1.800 fazla geldim yaa bu hafta yediklerime çok dikkat edemedim sporda yapamadım suyuda içemedim fazla gelmem normal yani
Aebennnn yok anacim oyle borek yememki ben.sabah 64.5kg ciktim.bu arada uzyn suredir 5 bardakdsm fazla su icmiyorum.bakalim bu hafta ne olacak.
gunaydinkizlar,
bugunki tarti beni 55,500 gosterdi sadece 100 gr gitmis ama normaldir gecen rahatsizlandigimda esim zorlan biseyler yedirmisti ondan olmali
ama bugun call de 4. gunum kendimde cok iyi degisiklikler goruyorum kilo vermedim belki ama daha bi ince gibiyim
demek sende calle başladın çamlıcam ne güzel . bende 2. gün yatım bugün fırsatım olursa yine yapıcam . bacak ve kol kasların baya agrıdı. demekki hamlaşısım .. karınsasa iyce setleştı 2. gün olsada gerçekden çok etkili bir spor ..
kaçamaga ragmen 100ge da olsa gitmiş tebrikler .
ocdim hafta sonu börekleri fazla kaçırmışsın sanırım .
Bence kaçamaksız montiye dönme zamanın nasıl olsa artık sıgara telaşin de hafifledi .
Nazlışım canım benim bu tür durumları daha evlede yaşadık birçok kez sakın yılma canım ilerke haftalarda daha iyi gidecegini sende biliyorsun .
şu takılma fisrinide at kafandan bundanda etkileniyo olabilirsin . 300 grda bişi deyil üstelik .Düşünce gerçekden etkiliyor kiloyu
nazlışım sesin niye çıkmadı fıstıgım çokmu üzüldün artına .
malum, oluyor böyle sende biliyorsun bu azmini etkilemesin fıstıgım .
bu hafta biraz sıcak yemek yemege çalış
günaydın ablam hayırlı cumalar ablacığım açıkçası hiç üzülmedim + çıktığıma diyette inişlerde olacak çıkışlarda . Ben yılmadan devam edicem biliyorum ki sonrasında tıkır tıkır gidecek kilom . Benim bu haftaki tek hatam nerdeyse hiç sıcak yemek yememek oldu ve öğünlerimden birini mutlaka kuruyemiş , süt ,ve ayranla yapmış olmam diye düşünüyorum
afiyet olsun nazlım .....Dünki menümüde yazayım hemencik
sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
közlenmiş kırmızı biber
beyaz peynir .
call nedir kızlar..
Sabah tartıldım..kilom:68.8
noliyi bu hafta size kıslar....
neden kajumum annen sizde diyemi yapamadın bunları ?
yanlışları yazmışsın zattan canım bu hafta dikkat edersin iner tekrar.
bu hafta ocdim ve sen ipları gevşetiniz sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?