hint yağı al cnm çok işe yarıyır..bemix rezalet kokuyor banum ben kuaföre gidince bile aradan iisterse 10 gün geçsin üstüne dafalarca yıkayayım saçımı sıcak fönü tutunca ilaç gibi kokuyordu.bepanten hiç öyle kokmuyor cnm.fiyatıda aynı sanırım.banada eşim bepanten getirmişti kokusuna dayanamayıp.adam yanıma yatmak istemiyordu kokudan hep arkasını döner olmuştuzilim bende dün yaptım bakımı ama bu bemiks acaip kötü kokuyor ya bepantsn alıcam bidahakine
birde hint yagı ve menekşe yagı katıcammm ne bulursam atıcam yanii
haftaiçi sarımsak?..yarın kokmaz mı..
walla korkutmak için yazmadım cnm ama resmen kabustu.uyuşturmadılar gebelik faktöründen dolayı..ne iradeliymişim hala şaşırıyorum kendime bayılana kadar ses çıkarmamışım.gidip 10 kere doğurayım ama o dişçi koltuğunda hiç bişey yapmasınlar bana...:) hepbera biz sarimsagin kokusunu aliyoruz.
Ya zilim neler yazmisin yaaaaaaa korkum gecmisti geri geldi :) ama senin tedaviyi uyustyrmadan yapmislar gebelikden dolayi.benim dort tane dolgum vardi onlarida uyusturmadan yapmisti dr ama tabi kanal tedavisi farkli mahvolmussundur
cnm benim hiç sivilce problemim olmadı.ama aşırı hassas bir cildim var.kışın aşırı soğukta yazın aşırı sıcakta yanaklarım kızarır.dermokozmetik ürünler kullanmanı tavsiye edebilirim.bioderma kullanıyordum bende geçen gün la roche posay'e geçtim memnunum..eczaneye danışarak kendi cilt tipine uygun ürün tavsiyeleri alabilirsin..paraben içerdiğinden dolayı kesinlikle kozmetik ürünler kullanma..iyice mahvedersin ve cilt kanserine davetiye çıkartırsın allah korusun...kızlar bıraz agır bı sivilce problemi atlattım yanlız o sivilcelerden çukurluklar kaldı yüzümde bunun için ne yapabılırım bılgisi olan varmı? kırmızı izler geçer bılıyorum ama ya çukurluklar düşündükçe boguluyo gibi oluyorum etrafında bu problemı yaşayıp çözüm bulabılen var mı? ne yapabılırım güneş lekelerimi takıyodum şimdi daha buyuk bı problemım oldu
banuşum aynen cnm ampulu kırıp dökmek zor.içine hava girmeyince şişenin içindeki ilaçta dökülmek bilmiyor..bende şöyle bi yöntem uydurdum kendimce...şişesi kırıp(kesinlikle dışından bir kaç kat yapılmış kağıt havlu kullanmadan kırmayın bir seferinde o minik kırıklar elime girdi eşim cımbızla zor çıkarttı) hepsini boşaltacağım şişenin ağzına dayıyorum ampulun kırdığım kısmını..ağzımla ampule hafif hafif hava üflüyorum içine hava girdikçe pıt pıt dökülüyor.aslında çok daha basit olan enjektörle çekip diğer şişeye aktarmak ama zaten bi gıdım var ordan oraya aktarırken bitecek diye yapmadım.(ama şu anda aklımda bi ışık yandıarkasındanda sinamekili suyu çekersek enjektörde kalan ilaçlarıda ziyan etmemiş oluruz..evet evet öyle yapalım..
evet canım hiçbişi olmadan eve geldim :)) alt çene kemiğim eridiği ve üst çene kemiğimde iltihaplandığı için 5 vitamin 1 de bilmem ne yazıp gönderdi.emzirmeyi bırakmam gerektiğini ilaçları biraz kullandıktan sonra 1 dişimin çekileceğini 1 dişiminde dolgu olacağını söyledi.
hurmayı unutmuşum
banum unutmuşum yazmayı bir önceki yazıda...ballı kürü yap cnm yumuşacık olur uçları saçlarının.besliyor bal.ama istersen önce uşları biraz aldır yada kendin alki fayda etsin uçlara.kırık saçların uçları ölmüş oluyor zaten ememez gibi geldi bu karışımı yeteri kadar..senin saçlar bayağı uzun zaten.ortadan ayırrıp iki omzundan aşağı önlere doğru tarayıp kendin alabilirsin.ben çok uzun olduğu dnem hep kendim keserdim saçlarımı.perçemlerimi hep kendim düzeltiyorum zaten uzadıkça...al biraz uçlardan katlı olunca yamuk olsa bile farkedilmez.2 cm kadar al sür ballı yağı..
