Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim k.hidrat diyeti yapmıyorum ama 1 haftadır yapan bir grup var onların topiğini takip ediyorum
bnm demek istediğim k.hidrat ağırlıklı beslendim de ne kadar vücut tolere edebilir ki dur demek lazım anlamında söylemiştim
ben belli kalıp diyetler yapamıyorum tek kafama yatan montiydi ztn her yerde montinin reklamını yapıyorum
diyorum illa bi diyete uyacaksanız montignac yapın avantajlarını yazıyorum falanya ben bu aralar değil monti, kendi diyetimi bile resmen bozdum ev pastane gibi maşallah ama yok bugun sağlıklı beslencem dedim şimdilik iyi gidiyor bugunku menüm yarı-monti oldu ama olsun neresinden yakalasam kâr... k.hidrat diyetine uygun belki ama montiye uymuyor yediklerim
neyse biraz çeki düzen vereyim kendime bakarsınız aranıza katılırım yine...

oğluş da maşallah seni yormuş kıyamam yaaa.... Allah acısını göstermesin, nazlanıyor anneciğine napsınAllah bağışlasın hasta olmasın da...
amin diyelim Allah ne zaman nasip ederse artık...
bu pilatesi ben de yapmak istiyorum ya bakalım spor salonuna yazılcam gibi aileden sponsor bulursam

Kizlar bana bi akil verin.surekli sisiyorum 66.5 bile gordum monti yaptigim halde.gecen gun aynada bi baktim kendime resmen bereket tanricasina donmusum cok moralim bozuk.bi tartiliyorim 63 yada 64 kusurler bi tartiliyorum 66 kusurler.kansizlik dis agrisi vitamin eksikligi yapiyot olabilir mi?farkli bi diyetemi baslasam ne yapsam biseyler diyon lutfen

kaçmaklı mı yapıyosrsun öznur montiyi?
birde bitki çayı yap bakalım
elma,zencefil,tarçın,limon,karanfil kaynat 3 fincan iç günde
benimd eödemleirm meşhur ya sabah ları hiç düzgün rakam ggöremiyorum
benimde düzenim baya şaştı yogurt diyeti yapıyorum ama sabahları yogurt zor gidiyor
yarın ve perşembe yumurtalı kahvaltı yapcam
sonrada montiye başlıycammm kaçamaksızzz

amaaa yarıyıl tatiline geliyor eşimin kardeşi kv lerde gelcek
düzenim şaşar yine sanırım ben napcam yaa
tam biz düzne kuruyorum yine şaşıyorrrrrrr

ne sıkıcı bir gün kimsecikler yokkk
aben ablada toplantıda sanırımmmm dmein elim ayagım birbirne girdi gözleirm karardı vallaaa
1 çiko yuttum kendime geldim anlamdım ne oldugunu
bu yogurtta beni zorladı baya yaa
sanırım yapamıycma abenn abla midme alt üst oldu
öenümüzdkei iki yumurtalı kahvaltı sonrasııı montime geri döncemm
ahh montim cnm montim ,ben ettim sen etme diye sarılasım var valla yaaa

tıka basa doyan karın mı dersin,düşmeyen şeker acıkmayan bi bünyemi dersin
hepsi montimm de mevcutttt hem mutlu oluyorum monti yapınca hem huzurlu ve inceeee
acaba beni kabul edermisinnn yenidennn??

bi biskrem versemmmmmm

iiceee tırlattım haydi hayırlısı bakalım
birde bişey fark ettim ben kaçamaksız monti yaptıgım sıralarda cumaları ödül veriyordum kendime
2 kare bitterr inanınki dünyayı yesem o iki kare bitter tadı yokkkk önce emek sonra yemek isteyenlerdenimm snaırım

banum yogurt diyeti nasıl bişey ki?????? biraz bilgilendirsen... okudum geçmişi biraz da sen yogurt diyeti ile montiyi sentezleyerek yapıyorsun değil mi???

iyi akşamlar efem ...

be yokum sizde yoksunuz yav ..
banuşum hep yogurt yemek beni zroalamdı kzum ya ama ilk gün zordu. sabah yulafla yogurt yemekde fena deyil ama ben sevmiştim .hep sütle yerdim ama yogurtlada gözel olmuştu..
ya varmı MONTİ GİBİSİ ..

zilim ogluşun iyiymiş canım çabuk atlatmış çok şükür geçmişler olsun ...

