afiyet olsun gülnihal abla menün güzel . sen süper bir montci olacaksın .
gülnihalll sanırım ismin hepberaa bende banu
çokk incesin teşekür edeirm benim için aramışsın evet cnm ilk 10 gün ciddiye alınmıyormuş yarın sabah
gidicem dr a oldu olmadı derkenn sıyırcam
bütün dengem alt üst oldu ne yapmak isityorum bende bilmiyorum
aglamaktan içim şiştiii ne gelen var ne gidennn hamile oldugumaa inanıyorum piskolojik olarakkk(((
regli olacagıma dair de bir belirti yok
sadece bıçak saplanması gibi agrım oluyor ara ara kasıkalrda
gebelikte yogun yaşamıştım bu agrıyı(
sağol gülüm sayende....
inşallah temiz çıkar sonucun..daha önce yazmıştım.ben laboratuvar teknisyeniyim.yani tahlil işlerini biz yapıyoruz hastanelerde..sağlık ocaklarında..açlık tokluk önemli değil bu tahlilde..aile hekimi kanı alıp merkez laboratuvarında çalıştırır.aynı gün sonuç alırsın..inşallah bişey çıkmaz..stresten gecikmiştir..
günde 1 kere içebilirsin ama şekersiz .
bende yaporak sarıcam dolaba koymak için ... lahan iyi olur sade kıymaya ve bol soganla. kendine ayırabilirsen yap derim tunacım.
bu davetler benide zorluyor şu günlerde bolca gidiyorum komşulara ve yasınlere . her hafta ev toplantımızda var. taniyanlarsa sorun yaşamıyorum ama mönüde pek uygun şeyler olmuyor en hasarsızlardan yiyiyorum artık (tabi ben şu an monti yapmıyorum ondan yiyebiliyorum )
afiyet olsun hepbera mönün güzel canım afiyet olsun . fakat baya az yiyorsun yetiyormu sana montide kışıtlama pek yok normal doyana kadar yiyebilirsin .
sabah ekmeginive peynirini artırabilirsin mesela . vede diger ögüblerine salata ekleyebilirsin .
eşinde haksız deyil zilim .hayırlısı olsun ... ama şuan 3 tane olmasaydı şu an bile dogururdum 1 tane daha . çok seviyorum çoçukları..
küçükkken ananem nur içinde yatsın . yavrum senin ya hiç çoçogum olmaz yada çok dogurursun derdi.
inşşşş benimde tek dilegim buuu((
sana kanımııı versemmm yakın olsakta keşke bakardın 2 dk da:)
bugün aklımdan geçmedi değil..geçen ay hormon cihazında çalışıyordum..yakında olsa da atıversem cihaza dedim
yarın yaptır banum sende rahat uyu bizde (aklımdasın hep ).bi bakmışın sabah hastalanmışşın , ne güzel olur ...
bütün dengem alt üst oldu ne yapmak isityorum bende bilmiyorum
aglamaktan içim şiştiii ne gelen var ne gidennn hamile oldugumaa inanıyorum piskolojik olarakkk(((
regli olacagıma dair de bir belirti yok
sadece bıçak saplanması gibi agrım oluyor ara ara kasıkalrda
gebelikte yogun yaşamıştım bu agrıyı(
kanda kesin çıkar degilmiiii sabah kalsam ve olmuş olsaa keşkeee
ne garip dünya ya kimisii çocuk sahibi olmak için dua ediyor kimide benim gibi
olmasın diyeeee allah isteyenler e versin şimdi olsa bir dert olmasa 2 dert
kan testi kesin sonuç verir..hatta kaç günlük olduğunu bile öğrenebilirsin..ama sen çok bunalmışsın..hazır değilsin daha..ben hamile olsaydım oynaya oynaya doğururdum..ama nerdeee...
anladım canım kl takıntın var . bi süre öyle yap ama korkma gl endeksi düşük besleninde kl fazlada olsa kilo almasın sonuçda 1000 kl üstü önceki yaptıgın diyetin .yakın ilgin için teşekkür ederim aeben..uzun süre kalori saydığım için salatayı çok yedim..biraz ara vereyim diyorum.ayran..yoğurt..süt..bunlar güzel geliyor.sabah kahvaltıyı iki ara bi derede yapıyorum:))oğlumu kaldırıp hazırlayıp,kahvaltı yaptırıyorum zorla.kendisi 14 yaşında..ve bu sene bi tripler..bi havalar..görmen lazım:))akşam yatmaz..sabah kalkmaz..kalkar giyinmez..yavaş...giyinir bişey yemicem der...inat..öyle işte:))hemen bi parça ekmeğe peynir sıkıştırıp sütle yiyorum..işe gidiyorum..orada da aşçı ne pişirmişse onu yiyorum.işin doğrusu bi taraftan da tam bu diyeti bilemediğim için..zaman zaman yanlış şeyler yiyorum diye kaloriyi de 1000-1100 arası tutmaya çalışıyorum.öğrenme sürecinde kilo almak istemiyorum..sadece bi süre..öğrenince kaçamak olmaz inşallah..yemeyi artırırım o zaman..