banum unutmuşum yazmayı bir önceki yazıda...ballı kürü yap cnm yumuşacık olur uçları saçlarının.besliyor bal.ama istersen önce uşları biraz aldır yada kendin alki fayda etsin uçlara.kırık saçların uçları ölmüş oluyor zaten ememez gibi geldi bu karışımı yeteri kadar..senin saçlar bayağı uzun zaten.ortadan ayırrıp iki omzundan aşağı önlere doğru tarayıp kendin alabilirsin.ben çok uzun olduğu dnem hep kendim keserdim saçlarımı.perçemlerimi hep kendim düzeltiyorum zaten uzadıkça...al biraz uçlardan katlı olunca yamuk olsa bile farkedilmez.2 cm kadar al sür ballı yağı..
abennn abla bende isterim flarrrr
ya ben spor yapamıyorum platese başladım ama bende takılıyor videolar lesile
ablamı yapsam acaba ebru başlayana kadarr
yoksammm indirsem netten ebru yu plates mi yapsma malumm
platesinn faydası say say bitmez:26::26::26:
tunacım benim kızımdada vardı azda olsa kepek . panten yok etti canım ..CANIM çok geçmiş olsun böyle diş problemleri genelden bebekten sonra çok olur seninkide daha küçüktü sanırım kalsiyumu alıyoya bebişler ondan heral
kızlar dünkü menüm
kahvaltı 3 dilim tb ekmeği bol beyaz peynir
öglen kereviz light yogurt bol salata
ara 1 light süt 10 badem
akşam
bi büyük tabak kuru fasulye
bol yogurt ve salata
ara 3-5 badem ceviz
su 1,5 litre 3yeşil çayy
dünkü kurudan bugün öglende yiycem biraz fazla olcak arka arkaya ama yapcak bişe yokkk işe getirdim evdenn
kızlar saçlarınıza hint yağını nasıl uyguluyorsunuz bende alsam bide kepek için bi fikri olan var mı bende felaket kepek varr
ver adresini gönderim banuşum senden kıymatlımı 1 günde örerim kolay .ciddiyim ...
aynı şey hepiniz için geçerli hatunlar
tunaaa
cnm ben o kepkten çok çektimm yaa
sana heder showdın sı öneririim okundugu gibi yazdım bilirisin zaten bu şampuanı kepek için tek çözüm diyebilirim
bende syoss deniycem yeni aldıgım 700 ml lik panten bitince tabiii
aben abla
o abaratı bizz niyebulamadık her ampulin içinden çıkıyormu?
zilimm
ben kuaföre gidicemcnm kahkül filanda kestirmeyi düşünüyorum
ama kv yakın gidicegim kuaför o gelince giderim artık haftaya geliyorr
yada hafta sonu giderim belkimm :26::26::26::26:
ayy saol ablammm düşünmen yeterli
bu arada sana yazıcma unutuyorum 19 da kv gelcek
10 gün filan kalıcak burada
bi gün görüşmek isterim eger sende müsait olursan ayarlayalım
ne derisn?
banum kızılaya kısların dersanasine gittigim bir gün olabilir .
walla şurdan beş dakika ayrılmaya gelmiyor haayav bende ampuli kırmak için pilastik aparat var.çıt diye krılıyorki
hani yazmıştımya zilim o ampuların içinde zatten çıkıyor bu aparat .. kolaycanda dökülüyor .
ev işi dedim ama dışarı çıktım hava pek güzeldi dayanamadım bol bol yürüdüm .
birde ip ler aldım fular örüyo komşuçuklarım geçen akşam ördüm kzım başka renk istedi onda örücem . bide şallık ip aldım .
ocdim sag saglim gelmene sevindim canım benim ....
kıslar osmana bakıyonuz dimi.? ilerleyen bölümlerde ne olcask . büyük ihtimalle .
aylin hastaneye yatıcak ordaki yeni çıkan çoçukla aşk meşk durumları olcek .
sanırım sonerde ölücek gibi ölmesede sürünecek .aylin tırlattıgı için hastaneya yatıcak .orda tanışacaklar o oglanla ..
aman nerden geldi aklıma boş verin . bakınca görürüz . senaryoyu ben yazyıyorumda, dermişim .
hadi ben kaçtımmm
aplam ben ampul kırmıyorum bu karışıma ama kırılsa daha bi iyi olur bence..ben zeytinyağı ve bal karışımını sürüyorum saçlarıma.ama hntyağıve ampul eklense çok daha faydalı olur..ben kestirdim kırık falan kalmadı ama düzleştirme maşa ile dalga verme krepe yapma vs..ne ararsan hepsini tüm hafta sırayla uyguluyorum .hazır kestirmişken yıpranmasın diye önlem maksatlı yapıyorum bunu..bide bunu süreyim kzımın saçına ...
ay pek fark olmuyor cadının saçında .. kessem uclarından . saçı az uzuyor o yüzden şaçının üst kısımlarının rengi baya açılmış ve yıpranmış geçen sene çok düzleştirdi ondan .. amannn kzın varmı derdin var.siz ogluşlarla oturun ...
bala ampuldemi katıyorsun zilim :44:vede hint yagı bak oda bitmişti çıkmışken niye almadım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?