Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ay beynim döndü valla karanfil,tarçınlı yeşil çay zayıflamak için
yaglı bakım saç uzatmak için
ballı bakım saç yıpranmasın diye
sarımsakkk saglıklı olsun diyee

amanınnnnnn kayaı kırdım sonundaaa gidip bütün yagları alıp katıcam hahahaha

kıslar şu karnıbaharı kesin yağın valla ben bi taktım bir koca karnıbaharı 2 öğünde tek başıma yiyorum.sarmısaklı yoğurda bana bana...siz galete unu koyamıyorsunuz ya sadece yumurta tuzot azıcık sıvıyağ ve istediğiniz baharatları ekleyip çırpın batırıp batırıp karnıbaharları yağlı kağıda dizin.200 derecelik fırına atın kızartın walla bak bayılacaksınız...ben hep yemeğini yemekten sıkılmıştım buna bir sardım son 2 haftadır durup durup yapıyorum

aynen walla banum banyo dolabını bi açıyorum aktar dükkanı gibi..kendi imalatım olan karışımlar,aktardan hazır aldıklarım vs..derken kafam bi dünya oluyor
ama gerçekten çok iyi geliyor bu saç bakım zımbırtıları....anaaa karnıbaharlar yanmadan bakayım...

bende kısa zmanda yapcamm zilim tarifiii almamışım ama
dönüp bakarım sayfalarrr dosya oluşturdum ona atıyorum tariflerii
tuzotun içind eşeker filan var ama bişiy olmaz sanırım okadar dan degilmi abla?

hep saçlarımıza bakıyoruz yaww birazda cildimize yapsak bişiylerr

benim saçlarımı kesitirp bird eboyamam lazımmm ,karamel mi? siyah mı karar veremeidm henüz rengine
bakımsız duruyorlar birde tel tel bir görüntü oluyor yıkayınc a işlem yapmam lazım kesin:26::26::26::26:

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yy peynir
öğle:kağıt kebabı
yarım bardak yy süt
saat 4:1 elma
akşam:ızgara köfte
ayran

banum ben cildimede bişeyler yapıyorum ama benim cilt tipim hassas olduğu için yaptığım peelingler falan biraz farklı .ama senin cildin hassas değilse soyacak bir peeling yap ölü deriyi atarsın..kilo maskeleride güzelmiş arkadaşlardan duyuyorum...kışın en önemli şeyde nem banum...nemsiz bırakma cildini...ben baş ucuma koyuyorum gece kremimi göz kremimi ve le kremmi yoksa unutyorum sürmeyi...

benim krem almam lazımm zilimmm yaa
gece kremimim kalmadı göz çevresi içinde kullanmak istiyorum artık yavaş yavaş:)

iyki 1 satline call yapmaya gittim çeneniz düşmüş ..
ay call yaqpmayı unutmuşum iyce dizlerim titredi.. ardından ip atlayım diyordum ama aykada durana aşk olsun .

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yy peynir
öğle:kağıt kebabı
yarım bardak yy süt
saat 4:1 elma
akşam:ızgara köfte
ayran
afiyet olsun güzel .mönü ..
hepberecım az yeşilik lyada salata ekle bacım için kurudu kabız oklursun . korkma kl. aşmassın ..
bak sebze yemelisin salat olmasada . 3 ögünündede yok sebze hem sebze etteki yagı dengeler depoya göndermez .

3. gün sürer 5.gün unuturum .
banum hani senle nemlendiricili bir krem almıştıkya . ben o seninkinden dey,lde 35 üstü olandan almıştım yanında göz çevresi hediyeliydi. 2 li 35 lr. banyoya koydum aklıam estikçe sürüyorum .
göz altarımdan şikayetçiyim mor halkalrım var varmı buna bir çareeee tombikken fark edilmiyordu kilo verince oradaki yaglarda ariyip inceliyor vede öyle mor görünüyormuş ...

zilim yok o aparatda pilastik ampulün başıan geçiyor kırılanda içinde kalıyor çok pratik .
osmana gelince ay okadar olaydan sonra osman ne olursa olsun şaşırmam .
inşallah kzında olur zilim AMİNNNNN
evet canım hele büyük kızım herşeyime ortak bana sormadan kıafetlerimi bile alıyor . o 38 beden ben 40.. oluyo bazı şeylerimiz birbirimize . bende aşırıyom bazan onun dolabinden ne yalan diyim ...
artık ona üst alırken göz altından bende giyerim diye alıyorum . ah 1 beden daha düşşem tam olacak onunkilarde ama nirde..
zilim kıs çoçogu çok farklı inan büyük kızım benim en yakın arkadaşıminan , kimseyle konuşamadıklarımı onla konuşurum çok olgun .

