Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah düzenini kurarsın ve istediğin kiloya ualaşana kadar bozmazsın banu .. geçen pazar kız kardeşimin bohçasını götürdük erkek tarafına . mutfağa girdiler tabak hazırlamaya ben gittim yanlarına durumu anlattım ısrar etmemelerini istedim . ben bişey yemiyorum diye rahatsız oldular ama bende çay doldurmaya girip çıkarken mutfağa fındık gördüm ondan aldım biraz birazda peynir rica ettim ev sahibinden rahat etsinler diye

Son düzenleme:

Zilim bu finspor garantisi altindaymis.servis konusunda endise etmeye gerek yok bence.ne dersin?

selam canım arkadaşlarımmm

birkaç gündür giremiyorum kk ya çok yoğunum yıl sonu vs. durumları nedeni ile muhasebe bayya yoğunnn.....

rejim kör topal gidiyo fena sayılmaz yarın bildirimi yapıcam umarım güzel sonuç çıkar ama sanmam

kuran geçtşm bu arada hatime başlıyorum akşamları da kurana gittiğimden giremedim amahaftaya tam gaz sizleyim canlarımmm

öpüldünüzzz kuu

sağolasın gülüm yaaa...tarifin için..bu şekilde poğaça falan yapabilir miyim acep..yoksa haddimi mi bileyim:))

sen küçükmüşün banucum..ben 39 yaşındayım.hatta eşime göre 40:))

bugünkü menüm....
sabah:yarım simit
yarım kk peynir
öğle:et sote(2 kaşık anca vardı.kalanı patates..aç kaldım)
1 kutu ayran
saat 4:4-5 kayısı
akşama et mi yiyeyim.sebze mi..

o zman sana abla diyimmm ben gülnihal ablaaa
ben mi küçügüm yaw bizim gelin 18 yaşındaa görseniz yaşlı hissettim kendimii

öhömmm öhömm menümü yazayım bendee
uzun zmandan sonra bundan sonra yazıcma hepp

kahvaltı
2 dlm salam ile yumurta
peynir,3 zytn , 1 bardak süt

öglen
2 haşlama yumurta
yogurt
7 fındık

akşam
1 kereviz,2 havuçtan salata
yogurtlu mayonezli

2.5 lt su,bir ton bitki çayı

not: aslınd aöglen köfte yiycektim ama dalgınlıkla galete ununu aktardım kıymanın üzerinee geride alamadım
haşladım 2 yımırta yedimmmm
yarın misler gibi tb ekmegim ilekahvaltımı yapıcam dolu dolu

ayyy canım benim..gençsin daha sentadını çıkar..gelin 18 yaşında mı..evlenmek için niye acele ederler ki..şimdiki aklım olsa..olabildiğince geç evlenirdim.ama evlendiğim sene çocuk yapardım..o 3 yaşına gelince bi tane daha yapardım

bugünkü menüm....
yarım kk peynir
1 kutu ayran

abla simit yemişsin yineeeede
bence ette ye sebzede yeee

abla simit yemişsin yineeeede
bence ette ye sebzede yeee

evet yedim simidi yarısını ama..eeee..siz de geç cevap verdiniz anacım..siz yeme deyinceye kadar simit bu..durur mu ortada ööyle ...zaten laboratuvardaki sinekler üşüştü başıma...3 simit vardı..birinin yarısını zor kurtardım

Son düzenleme:
iyi gecler kıslar.....
misafirlerimi yolcu ettim geldim ....

zilim şu an anenlerde hesret gideriyorsun oh ne güzel . kısada olsa tattilin tadını çıkar inşallah .....
yav bide yaza kadar ne çok plan yapmışsın .unutma evdeki hesap çarşıya uymaz . hayatını yaşamaya bak hesapsızca.

