zilimmm
annenlere mi gidiyorsun bilmiyordum cnmm ne güzel sevindim senin adınaa
allah kavuştursun biran önce cnm
benim de tb unuylaa bişiyler yapasım varr ama önce 62 yi göreyim bi spagette ısmarlıycam kendime
alışveirşte aldım geçenn , bide konuştumm
seni yiycem ama önce haKetmem lazım seni dedim
eşimde gül,yor tabi halimeee
inanınkiiii birazcık ödel olarak yedigim şeyler beni kaçamaklardan daha çok sevindiriyorlar
nazcımm
sonuna kadar katılıyorum sana insan istemezse gerçekten bozulmuyorr
tabii bazı durumlarda ama mesela nişana gitiimde elimde degildi mecbur bozuldu yani
ama şimdi düşündüm acaba biraz rahat bıraksamd akendimi onlara gidincemi montiye başlasam diye
ama buz kezde ipin ucunu bırak kökünü bile kaçıracagım için monticigmee sarılcammm
deidign gibi hiç yoksaa 1 kase yogurt 2 yumurta kurtarıcım olur
zaten çok sıkta görüşecegimi düşünmüyorumm
bu akşam geliyorlar yinede dayanamayıp yemege çagırcam
izmir köfte,tarhana çorbası,salata ve pirinç pilavı yapıcam birde brokoli yapıcam
çocuklar v kendim için tabü
herkese tünaydınlar...
bu cuma pek -'leri göremiycekmişiz gibi bir tablo çıkıyor ortaya yorumlardan sonra kıslar..ama olsun her hafta - görseniz zaten bir kaç ayda iğne ipliğe dönersiniz...diyet işi sabır işi..ve bi kaçamak bir kaç haftamıza maal olabiliyor..olsun yılmak yok...yaza daha çok var...
öznurcum bende almayı düşünüyorum cnm.ama 20 gün yada 1ay daha beklemem lazım istediğimi alabilmem için..eşim benim kartımdan al dedi ama zerre kadar yüzüm yok onun kartını kullanmaya..adamın iyi niyeti çok fazla suistimal ettim zaten.aldım haftasına varmadan yukarı kaldırdım attım stepperi.bunuda öyle yaparım diye korkudan da erteliyorum aslında biraz.kendimden tam emin olarak almak istiyorum.çok maymun iştahlıyım.bi heves alıp bi kenara fırlatmak istemediğim içinde bu safer bari iyi düşünüp taşınayıp öyle alayım diyorum.koskocamanda alet,kaldırıp bi kenara sokuşturulmazda yani.katlanıyor ama ne kadarda katlansa kapı gibi bişey oluyor.
ben hb'da gördüklerimi forumlarda yapılan yorumlarıda inceleyerek bir kaç bişey oluştu kafamda..aslında dc motor değil ac motorlu almak en iyisiymiş evladiyelik olur diyorlar forumlarda.ama ac motorlarda 7-8 bin liralara satılıyor.o sebeple onları geçtim.dc motor dediklerinden alıcamda ondada 3 hp(beygir gücüymüş)olanlardan alın yoksa 40 dk'dan sonra garip sesler geliyor ve lastik kokmaya başlıyor yazmışlar yorumlarda.3 hp olanlarda azıcık pahalı.bir tane hiç duyulmamış bi marka var bayağıda özellikli(fox fitnessti sanırım markası)otomatik eğim vs..ama işte servis olayı nasıl olur diye düşünüdüm.yine iyisimi dunlop yada voit falan almak diye karar verdim.onlarda 3 hp motor olanlar 1500-2400 tl arası bişey.bakalım şu piyano dinletisi yapacağımya 1 saat ordan gelecek olan parayı(800tl)ve birazda kendim ekliycem (şubat tatilinde özel öğrencim gelecek her gün 2 kişi)peşin alıcam sanırım.kartıma girecek hal kalmadı.ve uzun taksit ödemekten nefret ediyorum.iyisimi peşin ödiycem gitsin..