lilişim hoşgeldin fıstıgım ... tam monti yapmasanda ucun dan kıyısından yap ,sana fayda edecegine emnim .. ama önce anacına ve ev halisine bir iki çif laf etmek lazım
açokçası kızdım günlügüe yazdıklarına . ne demek sana nefsine hakim ol .onlar kilo vermene destek olmazlarsa bu iş sana tambir izdırap .
bak bi fikrim var sende onlara tatlı vs börekçörek yapma ne fenayım dimi.
fıstıgım evde çok sebze pişmesi için gizli girişimlerde bulun yanındada yogurt salata vs sana uygunolur .. çok canın çektigindede kekden börekden tatlıdan kendine yasak etmeden azcık yersin .. gençsin bünyen hızlı çalışır .. ve şu anki mönülerine bakarak bu söylediklermi yapsan bile kilo verebilirsin bence

ocdim canım akşam tartılma kilo falan almıyorsun .
geçende günde aynını yaptın yahu akşam 66 didin sabah 64 . akşamla sabah erasında 2 kilo oynar benim .. sabah aç ve açık tartıl asıl kilon odur ..
ne yiyip içiyon bacım mönüde yazmıyonki kaçamakmı yapıyon yanlışmı yapıyon anlmıyoruzki?

nazlışım akşamki mönün degişince daha süper olmuş afiyet olsun ...

çamlıca gozozum sanada afiyet olsun ....

tunacım . ecrin, hepera sziler nasılsınız kıslar yoksunuz ?

diyarım sende yine kayıplardasın fıstıgım nerelerdesin ?

bugün daha iyiyim zati hep ayakda geçiririm hastalıgı (istersen geçirme 3 veledle)
günüm vardı evet ordaydım ..

öznurrrr sen akşam mı tartıldınnn yahu ben 3 kilo fazla çıktıgımı bilirim vallaaa akşamla sabah arasındaaa

abennn ablammm yok monti gibisi bir kez daha anladımmm
yogurtta midemiii acaip kötü ettii ya sabah yogurt düşüncesi bileee yetiyor yanii
ıyyy geldiii daha fazla üstüne gitmek istemedimmm

nazlınınn menülerine rakip menülerim çok çok çok yakındaaaaa

tabi monti bana yaramazsaaa ben hak ettimm bunu kabulüm yaniii
ama dışarda montiyi uyguamk çok zor habirede bişiy çııyor şimdiide
kv ve görümceler çıktı ama herşeye inat mo"ntimi uygulamaya başlıycamm

öznurum cnm aebenimin ve banumun dediği gibi akşam saati tartıldıysan ondan çıkar o kadar fark... birde reglin yakınsa ondanda olabilir cnm...sakın şok diyet olayına girme ama ...sonra +'larla geri dönersin daha çok üzer seni...

banummmm çok komiksin walla bayılıyorum sana..monti amcanın şevkatli kollarında ayrılma sakın..yediğin çiko büyük olmasaydı barii.
misafirin geldiğindede dikkat et cnm,misafir yanında insan ne kadar yediğini farketmiyor otur kalk-otur kalk..

eşimde üşütmüş ilaç aldı yorgan döşek yatıyor..ev revire döndü..bi eşime ballı zencefil bi oğluma pekmezli tereyağlı zencefil.bende bi hışım şal başladım kendime dün gece oğlumu uyuttuktan sonra ,onu bitirmeye çalışıyorum.okuldan arkadaştan aşdım örneğini geri vereyim diye çatır çatır örüyorum koca üçgen bi şal...

Sabah tartiliyorum kizlar.surekli degisiyor ve 64 den asagisini gostermiyor.bende iki gundur ne bulursam yiyorum.hayal kirikligi yasakis gibiyim.regl olmama daha var buarada.simdi ben ne yapayim?