yaglardan szö açılmışken dün gülbende maranki vardı . gece yatarken biberiye yagını sürün streçle yatın diyordu 1 ayda 1 beden incelirsiniz çünki o yag yakıcı bir yagdır didi.
her gece sarıp kim yatacak ya ...aslında densek fena olmaz ..
ben kaçtı bugün pazar var . akşama oglanın kursu . tekrarbide akdara gideyim bukadar yag muhabetinden sonra
banum şaç bakımı için link vermiştim bence okuyup ona göre kesim yap derim .. beimde ihtiyaç var boya badanaya kapalıyım diye egırdan alıyorum ama beyazlarım iyce çogaldı .. röfledende sıkıldım ben ne renk yaposam acep . artık regl bitince boyarım reglken boya yapılmaz zati.
bide kıslar şu kıl tüy sorunu için tarihler varya geçen ay ben ona göre yapmıştım epilas. gerçekden fark oldu bu ay yine tarih vermiş aycangül . hangi tarih regl arkasına denk gelirse öyle yapın diyor . tarihlar linkde vardı .unuttum .:44:

Son düzenleme:
[
banucum ben onuda denedim ama bana gelmdedi aktarda bi fıfıs karışım varmış bide ozon yağı die bişe kardeşim almış onları deniyim diorum

tamam canım öle yaparımm son 3 gün salata ve sebze agırlık verim diyorumm

yahu siz ne bakımlı hatunlarsınız benim evde bi nemlendiricim var okaaa

banu göz altı kremi falan için senin yaşın daha küçük değilmi canım ben bile başlamadım canım yaşım 32 zararlı diyolr kremler için doğal olanlara sözüm yok tabiii

anammm çenemiz mi düştü bugün neeeee

alıntıda yapmadım unuttum yazacaklarımııı
öncelikle şunu sorayım aben abllaa bu tarihleri yeniliyormu aycangüll bakayım hemenn
ya ne garip bi taraf çıksın diye ugraşıyoz bir taraftan kıllar gitsin diye

bend ehep bi kızım olsun istedim ama nasip böyle imişşş
valla bundan sonrada düşünürmüyüm bilmiyorum
annem,eşim çevrem hep bir kızın olsun diyor ama zor bir ihtimal şimdilik:)

aben abla sormayı unuttummmm:26::26::26:
300 gr yogurt nasıl ölçtünn?

merhaba arkadaslar ,sizin keyifler yerinde oh oh cok mutlu oldum oku oku bitiremedim yazdiklarinizi yahu ne guzel seylerden bahsetmissiniz

masumcum gozun aydin canim ,rahatlamana sevindim herseyin de bir zamani var degilmi bende cok istiyodum bir kiz cocuk ama cesaret edemedim :18:iki taneye inan anca yetiyorum ucuncuyle bilmem ne olurum

aebencim evet cok giremiyorum epeydir ufak tefek saglik problemleri derken gecen gece hic anlamadigim bir sekilde fenalastim anlatamam ne kadar kotu oldugumu ..bagirsaklarimda bi agriyla uyandim agri siddetlesti bayildim bayilacam,gozlerim gormuyo kulaklar camlica gazozu gibi hisir hisir cok korktum kotu biseyler oluyo diye esim benden beter korktu, ardindan bi soguk ter valla hic bisey anlamadim neden oluyo gecen yazda basima geldi ama bu kadar kotu degildi
insallah bi daha olmaz

çamlıcam çok geçmiş olsun cnm yaa
tansiyon filandır muhtemelennn
kulak hışırdaması tansiyon yükselinc eoluyor geneldeee

3. çocuk için valla benimde cesaretim yokk

hiç spor yapmıyorum demin steperın üstüne çıktım 5 dk zor dayandım
eskiden 30 dk banamısın demezdi ne kadar hamlamışım

şimdi lesile abla yapsam kalori yakarım kilo kolay veririim
ama plates kadar sonuç alamam ebruda başlamıyorrr
kafam karıştı iicee:26::26::26:

aben abla sormayı unuttummmm:26::26::26:
300 gr yogurt nasıl ölçtünn?

yahu banum hayatında yemek yaparken ölçü kulanmayan hep göz kararı yapan birine bu soru
ben öyle ölçüp biçmem banum boşunamı monti yaptım bunca yıl 1 kase yiyordum .. 1 br dan az fazla
bu arada mesaj kutun dolu ygourdu normal kulandım ben kaymagını aldım tabisi . çorbada lahana sogandı. zaten 1 gün içtim .
balık konusu ise balık tavık fark etmez 1 gün ondan digher gün ondan ye sıkılırsan okiş .
ben monti yapar gibi yaptım

salatadan bıktım yaaaöö geldi artık..domates yiyebilirm ama..akşam menümü değiştirdim sen böyle diyince..ıspanak pişiriyorum..yoğurtlayıp yerim..

ben de bi kız istiyorumkızkardeşimin 2 kızı var..hergün konuşuruz onlarla..

geçmiş olsun canım yaa..inşallah bi daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…