Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

elbisenin üzerine ceketin falan varsa onuda giyebilirsin banu. bu arada hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin

Son düzenleme:
elbisenin üzerine ceketin falan varsa onuda giyebilirsin banu. bu arada hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin

saol cnm amin inşallah.
ceketim var ama biraz kasar beni ya bebelerde olcakya yanımda rahat olmazz

slm canlar...
bu saat oldu girene kadar.ellerim mahvoldu walla leş gibi çamaşır suyu ve bilmum deterjan kokuyor(sabah okuldan gelirken kıyafeti aldığım butiğe uğradım,terzilik işi vardı askıları kısaltılacaktı onu aldım eve geldim oğlkuşu doyur kendimi doyur işlere bi giriştim daha yeni oturdum ve silip sürpürme işi duruyor( buzdolabını ve mutfak dolaplarını boşalttım fırındı b.mak vs..hepsini sildim.buzdolabının içinde camların üstünde beyaz örtülerim var onları yıka kurula ser yerleştir.sonra bi baktım camlarda son yağmur ve fırtınadan sonra bakılacak gibi değil hooop onlara bi dalış yapayım dedim alt katın camlarını sildim.üüst kattanda sadece bi oda kaldı.ama yapamıycam artık..o arada yemekte yaptım.walla bittim artık.yarında okuldan gelince evi silip süpürür toz alırım,ütüler var.banyo wc vs... ev işinden nefretttttt ediiyorum..

cnm la roche posay'in her cilt tipine uygun her ürünü mevcut mutlaka sana uyan bişeyi vardır.büyük eczaneler cilt analizide yapıyorlar.yle bi yerde cilt tipini ve sorununu tespit edip ordan alabilirsin ürünleri.eczane ürünü olduğu için fiyat her yerde aynı nasılsa...

cnm bi arkadaşın oğlundada vardı ergenlik sivilcesi.cildiye doktoru ne kremler ilaçlar vs..vermiş ama iyi gelmemiş.oğlan kafayı çok takıyor falan demişti.birlikte tatil gittiğimiz eşimin cildiyeci arkadaşına soruverdim bende belki işe yarıycak bişey söyler diye..antibiotiği ezip içine bir iki damla (suyla %50 seyreltlmiş)alkolü karıştırıp sürsün sivilcelerin üstüne gece yatarken demişti.söyledim arkadaşa yapmışlar çok iyi geldi diye aramıştı beni ben o okuldan ayrıldığım halde..aklıma geldi söyliim dedim.isterseniz çok küçük bir bölgede deneyin.herşey her cilde iyi gelmeyebilir.yarım antibiotikle 1 tatlıkaşığı kadar alkollüsuyla yap çok küçük bir yere sürüp dene iyi gelirse diğer kısımlarada tatbik edersiniz...geçmiş olsun...ergenlikte oluyor bunlar,yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durmaya çalışsın...

banuşum kardeşini nişanlayacakmışsınız hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin cnm..
kıs tarafı sözde bişey istemediyse sizde küçük bir bohça yaparsınız cnm.içinede havlusunu mendilini çorap güzel bir çift terlik,kutuda çamaşırlar oluyorya öle bişeyler falan oluyordu bohçada..başka neler vardıki unuttum valla uzun zaman oldu...aileye bişeyler konuşmıycaksa bu kadardı herhalde..büyük nişan yapacakmısınız ?yapacaksanız büyük bohça işine o zaman girersiniz..aslında bencede hiç gerek bu ıvır zıvır şeylere.hanginiz kullandı bohçada gelen o şeyleri...yada onları kullanmayınca başımız kelmi kalıyor..bana göre çok gereksiz masraf valla ama mahalle baskısı dediğimizde bir olay var malesef..
ben anneme kına falan istemiyorum diye yalvardım resmen.annem olmaz dul kadın gibi olurmu hiç öyle şey.kaçmadın etmed,n neden yapmayalım dedi...düğün istemedim nikah yapacaktık onada olmaz dediler yaptık düğünüde..ben sevmiyorum tantanayı ama annelerin babaların hevesi oluyor işte evlat mürüveti görmek için...bende oğlumun mürüveti görebilicemmi acep recep
evlenecekmi yada,toplumun değer yargılarının içine eden medyamız sayesiinde evllik kurumuna gençler güler hale geldi.korkuyorum oğlum bi gün anne ben (ayşeyle fatmayla) aynı evde yaşamaya başladım falan diycek diye...

