zilim k.hidrat diyeti yapmıyorum ama 1 haftadır yapan bir grup var onların topiğini takip ediyorumgünaydınlar herkese kıslar..ama neden kimse gelmiyor yazmıyor..?aebenim olmayınca kaytarmayamı başladınız yoksaawalla o her yere yeter,hem misafiri hem burayı hemde hastalığı idare eder gelir sopasını sallar ona göre
bu arada sabah ortalık feciydi resmen.kaya kaya gittim okula eşim işe gitmeden önce sözde benim arabamında camlarındaki karları süpürtmüş ama buzdan dışarısı görünmüyordu camlardan.oğlumda akşam rahat uyudu bu günde daha iyi..çok şükür moralimde yerine geldi.bunca soğuğa rağmen..
lilişim çok sağol cnm.karbon diyeti yapıyorsun anladığım kadarıyle(ben burdan başka pek bi yeri takiip edemiyorum o sebeple bilmiyorum cnm kusura bakma)
kışın meyvesiz sulu yemeksiz çok zor olur.kup kuru proteine ne kadar dayanabilirsin.insanın canı sıcak bir çorba içmek istiyor eve gelince,yada sıcacık bir yemek.etten sebzesiz sulu yemek pek olmuyor tek başına.yada hep yumurta nereye kadar yiyeceksin.sanırım o diyetinde sebze günleride var ama yine pro ile destekleniyor yalnış kalmadıysa aklımda..boşwer sen o diyeti..öyle tek tip diyetler bırakılınıp başka diyete geçince geri gelmeye başlıyor kilolar moral durduk yere bozuluyor.sağlıkla azar azarda olsa giden kilo kolay geri gelmiyor..gel sen montinin şevkatli kollarına...
banum zaten ne zaman çocukla ilgili bir konuda kendimi kötü hissetsem hemen seni getiriyorum aklımave teselli ediyorum kendimi.dün öğlen doktora götürdüm oğlumu nolur nolmaz akşam dahada kötü olursa acillerde uğraşmayalım diye.çıkıştada evde hiç sebze kalmadığı için pazara uğradım.hastanenin hemen arkasında pazar zaten.ama araba hastanenin ön kısmında kalmıştı.elimde en az 15 kilo pazarlıkla oğlum hiç istemediği bişeyi istedi.beni kucağına al diye ağlıyor..naz yamak istiyor anladığım kadarıyle ama ellerim dolu oğlum diye dil döktüm yok dinlemiyor.bir koluma poşetleri geçirdim.bir kolumun altınada kıyafetleriyle 20 kilo gelen sıpamı sıkıştırdım.bohçacılar gibi arabaya kadar getirdim.kadının biri yanımdan geçerken aahh kızııım sevilmeseler katlanılacak kahırmı bu ama analık işte ne yapacaksın dedi.hiç sorma teyze dedim geçtim gittim.ayağımda topuklu çizmelerimle 35 kg yükü taşıdım arabaya kadar.ağlıycaktım neredeyse..eşim ameliyatta olmasa arayıp çağıracaktım gel şuraya taşı şu sıpayı diye..eve gideyim parçalıycam seni dedim içimden ama eve gelene kadar öfkemi yendim
sağol cnm,götürdüm dün..soğuk algınlığı dedi..peditus ve dolven verdi..evdede kendim alternatif tıptan faydalanıyorum:) iyi gibi bu sabah...
evet neden gelmiyorsunuz ksılar....?
amin diyelim Allah ne zaman nasip ederse artık...ahhh zilimmmm valla güldürdün beni ya birden snei düşündümm yanii koşarkenn
bencede kızmadıgına iyi yapışsın annesi naz yapıyor işte yavrucakkk
bazen benimkilerde gelir gece anne seninle yatabilirmiyim diee hiç hayır demem alır yatarım
amannn bidaha küçük olupta benimleyatmak mı istiycek sanki hepsi geçiyor cnmm
geçmiş olsun bununla bir dahada ugramaz inşş hastalıkkk
bu aradaa c.tesi kıyafet bakarkenn vallahi dedim plates yapcamm yanii
iç bacak mı dersin göbek mi dersin yanlarmı dersinnn ne güzel toplamıştım platesleee
yenidenn başlasam süpe rolcakk ama bit kadar pc nin ekranından zor oluyor yaa
birde video indirmek lazımmmm yaa
takılıyor benim pc yaparkennn
lili
teşekür ederim cnm darısı tüm bekarların başınaaa
gülnihall
cnm inşşalah bu cuma güzel bir rakam görmek istiyorum
Kizlar bana bi akil verin.surekli sisiyorum 66.5 bile gordum monti yaptigim halde.gecen gun aynada bi baktim kendime resmen bereket tanricasina donmusumcok moralim bozuk.bi tartiliyorim 63 yada 64 kusurler bi tartiliyorum 66 kusurler.kansizlik dis agrisi vitamin eksikligi yapiyot olabilir mi?farkli bi diyetemi baslasam ne yapsam biseyler diyon lutfen
banum yogurt diyeti nasıl bişey ki?????? biraz bilgilendirsen... okudum geçmişi biraz da sen yogurt diyeti ile montiyi sentezleyerek yapıyorsun değil mi???kaçmaklı mı yapıyosrsun öznur montiyi?