birde ben ön kısmında masaj aleti mekik aleti vs..ıvır zıvır hiç bişey olmasın istiyorum.kullanmıycağım özellikleri için gereksiz yer kaplamasını istemiyorum çünki..allahım inşallah almak için gösterdiğim hevesi koşmak içinde gösteririm.utandırma allahımmm..:18:
herkese günaydın...
bu sabah okula gitmek üzereyken arkadaş aradı kardan buzdan okula gelen olmadı gelen 3-5 çocuğuda ger yolladık hocam gelme hiç dedi.canıma minnet dedim içimden:)) walizi son bi kontrol edip kapattım.akşamdan kuruyan çamaşırları topla-katla -ütüle vs..kahvaldıydı bulaşıkları mak.tık evi süpür derken ancak oturdum.eşim bekliyorum.1 gibi çıkarız dedi.akşam yemeğine annemlerdeyiz nasipse..
banum 7 türlü bakaratın her yerde satıldığını sanıyordum ben.ben onu labne sürülmüş ekmeğin üstüne serperekte yiyiyorum.o 7 çeşit baharatın içinde de benim dediğim poy'dan var.istersen kv söyle azıcıkta poy alsın.7 türlünün kokusunu veren poy'dur.poy tek başınada mükemmel bi baharattır.zaten poy sanırım bi izmir civarında birde trakyada bir kaç yörede bilinen bişey.ben fırında kaşarlı ekmek yada sarmısaklı ekmek yaparkende poy yada 7 çeşit baharatı kullanıyorum nefis oluyor.eşim baharatı çok sevmediği halde bu ikisini bayılarak yiyiyor.geçen hafta sonu evde tam buğday unuyla simit yaptım eşim bi labneye bi poya batıra batıra 3 simit yedi walla..simitleri bulayacağım susamı önceden bir kez teflonda kavurdumda aynı simit saraylarının simitlerine benzedi..yemelere doyamadık walla..
kardeşin sevdiyse bizim kahvaltılığı yaza daha bol yap cnm..bizde çok seviyoruz onu..birde ben reçel-bal-pekmez vs..yemediğim için kahvaltıda kışın değişik oluyor iyi geliyor...
herkes yazmış bende yazayım hepberam.yenmiyor ama biz kendi tam buğday simitimizi kendimiz imal ediyoruz cnm.tam buğday unu,ılık su maya az tuzla hamuru yoğurup kabarınca (ben bir yemek kaşığı kadar pekmezle 3-4 yemek kaşığı suyu karıştırıp simiti önce buluyorum)sonra kavrulmuş susama iki yüzünüde batırıp susamlıyorum ve yağlı kağıt serdiğim tepsiye ve yallah fırına.200'derecede kızarana kadar pişirip afiyetle yyiyoruz..yapmak istersen dene nefis oluyor...
ben kaçar kıslar.....aebenimin misafirleri geldi sanırım giremiyor..herkese booool zayıflamalı günler....
GÜLNİHAL
sana isinle hitap eidyorum ama kaç yaşındasın bilmiyorum ben 28 yaşındayım
araların çok olmuş bugünn
bende peynirli zeytinli ezmeli ekmeklikahvaltı etmeyi özledim cuma günü edicem inşş
monti menüleirmi özledim cidden monti gibisi yok yaaa:)
istanbuldan kv ler geliyor kahvaltılık baharat ısmarladım getircekler bana ezme yapıcam:)
o zman sana abla diyimmm ben gülnihal ablaaa
ben mi küçügüm yaw bizim gelin 18 yaşındaa görseniz yaşlı hissettim kendimii
bugünkü menüm....
sabah:yarım simit
yarım kk peynir
öğle:et sote(2 kaşık anca vardı.kalanı patates..aç kaldım)
1 kutu ayran
saat 4:4-5 kayısı
akşama et mi yiyeyim.sebze mi..