ay o baharatları pek anlattın yokmu ankarada bulma imkanımız ?bende isterem ....
şalınıda güle güle tak ay 2 günde örmüş hamarat hatun .
yav krem peynirle o sosu bende yapıyorum dimek banum sen ben aynı şeyi yiyormuşuz kahvaltıda

bende diycekdim kıs senin kv burda deyilmi diye ..
ay banuşum tümden sende kalacaklar sandım yav . arada bir göreceksen montini bozma
nazlım bu hafta kilon inmese bile ıstikrarını sakın bozma canım . bak biz degişmiyporuz diye dğüzenimizi bozduk artılardayız sakın sen bu hataya düşme bu haftada artı çıksan sakın bozma . sonrasıdnda çatır çatır gidecek kilollar elmi yaman nazlımı göster ..
izmir lafini duyunca merhaba demeyi bile unuttum merhaba montici arkadaslarim umarim hepiniz iyisinizdir.aebenim,nazim,banusum,ocd hepinizin gunu guzel gecmesi dilegiyle....
nerdesin zimirli seni... izmir lafini duymasan sesde vermeyecen .. arda bir 2 satır yazssan ne olur sanki.
afiyet olsun ecrincim ...
banum sürekli sende kalmayacaklar sanırım montiyi bırakma sonra kısır döngüde kalıyoruz .

oy oy tunam . afiyet olsun yag olmasın pastacıklar...
hatminide rabbı kabuletsin . yarıda kalan cüz vs. olursa haberim olsun okurum . .

sağolasın gülüm yaaa...tarifin için..bu şekilde poğaça falan yapabilir miyim acep..yoksa haddimi mi bileyim:))

sen küçükmüşün banucum..ben 39 yaşındayım.hatta eşime göre 40:))
ay hepere bende abla diyebilirim sanırsam ..
pogaça nadirende olsa yapabilirsin ama ekmek niyetine yemek şartıyla .. yanı kahvaltıda.
bugünkü menüm....
yarım kk peynir
1 kutu ayran
simitde yamişiz afiyet olsun . bidaha olmasın inşallah ..
yaşlı banu
afiyet olsun efem ...
o sineklere selam ..

OCDİM bacım tam montimi yapıyorsun anlamadı ben .... mönüde yok ortalarda bişileri yanlış yapmadıgına eminmisin .?..
haftalık tam kiloda bildirmiyorsun kilonuda takip edemiyom .:44:.

sulak'cım iyi akşamlar yavruşları öp benim yerimede ....

aben ablaaaaaaaaa
valla ankarada varmı bilmiyorum ama hiç görmedim o baharatları istanbuldaa her markette var
getire getire 3 tane getirmişler tane 1 lira sanırım

ama boy dedi baharat vardır zilimin

yazın patlıcan kurutmuştum.böööyle uzunlamasına dilimlemiştim.akşam banucum sen "sebze de ye et de" deyince..ben de ikisini birleştirdim yedim.kuruttuğum patlıcanları haşladım.ekmeksiz köfte hazırladım.islim kebabı yaptım fırında..yanında ayranla...mmm..neffis oldu.hem de hafif oldu.inşallah bu ikili yasak değildir

ohhh valla süper olmuş ablaaaa
valla diyet yapınca midede ,göbekte beyinde rahat eidyor yaaaa

bbu aradaa sppor şart yaa geçen anteras avm de mekik aletimin
yaylarından gördüm satılıyormuş ayrı çıkışta alalım dedik unuttukk
platesin başladıgı yok aslında alsamda yapsammm
mekik,stepper ve ip atlasam

slm canlar aebenim sanada iyi akşaamlar canım öptüm kuzuları seninkileri öp diycem ama artık öptürmez seninkiler kızım yarın ilk karnesini alıcak çok heyecanlı gerçi internetten baktık ama yinede heyecanlı ve birlikte gidicez karne almaya diyede çok mutlu

afiyet olsun bende severim patlıcan kursunu . bende kurutmuştum yapayım iyi hatırlattın ...

sulakcım yav nekadarda büyüseler hala öpülüyorlar .hele oglan beni öpmeden yatmaz
demek ilk karneniz hadi hayırlı olsun ... önceden süprüzz olurdu karneler şimdi her şey belli

bende annemden getireyimmm patlıcanları
abe abla senin misafirler gelince özlüycez seni desene

sınavlarında başarılarrrr
bu arada yazaym diyorum unutuyorum saçlarım çok güzel oldular
haftaya bepanten alıcam birde hint yagı alıcamm bunlarla beraber badem yagı yine kullanıyım mı abla?

ezmemi yaptımm sabah yiycem ekmegimle:)

afiyet olsun banum ..
benim kzın şaçlarında bi degişiklik yok ya dün akdardan bi şaçpuanla karışık yag aldık aktarr şidetle bunları önerdi bakalım biraz olsun düzelecekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…