aynen valla ,her bi yerime ayrı bi karışımım var benimde...tırnak bakımı yaparken tırnak diplerimi kesip ittikten sonra limon sürerüm ellere limon vs..yağ bal artık allah ne verdiyse saça başa boca ederim...haaa sahi şunuda söyliim.eğer cildiniz benimki kadar (aşırı)hassas değilse ypurt bal maskesi yapın sürün besler nemlendirir..
ııh izlemedim cnm eskiden hiç kaçırmazdım ama artık derste oluyorum tam o sırada
Allah tamamnına erdirsin banum..
sende yorulmuşsun ama apla olmak kolay değil,daha çook koşturacaksın düğün vakti..seninde bir çok şey üst üste gelecek önümüdeki yıl.ev taşıma düğün dernek vs..benim 3 yıl önce öyleydi.ev taşı düşünler doğum derken nasıl geçti koca yaz anlamadım...
bu arada hava ne soğuk yaw..elektrikler gitti,kombi çalışmadı donduk ,sular gitti.hepten maduriyet bölgesi gibi olduk...bu günde çıkıp biraz alışveriş yapalım dedik allahım araba bile kayıyor yerler çatır çatır buz.eşim terasın açık olan kısmından topladığı karlarla koca bi kardan adam yaptı oğluma..çocukta ilk defa kar gördü...akşam olunca hep terasın kapalı kısmında cama yapışık durdu kar adam gider diyegözü düşüyor zorla ağlaya sızlaya taktırıyor kar adamımız yüzünden bi oturamadık.erisede kurtulsak
günaydınlarrr
tonla işim var bugün saçlarıma bakım yapıcam
beklerkende evi temzilerimmm
bu kez zeytin yagını az koycam çabuk yaglandırıyor çünkü saçlarımı
aben ablaaa umarım gelirisn bugünn
yogurt yagsız diyor ama fark etmez dimi?
lahana çorbasına salça ve az yag ekleyebilirmiyim?
günaydın canlar...
Uykusuz geçen bir gecenin yorgun çıkılmış sabahının ardından ceset modundayım...
Okulda sıcaktan neredeyse uyuyacaktım walla...akşam oğlum yattıktan sonra öksürmeye başladı, o öksürdü benim içim delindi..
Hiç doğru dürüst hasta olmamıştı şu ana kadar.geçen gece gelen misafir çocuklarıyla çok koşturdu çok terledi kaç kere üstünü değiştirdim ama yinede kapmış şifayı...wallla benim anne olmamam lazımmış sanırım.her konuda çok dayanıklıyım,çok tutuyorumkendimi ama yawrum söz konusu olunca üstüne sıcak su sökülmüş bir buz parçası gibi salıveriyorum kendimi...
Zencefil iyi geliyormuş ama hiç kullanmadım,netten bir kaç tarif buldum ama birde size sorayım dedim kıslar..kullandınızmı hiç ve nasıl kullandınız?ilaçta veriyorum oğluma ama bütün ilaçlarda koruyu madde olarak paraben var ve hiç içim elvermiyor kullanmaya..bari hemen geçsinde daha fazla ilça vermiim...şu zencefile bel bağladım bakalım...:26:
iyi günler hatunlar....
2 gündür belerle sınavlara gidecek diye kzılaydaydım . Vede arlarda alış veşiş vs. Aslnda da daha evledende belşiydi sanırım iyce arttı baya üşüttüm sanırım . Sabah dr. Gitim ilaçlarımıa ldın kulanıyorum ama dinlenmem lazım . Büyük kzımda evde o evdeyken yatayım biraz ...
Cumadan bu ayan diyet hak getire hastalık biel itahımı azaltmadı . Tatlıya düştüm . Hem bundan hemde hastalıkda çok fene şişim gölzerim bile yumuk . şişdi iyce ..Basküle çııkmak bile istemityorum . 2.3. Kilo artmışım dır çokdan öyle tahmin ediyorum . Ocdim bu konudaki rekorumu elimden alamassın .
Berbatim yani ... Yarında günümüz var . Sonra abimler gelecek memleketten ve sonraki haftada kıs kardeşim ve annemler ...
.. Banuşum l hayırlı olsun nişanı güzel atlatımışsınız ...
Hepberecım lavaş yemiyoruz canım ...
Bu hafta lisyetide yapamadım kusruma bakmayın . Herkes kiloda bildirmemiş zatten .
