günaydın herkeseeeee
nazcımm geçen hafta artıdamıydın sen kaçamkta yapmıyorsun
ama tebrik ederim 200 gr da olsa eksilerdesin
aben abla
pembe kutuda bir yag karışımmı banada nişanda gittimiz kuaför tavsiye ettii:26::26::26:
evet banu geçen hafta 300 gr artıdaydım . bende takıldım kaldım yine 59 a . İNŞALLAH haftaya gider ne yapalım artık pes etmeden devam diyete . bu sefer eski hatalara düşmek istemiyorum . offf haftayada regli olucam
inş nazcım valla gelip gelip aynı noktada takılıyoruz yaa
inşş bu kez son olur
ama ben düşündümde spor yapmam lazım benim kalori harcatan sporlar yani steper yapcam günlük yarım saat birde
ip atlıycam günlük 45 dk spor ekleye bilsem muhteşem olur eminim:)
evet benimde spor yapmam lazım . şuanda tek eksiğim spor . spor yapabilsem sonuç daha iyi olacak eminim buna
bende spor yapsam eminimki daha iyi olcak lesilede yapabilirim aslında gönlüm plateste göbek ve iç bacaklar için amaa zor
oluyor pcden birde şimdi bana kalori harcatacakk spor lazım
sen halk oyunlaı oynuyordun dimi nazlıı bayılırım bende halk oyunlarına kursa gitmiştim bekarken:)
evet canım pazar günleri halk oyunlarına gidiyorum . sabah 11 den -16:00 a kadar tepiniyoruz . bende keşke daha önce başlasaymışım oynamaya . 7 sene eşimi izlemeye gittim hep ama hiç heves yoktu ozaman . şimdi ise çok keyifli seviyorum oynamayı . bide düğünlerde falan oynayınca ve övgü alınca çok güzel oluyor . benim gibi kalas biri bile övgü alabiliyorsa demekki becermişim bu işi
kaç senedir böyle soguk görmedim banum ankarada .helde böyle 1 hafta süren .ilahi nalı güldürüdn beni sabah sabahhh bnce büyük bir beceri cnm halk oyunları:)
başarabiliyorsunnn ne mutlu sanaaa
burası acaip soguk markete gidelim diye agladı çocukalr baş edemeidm sardım sarmaladım çıktık
anne bakkalada gidebiliriz diyorlar baktılar soguk hahahaa:)
bu arada kilomu bildirmedimmm
geçen hafta:65.7
bu hafta26:
dünkü menüm kızlar
kahvaltı 2 dilim tb ekmeği
öglen 5 kaşık pırasa yoğurt(yoğurt yağlı kızlar benim kayınpederim satıo yoğurdu bedava yanii ondan valla para verip ligt almak zor gelmişti ama bu hafta alıcam yeniden)
ara 2 mandalina
akşam 2 kaşık bulgur(cızzzzz)
3 kaşık kuru fasulye
bol yoğurt
sonra koptu ipler bir kaç büskivi yedim bu aralar çok fena şeker istio canımmm tarçınlı sütte fayda etmioo ne yapsam bilmiyorumm
hahahaaaaa bende diyorum ki hilal niye anlamadıı
smileyy şifresiymiş demekkii
bu hafta kilom 65
dünkü menüm kızlar
kahvaltı 2 dilim tb ekmeği
öglen 5 kaşık pırasa yoğurt(yoğurt yağlı kızlar benim kayınpederim satıo yoğurdu bedava yanii ondan valla para verip ligt almak zor gelmişti ama bu hafta alıcam yeniden)
ara 2 mandalina
akşam 2 kaşık bulgur(cızzzzz)
3 kaşık kuru fasulye
bol yoğurt
sonra koptu ipler bir kaç büskivi yedim bu aralar çok fena şeker istio canımmm tarçınlı sütte fayda etmioo ne yapsam bilmiyorumm
hilall zaten yaglı yogurt yiyebilirisinnn cnm lıyt yemiyoruz bizdee
vee sana şunud iyim ben sende monti menüsü görmeidm ki hiç:26:
hem menünkaçamak dolu yani sen monti yapıyorum kilo veremiyorum dersen yanlış olurr
atlı açlık krizleirni önlemek için
-sıkı kahvaltı
-günde 3 ögün meyve
- ögünleirn ardından 3-5 kuruyemşş tavsiyemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?