öpemmi
offf ya...öğlen saati eski okulum müdürü aradı(güzel sanatların)bir şirketin bir oganizasyonu için piyano çalmamı istedi.bir gece değilmi kırmadım tamam dedim.demez olaydımhem otel hemde şirket standardı yüksek bir yermiş.şimdi orası için kıyafet ayarlamam lazım.evdek kıyafetlerimi hep öyle bi yerlerde g,ydim göründü yani...off ya nerden evet dedim:18: oradan alacağım para olduğu gibi kıyafete gidecek.yürüyüş bandımın parasını çıkarttım diye sevinmiştim..
:))))))))) ay sen piyanomu calıyordun bende nereden uydurmussam seni cello calıyor dıye bılıyorum
banum test yaptım dedin bişi çıkmadı bak boş yere kasıyorsun kendini güzelim benim sil bakem göz yaşlarını .bütün dengem alt üst oldu ne yapmak isityorum bende bilmiyorum
aglamaktan içim şiştiii ne gelen var ne gidennn hamile oldugumaa inanıyorum piskolojik olarakkk(((
regli olacagıma dair de bir belirti yok
sadece bıçak saplanması gibi agrım oluyor ara ara kasıkalrda
gebelikte yogun yaşamıştım bu agrıyı(
merhaba arkadaslar ,umarim keyifler iyidir
benim bugunki menum soyle;
sabah 6:30
2 dilim ekmekle tost ,2 zeytin ve capuccino
ara 12:00
2 mandalina
oglen 13:00
2 haslanmis yumurta ve bol salata
aksam 19:00
izgara tavuk biftek,brokoli ve ayran
vardır senin dolapda zilim bi bak dip köşeye .hemde indirimler başladı . uygun bulursun hem .kıslar kıslar gelemmi,yanağınızdan öpemmi
offf ya...öğlen saati eski okulum müdürü aradı(güzel sanatların)bir şirketin bir oganizasyonu için piyano çalmamı istedi.bir gece değilmi kırmadım tamam dedim.demez olaydımhem otel hemde şirket standardı yüksek bir yermiş.şimdi orası için kıyafet ayarlamam lazım.evdek kıyafetlerimi hep öyle bi yerlerde g,ydim göründü yani...off ya nerden evet dedim:18: oradan alacağım para olduğu gibi kıyafete gidecek.yürüyüş bandımın parasını çıkarttım diye sevinmiştim..
o korku bendede olıyi acıdan kormam ama bendede o alet kaysa diye düşünürüm hepgoz muayenesine gittim geldim yarında diş için gideceğim azıcık tırsıyorum :)))) aslında çokkkk tırsıyorum.neden korkuyorum biliyormusunuz hani eskavatör varya zzzzzzzzzzzzzz yapıo işte o ağzımı keser diye korkuyorum
afiyet olsun tunacım mönün güzel canım 1 ısırık kekide muzuda görmedikselam güzeller nasılsınız bakalııımmm
ben iyiym menüm yazıp işe kaççem
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği beyaz peynir bol salata
öglen zeytinyağlı kereviz light yoğurt bol salata
akşam tavada tavuk gögüs yoğurt
ara 1 çatal kek (annem yapmış portakallı 1 çatal aldım zor tuttum kendimi mis gibi kokuyodu)
ara 1 portakal 1 dilim kivi 1 ısırık muz
alıntılarıma bakiim
banucum bece hamile deyilsindir gecikmiş olabilir bazen öle şeyler olabiliooo ama dielim hamilesin olsun be güzelim yeniden küçük ayaklar öpersin annesi zor da olsa başa geldimi allah sabrınıda azminide verioo ben şimd tunanın doduğu zamanki zorlukları hatırladıkça 2. yi düşünemez hale geliyorum tez yapmalıyım yoksa bida çocuk istemicem galiba
ondan şu kilolardan çabucak kurtulup bebiiş istiom sende üzülme canım
benimde evde yürüyüş bandım var seninkinin aynı çok memnunum pek fırsatım olmuyo yürümeye ama akşam şu kuran kursum bitsin başlıycam bende
yapıyolar die biliyom canım
günde 1 kere içebilirsin ama şekersiz .kızlar nescafe içebiliyozmuu montida acepp
bende yaporak sarıcam dolaba koymak için ... lahan iyi olur sade kıymaya ve bol soganla. kendine ayırabilirsen yap derim tunacım.NAZ teşekkür ederim canım evet ya onlar kaçtı ama inan akşam açtım oğluma soydum yemedi küçücük bi ısırık aldım kete sadece kuru yerinden bi çatal ama bidaa yokk
mesela annem aradı az önce yarın gel lahana sarması yapcem dedi bende ya bana pirinçsiz sar yada kıyma ayır yumurta kırar yerim dedimm elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen nefsime yenik düşüyroum beni en çok pasta kek börek bunlar zorluyoo
hafta sonu yeğenimin doğum günü var yememeliyimm offf offf
afiyet olsun hepbera mönün güzel canım afiyet olsun . fakat baya az yiyorsun yetiyormu sana montide kışıtlama pek yok normal doyana kadar yiyebilirsin .bugünkü menüm:
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği
yarım dilim yy peynir,çay
öğle:1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
saat 4:1 portakal
akşam:kıymalı yumurta
ayran
eşinde haksız deyil zilim .herkese tünaydınlarrr...
