Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu sene ebrudan ümidinizi kesin kıslar.. boşuna beklemeyin .

çok geçmiş olsun çamlıcam . canım dr gitmedinmi bi araştır böyle bırakma ..

hahahaaaa abla valla yazarken aklıma geldiii yanlış soru banu dedim kendi kendimee
ölçülere takılmadıgını biliyorumm
cvplar için tşk ederim denerimm bu yöntemiii
bi normall kilomu göreyimde şişlikleirm inince

ayy sonund abi kız dogurtcaksınız vallaaaa yaaaa
hepimizde var bu kız aşkı demeekkkiii
böyle düşününcede ogluşlarımdan utanıyorum vallaa

eşim dün diyorki kaldıgımız yerden devam edelim neye dedim?
çocuk çalışmasına diyo nasıl yani dedimmm
sanki olsun diye ugraştıkk

deme bee aplaa

ben kestim aplam zaten başımın çaresine bakmaya çalışıyorum.gün içinde ne yaşarsam gece naklen ruyasını görür olsum.geçen gecede alışveriş merkezinde ebruyla karşılaştım ruyamda. bi yalwarmadığımda kaldı nolur pilatese başla diye.alttan alttan nasıl ısrarla söylüyorum gçrseniz gülerdiniz halimeebru hanım pilatese başlıycakmısınız biz sizi çok hevesle bekliyoruz falan diye.içimdende evet derse hemen gidip topiğe müjdeyi veririm diye düşünüyorum ruyamda.bi uyandım ruyada bile olsa az daha sevinecektim başlıycakmış diye..alıcam walla şu koşu bandını...eskisi gibi arkadaşta yok yürüyüş için.biri taşındı eski apartmanımdandı diğeride tepe gibi hamile..ben gebeykende tempolu olarak doğuracağım sabaha kadar her gün 7 km yürümüştüm.kulaklığın biri karnımda biri kulağımda her sabah okula gidene kadar 6'da uyanıp yürüdüm ama arkadaşın gebeliği biraz riskli gelemiyor benle.tek başımada akşam saati iş almiim başıma durduk yere kapkaççısı var sapığı var bilmem ne diye..böyle oldukçada motivasyonum azalıyor ve üzülüyorum .kendimi çaptan düşecek gibi hissediyorum hemen..alıcam şu bandı...kıyafette buldum bu gün kendime öğleden sonra ..fiyatıda uygundu elime br miktar kalacak alıcam bandı napiim...

banuşkam bu sabah yazacaktım unutmuşum sen yazınca aklıma geldi.stepper ile 13 dk'da 100 cal harcarken yürüyüş bandında 45 dk'da ancak harcayabiliyorsun 100 cal.eğim verirsen 30 dk'da falan.yani 13 dk steeppere dayansan 100 cal kısa günün karı..aslında stepperle yapmak daha mantıklı ama benim sol diz biraz sakat cnm.içi sızladı .dikine bir kesit şeklinde bir sızı var bağlarda problem varmış .yıllardan beri yıpranmış yani diz..liseden beri neredeyse 16 yıldır aktif olarak spor yaptım.bir dönemde(2 yıl kadar)oldukça ağır olan yükümü taşıdı aldım stepperi ama 6-7 kere kullandım bıraktım yle duruyor aplama vericem.yürüyüş bantlarındada yaptığım araştırmaya göre 3 HP motor olsun diyor tavsiye edenler.onlarda profesyonel guruba griyor biraz fiyatlı:18: du bakalım..bu yıl özel derste vermiyorum + herkes gibi okuldan ek ders ücreti almıyorum ders saatim az diyebuda -700 tl yapıyor(37: artık eşime şunu istiyorum diycek yüzüm yok walla.adamcağız ne desem sen bilirsin al istiyorsan cnm diyor ama istiyorum diycek yüzüm kalmadı.garibim daha kaç işte çalışsınk karısının bitip tükenmek bilmeyen isteklerini karşılayabilmek için
ama sen yap banum stepperini..walla iyi bir kalori yaktırıcı...belinede streç sar her gün 10 dk iki posta yap...

zilimmmm ben 5 dk da 20 cal harcamışım bugün bacım seninki nasılmış öle kuuu
benimkimi yanlış senin kimi anlıyamadımmmm

ama steper gerçekten çokk terletiyor ya iç bacagada faydası vardır diye düündüm bugün

atatürk egitim ve araştırma hastanesinde sertaç şener var çok bilgili ve deneyımlı bı bayan çokda ilgili onu onerebilirim. gitmeden önce hastaneye tel et sertaç hanım oradamı dıye bazen balgattaki polikinige yollayabılıyorlar.

ziliguritti la roch posey böyle yazılmıyodu emınım yanlış oldu ben bu markanın güneş kremini kullanıyorum ama o zaman diger ürünlerinede bı bakayım teşekkür ederim

sesiz takipcimiz hoşgeldin ...

