Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gecmis olsun kujum.malesef bilgim yok uzgunum yardimci olamiyorum.kujum yanlis hatirlamiyorsam bu ilk cilt problemin degil?dr ne diyor peki?

adet oldummmmmm geldi valla billa geldiiiiiiiiiii
sizde gerdim kendimdee gerildimmmm kusura bakmayın gariiiiiiiiiiii

Butun gun cok guzel diyetim yapiyorum fakat aksam olunca canim birseyler yemek istiyor.mesela tatli ama agir degil bi parca cikolata gibi.bi parcanin devami geliyor ve koca bi cikolata bitmis oluyor.bunu nasil engelleyebilirim tavsiyeleriniz var mi?

gözün aydın banu
kajum aynı sorun bendede var cukur şeklinde sivilce izleri ben şu an emzirdiğim için bvişey yapamıyorum seneye bununla uğraşıcam bi dr bulup Ankarada gidicem inşallah daha önce sivilcelerle çok uğraştım kulanmadığım ilaç kalmadı sonra esk ünv hastanesinde dr erçin özüntürk sayesinde roakotaan kullanıp sonrasında lazerle soyma işlemi yapıp tedavi etmişşti vecldim bayğı düzelmişti sonrasında mezun olup ankaraya dönünce bir 6 ay iş bulaaaamama stresiyle tekra attı sivilceler ve daha kötü iz bıraktı ankaradada gata da dr zafer kurumlu çok iy bir dr dur sivlceler geçtikten sonra izler için lazer tedavisi uyguladı ama daaha hafif pek etkisi olmadı bide çok paahalıydı cinnahta muayenehansi var devam edemedim. beim izlerim biraz ağır saırım sendekileer okadar değil dr zafer kurumluyu öneririm bende devlet hastanelerinde bir dr arıyorum bir kaç dr dermabrasion önerdi cildi soyma işlemi dediler ama esk deki lazer soyma işleminde canım çok acımıştı tekrar cesaret edemedim bide iyileşme oranını %40 demişlerdi değmez diye dşünmüştm parasıda cabası. ben bide geçen sene internetten dermaroller diye bir alet aaldım onu kullaandım bir iki kez bıraktm düzenli kulanmaddığımdan faydasını göremedim ama görenler varmış bir araştır istrsen

kızlar bıraz agır bı sivilce problemi atlattım yanlız o sivilcelerden çukurluklar kaldı yüzümde bunun için ne yapabılırım bılgisi olan varmı? kırmızı izler geçer bılıyorum ama ya çukurluklar düşündükçe boguluyo gibi oluyorum etrafında bu problemı yaşayıp çözüm bulabılen var mı? ne yapabılırım güneş lekelerimi takıyodum şimdi daha buyuk bı problemım oldu

Gecmis olsun kujum.malesef bilgim yok uzgunum yardimci olamiyorum.kujum yanlis hatirlamiyorsam bu ilk cilt problemin degil?dr ne diyor peki?

evet canım yüzümde sivilce ve güneş lekesi problemım vardı sivilceler şükürler olsun geçti son 1.5 2 aydır çıkmıyorlar fakat malesef çukurluklar kaldı sivilcelrden dolayı dr gittim 3 ay önce sivilceler için krem ve hap verdi kullandım izler içinde krem verdi ama fayda etmedi bıde bu çukurluklar yenı o zman farketmemıştım dr güneş lekem ve sivilcenın kırmızı izleri için vermişti kremi çukurluk için bı kez aha gidecegım ama hiç umudum yok araştırmalarıma göre kremler yetersiz kalıyormuş

canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dermarolleri kullanmak istemıyorum çin işkencesi gibi ben onu uygulayamam. lazerle soyma işlemi nasıl bi yöntem işe yaradıgını söylemişsin tekrar neden onu düşünmüyorsun? benım izler çok sık değil ve çook derin değil ama yınede belli oluyor rahatsız oluyorum haliyle kımyasal peeling hakkında ne düşünüyorsun