cnm çok sağol yardımcı oldupun için son bir soru daha soracağım müsadenle:)
zemini tartan zemin değilmi elindeki aletin.yani yürürken bileklere yapılan baskıyı azaltan cins bir zemini var değilmi?
birde eğimi varmı,eğimli ise manuelmi yani ellemi veriyorsun eğimi yoksa otomatikmi ?yani düğmeye basarak mı veriyorsun eğimi?sadece bu seçenek için bilke arada 120 tl falan fark var,eğer kolay sa elle eğim verileni mi alsam diyorum.kartıma feci halde daldım belkide limiti bile yetmez bu aleti almaya bu ay...olmassa ya eşimin karttan aklırım yada bi dahaki ayı beklerim...
cnm ben artık ebruya olan inancımı yitirdim wallahi..resmen dediğin gibi bir parmak bal çalıyor herkesin ağzına...dvd'yi almayı düşünmediğim için hiç araştırmadım.bende karın yok zaten.içine göçük.ben her gün başka bir çeşit yapmayı seviyorum birde.bir gün karın bir gün kalça bir gün streç vs..o sebeple dvd işi bbana gelmez.ben elimdeki videolardan bile bıktım.her gün canlı yapmak isitiyorum...
aebenim aplammmmm
tecrübe küpümüzçocuklar konusunda ki söylediklerine yerden göğe katılıyorum.tek çocuk sorun gerçekten.ama dün gece eşimin ağzını yokladım 2.çocuk konusunda.yok artık benden de geçti walla boşverelim biz 2.çocuğu dedi.şaşırıp kaldım şaka sandım.üsteledim gerçektenmi böyle düşünüyorsun diye evet dedi ısrarla..hayatımızı çocuk peşinde koşarak yaşamayalım birbirimize vakit ayıralım oğlumuzda büyüyor eskisi gibi gezelim tozalım yazları dedi...iyi canıma minnet dedim.ama banum gibi alttan alttan bir kız içimi gıdıklamıyor değil..kız olacağını bilsem bu gün yaparım yani 2.çocuğu..ama doktorum bana sen 3 tanede doğursan hepsi erkek olacak senin dedi.neye göre dedi neden dedi bilmiyorum ama o kime bunu söylüyorsa doğru çıkıyor:))
yürüyüş bandınıda alıcam galiba aplam heves ettim ama iyice araştırayım diyorum..
banum akşam senin gebe olup olmadığını mı düşünerek yapttım yoksa eşimle konuştuklarımdan mıdır bilmem kendimi tüm gece hamile gördüm durdum ruyammda..5 aylıkken farketmişim,elimi karnıma koyduğumda pıt pıt seyiriyordu rüyamda.ne kadar etkisi altında kalmışım sabah ezanıyla uyandım elimi karnıma koydum etıyormu diye..
bugünki menümde şu şekilde olacak kızlar
sabah
2 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
8 adet yeşil zeytin
salata
akşam
peynirli salata
ceviz + badem
akşam halk oyunları çalışması var akşamı bu şekilde geçiştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?