Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam güzeller nasılsınız bakalııımmm

ben iyiym menüm yazıp işe kaççem

kahvaltı

2 dilim tb ekmeği beyaz peynir bol salata

öglen zeytinyağlı kereviz light yoğurt bol salata

akşam tavada tavuk gögüs yoğurt

ara 1 çatal kek (annem yapmış portakallı 1 çatal aldım zor tuttum kendimi mis gibi kokuyodu)

ara 1 portakal 1 dilim kivi 1 ısırık muz

alıntılarıma bakiim

banucum bece hamile deyilsindir gecikmiş olabilir bazen öle şeyler olabiliooo ama dielim hamilesin olsun be güzelim yeniden küçük ayaklar öpersin annesi zor da olsa başa geldimi allah sabrınıda azminide verioo ben şimd tunanın doduğu zamanki zorlukları hatırladıkça 2. yi düşünemez hale geliyorum tez yapmalıyım yoksa bida çocuk istemicem galiba

ondan şu kilolardan çabucak kurtulup bebiiş istiom sende üzülme canım

benimde evde yürüyüş bandım var seninkinin aynı çok memnunum pek fırsatım olmuyo yürümeye ama akşam şu kuran kursum bitsin başlıycam bende

kızlar saglık ocaklarında kan testi yapılıyormu acaba?

yapıyolar die biliyom canım

yediğin kek ve muz dışında menin güzel . meyvelerden muz , kavun , karpuz , üzüm yasak

yediğin kek ve muz dışında menin güzel . meyvelerden muz , kavun , karpuz , üzüm yasak

NAZ teşekkür ederim canım evet ya onlar kaçtı ama inan akşam açtım oğluma soydum yemedi küçücük bi ısırık aldım kete sadece kuru yerinden bi çatal ama bidaa yokk

mesela annem aradı az önce yarın gel lahana sarması yapcem dedi bende ya bana pirinçsiz sar yada kıyma ayır yumurta kırar yerim dedimm elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen nefsime yenik düşüyroum beni en çok pasta kek börek bunlar zorluyoo

hafta sonu yeğenimin doğum günü var yememeliyimm offf offf

aslında montide kahve yasak canım . ama aeben ablam bazen izin veriyor şekersiz olarak

hmm tamam canım ben her öglen yemekten sonra seviyorm zaten şekerli seviyom çay ve kahvede çocukluktan beri şeker kullanmıyorum allahtan ondan hiç zorlanıyorumm

tunacım
mümükn degil cnm ben 3. yü düşünemiyorum sen 2. de zorlanırken
ben 3. yü nasıl düşüneyim inşş yoktur bişiy

nazcım
sanada teşekür edeirm
allah isteyenlere verisn inşşş

hoşbulduk canım..dün sen öyle yazınca ebe arkadaşlarımdan birini aradım sordum.bana yazdıklarımı söyledi..bilgin olsun diye yazdım.10 günden önce çıkan negatif sonuçları dikkate almayız.aile hekimleri kan alıyorlar.b hcg bakılınca kesin belli olur..ücretsiz bakılıyor.bkleme istersen..olacak olmayacak stresi insanı öldürür:))

bugünkü menüm:
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği
yarım dilim yy peynir,çay
öğle:1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
saat 4:1 portakal
akşam:kıymalı yumurta
ayran

bugünkü menüm:
1 kase yoğurt
ayran

afiyet olsun gülnihal abla menün güzel . sen süper bir montci olacaksın .

goz muayenesine gittim geldim yarında diş için gideceğim azıcık tırsıyorum :)))) aslında çokkkk tırsıyorum.neden korkuyorum biliyormusunuz hani eskavatör varya zzzzzzzzzzzzzz yapıo işte o ağzımı keser diye korkuyorum

gülnihalll sanırım ismin hepberaa bende banu
çokk incesin teşekür edeirm benim için aramışsın evet cnm ilk 10 gün ciddiye alınmıyormuş yarın sabah
gidicem dr a oldu olmadı derkenn sıyırcam

kıslar kıslar gelemmi,yanağınızdan öpemmi

offf ya...öğlen saati eski okulum müdürü aradı(güzel sanatların)bir şirketin bir oganizasyonu için piyano çalmamı istedi.bir gece değilmi kırmadım tamam dedim.demez olaydım hem otel hemde şirket standardı yüksek bir yermiş.şimdi orası için kıyafet ayarlamam lazım.evdek kıyafetlerimi hep öyle bi yerlerde g,ydim göründü yani...off ya nerden evet dedim:18: oradan alacağım para olduğu gibi kıyafete gidecek.yürüyüş bandımın parasını çıkarttım diye sevinmiştim..

