Sanirsam ayin 9 u olayo sen ve bende ters tepti.kujumcum ve ziligurticigim bana iyi yollu iyi halli bir losi bandi tavsiye edermisiniz?
Bime bisiklet geliyormus cuma.belki ilgilenen vardir
banum nasıl yapacaksın cnm kahvaltılığı..kayınvalidenlerin getireceği baharat 7 türlü olandanmı?bende poy kullanıyorum kahvaltılarımda.labne sürdüğüm ekmeğin kızarmış üstüne birde şu bimde plastik kasede ege mezzet yazan bi kahvaltılık var ondan srğp en üstünede poy denilen bir baharat var aromatik bi kokusu var onu serpiyorum.üfffff....
eskiden kahvaltı bile etmezdim lisaya falan giderken diyet moduna girdiğimden beri kahvaltıyı asla atlamıyorum .ve en sevdiğim öğün oldu...
günaydın kızlar..acil cevap istiyorum.simit yiyebiliyo muyuz
[ı]günaydınnnn herkesee
nazcım yine kaçmaksız menüler tebrik ediyorum seni cnm
kilon ne durumda?
Gülnihal malaesef simit yiyemiyoum montide nazda yazmış zaten
aben abla nerelerde acabaa?
Ben kalkayım bir sürü işim var yemek yapcam kv ler geliyor bugün
normalde ankaradalar ama bu yıl görümcemin çocugna bakmak için
istanbula gittiler yarıyıl tatilinde geliyorlarrr
nasıl düzenimi koruycam hiçbilmiyorum:26::26::26:
15-20 günde buradalar az degil yaniii
elimden geleni yapıcam düzenimi dagıtmamak için
Bende kalkmıycaklar tabi amaa yinede görüşürüz sanırım sık sık
[/ı]
banum 7 türlü bakaratın her yerde satıldığını sanıyordum ben.ben onu labne sürülmüş ekmeğin üstüne serperekte yiyiyorum.o 7 çeşit baharatın içinde de benim dediğim poy'dan var.istersen kv söyle azıcıkta poy alsın.7 türlünün kokusunu veren poy'dur.poy tek başınada mükemmel bi baharattır.zaten poy sanırım bi izmir civarında birde trakyada bir kaç yörede bilinen bişey.ben fırında kaşarlı ekmek yada sarmısaklı ekmek yaparkende poy yada 7 çeşit baharatı kullanıyorum nefis oluyor.eşim baharatı çok sevmediği halde bu ikisini bayılarak yiyiyor.geçen hafta sonu evde tam buğday unuyla simit yaptım eşim bi labneye bi poya batıra batıra 3 simit yedi walla..simitleri bulayacağım susamı önceden bir kez teflonda kavurdumda aynı simit saraylarının simitlerine benzedi..yemelere doyamadık walla..zilimm evet cnm o 7 li olanlardan burada yok istanbulda gördüm bende onu
cnm ben bimden aldıgım biber salçası acı-tatlı ve domates salçası ile yapıyorum
bol baharat fındık ve ceviz koyuyorum bazende sarımsak soganda katıyorumm
o 7 li baharatar kahvaltıda başka nasıl kullanıyorusnuz?
bend ebayılıyorum yaa o ezme ve labne ikilisine kızatmış tb ekmegine al san amis gibi monti kahvaltısı aslında
gidip kaçamak yapıyoruz bide midem almıyor benim artık ya dünki yediigm çiko mahvetti beni
bu arada ben snein kışlık kahvaltılıktan yapmıştım kardeşim çok begenmiş sipariş aldım gelecek kışa
patlıcanı ve acısı bol yapıcam ona
günaydın kızlar..acil cevap istiyorum.simit yiyebiliyo muyuz
izmir lafini duyunca merhaba demeyi bile unuttum merhaba montici arkadaslarim umarim hepiniz iyisinizdir.aebenim,nazim,banusum,ocd hepinizin gunu guzel gecmesi dilegiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?