abla simit yemişsin yineeeede
bence ette ye sebzede yeee
bende diycekdim kıs senin kv burda deyilmi diye ..GÜLNİHAL
sana isinle hitap eidyorum ama kaç yaşındasın bilmiyorum ben 28 yaşındayım
araların çok olmuş bugünn
bende peynirli zeytinli ezmeli ekmeklikahvaltı etmeyi özledim cuma günü edicem inşş
monti menüleirmi özledim cidden monti gibisi yok yaaa:)
istanbuldan kv ler geliyor kahvaltılık baharat ısmarladım getircekler bana ezme yapıcam:)
ay banuşum tümden sende kalacaklar sandım yav . arada bir göreceksen montini bozmagünaydınnnn herkesee
nazcım yine kaçmaksız menüler tebrik ediyorum seni cnm
kilon ne durumda?
gülnihal malaesef simit yiyemiyoum montide nazda yazmış zaten
aben abla nerelerde acabaa?
ben kalkayım bir sürü işim var yemek yapcam kv ler geliyor bugün
normalde ankaradalar ama bu yıl görümcemin çocugna bakmak için
istanbula gittiler yarıyıl tatilinde geliyorlarrr
nasıl düzenimi koruycam hiçbilmiyorum:26::26::26:
15-20 günde buradalar az degil yaniii
elimden geleni yapıcam düzenimi dagıtmamak için
bende kalkmıycaklar tabi amaa yinede görüşürüz sanırım sık sık
sağol banu . Valla kilo durumumu bilmiyorum cumadan cumaya tartılıyorum moral bozmamak için . Düzenini koruyacağına inanıyorum banu . Inan istedikten sonra yapılmayacak bişey yok . önceden diyette olduğumda misafirliğe gitmek istemezdim . Ama artık rahatlıkla gidiyorum ve gittiğim yerlerde de bana uymayan bişey olmazsa en kötü yumurta istiyorum onlardan ve tüm ısrarlara karşı koyabiliyorum ....
nerdesin zimirli seni... izmir lafini duymasan sesde vermeyecen ..izmir lafini duyunca merhaba demeyi bile unuttum merhaba montici arkadaslarim umarim hepiniz iyisinizdir.aebenim,nazim,banusum,ocd hepinizin gunu guzel gecmesi dilegiyle....
afiyet olsun ecrincim ...slm kızlar bugünkü menumu yazayım
sabah 1 elma
kahvaltı
peynır zeytin
3dilim tam buğday ekmeği
1çay şekersiz
domates ve salatalık
öğlen
taze fazulye
yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum
4gibi portakal
akşmaı bilmiyorum
2litre su ve 45dk yürüyüş 22:00 gibi
banum sürekli sende kalmayacaklar sanırım montiyi bırakma sonra kısır döngüde kalıyoruz .zilimmm
annenlere mi gidiyorsun bilmiyordum cnmm ne güzel sevindim senin adınaa
allah kavuştursun biran önce cnm
benim de tb unuylaa bişiyler yapasım varr ama önce 62 yi göreyim bi spagette ısmarlıycam kendime
alışveirşte aldım geçenn , bide konuştumm
seni yiycem ama önce haKetmem lazım seni dedim
eşimde gül,yor tabi halimeee
inanınkiiii birazcık ödel olarak yedigim şeyler beni kaçamaklardan daha çok sevindiriyorlar
nazcımm
sonuna kadar katılıyorum sana insan istemezse gerçekten bozulmuyorr
tabii bazı durumlarda ama mesela nişana gitiimde elimde degildi mecbur bozuldu yani
ama şimdi düşündüm acaba biraz rahat bıraksamd akendimi onlara gidincemi montiye başlasam diye
ama buz kezde ipin ucunu bırak kökünü bile kaçıracagım için monticigmee sarılcammm
deidign gibi hiç yoksaa 1 kase yogurt 2 yumurta kurtarıcım olur
zaten çok sıkta görüşecegimi düşünmüyorumm
bu akşam geliyorlar yinede dayanamayıp yemege çagırcam
izmir köfte,tarhana çorbası,salata ve pirinç pilavı yapıcam birde brokoli yapıcam
çocuklar v kendim için tabü
selam canım arkadaşlarımmm
birkaç gündür giremiyorum kk ya çok yoğunum yıl sonu vs. durumları nedeni ile muhasebe bayya yoğunnn.....
