Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

1.800 fazla geldim yaa bu hafta yediklerime çok dikkat edemedim sporda yapamadım suyuda içemedim fazla gelmem normal yani

noliyi bu hafta size kıslar....
neden kajumum annen sizde diyemi yapamadın bunları ?
yanlışları yazmışsın zattan canım bu hafta dikkat edersin iner tekrar.
bu hafta ocdim ve sen ipları gevşetiniz sanırım ...

Aebennnn yok anacim oyle borek yememki ben.sabah 64.5kg ciktim.bu arada uzyn suredir 5 bardakdsm fazla su icmiyorum.bakalim bu hafta ne olacak.

dün akşamki kilonumu yazdın kızzzsen ?.
ee o zaman geçen haftaya göre 100 gr vermişmisin ?

gunaydin kizlar,
bugunki tarti beni 55,500 gosterdi sadece 100 gr gitmis ama normaldir gecen rahatsizlandigimda esim zorlan biseyler yedirmisti ondan olmali
ama bugun call de 4. gunum kendimde cok iyi degisiklikler goruyorum kilo vermedim belki ama daha bi ince gibiyim

demek sende calle başladın çamlıcam ne güzel . bende 2. gün yatım bugün fırsatım olursa yine yapıcam . bacak ve kol kasların baya agrıdı. demekki hamlaşısım .. karınsasa iyce setleştı 2. gün olsada gerçekden çok etkili bir spor ..
kaçamaga ragmen 100ge da olsa gitmiş tebrikler .

bende monti yapmıyorum ama kendime göre bişler yapıyorum biliyorsunuz .
geçen hafta 63 500 muşum . bu hafta 63 400.. ama pzartesi baya fazlaydım ..hep öyle oluyor düzensiz yiyince zaten
bugün yene sohbetim var . işlerımı halledip erken çıkıcam ...

nazlışım sesin niye çıkmadı fıstıgım çokmu üzüldün artına .
malum, oluyor böyle sende biliyorsun bu azmini etkilemesin fıstıgım .
bu hafta biraz sıcak yemek yemege çalış

aynen agrilar bendede cok var ama devam ettikce gidecek insallah,bence monti ve call iyi bi ikili oluyo

günaydın ablam hayırlı cumalar ablacığım açıkçası hiç üzülmedim + çıktığıma diyette inişlerde olacak çıkışlarda . Ben yılmadan devam edicem biliyorum ki sonrasında tıkır tıkır gidecek kilom . Benim bu haftaki tek hatam nerdeyse hiç sıcak yemek yememek oldu ve öğünlerimden birini mutlaka kuruyemiş , süt ,ve ayranla yapmış olmam diye düşünüyorum

Dünki menümüde yazayım hemencik

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
közlenmiş kırmızı biber
beyaz peynir .

nazlışım sesin niye çıkmadı fıstıgım çokmu üzüldün artına .
malum, oluyor böyle sende biliyorsun bu azmini etkilemesin fıstıgım .
bu hafta biraz sıcak yemek yemege çalış

yazmayınca üzüldün sanıdım nazlım .
bu bilincden oldugna sevindim . evet hep yaşadık bu durumları ve yaşıycazda . ama seninde dedigin gibi eninde sonunda gidecek ..
aynı hatayı ikimizde fark etmişiz . ee 4 senedir bereber yogruluyoruz diyet konusunda bu hafta birazdaha yemek ye .

bana müsade fıstıklar evden çıkmadan oçuları yemeklerini vs hazırlayıpda gidicem . yapmama gereken börek ve kadayıf var. ay kadayıfıda ne severim . yahu neden hep şevdigim şeyler cıssssss..
tekrar hayırlı cumalar ....

banuşuj gelmedin sanırım alış verişe çıktın .. kilonu merak ettim yav ..:44:

afiyet olsun nazlım .....

balık unluydu aebenmercimeği de yedim bi kaç kaşık..bilmiyodum ki..öğrenince daha iyi yapcam montiyi..söz

call nedir kızlar..
Sabah tartıldım..kilom:68.8

callentis diye bir spor var abla videosunu internetten bulabilirsin sanırım bir kaçtane teyze var spor yapıyorlar ama teyzeleri ilk gördüğünde gülmen gelebilir . çok eski dizilerden fırlamış gibi altın kızlara benziyorlar ama ince ve çöp halleri

tünaydınlar kıslar...
az nce alıntılar yaparak bi sürü yazmıştım bilgisayarıma eşim akşam format amıştı yavaşladığı için güncelleme yapmak için kendi kendini kapadı ve tüm yazdıklarım uçtuu gtti.tekrar kapanmadan hemen yazayım çıkayım oğlum park diyorda başka bir şey demiyor..

kilo veren herkesi tebrik ederim..veremeyenler üzülmeyin haftaya verirsiniz.hepimizin yaşadığı şeyler bunlar...can sıkmaya değmez...

aebenim antibiotik tablette olur kapsülde..tabletse ezerek toz hale getirirsiniz,kapsülde içini boşaltırsınız..

ocd'im hiç alınmam cnm..öyle kolay alınan biri değilim,içini rahat olsun cnm...

ben şindik kaçar,temizliği yeni bitirdim.iyikide yapmışım dünde mutfak ve camları..bu gün eski okulumdan bir kaç arkadaş eşleriyle akşam gelebilirlermiş.dondurucudada börek çörek sarma dolma her şey var.gelirkerse atarım fırına pişer.işim klmadı azıcık dinlenip pilatesimi yapıp duş alıcam...

MERHABA GÜZELLER

kilomu bildirip çıkım akşama görüşürüz yeni geldim müşterileri dolaştım biton iş birikmişşş

05.01.201başlangıç
1 hafta 79,4
bu hafta 78,7 (78,6 fı hafta içi bak şu kurunun yaptıklarına:))

yinede olet oley kızlar inşallah önümüzdeki haftada bu şekilde olursa süper olur az olsun bizim olsunn

öpüldüzün moniler

anneme baktım 1 hafta gripti o gıdıncede benle eşime bulaşmış bızde hastalandık o yüzden hiç dikkat edemedim sporda yapamadım. bu haftada cenazemiz var kaynanamın kardeşi rahmetli oldu şimdi köydeler p.tesi gelirler ve onlara giderim gelen giden çok olur bıde o şekılde dıkkat eemem sporda yapamam tam çok güzel gidiyorum derken hayat herzamanki gibi gitmedi

bugünki menümü yazayım hemencik

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+ salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
tavuk ızgara
salata
ayran

ara
2 adet kivi

akşam
tavuk ızgara
salata
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…