kujum aslınabakarsan lazeri kimin yaptığı önemli zafer beyin yaptığı daha hafif şiddetteydi veişe yaramadı esk de erçin beyin yaptığı çok güzel sonuç vermişti ama ona tekrar gitmem şartlar açısından mümkün değil sanırırm erçin bey ist muayenehane açmış esk dede var benim niyetim ank da devlet yada ssk hastanelerinde bir dr bulup öncelikle kremlerle biraz tedavi ettirmek dermabrazyonda düşünebilirim ama hem yapan dr hemde fiyatı benim için önemli şu an için dediğim giibi emziriyorm beklemedeyim ayrıca ankara devlet hastanelerindde dr tavsiyesi olursa çok sevinirim

günnaydınnnnnnnnnnnnn
teşekür ederimmm kızlarrrrrrr allahım vallahi gebercektim neredeyseee
tüm neşem yerine geldiiii,

öznur ve naz siz varsınızzz sanırımmm :)

günnaydınnnnnnnnnnnnn
teşekür ederimmm kızlarrrrrrr allahım vallahi gebercektim neredeyseee
tüm neşem yerine geldiiii,

öznur ve naz siz varsınızzz sanırımmm :)

günaydın banu . neşenin yerine gelmesine sevindim canım . regliden sonra İNŞALLAH kilolarında düşer ve neşen kat kat artar .

ogluşunun gülüşü geldi gözümün önüne annem ne yapıyor diye düşünüyor aceba ha hayyy:)

2 kız saydım.bi de oğlan..doğru mu..3 çocuğun mu var..

.
evet hepberecım 17. 13 .11 yaşlarında yavrularım allah bagışlarsa ...
hı bebelerin yaşlarına bakıpda beni yaşlı saymayın hee.. 36 nın içindeyim .

geçmiş olsun kajumum . malesaf bi önerim yok canım ..

demedimmi ben sana sabaha demiştim ama akşamına olmuşum münecimim ama zamanı tutturamamışım ..
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sırf bu ahberi duyupda ev işlerinde daha bir hızlı olayım diye girdim banu
ben temizlige gömülür efem

Son düzenleme:
Sabah 08:30 daki mesaiye dt 08:45 de geldi ve hala hasta almis degil.ilk sirada ben varim.

korkma ocdim . şeklen olmasada ruhen yanındayız canım hiç bişi olmadan geleceksin 1 saat sonra ...

alıntı botonum çalışmıyor yine.......

nazcım
teşekürler tatlım valla tartı ne alemd ebilmiyorum hiççç
canımın sıkıntısından tartılmadımdaaa birazda kaçamak olduu
düzensiz yeidm bugün ve yarın bi liste uyguluyorum aben ablanın listesi
sonraa gelsin tamgaz kaçamaksız monti

aben abla
ayyy valla yaa bundan sonra senin sezileirni dinliycemmmm
kesinlikle hissediyorsunn sen yaaaa
gel öpemm biii

Butun gun cok guzel diyetim yapiyorum fakat aksam olunca canim birseyler yemek istiyor.mesela tatli ama agir degil bi parca cikolata gibi.bi parcanin devami geliyor ve koca bi cikolata bitmis oluyor.bunu nasil engelleyebilirim tavsiyeleriniz var mi?
hurma ye ocdim öyle talı canın çektiginde inan faydası oluyor ..
sesiz takipcimiz hoşgeldin ...

benimde regl glecek ya bugün ya yarın ..
bugünde call ve pilates yapayım diyordum gelmeden yapsam iş arasında

korkma ocdim . şeklen olmasada ruhen yanındayız canım hiç bişi olmadan geleceksin 1 saat sonra ...

evet canım hiçbişi olmadan eve geldim :)) alt çene kemiğim eridiği ve üst çene kemiğimde iltihaplandığı için 5 vitamin 1 de bilmem ne yazıp gönderdi.emzirmeyi bırakmam gerektiğini ilaçları biraz kullandıktan sonra 1 dişimin çekileceğini 1 dişiminde dolgu olacağını söyledi.

hurmayı unutmuşum

gözün ayddddddııııııınnn...

canım dukanıların sitesinde tatlandırıcılı,bol kakaolu bi çikolata tarifi vardı.bulabilirsem yazayım senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…