Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah bacım..hızına yetişmek mümkün değil..nasıl yetişiyorsun böyle herşeyecam silmem için birinin beni topuğumdan falan vurması lazım

Zilim sen dus alirken oglun uyuyormu?benimki izin vermez uyanikken

canım senin kaç bebiş var

bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
saat 12:1 elma
öğle:3-4 ızgara köfte
3 yumurta
1 kase yy yoğurt
1 domates
saat 6:1 elma
akşam:1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yy yoğurt,maydanoz
not:köfteyi ekmeksiz hazırladım.

başınız sağolsun kujum...kalabalık ortam olunca diyet miyet kalmıyor...sende aşırıya kaçmadan kendince ayarlarsın yiyeceklerini...
Zilim sen dus alirken oglun uyuyormu?benimki izin vermez uyanikken
cnm oğlum şu an uyuyor ama ben duşa giremiycek kadar yoruldum.ona yemek hazırladım yedirdim,kendim yedim,toz aldım,aynları sildim.bittim resmen..şu andada hem buraya bakıp hemde tırnak etlerimi kesiyorum,törpü yapıcam.sonrada pilatesimi yapıp duşa girebileceğim.genelde oğlum uyurken yapıyorum duşumu.ama bazen denk geliyor o uyanıkkende yapıyorum.banyonun kapısını açık bırakıyorum korkmasın diye.bişey söyliycekse kapıya vuruyor cvp veriyorum gidiyor.ama seninki kadar küçükken bende hiç yalnız bırakmadım durmaz diye.şurda 5-6 aydır alıştı...

maşallah bacım..hızına yetişmek mümkün değil..nasıl yetişiyorsun böyle herşeyecam silmem için birinin beni topuğumdan falan vurması lazım

canım senin kaç bebiş var

cnm hızlı olmassam hiç bişey yetişmiyor.birde çalışınca bir iki gün aksatsam ucunu yakalamıycam diye hep günlük plan yaparak gidiyorum.daha akşamdan kafamda planlıyorum okuldan gelince şunu -bunu-bunu yaparım diye..çoğu zmaanda akşamdan yemeğimi yapıyorum.dün dondurucudan taze fasulye yapmıştım mesela.bu gün akşama yanınada pilav yapıcam.bu gün birde yemekle uğraşmadım.oğlum içinde yine yapıp dondurucuya koyduğum köftelerini çıkartıp pişirdim.hazırda olmayınca yap soğut yedir derken bi dünya zaman kaybı..haftada 2 kez tepe gibi ütü yapıyorum.iç çamaşırından tut çarşafa kıyafete kadar...şu an yorgunluktan pestilim çıktı ama kafam rahat diye avunuyorum.evimin dağınık yada tertipsiz olması beni daha çok bunaltacağı için kendimi telef etmeyi tercih ediyorumda diyebiliriz kısaca

Heh bak burada beni anlatmissin bende is olunca evde yani daginik acayip huzursuzlaniyorum.birde beni bu konuda bunaltanlar var ustelik giybet olmasin diye yazmiyorum fakat basbas bagirasim var o denli.

Hepbera canim benim bir tane duduruk olusim var askim koca gozlu bebegim

Ustelik beni bu konuda delirtenker var yazmak istrmisyim. Neyse kizlarrrrrr benim kv pazartesidrn bu yana 2.900 kg vermis bulunuyor.bendemi o lusteyi yapsam acep

Allah ömür versin..acısını göstermesin canım.

