Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben evet canım diğer öğünler baya kastım ama bilemiom vicdanım rahat değil napim yaa fena koktular
tunacım nefis taşıyoruz yiede iyi atlatmışsın ...
afiyet olsun nazlım ....
canı biraz kırmızı mercimek çorbası vs iç canım için iyce kuruyemek oldu nazlışım ...

hepberecım banum kilo tetikjlemek için yogurt diyetiyle montiyi karıştırıp yapıyor canım bikaç günlügüne . ondan yoksa montide normal yemek varcanım normalde nasıl yiyorsan öyle ..
çok uzun süre diyet yapınca bazan bünye duruyor tetiklemek için bişileer yapmak gerekiyor
kilon içinde tberikler canım devamını dilerim .

iyi olmana sevindim aben ablaa
bu arada ben meyve yemedim hiçç :)
yemeklerin yanında genelde meyve o sebepten

ama akşama 4 kuru erik ve papatya çayı partisini kaçırmıycam:)
bu arada 65.7 geldim sabahh söylemişmiydim bilmiyorum

arada yogurdunla yeseydin meyveni banuşum ..
tartılman iyi omuş bakalım nasıl etki edecek .yogurt .

arada yogurdunla yeseydin meyveni banuşum ..
tartılman iyi omuş bakalım nasıl etki edecek .yogurt .

montide meyve yogurt yemiyoruz diye yemek istemedimm:26::26::26:
eger ben bu diyetten memun kalırsam ayada 1 yapıcam hedefe gelne kadar

montide meyve yogurt yemiyoruz diye yemek istemedimm:26::26::26:
eger ben bu diyetten memun kalırsam ayada 1 yapıcam hedefe gelne kadar

iyde banuşum önce meyve sonra yogurt yeseydın gı.. sankim diyetde acemisin .
inşallah cumaya 1.2 kilo gider banuşum .

arkadaslar merhaba,
bugunki menum soyle
sabah 6:30
1 dilim emekle tost ve capuccino
oglen 13:00
1 parca tavuk izgara ve ayran
ara 16:40
1 portakal
aksam 19:30
2 haslanmis yumurta salata ve yogurt

aebencim gecmis olsun canim limonlu ihlamur icine bide varsa ada cayi oh mis gibi valla gribe birebir bence

masumcum nisan telasin bitmis canimallah tamamina erdirsin insallah

iyde banuşum önce meyve sonra yogurt yeseydın gı.. sankim diyetde acemisin .
inşallah cumaya 1.2 kilo gider banuşum .

aslında aklıma geldidee ozmanda 2 ara mı sayılır diye düşündüm pek ala yarın öle yapayımm :)
aplaaa inşş bugün 65.7 çıktım ama hafta sonu baya düzensiz yedimm ister istemez kaçamak oldu filan
akşamda meyve yedim 12 de wc yed eçıkmayınc asonuç bu çıktı ödem filan vardırrr

ayyy artık görmek istiyorum yaaa istediigm rakamlarııı bu yazda bu kiloyla girmekten korkuyorum:26::26::26:

aebenim çok geçmiş olsun aplam...
soğuklar bir bastırdı pir bastırdı..yarın sabah okula nasıl gidicem hasta çocukla hiç bilmiyorum.öksüremiyorda çocuğum kusuyor öksürmeye çalışırken:18:
acı geldiği için zencefilide istemiyor.tam yarım saat dil döktüm anlattım.nafile...en sonunda bembeyaz halının üstüne şarr diye çıkarttı.sinirimden ve üzüntümden ne yapacağımı bilemez haldeyim.sonra ağlaya sızlaya anne tama içicem dedi ama o yarım saat dil dökerek tükendiğime mi yanayım.akşam saati halı yıkadığıma mı...yıkamasam lekesi sabitlenecek.halı yıkamacıları aradım abla nasıl gelelim bu havada arabalar çalışmıyor dedi...girdim banyoya yıkadım artık..kendimde hasta olmassam iyidir.üstüne üstlük regl oldum birde bu sabah. mahvolmuş durumdayım...