birde bitki çayı yap bakalım
elma,zencefil,tarçın,limon,karanfil kaynat 3 fincan iç günde
benimd eödemleirm meşhur ya sabah ları hiç düzgün rakam ggöremiyorum
benimde düzenim baya şaştı yogurt diyeti yapıyorum ama sabahları yogurt zor gidiyor
yarın ve perşembe yumurtalı kahvaltı yapcam
sonrada montiye başlıycammm kaçamaksızzz
amaaa yarıyıl tatiline geliyor eşimin kardeşi kv lerde gelcek
düzenim şaşar yine sanırım ben napcam yaa
tam biz düzne kuruyorum yine şaşıyorrrrrrr
Sabah tartiliyorum kizlar.surekli degisiyor ve 64 den asagisini gostermiyor.bende iki gundur ne bulursam yiyorum.hayal kirikligi yasakis gibiyim.regl olmama daha var buarada.simdi ben ne yapayim?
vücudunda ödem var demekkiii öznurr bol bitki çayı tavsiye ederim sana cnmmm
Sabah tartiliyorum kizlar.surekli degisiyor ve 64 den asagisini gostermiyor.bende iki gundur ne bulursam yiyorum.hayal kirikligi yasakis gibiyim.regl olmama daha var buarada.simdi ben ne yapayim?
[ı]günaydınnnnnnn
sabah tartıldım 65.1 geldim ki dün yediigm şeyler olmasaydı eminim daha az gelirdim
1 kase yogut çıkardım yesemmi ymesemmi? Dşye düşünürkenn a tk aldım yogurttann
1 kaşık 1 kaşık daha derken baktım artık yedin banu dedimmm içine yulaf atıp yemeye devam ettimmm
öglende çorba yerinee brokoli ve karnıbahar haşlıycamm üzerine ygourtt
eminimki dün bozmasaydımm daha iyi bir rakam görücektim bugünnn
umarımm bu diyett montiye döndügümde kilo vermemmi zorlaştırmaz metamı durdurupta
öznur bi dene isteren sende cnm [/ı]
öznurcum bende almayı düşünüyorum cnm.ama 20 gün yada 1ay daha beklemem lazım istediğimi alabilmem için..eşim benim kartımdan al dedi ama zerre kadar yüzüm yok onun kartını kullanmaya..adamın iyi niyeti çok fazla suistimal ettim zaten.aldım haftasına varmadan yukarı kaldırdım attım stepperi.bunuda öyle yaparım diye korkudan da erteliyorum aslında biraz.kendimden tam emin olarak almak istiyorum.çok maymun iştahlıyım.bi heves alıp bi kenara fırlatmak istemediğim içinde bu safer bari iyi düşünüp taşınayıp öyle alayım diyorum.koskocamanda alet,kaldırıp bi kenara sokuşturulmazda yani.katlanıyor ama ne kadarda katlansa kapı gibi bişey oluyor.Sanirsam ayin 9 u olayo sen ve bende ters tepti.kujumcum ve ziligurticigim bana iyi yollu iyi halli bir losi bandi tavsiye edermisiniz?
Bime bisiklet geliyormus cuma.belki ilgilenen vardir
ziiimmm
bence sen kullanırsın cnm koşu bandını ama ebru tv de başlarsa o zman ne etçen hiç bilmiyorum balım valla
benimd eyeni taşınacagım binaın altında spor salonu olcak mış
yani binaya ait para toplanıp spor aleti alalım diyormuş daire sahipleri bizde buna ok derizz
ama iş kullanmaya gelince nasıl olur bilemyioum sonuçta herkes aynı özeni göstermezz
yani kirli bırakanlar vs olurrr
çocuklarını park niyetine oraya bırakanlar olur vs vsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?