walla şurdan beş dakika ayrılmaya gelmiyor haahemen kaynatıyorsunuz.gelincede oku oku bitmiyor.
benim ampullerdede çıkmıyor kesmek için tırtıklı şeyden.ben bazen bıçağın sırtıyla vurup kırıyorum ama cam kırıkları saçılacak diye peçeteye kırmak daha kolayıma geliyor aplacım..bende senle aynı şeyleri düüşünüyorum o doktor oğlan aylini iyi edecekama osmancığın akıbetini bilmiyorum,bir yerde seri katil olacak osman büyüynce diye okmuştum ama şehir efsanesidir bence..ama hırsız olabilir heryerden bişey aşırıyor ve anasıda gık demiyor oturup bayağı bi güzel yiyiorlar ailece...
aplam ben ampul kırmıyorum bu karışıma ama kırılsa daha bi iyi olur bence..ben zeytinyağı ve bal karışımını sürüyorum saçlarıma.ama hntyağıve ampul eklense çok daha faydalı olur..ben kestirdim kırık falan kalmadı ama düzleştirme maşa ile dalga verme krepe yapma vs..ne ararsan hepsini tüm hafta sırayla uyguluyorum .hazır kestirmişken yıpranmasın diye önlem maksatlı yapıyorum bunu..
kızı olan herkes yat kalk dua et her şeyine ortak kıslar diyorlar.kıyafetten kozmetik ürünlere kadar ..ama ben kzım olsun çooooooook istemiştim.rabbim oğlan takdir etti oğlan verdi.inşallah hayırlı evlat olur(amiiiin)
ay beynim döndü valla karanfil,tarçınlı yeşil çay zayıflamak için
yaglı bakım saç uzatmak için
ballı bakım saç yıpranmasın diye
sarımsakkk saglıklı olsun diyee
amanınnnnnn kayaı kırdım sonundaaa gidip bütün yagları alıp katıcam hahahaha
kıslar şu karnıbaharı kesin yağın valla ben bi taktım bir koca karnıbaharı 2 öğünde tek başıma yiyorum.sarmısaklı yoğurda bana bana...siz galete unu koyamıyorsunuz ya sadece yumurta tuzot azıcık sıvıyağ ve istediğiniz baharatları ekleyip çırpın batırıp batırıp karnıbaharları yağlı kağıda dizin.200 derecelik fırına atın kızartın walla bak bayılacaksınız...ben hep yemeğini yemekten sıkılmıştım buna bir sardım son 2 haftadır durup durup yapıyorum
afiyet olsun güzel .mönü ..bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yy peynir
öğle:kağıt kebabı
yarım bardak yy süt
saat 4:1 elma
akşam:ızgara köfte
ayran
banum ben cildimede bişeyler yapıyorum ama benim cilt tipim hassas olduğu için yaptığım peelingler falan biraz farklı .ama senin cildin hassas değilse soyacak bir peeling yap ölü deriyi atarsın..kilo maskeleride güzelmiş arkadaşlardan duyuyorum...kışın en önemli şeyde nem banum...nemsiz bırakma cildini...ben baş ucuma koyuyorum gece kremimi göz kremimi ve le kremmi yoksa unutyorum sürmeyi...
walla şurdan beş dakika ayrılmaya gelmiyor haahemen kaynatıyorsunuz.gelincede oku oku bitmiyor.
benim ampullerdede çıkmıyor kesmek için tırtıklı şeyden.ben bazen bıçağın sırtıyla vurup kırıyorum ama cam kırıkları saçılacak diye peçeteye kırmak daha kolayıma geliyor aplacım..bende senle aynı şeyleri düüşünüyorum o doktor oğlan aylini iyi edecekama osmancığın akıbetini bilmiyorum,bir yerde seri katil olacak osman büyüynce diye okmuştum ama şehir efsanesidir bence..ama hırsız olabilir heryerden bişey aşırıyor ve anasıda gık demiyor oturup bayağı bi güzel yiyiorlar ailece...
aplam ben ampul kırmıyorum bu karışıma ama kırılsa daha bi iyi olur bence..ben zeytinyağı ve bal karışımını sürüyorum saçlarıma.ama hntyağıve ampul eklense çok daha faydalı olur..ben kestirdim kırık falan kalmadı ama düzleştirme maşa ile dalga verme krepe yapma vs..ne ararsan hepsini tüm hafta sırayla uyguluyorum .hazır kestirmişken yıpranmasın diye önlem maksatlı yapıyorum bunu..