iyi akşamlar ablammm
biraz daha sakinledimm yarın eşim gelirsee gidip an testi yaptırcamm
gögüslerim filan sızlamaya başladı:18::18::18::18::18:
bu neye işaret oldugunu yoramıyorum
her ikisindede olabilir yani
değilsin değilsin cnm üzülüp ağlama
ben bir ruadan bile acaip etkilenmişken seni ne diyerek teselli edeyim bilemiyorum ama bazen adet hiç belirti vermeden de gelir(yani bende öyle oluyor kırk yılda bir de olsa)sen kastıkça adetin hiç gelmiyor.sal ipin ucunu..benim 4.günü testte çıkmıştı.olsa seninde çıkardı.adını unuttum ama aplamın kullandığı bi iğme vardı.o iğne gebe değilsen adeti söktürüyor,gebeysende bebeği koruyor hiç bişey olmuyor.eczaneler biliyordur almak istersen danış bir kere...ot çp bişey yokmu adet söktüren bilen varsa yazıversin şuraya....
ocd'im korkma acımaz.ama insan o sesi duymak istemiyor.ben yıllarca o ses ve o koltuktan kaçarak dişlerimi mahvettim.arklardaki dişlerim kanal tedavisi diye bağırırken duymazdan geldim sonrasında çok daha acılı bir tedaviye mecbur kaldım ve oda gebeliğime denk geldi.öğüre öğüre içim çıkardı o koltukta...eşim bi yandan ayakları bi yandan kollarımı bastırıyordu.acısına nasıl dayandım hala aklım ermiyor.ağrı eşiğim ne kadar yüksekmiş düşün bayıldım gık diyemedim.yanağımada kaydırdılar o cızırdayan şeyi,ve sakşın dedikleri kaplamayı söken bi alet var o çene kemiğimi çatlattı...offf şimdide doldurulması gerekn dişlerim var gitmiyorum korkudan...
aebenim var öyle gecede orda burda giymek için ama bu ağır bir davetmiş benim evdeki kıyafetlerim daha usturuplu yanş sade.2 tanede giyilmemiş var ama siyah değiller(pudra ve krem rengi yaza düğünler çok diye indirimden aldım geçen sezon sonu)buraya siyah giyerseniz iyi olur hocahanım dedi müdür bey.off ya walla bu aralar her işim muallakta.en gıcık olduğum şey.koşu bandı alsammı almasammı muallak,kıyafet işi muallak.
okulda ne güzel herkes birbirinden kıyafet alıp verir takas eder böyle davet vs..zamanları.bir ben alamam.uzun boy başa bela.milletin diz hizasında giydiği bana bi karış yukarda süper min kalır giyemem,milletin ayaklarına kadar uzun olanlarda bana ayak bileğinden bi karış yukarda kalır hiç giyemem parisli kezban gibi olurum...yarın çıkıp bakayım bakalım uygun fiyatlı bişey bulabilicemmi?
ahh gülnihal ben pko hastasıyımmm ikizlerimm var 3.5 yaşında onlara sahip olmak içinn
biraz ugraştım ozamndaa hamile kalmak için cebelleşirdim
test yaptırırdım heycanlaa
ama şimdi daha çok küçükklerr 3. bir çocukk nasıl dogrurayım?
anladım canım kl takıntın var . bi süre öyle yap ama korkma gl endeksi düşük besleninde kl fazlada olsa kilo almasın sonuçda 1000 kl üstü önceki yaptıgın diyetin .
... çoçuklar hep öyle canım ergenlik döneminde .akşam bizden sonra yatar erken fazla uyumak istemiyorum diye .benim büyük kız akşama kadar kaç kere soruyor buram söylemi, şuram böylemi diye az evelde tutturmuş anne kaç gündür yanaklarım niye kırmızı diye .. oglana yeme küçük kızıma hadi biraz daha ye diye ugraşırım ..
bu yaşda normal kendilerini dünyenın odak noktası sanıryorlar. her şeyin en iyisini onlar bilir ebebeynler bişi bilmez bu dönemde (onlar öyle sanıyor tabi.)
7 yaşa kadar anne baba her şeyi bilir .
11 yaşına kadar ögretmenleri herşeyi bilir .
17 yaşa kadar kendileri herşeyi bilir
19 sıralardada sonrada arkadaşları her şeyi bilir .
sanıyorlarmış .
30 yaşına gelincede en iyi anne babanın bildigini anlıyorlarmış (geç olsada) çünki o yaşdada kendileri ana baba oluyorlar ..
banum göğsünün sızlamasıda adet belirtisi bence.endişe etmey bırak.aebenimin dediği gibi yarın olursun inşallah.hepberada yakın olsaydı da baksaydı keşke walla..
ben kaçar kafam vıcık vıcık yağlı,hatta yağada sarmısak rendeledim kokmasın diye streç sardım.kaşlarımada sarmısak sürdüm.evin içinde mahallenin delisi gibi dolaşıyorum.oğlum bile durup durup gülüyor... pilatesimide tüm suikastlere karşı yinede yaptım (45dk)dünde yapmıştım..darısı yarına artık...yarın birde aşı olucam ..kolum tutmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?