zilimmm yok cnm kız tarafı bişiy istemedi büyük nişanda yokk
kardeşim istemmeiş işin yoksa el öp dur diyorrr
kızda istemiyr madem öle dedikk bir kaç aile arasnda söz takalımm
emmee ben ne giycme yaaa yarın çıkıcaz çarşıyaaa

able ben elbismei aldım dedi kız tamam dedim
bı-ohçaya bir kaç çamaşır koyarızz takımlardan
bir kaç havlu öle işte

dmein elbismei giydim ama karnım filan davul gibi yaaa
hiç begenmiyorum kendimiii

tayttt tunik giysem çok basit olcak
umarım bi elbise bulurummm yarınn:26::26::26::26::26:

Zulim oglusun isim recep mi
öznurum akşamm akşam beni güldürdün allahta seni güldürsün cnm
yok cnm oğlumun adı recep değil.bu acep recep olayı trt'de taa ben üni'ye giderken 7 numara adında bir dizi vardı belki hatırlarsanız.orda recep isminde bi çocuk vardı kuzani ona bişey sorduğunda öylemi acep receeep derdi,o zamandan kalma işte..

en iyisini düşünmüşler banum hiç gerek yok aslında bu tür şeylere..(bana göre tabisi)birde millet bohça görmeye gelir vs..anneme gösterip durma şu donları terlikleri diye kızıyordum.anlamıyorumda zaten neyi görmek istediklerini.hiçmi terlik havlu ve dantelli don görmediniz be mübarek insan.. tebrik eder çikolatanı yersin olur biter..bazen utanırdım eğer evdeysem bohçayı getir bakalım kızım dediklerinde gelenler.getirip bi güzel gösterirdik donlarımızı
onunlada yetinmeyip hani getir bakalım neler taktılar derlerdi üstüne üstlük.ben hatayımda sarı altın takmadım.kelepçeni taksana emanetmi getirdilerde takmadın bile dedi brisi...milletimiz ne merkalı böyle şeylere yaw..sanane ne taktıysalar taktılar.sen mi alıp takacaksın.az taktıysa gece uyuyamıycakmısın,çok taktıysa kalkıp göbekmi atacaksın sevinçten:26:

banum çok uygun fiyatlı elbiseler vardı ikilerde falan.heryerde çok indirim vardı zaten.30-40 liraya bile elbisler vardı çok hoş.günlük kullanım içindi benim dediklerim ama sende çok ağır bişey almıycaksın anladığım kadarıyla.evde olacağı için normal bişey al hep giy bencede.benim aldığım kıyafet bi daha hiç bi yerde giyilmiycek tarzda bişey.ancak yaza kuenimin düğününde.bi dahada kaldır at yani..

şu stepper içinde yazacaktım sabah unuttum cnm.walla benimkinin göstergesinde 10 dk olduğunda 78 cal yazıyor.(530 adım ) 13-14 dk'da 100 cal diyor 700 adım.sanırım doğru cnm çünki 70 adımda 10 cal yazıyor.zaten yapmıyorumda artık gerçi,önemi kalmadı yani .
yürüyüş bandında ancak 40 dk 'da falan yakılıyor 100 cal.ne kötü yaww.bir dilim pata 600 cal.neredeyse 5 saat yürüyceksin bi dilim pastayı eritmek için...

Son düzenleme:

saolasin zilicim hemen deniycem bunu, cocukda hakli bitli gibi kasinip duruyo bugun baktim saclarinin dibide dolu antibiyotigin adi onemli degil dimi canim ,yanlis bisey yapmim diye soruyom

bugünkü menüm
sabah:1 dilim tam buğday unlu ekmek
yarım dilim yy peynir
1 su bardağı yy süt
öğle:7-8 ızgara köfte
domates, marul salatası
yy ayran
saat 4:1 elma,1 dilim armut
akşam:yeşil mercimek yemeği yapmıştım ama eşim balık pişirmiş ben gelene kadar8-10 hamsi tava
2 domates yedim..

Son düzenleme:
bugunki menum

sabah 6:30
1 dilim ekmek ,diet marmelat ve az yagli peynir,capuccino
ara 11:00
1 portakal
oglen 13:00
yesil mercimek salatasi ve karnibahar( ziligurtinin tarifiydi ) ve enfesdi
aksam00
kiymali yumurta ve 1 kase yogurt