kızı olan herkes yat kalk dua et her şeyine ortak kıslar diyorlar.kıyafetten kozmetik ürünlere kadar ..ama ben kzım olsun çooooooook istemiştim.rabbim oğlan takdir etti oğlan verdi.inşallah hayırlı evlat olur(amiiiin)
tunaaa
cnm ben o kepkten çok çektimm yaa
sana heder showdın sı öneririim okundugu gibi yazdım bilirisin zaten bu şampuanı kepek için tek çözüm diyebilirim
bende syoss deniycem yeni aldıgım 700 ml lik panten bitince tabiii
aben abla
o abaratı bizz niyebulamadık her ampulin içinden çıkıyormu?
zilimm
ben kuaföre gidicemcnm kahkül filanda kestirmeyi düşünüyorum
ama kv yakın gidicegim kuaför o gelince giderim artık haftaya geliyorr
yada hafta sonu giderim belkimm :26::26::26::26:
tunacım benim kızımdada vardı azda olsa kepek . panten yok etti canım ..
afiyet olsun mönün güzel canım ..
eger üst üstte baklagil yiyceksen sabah ekmek hakınnı ona ver bidahakine . bu hafta baklagil yok artık hakkın nerdeyse bitti
aben abla sormayı unuttummmm:26::26::26:
300 gr yogurt nasıl ölçtünn?
afiyet olsun güzel .mönü ..
hepberecım az yeşilik lyada salata ekle bacım için kurudu kabız oklursun . korkma kl. aşmassın ..
bak sebze yemelisin salat olmasada . 3 ögünündede yok sebzehem sebze etteki yagı dengeler depoya göndermez .
3. gün sürer 5.gün unuturum .
banum hani senle nemlendiricili bir krem almıştıkya . ben o seninkinden dey,lde 35 üstü olandan almıştım yanında göz çevresi hediyeliydi. 2 li 35 lr. banyoya koydum aklıam estikçe sürüyorum .
göz altarımdan şikayetçiyim mor halkalrım var varmı buna bir çareeeetombikken fark edilmiyordu kilo verince oradaki yaglarda ariyip inceliyor vede öyle mor görünüyormuş ...
zilim yok o aparatda pilastik ampulün başıan geçiyor kırılanda içinde kalıyor çok pratik .
osmana gelince ay okadar olaydan sonra osman ne olursa olsun şaşırmam .
inşallah kzında olur zilim AMİNNNNN
evet canım hele büyük kızım herşeyime ortakbana sormadan kıafetlerimi bile alıyor . o 38 beden ben 40.. oluyo bazı şeylerimiz birbirimize . bende aşırıyom bazan onun dolabinden ne yalan diyim ...
artık ona üst alırken göz altından bende giyerim diye alıyorum .ah 1 beden daha düşşem tam olacak onunkilarde ama nirde..
zilim kıs çoçogu çok farklı inan büyük kızım benim en yakın arkadaşıminan , kimseyle konuşamadıklarımı onla konuşurum çok olgun.
merhaba arkadaslar ,sizin keyifler yerinde oh oh cok mutlu oldumoku oku bitiremedim yazdiklarinizi yahu ne guzel seylerden bahsetmissiniz
masumcum gozun aydin canim ,rahatlamana sevindim herseyin de bir zamani var degilmi bende cok istiyodum bir kiz cocuk ama cesaret edemedim :18:iki taneye inan anca yetiyorum ucuncuyle bilmem ne olurum
aebencim evet cok giremiyorum epeydir ufak tefek saglik problemleri derken gecen gece hic anlamadigim bir sekilde fenalastim anlatamam ne kadar kotu oldugumu ..bagirsaklarimda bi agriyla uyandim agri siddetlesti bayildim bayilacam,gozlerim gormuyo kulaklar camlica gazozu gibi hisir hisir cok korktum kotu biseyler oluyo diye esim benden beter korktu, ardindan bi soguk ter valla hic bisey anlamadim neden oluyo gecen yazda basima geldi ama bu kadar kotu degildi
insallah bi daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?