Sabah tartiliyorum kizlar.surekli degisiyor ve 64 den asagisini gostermiyor.bende iki gundur ne bulursam yiyorum.hayal kirikligi yasakis gibiyim.regl olmama daha var buarada.simdi ben ne yapayim?

vücudunda ödem var demekkiii öznurr bol bitki çayı tavsiye ederim sana cnmmm

KIZLARRR selam canlarımmm

dün gece istanbulda çok güzel kar yagdı oğlumda anne kartopu oynayalım dedi iş yeride birtürlü ısınmadı zati donmuştum ondan bugğn işe gitmedim kızlarrrr dolayısı ile de gelemedim yanınızaaa

yanlız canlarım bana bişeler oldu cumartesiden beri kendimi kaybettim oysa monti bana gayet iyi gelmişti ama cumartesiden beri fulll pastalı hamurişili bir çevre oldu birden bireeee

yegenimin doğum günüydü cumartesi ipler kopmuştu zaten bugün de kreştekiler geldi olarlada doğumgünü yaptık sıcak börek kokusu ve pasta gözümü açtığımda hepsi midemdeydiiii
yeniden toparlayamamaktan korkuyorum bugün tartıda 79,9 dedi geçen hafta verdiklerimi almışım üstünede 300 grammm offfff offffff

bıktım bu rejim olaylarından

ayyy aynı ben aeben noldu bu ayın 9 benim iyce iştahımı aştı yahuu galiba ocd ye de aynı oldu ayı yanlış yorumladı galiba o hatun

Sanirsam ayin 9 u olayo sen ve bende ters tepti.kujumcum ve ziligurticigim bana iyi yollu iyi halli bir losi bandi tavsiye edermisiniz?
Bime bisiklet geliyormus cuma.belki ilgilenen vardir

günaydınlar herkese dünki menüm

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
patlıcan musakka ( mümkün olduğunca yağsız kısmından almaya çalıştım )
salata

akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar
salata
yoğurt

günaydınnnnnnn
sabah tartıldım 65.1 geldim ki dün yediigm şeyler olmasaydı eminim daha az gelirdim
1 kase yogut çıkardım yesemmi ymesemmi? dşye düşünürkenn a tk aldım yogurttann
1 kaşık 1 kaşık daha derken baktım artık yedin banu dedimmm içine yulaf atıp yemeye devam ettimmm
öglende çorba yerinee brokoli ve karnıbahar haşlıycamm üzerine ygourtt
eminimki dün bozmasaydımm daha iyi bir rakam görücektim bugünnn

umarımm bu diyett montiye döndügümde kilo vermemmi zorlaştırmaz metamı durdurupta

öznur bi dene isteren sende cnm

günaydın banu . Keşke bozmasaymışın diyeti ama yinede kilo vermişsin ne güzel

herkese tünaydınlar...
bu cuma pek -'leri göremiycekmişiz gibi bir tablo çıkıyor ortaya yorumlardan sonra kıslar..ama olsun her hafta - görseniz zaten bir kaç ayda iğne ipliğe dönersiniz...diyet işi sabır işi..ve bi kaçamak bir kaç haftamıza maal olabiliyor..olsun yılmak yok...yaza daha çok var...

Sanirsam ayin 9 u olayo sen ve bende ters tepti.kujumcum ve ziligurticigim bana iyi yollu iyi halli bir losi bandi tavsiye edermisiniz?
Bime bisiklet geliyormus cuma.belki ilgilenen vardir
öznurcum bende almayı düşünüyorum cnm.ama 20 gün yada 1ay daha beklemem lazım istediğimi alabilmem için..eşim benim kartımdan al dedi ama zerre kadar yüzüm yok onun kartını kullanmaya..adamın iyi niyeti çok fazla suistimal ettim zaten.aldım haftasına varmadan yukarı kaldırdım attım stepperi.bunuda öyle yaparım diye korkudan da erteliyorum aslında biraz.kendimden tam emin olarak almak istiyorum.çok maymun iştahlıyım.bi heves alıp bi kenara fırlatmak istemediğim içinde bu safer bari iyi düşünüp taşınayıp öyle alayım diyorum.koskocamanda alet,kaldırıp bi kenara sokuşturulmazda yani.katlanıyor ama ne kadarda katlansa kapı gibi bişey oluyor.

