Aebenim ben diyet yapmiyorum monti ile saglokli besleniyorim diyorim kendime.monti yapiyorum fakat canim tatli istrse saglikli atistirmalik kuru kayisi yada incir yiyorim bunun gibi seyler.bol bol sut iciyorim mesela farkli bitki caylari tuketiyorum.kv 96,5 kg yemek yemeyi seviyor.unlu bir diyetisyene gidiyor.imsallah verir kilolari
banuşum yazık kıs 56 kilodan birden 46 kiloya düşmüş bide sınavları varmış canım bu sıralar pek giremiyor .ama 2 linkinde ilk sayfalrını gerekdiginde aylık sanırım güncelliyor . tarih veriyor .abenn ablaa
ay valla bende takmış durumdayım o topige bende inanıyorum dur bakalım nasıl olcak saçımı bile ona göre kestircemm
ne zman güncelliyor acaba
suu kesilmesinide valla cinnet geçircektim e son keisldigindee
dolmalarıda misafirleirmi sardın?
sen dengeyi kurdun abla artık aslında hep öyle yapmak laızm ya et ile ekmek yenmiycek yani
dengeyi kurunca gerisi kolay gelir eminimm
nazzz
bende de şöyle oldu montiyi bırakıp aldıgım kilolları kolay veridm gerisi zor gitti
ama sen kaçamaksız devam ediyorsun düzensizde olsa kaçamaklı olmasından iyidir yani
eminimm hedefine kolayca ulaşıcaksın
abenn ablaa
ay valla bende takmış durumdayım o topige bende inanıyorum dur bakalım nasıl olcak saçımı bile ona göre kestircemm
ne zman güncelliyor acaba
suu kesilmesinide valla cinnet geçircektim e son keisldigindee
dolmalarıda misafirleirmi sardın?
sen dengeyi kurdun abla artık aslında hep öyle yapmak laızm ya et ile ekmek yenmiycek yani
dengeyi kurunca gerisi kolay gelir eminimm
nazzz
bende de şöyle oldu montiyi bırakıp aldıgım kilolları kolay veridm gerisi zor gitti
ama sen kaçamaksız devam ediyorsun düzensizde olsa kaçamaklı olmasından iyidir yani
eminimm hedefine kolayca ulaşıcaksın
günaydın ablacığım . İNŞALLAH dedğin gibi 58 li rakamları görürüm . ablam meyve ekliycem menüme ama hep evden getirmeyi unutuyorum nedense bu hafta biraz garip oldu
İNŞALLAH banu . 59 kiloya gelene kadar aldıklarımı bende kolay verdim . benimde 59 kırılmayan baraj oldu her zaman İNŞALLAH bu sefer öyle olmaz . daha öncesinde 59 da 1 ay takıldığımı hatırlıyorum .28 ocakta tekrar montiye başlayalı 2 ay olacak
İNŞALLAH banu . 59 kiloya gelene kadar aldıklarımı bende kolay verdim . benimde 59 kırılmayan baraj oldu her zaman İNŞALLAH bu sefer öyle olmaz . daha öncesinde 59 da 1 ay takıldığımı hatırlıyorum .28 ocakta tekrar montiye başlayalı 2 ay olacak
banuşum yazık kıs 56 kilodan birden 46 kiloya düşmüş bide sınavları varmış canım bu sıralar pek giremiyor .ama 2 linkinde ilk sayfalrını gerekdiginde aylık sanırım güncelliyor . tarih veriyor .
son sayflardada aslında ayrıntılar var bazan okuyorum bende .hatta bide kilo için li,nk aç dedim kızcezede yetişemem zaten buralra zor yetişiyon dedi. yazık
aa iki link mi var onunn bende bi tanesi var okadar bakım yapıyoruz olan llnkiii
ay bizde stresten iice şişiyoruzzz ya nasıl düşmüş 46 ya
afiyet olsun tunacım . canım inaşalah bi 800gr daha gidecek inşallah ..Selam güzeller
yoğunluk başladı yine bakıyorum ayla güneşle ugraşıonuz bacılarrr kolay gele
menüm
sabah 1 elma
kahvaltı
2dilim ekmek peynir
öglen kuru fasulye salata yogurt
ara 1 light süt 5-6 badem
akşam 2 lahana sarma kıymalı yumurta yoğurt
ara 1 elma
gece 12( 2 ye kadar oturunca acıktım kızlar) 3 ceviz
yarın sonuç ne olacak çok merak ediyorum umarım verdiğim 800 gramı kurufasılye yüsünden almamaışımdır:)
banuşum orası alış veriş merkezi olrak yapılmamış aslında sonradan çevrilmiş o yüzden oilanı çok katü merdiven çıkmakdan magzalara bakmak pek mümkin deyil . yada ben ilk açılınca gitmiştim daha fazla yapılmamıştı hiç dekor vsde yok çok yalındı . magzalara gelince bir çok marka var ama bana sanki sezon sonu malları vardgibi geldi beni içime pek açmadı anlıycan . ama ben gideli baya oldu düzene girmiştir umarımaben abla kızılay avm nasıl sen girmiştin demi
c.tesi kardeşimin nişanı varrr yarın çarşıya çıkıcazdaa
orada bişiyler bulabilirmiyiz acaba?
ben ne giycemmm
yaa eben abla kızın ailesi bişey istemiyoruz biz demişler
bende dedimki anneme öle olmaz damdan düşer gibi iki yüzkle gitmke bi çarşıya çıkaralım deidmm
aslında annem bilir böle şeyleri ama düşünemedi demekkii(((
büyük nişan degil söz gibi olucak dügünde 15 yıl sonra ancakk
ama bilmiyorum kızıda aradım ben aldım kıyafetimi abla dediii
tamam dedim ozman nasıl istersen
ne alınır ki başkaa ya
banu 15 yıl düğün için uzun bir zaman değil mi ? bende sözde kıyafetimi kendim almıştım banu onlar öyle istiyorsa öyle yapın canım .
kız 1.5 yıll yaaaa
haaaa bende dedim 15 yıl ne çok diye .... çokmu aniden karar verildi nişanın yapılmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?