Ustelik beni bu konuda delirtenker var yazmak istrmisyim. Neyse kizlarrrrrr benim kv pazartesidrn bu yana 2.900 kg vermis bulunuyor.bendemi o lusteyi yapsam acep

ben olsaydım listenin içine düşerdim:)))2.900...süper bi rakam

tünaydın millet...

ocd'im cnm kayınvaliden kaç kilo sen kaç kilosujn..o 90 küsurdu yalnış hatırlamıyrsam senin verecek kilon çok az olduğundan dolayı sen o listeyide yapsan haftada yarım kilodan fazla gitmez bence..montiyi de tam yapsan yine gider yarın kg..yinede sen bilirsin tabii..kayınvalidenin listasini diyetisyen verdiğine göre kalori diyetidir.?kaç kalorilik bir diyet vermiş doktoru?eğer onunla zayıflayacağını düşünüyorsan dene istersen cnm...

kıslar akşam gelen misafirlerimden birinin saçları ben o okuldayken yanmıştı boyadan ve tiftik olmuştu geçen yıl.peruk kullanmayı bile düşünmüştü.resmen keçeydi yani.akşam bi geldi gözlerimi alamadım.spotların altında nasılda ışıldıyor birde hafif bakır ışıltıları olan tatlı bir kahveye boyatmış.nazarım değmesin diye durup durup maşallah dedim.ne yaptın diyede sordum tabii.
defne yağı kullanmış z.yağıyla kaşırtırarak.valla saçları 2 katına artmış gürleşmiş abartmıyorum.şampuanınada sarmısak rendelemiş bizim gibi.birde şu yaptığımız ampullü karışıma defne yaprağı kaynatıp suyunu koymuş bizimsinamekinin yerine.ben haftaya yapacağım kürü sinameki yerine defne yaprağı kaynatarak yapıcam.hint yağım bitmek üzre aktarıma gittiğimde hint yağının yanında defne yağıda alıcam.bir dahakine hintyağı+z.yağı+defneyağı+defnesuyu+ampuller şeklinde yapıcam.
walla gözümle görmesem hayatya inanmazdım .ama valla gözlerimi alamadım.geçen mecburen kulak hizasında kestirdiği saçları bu sene kürek kemiklerindeydi.ve çok canlı çok gürdü..bir yılda en fazla 12 cm uzaması gereken saçlar en az 25-30 cm olmuş..(maşallah)

sizde sinamekili kür yerine bunu deneyin bence...nette defne yağıyla ilgili arama yaptım hep saçlarla ilgili uzatır bakım yapar besler vs..yazıyor zaten..
birde benim doğum sonrası hormonal kaynaklı saç dökülmem olduğunda nefret ederkte olsa defne sabunu kullanmıştım acaip şeklde kesmişti dökülmeyi..aklınızda bulunsun..

iyi haftasonları olsun herkese....bu soğukta nasıl olacaksa artık..

Zilim o isin espirisiydi canim benim :)
Kv 60 yasinda tansiyon, tiroid,seker,kolestrol ve gut hastasi.ayrica saymadigim bi dunya hastaligida mevcut.bu diyet tahliller sonucu hastaliklari dikkate alinarak kisiye ozel bi diyet programi.her hafta dt. Kontrolune gidecek.

Alinti yaparak telefondan yazmak zor oluyor benim icin :) annem kucukken bana kizim sen ters mezhepmisin derdi :) cok komik bi deyim. Neyse iste kv nin gittigi yerde hcg ignesi vurdurmayi d
usunyorum.
Defne yagi ve yapragini onumuzdeki haftaya kadar. edineyimbugun sacima ziligurtinin bal zeytinyagi karisimini yaptim.evde kalan son bemiks ampulude kirdim icine ki bi an ince bitsin diye cok feci kokuyor beaaaaa:)

ocd sen de sarımsak rendeledin mi şampuanın içine

merhaba kızlar.menümü vereyim..
sabah:2 yumurta(haşlanmış)
1 kk yy peynir
1 domates,maydanoz,çay
saat 3:1 su bardağı yy süt
saat 5:1 elma,1 portakal
akşam:1 tabak kurutulmuş taze fasülye kavurması
1 kase yy yoğurt
saat 11:1 portakal

Allah ömür versin..acısını göstermesin canım.