Ha banuşum sen nedurumdasın . Yogurda başlmamışsın .canım ben 2 gün yaptım demiştim sana normal kendi mayaladıgım yogurdu kulandım .
Yagsız kulansan her ögün 1 paket yogurt eder ve günde 3.4 kere yedigini düşünürsek baya bir maddi külpet ederr 4.5. Günde ..
Dışarısı çok soguk ankarada . Ben içerde bile üşüyorum şu an . Gidip yatayım bari.. Bu günlerde fazla giremem sanırım merak etmeyin .
tunacım kaçamak kötü olmuş ama diger ögünlerde battı balık gibi yapmamışsın buda iyi .günaydın güzellerrr
hafta sonu neler olduuu annem geldii kardeşimle hamur kızarttılar bütün koku eve doldu acık ucundan bitane küçük yedim ertes, günde yegenimin doğumgünüydü abartmadm ama yine acık yedim bunlar hergünde birerr ögün şeklindeydi ama diğer ögünler monti babinda kasmış olsamda bi anlam ifade etmemiştir sanırımmm
bugün kaldığım yerden deam canlarımmm
geçmiş olsun zilim ..günaydın canlar...
uykusuz geçen bir gecenin yorgun çıkılmış sabahının ardından ceset modundayım...
okulda sıcaktan neredeyse uyuyacaktım walla...akşam oğlum yattıktan sonra öksürmeye başladı, o öksürdü benim içim delindi..
hiç doğru dürüst hasta olmamıştı şu ana kadar.geçen gece gelen misafir çocuklarıyla çok koşturdu çok terledi kaç kere üstünü değiştirdim ama yinede kapmış şifayı...wallla benim anne olmamam lazımmış sanırım.her konuda çok dayanıklıyım,çok tutuyorumkendimi ama yawrum söz konusu olunca üstüne sıcak su sökülmüş bir buz parçası gibi salıveriyorum kendimi...
zencefil iyi geliyormuş ama hiç kullanmadım,netten bir kaç tarif buldum ama birde size sorayım dedim kıslar..kullandınızmı hiç ve nasıl kullandınız?ilaçta veriyorum oğluma ama bütün ilaçlarda koruyu madde olarak paraben var ve hiç içim elvermiyor kullanmaya..bari hemen geçsinde daha fazla ilça vermiim...şu zencefile bel bağladım bakalım...:26:
zilim geçmiş olsun cnm
süütn içine bal zencefil atıp verebilirisnn
tek başına yemezzz sanırımmm
birde pekmeze azcık karabiberr atıp verebilirsinn cnm
iyi günler hatunlar....
2 gündür belerle sınavlara gidecek diye kzılaydaydım . vede arlarda alış veşiş vs. aslnda da daha evledende belşiydi sanırım iyce arttı baya üşüttüm sanırım . sabah dr. gitim ilaçlarımıa ldın kulanıyorum ama dinlenmem lazım . büyük kzımda evde o evdeyken yatayım biraz ...
cumadan bu ayan diyet hak getire hastalık biel itahımı azaltmadı . tatlıya düştüm . hem bundan hemde hastalıkda çok fene şişim gölzerim bile yumuk . şişdi iyce ..basküle çııkmak bile istemityorum . 2.3. kilo artmışım dır çokdan öyle tahmin ediyorum . ocdim bu konudaki rekorumu elimden alamassın .
berbatim yani ... yarında günümüz var . sonra abimler gelecek memleketten ve sonraki haftada kıs kardeşim ve annemler ...
.. banuşum l hayırlı olsun nişanı güzel atlatımışsınız ...
hepberecım lavaş yemiyoruz canım ...
bu hafta lisyetide yapamadım kusruma bakmayın . herkes kiloda bildirmemiş zatten .
ha banuşum sen nedurumdasın . yogurda başlmamışsın .canım ben 2 gün yaptım demiştim sana normal kendi mayaladıgım yogurdu kulandım .
yagsız kulansan her ögün 1 paket yogurt eder ve günde 3.4 kere yedigini düşünürsek baya bir maddi külpet ederr 4.5. günde ..
dışarısı çok soguk ankarada . ben içerde bile üşüyorum şu an . gidip yatayım bari.. bu günlerde fazla giremem sanırım merak etmeyin .
iyi günler hatunlar....