ben hb'da gördüklerimi forumlarda yapılan yorumlarıda inceleyerek bir kaç bişey oluştu kafamda..aslında dc motor değil ac motorlu almak en iyisiymiş evladiyelik olur diyorlar forumlarda.ama ac motorlarda 7-8 bin liralara satılıyor.o sebeple onları geçtim.dc motor dediklerinden alıcamda ondada 3 hp(beygir gücüymüş)olanlardan alın yoksa 40 dk'dan sonra garip sesler geliyor ve lastik kokmaya başlıyor yazmışlar yorumlarda.3 hp olanlarda azıcık pahalı.bir tane hiç duyulmamış bi marka var bayağıda özellikli(fox fitnessti sanırım markası)otomatik eğim vs..ama işte servis olayı nasıl olur diye düşünüdüm.yine iyisimi dunlop yada voit falan almak diye karar verdim.onlarda 3 hp motor olanlar 1500-2400 tl arası bişey.bakalım şu piyano dinletisi yapacağımya 1 saat ordan gelecek olan parayı(800tl)ve birazda kendim ekliycem (şubat tatilinde özel öğrencim gelecek her gün 2 kişi)peşin alıcam sanırım.kartıma girecek hal kalmadı.ve uzun taksit ödemekten nefret ediyorum.iyisimi peşin ödiycem gitsin..

birde ben ön kısmında masaj aleti mekik aleti vs..ıvır zıvır hiç bişey olmasın istiyorum.kullanmıycağım özellikleri için gereksiz yer kaplamasını istemiyorum çünki..allahım inşallah almak için gösterdiğim hevesi koşmak içinde gösteririm.utandırma allahımmm..:18:

ziiimmm
bence sen kullanırsın cnm koşu bandını ama ebru tv de başlarsa o zman ne etçen hiç bilmiyorum balım valla
benimd eyeni taşınacagım binaın altında spor salonu olcak mış
yani binaya ait para toplanıp spor aleti alalım diyormuş daire sahipleri bizde buna ok derizz
ama iş kullanmaya gelince nasıl olur bilemyioum sonuçta herkes aynı özeni göstermezz
yani kirli bırakanlar vs olurrr
çocuklarını park niyetine oraya bırakanlar olur vs vsss

banum ebru bi başlasa walla hem yürüyüş hemde pilates yaparım cnm ama onunda bu sezon başlayacağı yok gibi...eylülde başlarsa amenna spora alışık bir bünyem olduğu içinde yapamayınca acaip huzursuz oluyorumm.tiryaki gibi istiyor vücudum ama pilatesi tek başıma minicik ekrana baka baka yapmaktan da usandım walla.. şöyle düşündüm(stepper ilede aynısını yapmıştım 1 hafta)
koşu bandında 45 dk yürürüm (aralarda tempoyu ve eğimi değiştirerek) akabinde hiç terimi soğutmadan hemen lastikle yürürken kısalmış olan bacak arkası kaslarımı açarım ve biraz karın ve kalça ile(20 dk falan)bitiririm diye düşünüyorum.. haftada 2 gün(hafta snrları)sadece yürürüm ve esneme yaparım diye planladım ama umarım planımı uygularım...

önümüzdeki yıl zaten neye fırsat bulucam hiç bilmiyorum.müdür bey hocam her gün ikişet saat daha ekleyelimde nasılsa geliyorsunuz ekders ücretinizide almış olursunuz dedi.oğlumuda kreşe vericem zaten.hem biraz daha büyümüş olucak hemde wc işi bitmiş olacak o zamana kadar.yarım gün onun içinde iyi olur arkadaş ortamından uzak olsun istemiyorum hemde ingilizce öğrenmek için çok açık olduğu bi dönemde öğrensin hazır giderken..o zaman ben spora nasıl vakit ayırıcam onu bilmiyorum.ordan oraya koş koş dur olacak benim için.sanırım ebru yayına başlasada ben yapamıycam sadece akşamları evde yürürüm diye düşünüyorum..

banum spor salonlarında herkes düzgün kullansa çok iyi olacakta millet biz gibi düşünmüyor işte..birde bayan erkek aynı saate olursa çok rahatsız oluyor insan.ben salona giderken erkeklerin saati bitiyor 10 dk havalandırıyorlar biz giriyorduk bazen içerde kalan bir iki kişi oluyordu biz girdiğimizde .bitirip çıkmak üzere olsa bile insan rahatsız oluyor işte.yada ben oluyorum diyeyim.bir bayan koşu bandıında koşarken önünde yada arkasında yerde yatıp mekik çeken biri olunca hiç hoş olmuyor gibi geliyor.(yani belkide sadece ben düşünüyorumdur böyle bilemiyorum)
birde dediğin giibi millet para verdim diye çocuk getirende oluyor,inşallah anlayışlı komşuların olur cnm....

bu arada şalı bitirmek üzereym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…