hoşbulduk aebencim kujuma o iki satır cevabı zor yazdım biri biryerden diğeri öbür taraftan pc başında rahat bırakmadılar takipteyim heerzaman sizi seviyorum+

gunaydin arkadaslar insallah hepiniz icin guzel bir gun olur

bisey sorucam arkadaslar benim buyuk oglum 14 yasinda ve yuzundeki sivilcelerle basi dertte hani yaglardan falan bahsediyosunuz ya ,oglumun da isine yariycak bildiginiz bir formul varmi :44: ben hem eczaneden hemde degisik urunler alip kullandirttim ama gecmiyo tam tersi cogaldi ne yapabilirim

günaydınlar kızçeler dünki menüm

sabah
3 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
8 adet badem
1 kutu süt

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
göbek salata + maydonoz

günaydınnnn

çamlıca yaglar sivilceyi artırır kk nın topiklerinde var cilt probleir oraya bak bi istersen

nazcım tebrik edeirm menüler kaçamaksız kilon ne durumda?
bendende gelicek inşş kaçamaksız menülerr bi düzenime döneyimde

günaydın banu canım hiç tarılmadım yarın bakalım ama hiç ümitli değilim bu hafta hiç kilo verememiş gibiyim . bu hafta kaçamak olmasada menüler pek düzenli olmadı nerdeyse sıcak yemek yemedim bu hafta

Gunaydinnnn kv geldi dun aksam supriz yapti umarim oglus kacirmaz babaannesini. Simdiden tv kapatip sacini yolup vurmaya basladi kadincagiza.bende azicik ders calisiabilirim kv buradayken.bakalm nasip.bu arada bem artik diyet yapiyorum diye aslandormiyorum kendimi.aksi yakdirde cok gerginoluyorumu.saglikli besleniyoum diyorum.kv de 6 da 25 kg verecwk bir diyet yapiyor her hafta diyetisyene gidecek koye giadene kadar.

günaydınlar efem ....
benim küçükler evde dün okula az kişi gelmiş gitmediler ders yapmıyoruz< sınavlarda bitti diye anlıycanız biz erken tatile girdik .
banuşum dün sular gitti canım b urda bide hamsi almıştım senin durrumu anlşadım .. şükürki binanın deposu var onunda motoru bozukmuş sonradan yaptılar . ama depo klorlu diye yıkadım bişi .
hamsiler bekliyi beni.:104::104::104:
dün akşam bide 6 kiloluk düdüklümü dolduracak şekilde yaprak sardım kalem ölçülerinde. ve inanın tadına bilem bakmadım akşam kıymalı bamya yedim bulgur pirinçle karışmasın diye .

dün call'den baçak kaslarım agrımış bugünde yapıcam fırsat olursa.ben o türkçe dublajlı yok diyordum ama ne zamandan kaldıysa bi köşede kalmış pc de . geçen güz pc de gezerken tesadüf eseri buldum hatta kitabını bilem indirmişim .

Son düzenleme:

ocdim sende yanına takılsana kıs kayın validenin .. çokmu kiloluki ?
ne yaptın geçengünki rokorun hala duruyormu attınmı ?
canım uzun süre diyetyapınca oluyor öyle stresler . iyi yapmışsın ocdim biraz rahatlarsın benim gibi..
bide kıslar ayın konumu geregi dolunay geçti şimdi ayla birlikde bizde kolayca küçülebiliriz ... sanki dogru gibi geliyor bu durum bana . ilerleyen günlerde daha iyi görücez tabiki.

öyle düşünme nazlım bence 58 li kiloları göreceksin inşallah .
afiyet osun fıstıgım yarından itibaren meyve ye biraz.
çamlıcam benim kzımdada var çok yogun omasada sınav zamanı dahada artıyor. biraz stresden çoçuklardakisivilceler .
ben maske tarzı yada plink(böylemi yazlıyorduki) şeklinde temizliyicler alıyorum çilt temiz olunca birazdaha azalıyor .sık sıkda sabunla yıkatıyorum ama nemlendiricde sürüyor .(a küçük yaşta ne çok şey yaptıyormuşum bebeye )yani bebe dediysem ben alıyorum o yapıyor ee artık 17 yaşında
tabi yedikleriylede alakalı çukulata ve yaglı yiyorlarsa ondanda artıyor . çok aşırı şekildeyse dr. götür görümcemin oglununda çok fazlaydı dr. gitmiş baya azalmıştı .

Son düzenleme:

günaydın ablacığım . İNŞALLAH dedğin gibi 58 li rakamları görürüm . ablam meyve ekliycem menüme ama hep evden getirmeyi unutuyorum nedense bu hafta biraz garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…