2 gündür belerle sınavlara gidecek diye kzılaydaydım . vede arlarda alış veşiş vs. aslnda da daha evledende belşiydi sanırım iyce arttı baya üşüttüm sanırım . sabah dr. gitim ilaçlarımıa ldın kulanıyorum ama dinlenmem lazım . büyük kzımda evde o evdeyken yatayım biraz ...
cumadan bu ayan diyet hak getire hastalık biel itahımı azaltmadı . tatlıya düştüm . hem bundan hemde hastalıkda çok fene şişim gölzerim bile yumuk . şişdi iyce ..basküle çııkmak bile istemityorum . 2.3. kilo artmışım dır çokdan öyle tahmin ediyorum . ocdim bu konudaki rekorumu elimden alamassın .
berbatim yani ... yarında günümüz var . sonra abimler gelecek memleketten ve sonraki haftada kıs kardeşim ve annemler ...
bu hafta lisyetide yapamadım kusruma bakmayın . herkes kiloda bildirmemiş zatten .
ha banuşum sen nedurumdasın . yogurda başlmamışsın .canım ben 2 gün yaptım demiştim sana normal kendi mayaladıgım yogurdu kulandım .
yagsız kulansan her ögün 1 paket yogurt eder ve günde 3.4 kere yedigini düşünürsek baya bir maddi külpet ederr 4.5. günde ..
dışarısı çok soguk ankarada . ben içerde bile üşüyorum şu an . gidip yatayım bari.. bu günlerde fazla giremem sanırım merak etmeyin .
tunacım kaçamak kötü olmuş ama diger ögünlerde battı balık gibi yapmamışsın buda iyi .
en fazla artı çıkmassın canım kilo vermesende ama diyete yeni başladıgından bu hafta kilo verebilrsinde bu bünyene baglı .
.
ayyy çok geçmiş olsun abla dikkat et kendineeee
ankarada hava cidden sogudu böyle gider sanırımmmm
ben bu sabah 65.5 çıktım ama akşamdan midme çok doluydu wc yede çıkmammıştım
yoguda başladım evet madem öle bende y.y yogurt aldırayım eşimee
ha unutmadan sebze çorbasına salça ve tuz baharat ekleyebilirmiyim?
günaydınlarrr
tonla işim var bugün saçlarıma bakım yapıcam
beklerkende evi temzilerimmm
bu kez zeytin yagını az koycam çabuk yaglandırıyor çünkü saçlarımı
aben ablaaa umarım gelirisn bugünn
yogurt yagsız diyor ama fark etmez dimi?
lahana çorbasına salça ve az yag ekleyebilirmiyim?
günaydın canlar...
uykusuz geçen bir gecenin yorgun çıkılmış sabahının ardından ceset modundayım...
okulda sıcaktan neredeyse uyuyacaktım walla...akşam oğlum yattıktan sonra öksürmeye başladı, o öksürdü benim içim delindi..
hiç doğru dürüst hasta olmamıştı şu ana kadar.geçen gece gelen misafir çocuklarıyla çok koşturdu çok terledi kaç kere üstünü değiştirdim ama yinede kapmış şifayı...wallla benim anne olmamam lazımmış sanırım.her konuda çok dayanıklıyım,çok tutuyorumkendimi ama yawrum söz konusu olunca üstüne sıcak su sökülmüş bir buz parçası gibi salıveriyorum kendimi...
zencefil iyi geliyormuş ama hiç kullanmadım,netten bir kaç tarif buldum ama birde size sorayım dedim kıslar..kullandınızmı hiç ve nasıl kullandınız?ilaçta veriyorum oğluma ama bütün ilaçlarda koruyu madde olarak paraben var ve hiç içim elvermiyor kullanmaya..bari hemen geçsinde daha fazla ilça vermiim...şu zencefile bel bağladım bakalım...:26:
iyi günler hatunlar....
normalde salça ve yağ ekleyemez miyiz yemeklere..ben normal yemek yiyorum..yanlış mı..
geçmiş olsun oğluşuna..
lavaş şu totilla mıdır nedir ondan yedim.hazır pakette satılan..peyniri dürüm yapmıştım içine..bi daha yemem.ben kilomu bildirmiştim.700 gram verdim geçen hafta..benim için çok iyi bi rakam..inşallah bu hafta da öyle olur..
bu arada çok geçmiş olsun..aman ankaralılar dikkat edin kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?