rejim kör topal gidiyo fena sayılmaz yarın bildirimi yapıcam umarım güzel sonuç çıkar ama sanmam
kuran geçtşm bu arada hatime başlıyorum akşamları da kurana gittiğimden giremedim amahaftaya tam gaz sizleyim canlarımmm
öpüldünüzzz kuu
ay hepere bende abla diyebilirim sanırsam ..sağolasın gülüm yaaa...tarifin için..bu şekilde poğaça falan yapabilir miyim acep..yoksa haddimi mi bileyim:))
sen küçükmüşün banucum..ben 39 yaşındayım.hatta eşime göre 40:))
simitde yamişiz afiyet olsun . bidaha olmasın inşallah ..bugünkü menüm....
sabah:yarım simit
yarım kk peynir
öğle:et sote(2 kaşık anca vardı.kalanı patates..aç kaldım)
1 kutu ayran
saat 4:4-5 kayısı
akşama et mi yiyeyim.sebze mi..
yaşlı banuo zman sana abla diyimmm ben gülnihal ablaaa
ben mi küçügüm yaw bizim gelin 18 yaşındaa görseniz yaşlı hissettim kendimii
afiyet olsun efem ...öhömmm öhömm menümü yazayım bendee
uzun zmandan sonra bundan sonra yazıcma hepp
kahvaltı
2 dlm salam ile yumurta
peynir,3 zytn , 1 bardak süt
öglen
2 haşlama yumurta
yogurt
7 fındık
akşam
1 kereviz,2 havuçtan salata
yogurtlu mayonezli
2.5 lt su,bir ton bitki çayı
not: aslınd aöglen köfte yiycektim ama dalgınlıkla galete ununu aktardım kıymanın üzerinee geride alamadım
haşladım 2 yımırta yedimmmm
yarın misler gibi tb ekmegim ilekahvaltımı yapıcam dolu dolu
o sineklere selam ..evet yedim simidiyarısını ama..eeee..siz de geç cevap verdiniz anacım..siz yeme deyinceye kadar simit bu..durur mu ortada ööyle ...zaten laboratuvardaki sinekler üşüştü başıma...3 simit vardı..birinin yarısını zor kurtardım
yazın patlıcan kurutmuştum.böööyle uzunlamasına dilimlemiştim.akşam banucum sen "sebze de ye et de" deyince..ben de ikisini birleştirdim yedim.kuruttuğum patlıcanları haşladım.ekmeksiz köfte hazırladım.islim kebabı yaptım fırında..yanında ayranla...mmm..neffis oldu.hem de hafif oldu.inşallah bu ikili yasak değildir
afiyet olsun bende severim patlıcan kursunu . bende kurutmuştum yapayım iyi hatırlattın ...yazın patlıcan kurutmuştum.böööyle uzunlamasına dilimlemiştim.akşam banucum sen "sebze de ye et de" deyince..ben de ikisini birleştirdim yedim.kuruttuğum patlıcanları haşladım.ekmeksiz köfte hazırladım.islim kebabı yaptım fırında..yanında ayranla...mmm..neffis oldu.hem de hafif oldu.inşallah bu ikili yasak değildir
slm canlar aebenim sanada iyi akşaamlar canım öptüm kuzuları seninkileri öp diycem ama artık öptürmez seninkiler kızım yarın ilk karnesini alıcak çok heyecanlı gerçi internetten baktık ama yinede heyecanlı ve birlikte gidicez karne almaya diyede çok mutlu
afiyet olsun bende severim patlıcan kursunu . bende kurutmuştum yapayım iyi hatırlattın ...
sulakcım yav nekadarda büyüseler hala öpülüyorlar .hele oglan beni öpmeden yatmaz
demek ilk karneniz hadi hayırlı olsun ... önceden süprüzz olurdu karneler şimdi her şey belli
afiyet olsun banum ..bende annemden getireyimmm patlıcanları
abe abla senin misafirler gelince özlüycez seni desene
sınavlarında başarılarrrr
bu arada yazaym diyorum unutuyorum saçlarım çok güzel oldular
haftaya bepanten alıcam birde hint yagı alıcamm bunlarla beraber badem yagı yine kullanıyım mı abla?
ezmemi yaptımm sabah yiycem ekmegimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?