tunacım nefis taşıyoruz yiede iyi atlatmışsın ...aeben evet canım diğer öğünler baya kastım ama bilemiom vicdanım rahat değil napim yaa fena koktular
afiyet olsun nazlım ....bugünki menümüde yazayım hemencik
sabah
2 dilim kızarmış tam köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
yumurtalı kavurma ( çok az yiyebildim
göbek salata + maydonoz
1 kutu ayran
ara
1 adet kivi
akşam
yumurtalı kavurma ( öğlen yemeğinden kaldı onu yiyeceğim )
göbek salata + maydonoz
yoğurt
hepberecım banum kilo tetikjlemek için yogurt diyetiyle montiyi karıştırıp yapıyor canım bikaç günlügüne . ondan yoksa montide normal yemek varcanım normalde nasıl yiyorsan öyle ..normalde salça ve yağ ekleyemez miyiz yemeklere..ben normal yemek yiyorum..yanlış mı..
geçmiş olsun oğluşuna..
lavaş şu totilla mıdır nedir ondan yedim.hazır pakette satılan..peyniri dürüm yapmıştım içine..bi daha yemem.ben kilomu bildirmiştim.700 gram verdim geçen hafta..benim için çok iyi bi rakam..inşallah bu hafta da öyle olur..
bu arada çok geçmiş olsun..aman ankaralılar dikkat edin kendinize..
iyi olmana sevindim aben ablaa
bu arada ben meyve yemedim hiçç :)
yemeklerin yanında genelde meyve o sebepten
ama akşama 4 kuru erik ve papatya çayı partisini kaçırmıycam:)
bu arada 65.7 geldim sabahh söylemişmiydim bilmiyorum
arada yogurdunla yeseydin meyveni banuşum ..
tartılman iyi omuş bakalım nasıl etki edecek .yogurt .
montide meyve yogurt yemiyoruz diye yemek istemedimm:26::26::26:
eger ben bu diyetten memun kalırsam ayada 1 yapıcam hedefe gelne kadar
iyde banuşum önce meyve sonra yogurt yeseydın gı.. sankim diyetde acemisin .
inşallah cumaya 1.2 kilo gider banuşum .
selammm
kimsecikler yok buralardaa
Merhaba banu nasılsın . nasıl gidiyor yoğurt diyeti . benim montide kaçamaksız 8. haftam oldu . ALLAHIM da gelsin İNŞALLAH . EVET KİMSECİKLER YOK BUGÜN
lilişim çok sağol cnm.karbon diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyle(ben burdan başka pek bi yeri takiip edemiyorum o sebeple bilmiyorum cnm kusura bakma)merhaba kızlar...
öncelikle zilim çok geçmiş olsun cnmm inşallah oğluşun biran önce iyileşir yaa kıyamam ben o bebişe....
banum hayırlı olsun hazırlıklarını okumuştum birkaç gün önce... Allah tamamına erdirsin inşallah...
bu arada havalar cidden çok soğudu haberlerde izledik istanbul resmen ıssız ada gibi tam mahrumiyete uğramış, ankara ztn buz gibidir kesin... dikkat edin güzeller, hasta olmayın, aralarda meyve hakkını kivi, portakal vsden kullanıp C vit. alın ....
her ne adar montiyi uygulayamasam ve birkaç gündür iyice diyetim mahvolmuş olsa da yine de devam ediyorum şükür, yarından itibaren monti kurallarını azar azar uygulamaya çalışacam beslenmemde yoksa k.hidrat nereye kadar geçiştirilir ki??? buna dur demek lazım...
sizi de takipteyim, ne öğrensem kâr hem sadece diyetle ilgili değil hayata dair şeyler de yazıyorsunuz malum, işte bakım kürleri, çocuklar vs...
hepinize iyi geceler, sevgiler...
banum zaten ne zaman çocukla ilgili bir konuda kendimi kötü hissetsem hemen seni getiriyorum aklımave teselli ediyorum kendimi.dün öğlen doktora götürdüm oğlumu nolur nolmaz akşam dahada kötü olursa acillerde uğraşmayalım diye.çıkıştada evde hiç sebze kalmadığı için pazara uğradım.hastanenin hemen arkasında pazar zaten.ama araba hastanenin ön kısmında kalmıştı.elimde en az 15 kilo pazarlıkla oğlum hiç istemediği bişeyi istedi.beni kucağına al diye ağlıyor..naz yamak istiyor anladığım kadarıyle ama ellerim dolu oğlum diye dil döktüm yok dinlemiyor.bir koluma poşetleri geçirdim.bir kolumun altınada kıyafetleriyle 20 kilo gelen sıpamı sıkıştırdım.bohçacılar gibi arabaya kadar getirdim.kadının biri yanımdan geçerken aahh kızııım sevilmeseler katlanılacak kahırmı bu ama analık işte ne yapacaksın dedi.hiç sorma teyze dedim geçtim gittim.ayağımda topuklu çizmelerimle 35 kg yükü taşıdım arabaya kadar.ağlıycaktım neredeyse..eşim ameliyatta olmasa arayıp çağıracaktım gel şuraya taşı şu sıpayı diye..eve gideyim parçalıycam seni dedim içimden ama eve gelene kadar öfkemi yendimzilimm süttün içine katıcaksın cnm bal ve zencefili tek acı gelir yavrucaga çok geçmiş olsunn cnm
sıkma kendini bu kadar zilim çocuk bu hasta olcak tabikiii bak ebnim cnm yokmu bi oldugumu ikisi birdne oluyor cnm şükret haline
allah beterinden korusun bence yarın tatil olur istanbul kötüymüş çünkü:
sağol cnm,götürdüm dün..soğuk algınlığı dedi..peditus ve dolven verdi..evdede kendim alternatif tıptan faydalanıyorum:) iyi gibi bu sabah...gunaydin kizlar
zilicim cook gecmis olsun oglusuna canim,valla onlar hasta olunca analarin yurekleri parcalaniyo seni cok iyi anliyorum...doktora goturdunmu??
selammm
kimsecikler yok buralardaa
nazcımm evet cnm istikrarlı gidiyorsunn
ben 5. haftadan sonra istikrarırımı koruyamadım malesefff
evdee olmadıgım için hayırlısı diyorum ama vallahi sıkıldım dön dolaş aynı yerde durmaktann
yogurt diyetinin 2. günü bugün bakalımmm nasıl etkiliycek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?