hiç spor yapmıyorum demin steperın üstüne çıktım 5 dk zor dayandım
eskiden 30 dk banamısın demezdi ne kadar hamlamışım
şimdi lesile abla yapsam kalori yakarım kilo kolay veririim
ama plates kadar sonuç alamam ebruda başlamıyorrr
kafam karıştı iicee:26::26::26:
merhaba arkadaslar ,sizin keyifler yerinde oh oh cok mutlu oldumoku oku bitiremedim yazdiklarinizi yahu ne guzel seylerden bahsetmissiniz
masumcum gozun aydin canim ,rahatlamana sevindim herseyin de bir zamani var degilmi bende cok istiyodum bir kiz cocuk ama cesaret edemedim :18:iki taneye inan anca yetiyorum ucuncuyle bilmem ne olurum
aebencim evet cok giremiyorum epeydir ufak tefek saglik problemleri derken gecen gece hic anlamadigim bir sekilde fenalastim anlatamam ne kadar kotu oldugumu ..bagirsaklarimda bi agriyla uyandim agri siddetlesti bayildim bayilacam,gozlerim gormuyo kulaklar camlica gazozu gibi hisir hisir cok korktum kotu biseyler oluyo diye esim benden beter korktu, ardindan bi soguk ter valla hic bisey anlamadim neden oluyo gecen yazda basima geldi ama bu kadar kotu degildi
insallah bi daha olmaz
yahu banum hayatında yemek yaparken ölçü kulanmayan hep göz kararı yapan birine bu soru
ben öyle ölçüp biçmem banum boşunamı monti yaptım bunca yıl1 kase yiyordum .. 1 br dan az fazla
bu arada mesaj kutun dolu ygourdu normal kulandım ben kaymagını aldım tabisi . çorbada lahana sogandı. zaten 1 gün içtim .
balık konusu ise balık tavık fark etmez 1 gün ondan digher gün ondan ye sıkılırsanokiş .
ben monti yapar gibi yaptım
salatadan bıktım yaaaöö geldi artık..domates yiyebilirm ama..akşam menümü değiştirdim sen böyle diyince..ıspanak pişiriyorum..yoğurtlayıp yerim..
ben de bi kız istiyorumkızkardeşimin 2 kızı var..hergün konuşuruz onlarla..
geçmiş olsun canım yaa..inşallah bi daha olmaz
bu sene ebrudan ümidinizi kesin kıslar.. boşuna beklemeyin .
ben kestim aplam zaten başımın çaresine bakmaya çalışıyorum.gün içinde ne yaşarsam gece naklen ruyasını görür olsum.geçen gecede alışveriş merkezinde ebruyla karşılaştım ruyamda.bu sene ebrudan ümidinizi kesin kıslar.. boşuna beklemeyin .
hiç spor yapmıyorum demin steperın üstüne çıktım 5 dk zor dayandım
eskiden 30 dk banamısın demezdi ne kadar hamlamışım
şimdi lesile abla yapsam kalori yakarım kilo kolay veririim
ama plates kadar sonuç alamam ebruda başlamıyorrr
kafam karıştı iicee:26::26::26:
kujum aslınabakarsan lazeri kimin yaptığı önemli zafer beyin yaptığı daha hafif şiddetteydi veişe yaramadı esk de erçin beyin yaptığı çok güzel sonuç vermişti ama ona tekrar gitmem şartlar açısından mümkün değil sanırırm erçin bey ist muayenehane açmış esk dede var benim niyetim ank da devlet yada ssk hastanelerinde bir dr bulup öncelikle kremlerle biraz tedavi ettirmek dermabrazyonda düşünebilirim ama hem yapan dr hemde fiyatı benim için önemli şu an için dediğim giibi emziriyorm beklemedeyim ayrıca ankara devlet hastanelerindde dr tavsiyesi olursa çok sevinirim
çamlıcam çok geçmiş olsun cnm yaa
tansiyon filandır muhtemelennn
kulak hışırdaması tansiyon yükselinc eoluyor geneldeee
3. çocuk için valla benimde cesaretim yokk
çok geçmiş olsun çamlıcam . canım dr gitmedinmi bi araştır böyle bırakma ..
atatürk egitim ve araştırma hastanesinde sertaç şener var çok bilgili ve deneyımlı bı bayan çokda ilgili onu onerebilirim. gitmeden önce hastaneye tel et sertaç hanım oradamı dıye bazen balgattaki polikinige yollayabılıyorlar.
ziliguritti la roch posey böyle yazılmıyodu emınımyanlış oldu ben bu markanın güneş kremini kullanıyorum ama o zaman diger ürünlerinede bı bakayım teşekkür ederim[/QUOT
teşekkürrler kujum ilgin için ayarlaıp gitmeye çalışıcam
günaydınnnn
çamlıca yaglar sivilceyi artırır kk nın topiklerinde var cilt probleir oraya bak bi istersen
nazcım tebrik edeirm menüler kaçamaksız kilon ne durumda?
bendende gelicek inşş kaçamaksız menülerr bi düzenime döneyimde
Gunaydinnnn kv geldi dun aksam supriz yaptiumarim oglus kacirmaz babaannesini. Simdiden tv kapatip sacini yolup vurmaya basladi kadincagiza.bende azicik ders calisiabilirim kv buradayken.bakalm nasip.bu arada bem artik diyet yapiyorum diye aslandormiyorum kendimi.aksi yakdirde cok gerginoluyorumu.saglikli besleniyoum diyorum.kv de 6 da 25 kg verecwk bir diyet yapiyor her hafta diyetisyene gidecek koye giadene kadar.
öyle düşünme nazlım bence 58 li kiloları göreceksin inşallah .günaydın banu canım hiç tarılmadım yarın bakalım ama hiç ümitli değilim bu hafta hiç kilo verememiş gibiyim . bu hafta kaçamak olmasada menüler pek düzenli olmadı nerdeyse sıcak yemek yemedim bu hafta
afiyet osun fıstıgım yarından itibaren meyve ye biraz.günaydınlar kızçeler dünki menüm
sabah
3 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme
öğlen
8 adet badem
1 kutu süt
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
göbek salata + maydonoz
çamlıcam benim kzımdada var çok yogun omasada sınav zamanı dahada artıyor. biraz stresden çoçuklardakisivilceler .gunaydin arkadaslar insallah hepiniz icin guzel bir gun olur
bisey sorucam arkadaslar benim buyuk oglum 14 yasinda ve yuzundeki sivilcelerle basi dertte hani yaglardan falan bahsediyosunuz ya ,oglumun da isine yariycak bildiginiz bir formul varmi :44: ben hem eczaneden hemde degisik urunler alip kullandirttim ama gecmiyo tam tersi cogaldine yapabilirim
öyle düşünme nazlım bence 58 li kiloları göreceksin inşallah .
afiyet osun fıstıgım yarından itibaren meyve ye biraz.
çamlıcam benim kzımdada var çok yogun omasada sınav zamanı dahada artıyor. biraz stresden çoçuklardakisivilceler .
ben maske tarzı yada plink(böylemi yazlıyorduki)şeklinde temizliyicler alıyorum çilt temiz olunca birazdaha azalıyor .sık sıkda sabunla yıkatıyorum ama nemlendiricde sürüyor .(a küçük yaşta ne çok şey yaptıyormuşum bebeye ) yani bebe dediysem ben alıyorum o yapıyor ee artık 17 yaşında
tabi yedikleriylede alakalı çukulata ve yaglı yiyorlarsa ondanda artıyor . çok aşırı şekildeyse dr. götür görümcemin oglununda çok fazlaydı dr. gitmiş baya azalmıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?