karda nasıl yağıyor mübarek...göz gözü görmüyor.inşallah yarın sabah okullar tatil olurda bi iş açmadan başımıza yollarda evde oturup hastalığı atlatmaya çalışırız.yoksa hhasta çocukla ya belediye otobüslerine talim edicem yada herşeyi göze alıp kendi aracıma çıkıcam.allahım bu geceyi hayırlısıyla bi atlatsak yaa...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize tek tek kıslar...siz bari dikkat edin hava fena soğuk...şifayı kapmayın.ama öksürük için aklınızda bulunsun zencefil-bal(benim oğlum balın içinde acı geld diye yemedi ben erimiş tereyağ ve pekmezin içine kattım zencefili)birebir geliyor öksürüğe...zınk diye kesti valla...ne varsa bitkilerde var...

zilimm süttün içine katıcaksın cnm bal ve zencefili tek acı gelir yavrucaga çok geçmiş olsunn cnm
sıkma kendini bu kadar zilim çocuk bu hasta olcak tabikiii bak ebnim cnm yokmu bi oldugumu ikisi birdne oluyor cnm şükret haline
allah beterinden korusun bence yarın tatil olur istanbul kötüymüş çünkü:

merhaba kızlar...
öncelikle zilim çok geçmiş olsun cnmm inşallah oğluşun biran önce iyileşir yaa kıyamam ben o bebişe....

banum hayırlı olsun hazırlıklarını okumuştum birkaç gün önce... Allah tamamına erdirsin inşallah...

bu arada havalar cidden çok soğudu haberlerde izledik istanbul resmen ıssız ada gibi tam mahrumiyete uğramış, ankara ztn buz gibidir kesin... dikkat edin güzeller, hasta olmayın, aralarda meyve hakkını kivi, portakal vsden kullanıp C vit. alın ....

her ne adar montiyi uygulayamasam ve birkaç gündür iyice diyetim mahvolmuş olsa da yine de devam ediyorum şükür, yarından itibaren monti kurallarını azar azar uygulamaya çalışacam beslenmemde yoksa k.hidrat nereye kadar geçiştirilir ki??? buna dur demek lazım...
sizi de takipteyim, ne öğrensem kâr hem sadece diyetle ilgili değil hayata dair şeyler de yazıyorsunuz malum, işte bakım kürleri, çocuklar vs...
hepinize iyi geceler, sevgiler...

gunaydin kizlar

zilicim cook gecmis olsun oglusuna canim,valla onlar hasta olunca analarin yurekleri parcalaniyo seni cok iyi anliyorum...doktora goturdunmu??

GÜNAYDINLAR HERKESE DÜNKİ MENÜMDE AKŞAM YEMEĞİM DEĞİŞTİ

sabah
2 dilim kızarmış tam köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
yumurtalı kavurma ( çok az yiyebildim
göbek salata + maydonoz
1 kutu ayran

ara
1 adet kivi

akşam
1 TABAK PIRASA YEMEĞİ
1 KUTU AYRAN

selammm
kimsecikler yok buralardaa

Merhaba banu nasılsın . nasıl gidiyor yoğurt diyeti . benim montide kaçamaksız 8. haftam oldu . ALLAHIM da gelsin İNŞALLAH . EVET KİMSECİKLER YOK BUGÜN

Son düzenleme:
Merhaba banu nasılsın . nasıl gidiyor yoğurt diyeti . benim montide kaçamaksız 8. haftam oldu . ALLAHIM da gelsin İNŞALLAH . EVET KİMSECİKLER YOK BUGÜN

nazcımm evet cnm istikrarlı gidiyorsunn
ben 5. haftadan sonra istikrarırımı koruyamadım malesefff
evdee olmadıgım için hayırlısı diyorum ama vallahi sıkıldım dön dolaş aynı yerde durmaktann
yogurt diyetinin 2. günü bugün bakalımmm nasıl etkiliycek beni

günaydınlar herkese kıslar..ama neden kimse gelmiyor yazmıyor..?aebenim olmayınca kaytarmayamı başladınız yoksaa walla o her yere yeter,hem misafiri hem burayı hemde hastalığı idare eder gelir sopasını sallar ona göre
bu arada sabah ortalık feciydi resmen.kaya kaya gittim okula eşim işe gitmeden önce sözde benim arabamında camlarındaki karları süpürtmüş ama buzdan dışarısı görünmüyordu camlardan.oğlumda akşam rahat uyudu bu günde daha iyi..çok şükür moralimde yerine geldi.bunca soğuğa rağmen..

