Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar herkese .. kilom

geçen hafta : 59,5

bu hafta : 59,3

giden 0,200 gr

geçen haftaya göre 200 gr eksideyim ondan önceki haftaya görede 100 gr artıdayım .

dünki menümüde yazayım hemencik

sabah
3 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
kavurmalı menemen ( akşamdan kalmıştı bende öğlen yemeği olarak evden getirdim )
1 kase yoğurt
göbek salata + maydonoz

ara
1 kutu ayran

akşam
1 adet tavuk but yağsız tavada yapılmış
salata
1 kaşık yoğurtlu pazı kavurması
1 kaşık közlenmiş kırmızı biber

günaydın herkeseeeee

nazcımm geçen hafta artıdamıydın sen kaçamkta yapmıyorsun
ama tebrik ederim 200 gr da olsa eksilerdesin

aben abla
pembe kutuda bir yag karışımmı banada nişanda gittimiz kuaför tavsiye ettii:26::26::26:

evet banu geçen hafta 300 gr artıdaydım . bende takıldım kaldım yine 59 a . İNŞALLAH haftaya gider ne yapalım artık pes etmeden devam diyete . bu sefer eski hatalara düşmek istemiyorum . offf haftayada regli olucam

evet banu geçen hafta 300 gr artıdaydım . bende takıldım kaldım yine 59 a . İNŞALLAH haftaya gider ne yapalım artık pes etmeden devam diyete . bu sefer eski hatalara düşmek istemiyorum . offf haftayada regli olucam

inş nazcım valla gelip gelip aynı noktada takılıyoruz yaa
inşş bu kez son olur
ama ben düşündümde spor yapmam lazım benim kalori harcatan sporlar yani steper yapcam günlük yarım saat birde
ip atlıycam günlük 45 dk spor ekleye bilsem muhteşem olur eminim:)

evet benimde spor yapmam lazım . şuanda tek eksiğim spor . spor yapabilsem sonuç daha iyi olacak eminim buna

evet benimde spor yapmam lazım . şuanda tek eksiğim spor . spor yapabilsem sonuç daha iyi olacak eminim buna

bende spor yapsam eminimki daha iyi olcak lesilede yapabilirim aslında gönlüm plateste göbek ve iç bacaklar için amaa zor
oluyor pcden birde şimdi bana kalori harcatacakk spor lazım

sen halk oyunlaı oynuyordun dimi nazlıı bayılırım bende halk oyunlarına kursa gitmiştim bekarken:)

evet canım pazar günleri halk oyunlarına gidiyorum . sabah 11 den -16:00 a kadar tepiniyoruz . bende keşke daha önce başlasaymışım oynamaya . 7 sene eşimi izlemeye gittim hep ama hiç heves yoktu ozaman . şimdi ise çok keyifli seviyorum oynamayı . bide düğünlerde falan oynayınca ve övgü alınca çok güzel oluyor . benim gibi kalas biri bile övgü alabiliyorsa demekki becermişim bu işi

GÜNAYDIN güzeller

kilo bildirimim

geçen hafta : 78,6

bu hafta : 79,3

gelen 0,700 gr

arkadaşlar okadar yedimki geçen hafta son 3 gün kasmasaydım kesin 81 gelirdim neyse buna da şükür bu hafta tam gaz dikkatli ve de sizlerinde aldığı karar gibi bende sporlu devam etcemmm

nazcım 200 gramda olsa vermişsin önemli olan da vermekk

Banu canım o kilo neee ben anlamadım kuzuu

görüşürüz ben kendimi dosyalara atimmmm

ilahi nalı güldürüdn beni sabah sabahhh bnce büyük bir beceri cnm halk oyunları:)
başarabiliyorsunnn ne mutlu sanaaa

burası acaip soguk markete gidelim diye agladı çocukalr baş edemeidm sardım sarmaladım çıktık
anne bakkalada gidebiliriz diyorlar baktılar soguk hahahaa:)

hayırlı cumalar olsun inşallah
günaydın bu arada ...
nazlışım 59 zorlıycak anlaşılan seni .. ama dedigin gibi pes etmek yok ya gidecek ya gidecek ....

banuşum sabahki kilocunu anlamdı ben :44:

ben da geçen haftaya göre 1.600 artıdayım . 65 im .hemde 4 gündür aynı kilodayım hayret her gün aynı kilo çıkmama genelde .
bu k,ilo normal yememe göre ama alıştı artık artmıyor . malum diyet yok bende bırakdım her şeyden ama abartmadan yiyorum artık. yarıyıl tatili bitene kadar vede misafirler gidene böyle.
zatten 1 kilosu diyete başlayınca gidiyor su olarak bunu aşmayım yeter şimdilik ...

bugün karne günü .tüm anelere bu mutlugugu yaşatsın rabbım .

Son düzenleme:
dünkü menüm kızlar

kahvaltı 2 dilim tb ekmeği

öglen 5 kaşık pırasa yoğurt(yoğurt yağlı kızlar benim kayınpederim satıo yoğurdu bedava yanii ondan valla para verip ligt almak zor gelmişti ama bu hafta alıcam yeniden)

ara 2 mandalina

akşam 2 kaşık bulgur(cızzzzz)
3 kaşık kuru fasulye
bol yoğurt

sonra koptu ipler bir kaç büskivi yedim bu aralar çok fena şeker istio canımmm tarçınlı sütte fayda etmioo ne yapsam bilmiyorumm

kaç senedir böyle soguk görmedim banum ankarada .helde böyle 1 hafta süren .
şu an bile derece dışarda -9 gösteriyor . dışarı çıkmaya korkuyorum . bugün de toplantım var ne edecem bilmiyom .

hurma tunacım . içinede tarçın ek bak tatlı istegini nasılda alıyor ....
akşamki bulgur şeker dengeni biraz sarsmış olablir tam montiye uysan tatlı istegin pek olmaz . tabi reglin yakın deyilse...
tunacım tartıldınmı ??
bu hafta baya kaçamak yaptın kilon nasıl aceba.?
kahvaltın neden sadece ekmek ?
yogurt bu yoıgurdu yiyebilirsin sorun yok kaymagını yeme yeter . ayrıyeten yagsız yopgurt almana gerek yok .

hahahaaaaa bende diyorum ki hilal niye anlamadıı
smileyy şifresiymiş demekkii

bu hafta kilom 65

aa bak banuşum dünden bu ayan 100gr daha gitmiş .
aynı kilodayık dimekki .hadi beni geç haftaya ...

hilall zaten yaglı yogurt yiyebilirisinnn cnm lıyt yemiyoruz bizdee
vee sana şunud iyim ben sende monti menüsü görmeidm ki hiç:26:
hem menünkaçamak dolu yani sen monti yapıyorum kilo veremiyorum dersen yanlış olurr

atlı açlık krizleirni önlemek için
-sıkı kahvaltı
-günde 3 ögün meyve
- ögünleirn ardından 3-5 kuruyemşş tavsiyemdir

banum şaçiçin şu akdarlar birligi başkanı varya onun bi ürünü varmış şampuan '' entele'' diye ondan aldım .birde karışık yag .pak tavsiye etti hatta çabuk uzatır yada bilmama kaç cm didi bakalım .
birde bu sarımsaklı şampuan çok kokuyor ya evdede.. bu aldıgım şampuan ve yag karışını kulansın başka bişi kulanmasın dedi bakalım gelişme olursa yazarım yagın adıda zeno-oil diye bişi

..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…