ben olsaydım listenin içine düşerdim:)))2.900...süper bi rakam

Aminnnn Allah razi olsun canim sagol.
Yok kuzum yapmak istemem o diyeti.siyah ve yesil cay,sut yogurt vs yasak ben yogurt yemeliyim favori caylarimi icmeliyim

Hepberacim evet bende sarimsak rendeledim. Haftada 2 kere sac bakimi yapiyorum.sampuanima sarimsao rendeledim.birde sacimi her kurutusumda kuaforden aldigim serumu uyguluyorum.birde aklima geldikce sampuanimin serisindeki bakimi uyguluyorum banyoda.kaslarimada bakim yapiyorum.yuzume de farkli bi karisim suruyorum.daha neler neler anlatsam bayilirsin

selam iyi gecelerrrr efemmmmmm
ayaklarım altı sızımm sızım sızlamaktaaa
gözleirmmmm yorgun bakmaktaaa

nişanı taktık çok şükürrr
dün çıktık ora snein bura benimm geline ne ayakkabı bulabildikk nedee kıyafettt
okadar yer gezdikk kış sezonu oldugu içinn hemde çok zyıf oldugu içinn
hiç bişiy bulamadıkkk :26::26::26::26::26::26:
bugün annesiyle bir yere gtimişlerdi orada bi elbis ebulmuşlar altınada ayyakkabısını bulmuşş
saatler kala hallettikkk
çantasıydı,takısıydı,bohçasıydı derkennnn geberdim vallaaa
kuaföree oradann hadi foto çektirin dedimmm bu günler gelmez birdaha
çok şükür ki gittik istedikk,nişanı taktıkkk geldikk

bende defactodann bi elbise almıştım onu giyindimm ilk kez 5 dk içinde bi elbise aldım ve içime çok sindii
birazzz saçlaımı kestirdimmmm siyahaa boyuycam karar veridm bu aradaaa
neyse ben kaçtım öperim hepiniziiiii

hayırlı olsuuuunn...Allah tamamına erdirsin..ama canın çıkmış:))

kimsecikler yok..meydan benim..
önce menümü yazayım
sabah:1 lavaş
1 kk yy peynir
yarım domates
saat 5:2 elma
akşam:2 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yy yoğurt
saat 9:1 portakal

aynen valla ,her bi yerime ayrı bi karışımım var benimde...tırnak bakımı yaparken tırnak diplerimi kesip ittikten sonra limon sürerüm ellere limon vs..yağ bal artık allah ne verdiyse saça başa boca ederim...haaa sahi şunuda söyliim.eğer cildiniz benimki kadar (aşırı)hassas değilse ypurt bal maskesi yapın sürün besler nemlendirir..
Kizlar doktorumda s.dumankayanin sac icin vereigi kefir kaya tuzu kurunu biliyormusunuz?
ııh izlemedim cnm eskiden hiç kaçırmazdım ama artık derste oluyorum tam o sırada

Allah tamamnına erdirsin banum..
sende yorulmuşsun ama apla olmak kolay değil,daha çook koşturacaksın düğün vakti..seninde bir çok şey üst üste gelecek önümüdeki yıl.ev taşıma düğün dernek vs..benim 3 yıl önce öyleydi.ev taşı düşünler doğum derken nasıl geçti koca yaz anlamadım...

bu arada hava ne soğuk yaw..elektrikler gitti,kombi çalışmadı donduk ,sular gitti.hepten maduriyet bölgesi gibi olduk...bu günde çıkıp biraz alışveriş yapalım dedik allahım araba bile kayıyor yerler çatır çatır buz.eşim terasın açık olan kısmından topladığı karlarla koca bi kardan adam yaptı oğluma..çocukta ilk defa kar gördü...akşam olunca hep terasın kapalı kısmında cama yapışık durdu kar adam gider diyegözü düşüyor zorla ağlaya sızlaya taktırıyor kar adamımız yüzünden bi oturamadık.erisede kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…