lilişim çok sağol cnm.karbon diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyle(ben burdan başka pek bi yeri takiip edemiyorum o sebeple bilmiyorum cnm kusura bakma)
kışın meyvesiz sulu yemeksiz çok zor olur.kup kuru proteine ne kadar dayanabilirsin.insanın canı sıcak bir çorba içmek istiyor eve gelince,yada sıcacık bir yemek.etten sebzesiz sulu yemek pek olmuyor tek başına.yada hep yumurta nereye kadar yiyeceksin.sanırım o diyetinde sebze günleride var ama yine pro ile destekleniyor yalnış kalmadıysa aklımda..boşwer sen o diyeti..öyle tek tip diyetler bırakılınıp başka diyete geçince geri gelmeye başlıyor kilolar moral durduk yere bozuluyor.sağlıkla azar azarda olsa giden kilo kolay geri gelmiyor..gel sen montinin şevkatli kollarına...

banum zaten ne zaman çocukla ilgili bir konuda kendimi kötü hissetsem hemen seni getiriyorum aklımave teselli ediyorum kendimi.dün öğlen doktora götürdüm oğlumu nolur nolmaz akşam dahada kötü olursa acillerde uğraşmayalım diye.çıkıştada evde hiç sebze kalmadığı için pazara uğradım.hastanenin hemen arkasında pazar zaten.ama araba hastanenin ön kısmında kalmıştı.elimde en az 15 kilo pazarlıkla oğlum hiç istemediği bişeyi istedi.beni kucağına al diye ağlıyor..naz yamak istiyor anladığım kadarıyle ama ellerim dolu oğlum diye dil döktüm yok dinlemiyor.bir koluma poşetleri geçirdim.bir kolumun altınada kıyafetleriyle 20 kilo gelen sıpamı sıkıştırdım.bohçacılar gibi arabaya kadar getirdim.kadının biri yanımdan geçerken aahh kızııım sevilmeseler katlanılacak kahırmı bu ama analık işte ne yapacaksın dedi.hiç sorma teyze dedim geçtim gittim.ayağımda topuklu çizmelerimle 35 kg yükü taşıdım arabaya kadar.ağlıycaktım neredeyse..eşim ameliyatta olmasa arayıp çağıracaktım gel şuraya taşı şu sıpayı diye..eve gideyim parçalıycam seni dedim içimden ama eve gelene kadar öfkemi yendim

gunaydin kizlar

zilicim cook gecmis olsun oglusuna canim,valla onlar hasta olunca analarin yurekleri parcalaniyo seni cok iyi anliyorum...doktora goturdunmu??
sağol cnm,götürdüm dün..soğuk algınlığı dedi..peditus ve dolven verdi..evdede kendim alternatif tıptan faydalanıyorum:) iyi gibi bu sabah...

selammm
kimsecikler yok buralardaa

evet neden gelmiyorsunuz ksılar....?

banucum,adetini geç gördün ya..bence kilo vermemkte,hatta almakta çok etkili bu..haftasonunda inşallah inersin istediğin rakama..

ahhh zilimmmm valla güldürdün beni ya birden snei düşündümm yanii koşarkenn
bencede kızmadıgına iyi yapışsın annesi naz yapıyor işte yavrucakkk
bazen benimkilerde gelir gece anne seninle yatabilirmiyim diee hiç hayır demem alır yatarım
amannn bidaha küçük olupta benimleyatmak mı istiycek sanki hepsi geçiyor cnmm
geçmiş olsun bununla bir dahada ugramaz inşş hastalıkkk

bu aradaa c.tesi kıyafet bakarkenn vallahi dedim plates yapcamm yanii
iç bacak mı dersin göbek mi dersin yanlarmı dersinnn ne güzel toplamıştım platesleee
yenidenn başlasam süpe rolcakk ama bit kadar pc nin ekranından zor oluyor yaa
birde video indirmek lazımmmm yaa
takılıyor benim pc yaparkennn

lili
teşekür ederim cnm darısı tüm bekarların başınaaa

gülnihall
cnm inşşalah bu cuma güzel bir rakam görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…