:))))))))) ay sen piyanomu calıyordun bende nereden uydurmussam seni cello calıyor dıye bılıyorum

:))))))))) ay sen piyanomu calıyordun bende nereden uydurmussam seni cello calıyor dıye bılıyorum

viyola-keman bölümü mezunuyum cnm ben.viyola-keman öğretmeniyim.her müzik bölümü öğrencisinin bir yan alanı olması gerekiyordu bende piyanoyu seçmiştim ve 2.eğitimimi piyanodan yana kullandım.sonrasındada üstüne düştüm ve geliştirdim.şimdi üçünüde aynı derece çalabiliyorum.
şu an bulunduğum okuldada piyano ve ritm derslerine giriyorum..

bütün dengem alt üst oldu ne yapmak isityorum bende bilmiyorum
aglamaktan içim şiştiii ne gelen var ne gidennn hamile oldugumaa inanıyorum piskolojik olarakkk(((
regli olacagıma dair de bir belirti yok
sadece bıçak saplanması gibi agrım oluyor ara ara kasıkalrda
gebelikte yogun yaşamıştım bu agrıyı(

merhaba arkadaslar ,umarim keyifler iyidir
benim bugunki menum soyle;
sabah 6:30
2 dilim ekmekle tost ,2 zeytin ve capuccino
ara 12:00
2 mandalina
oglen 13:00
2 haslanmis yumurta ve bol salata
aksam 19:00
izgara tavuk biftek,brokoli ve ayran

hayırlı akşamlar olsun canlar..
mutfaga girdim ancak çıktım bu gün . doapları boşalt sil yerleştir vs vs
dışardada kar hiç durmadı bugün ne kasvetli hava hiç sevmiyom ben kişi . ne güzel güneş dogsa içimizi kıpırdatsa ..

banum test yaptım dedin bişi çıkmadı bak boş yere kasıyorsun kendini güzelim benim sil bakem göz yaşlarını .
merhaba arkadaslar ,umarim keyifler iyidir
benim bugunki menum soyle;
sabah 6:30
2 dilim ekmekle tost ,2 zeytin ve capuccino
ara 12:00
2 mandalina
oglen 13:00
2 haslanmis yumurta ve bol salata
aksam 19:00
izgara tavuk biftek,brokoli ve ayran

çamlıcam çokmu yogunsun az geliyoon bacımmm .
vardır senin dolapda zilim bi bak dip köşeye .hemde indirimler başladı . uygun bulursun hem .
o korku bendede olıyi acıdan kormam ama bendede o alet kaysa diye düşünürüm hep
afiyet olsun tunacım mönün güzel canım 1 ısırık kekide muzuda görmedik ama sık olmasın .

kızlar nescafe içebiliyozmuu montida acepp
günde 1 kere içebilirsin ama şekersiz .
bende yaporak sarıcam dolaba koymak için ... lahan iyi olur sade kıymaya ve bol soganla. kendine ayırabilirsen yap derim tunacım.
bu davetler benide zorluyor şu günlerde bolca gidiyorum komşulara ve yasınlere . her hafta ev toplantımızda var. taniyanlarsa sorun yaşamıyorum ama mönüde pek uygun şeyler olmuyor en hasarsızlardan yiyiyorum artık (tabi ben şu an monti yapmıyorum ondan yiyebiliyorum )
bugünkü menüm:
1 kase yoğurt
ayran
afiyet olsun hepbera mönün güzel canım afiyet olsun . fakat baya az yiyorsun yetiyormu sana montide kışıtlama pek yok normal doyana kadar yiyebilirsin .
sabah ekmeginive peynirini artırabilirsin mesela . vede diger ögüblerine salata ekleyebilirsin .
eşinde haksız deyil zilim .hayırlısı olsun ... ama şuan 3 tane olmasaydı şu an bile dogururdum 1 tane daha . çok seviyorum çoçukları..
küçükkken ananem nur içinde yatsın . yavrum senin ya hiç çoçogum olmaz yada çok dogurursun derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…