saolasin zilicim hemen deniycem bunu, cocukda hakli bitli gibi kasinip duruyo bugun baktim saclarinin dibide dolu antibiyotigin adi onemli degil dimi canim ,yanlis bisey yapmim diye soruyom
yok cnm önemli değil..herhangi biriyle olur.500ml-1000 ml ede ne varsa kullan.alkolüde ezcaneler yappıyor.seyreltilmiş dersen onlar seyreltip verir.eğer saf verirlersede alkol ölçüsünde evdeki damacana suyundan koyarsın içine kendin seyreltmiş olursun..fayda ederse saç diplerinede sürersiniz.alkol kurutucu antibiotikte bakteri öldürücü olduğundan sivilcenin kökünden kurutuyormuş...inşallah oğluşunada faydası olur.hem ucuz hemde pratik bişey.yalnız bu tür karışımları yaparken metal kaşık -kap vs..kullanma cnm..cam olsun yada plastik vs..benim de ilk evlendiğim zamanlar havuza girmekten sırtımda çıban gibi bişey çıkmıştı ama uç ermedi nasıl ağrıyordu yatamaz hale gelmiştim.eşimde o zaman antibiotiği ezip oraya sulandırıp (suyla yapmıştı o otelde alkol nerden bulucaz)sürmüştü.daha o gece ağrısı azalmıştı bir kaç güne kadarda geçmişti...

Sorma ya bugun cok sazanim:) recep isminide severim recep ismine sahip insanlarin hep bi yanlari safmis gibi gelir bana.7 numarayi biliyorum cok kaliteli ve eglenceli bir yapimdi bence

Sorma ya bugun cok sazanim:) recep isminide severim recep ismine sahip insanlarin hep bi yanlari safmis gibi gelir bana.7 numarayi biliyorum cok kaliteli ve eglenceli bir yapimdi bence

Allam ya azarlarmis gibi yazmisim yok boyle bisi :))

merhaba arkadaşlar

menümü yazııımm

kahvaltı 2dilim kepek ekmeği ligh peynir bol salata

öglen bol salata yogurt 2 parça tavuk fırın

ara 1 light süt 8-10 badem

akşam bol salata az yaglı peynirli omlet

ara 1 elma 8 badem

iyi geceler kızlar

günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum . kilom

geçen hafta : 59,2

bu hafta : 59,5

giden : -0,300 ( şuna giden demeyeyimde gelen diyeyim )

66 kilo 200 gram cikiyir tartiiiiii
Cildiricimmmmmmm
ocdim hafta sonu börekleri fazla kaçırmışsın sanırım .
bence kaçamaksız montiye dönme zamanın nasıl olsa artık sıgara telaşin de hafifledi .

günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum . kilom

geçen hafta : 59,2

bu hafta : 59,5

giden : -0,300 ( şuna giden demeyeyimde gelen diyeyim )

nazlışım canım benim bu tür durumları daha evlede yaşadık birçok kez sakın yılma canım ilerke haftalarda daha iyi gidecegini sende biliyorsun .
şu takılma fisrinide at kafandan bundanda etkileniyo olabilirsin . 300 grda bişi deyil üstelik . düşünce gerçekden etkiliyor kiloyu

1.800 fazla geldim yaa bu hafta yediklerime çok dikkat edemedim sporda yapamadım suyuda içemedim fazla gelmem normal yani

afiyet olsun tunacım mönün güzel canım ... canım kuruyemişleri bu kadar sık arada tüketmemeye çalış ama ögünlerinde ye .

ya vallahi zilim benimde aklıma gelmiyor deyil bizim çocukların hali rabbım hayırlı insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı .
yahu bu çegiz işine ben topdannn karşıyım zati zamanında okumadıgım içinde zatten evde gözümün kökü sarardı dantel vs yapa yapa.. şimdi kaçtanesi evde serili hiççççç bir.
bende yapmıyorum kıslarıma öyle şeyler artık . dantel çegizi yok diye evde kalacak deyil bizim kıslar.
banuşum niaşn deyilde aile arasında söz gibi bişi olcak sanırım .... inşallah içine sinen bişi bulursun bugün ...
ben dün duramdım yine bi pantolan etek aldım ekolden .malum teşetürlü olunca pantolanları direk giyemiyorum üstüne uzun bişi olmayınca ama pantolon etekleri kısa ceketlerle giyebiliyorum

afiyet olsun hepberacım . balıkla merçimegi beraber yemedin dimi??
birde eşin balıkları una bulamamıştır inşallah .
bunlar böçyleyse süper mönün ...

bugunki menum

sabah 6:30
1 dilim ekmek ,diet marmelat ve az yagli peynir,capuccino
ara 11:00
1 portakal
oglen 13:00
yesil mercimek salatasi ve karnibahar( ziligurtinin tarifiydi ) ve enfesdi
aksam00
kiymali yumurta ve 1 kase yogurt

zilim bunu normal şekildeki sivilceler içinde yapabiliriz deyilmi .
antb.. de tabletmi yoksa şurup şeklindemi olcak

Aebennnn yok anacim oyle borek yememki ben.sabah 64.5kg ciktim.bu arada uzyn suredir 5 bardakdsm fazla su icmiyorum.bakalim bu hafta ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…