Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aa bak banuşum dünden bu ayan 100gr daha gitmiş .
aynı kilodayık dimekki .hadi beni geç haftaya ...

ayy valla bugün dolu dolu kahvaltı ettim ezme yle filannn
yaa valla diyet yapmak gibisi yok helede monti
hem miden rahat hemde gönlün rahat oluyor
çizelgemide yeniledim 65 le bi başlangıç yapıyorum
başlangıcı yapıyorumda sonlangıcı yapamıyorumm

aeben canım bu hafta bildiğin üzre çok yidimmm sonç geçen hafta verdiğim 800 ün 700 geri almışımmm hurma şu bildiğimiz büyük yumuşak olanlardan dim denerim canım iyi fikirrr

tamam bu normal yoğurt işine sevindim ben kahvaltı sadece ekmekmi yazmışım light peynirde var yanlış olmuşşş canım

canım haklısın ne montisi ben bu hafta rejim bile yapamadımm ilk hafta çok güzel yapmıştım hemen etkisini göstermişti yapsam vericem eminim yeniden başlıyorum şimdii

önerilerinide dikkate alıcam canımm

kızlar buarada ben çok fena hasta oldum geliba her yerim kırılıo sesim boru gibi çkıooo

banum çizelgen benim çizelge gibi olmuş aynen gr.mı gr.mına ...
bana musade fıstıklar .
aa zilim geçen gün 7 numara dizsinden bahsetmiştin . sabahları 10 gibi TRT1 de çıkıyor, gülümsemek isteyenlere duyrulur .

çokgeçmiş olsun .bende hala atlatmış deyilim ..
tunacım medine hurması canım . çok tatlı istegin oldugunda aralrda 3.4. yeyiyebilirsin tarçınla

sabah tartıldım..300 gram vermişim..68.5 kiloyum..inanamıyorum..bu monti kilo verdiriyor anacım..inandım bugün..hem de bu kadar kaçamağa rağmen...

işin doğrusu 2 haftadır ben montiyi deniyordum..monti de beni denediartık birbirimize güvendik

dün sabah tartılmıştım..artıdaydım..o üzüntüyle akşam falan hafif yedim..çok sevdiğim halde,meyve bile canım istemedi..düşünün o dereceaaaa..sabah kilomu görünce hakkaten inanamadım.bi de sporla destekleyebilsem..süper olacak herhal..

sabah tartıldım..300 gram vermişim..68.5 kiloyum..inanamıyorum..bu monti kilo verdiriyor anacım..inandım bugün..hem de bu kadar kaçamağa rağmen...

ahh ablaaa bird ekaçamaksız yapta gör sen monti amcamın marifetinii
varya bak ilk hafta 0 kaçmakla atlatın karnınız bile acıkmayacakkk
benn adet düzeni nedir bilmezdimmmm bu yaşıma kadar montiyle briliktee düzene girdi:)

slm kızlar cumanız mübarek olsun bugun menüm
sabah herzamnkı gibi elma
salatalık domates
peynır zeytin

öğlen kıvırcık salatası ve yogurt
4gibi portakal
akşamda
kuru fasulyee
yoğurt

bugun tartıldım 63kılo gidiyordum 2haftadır
bu hafta 62,80 gördümmm çok mutlu olsum valla

arada kaçamaklarım oldu tabıkı ama bu hafta yok kaçamak falan :)

Son düzenleme:
nasılsın nasıl gidyor kilolar gdiyor maşlah azmıne hayranım :) çoğu mönülerimi senden kopya çekiyorummm

nasılsın nasıl gidyor kilolar gdiyor maşlah azmıne hayranım :) çoğu mönülerimi senden kopya çekiyorummm

sağol canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın . benim iyi gidiyor ama takıldım kaldım 59 barajına İNŞALLAH haftaya 58 li kiloları görürüm ucundanda olsa

iyi akşamlar hatunlar....

sendemi kaçamak yaptın bu hafta hepberecım .
kıslar montinin etkisi asıl kaçamaksız yapıldıgındadır ..
tebrekler kilon için .
tebrikler ecrin . sabah ekmek yemiyormusun ?
sağol canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın . benim iyi gidiyor ama takıldım kaldım 59 barajına İNŞALLAH haftaya 58 li kiloları görürüm ucundanda olsa
nazlım kilonu tetiklemek amaçlı bişiler yapsan bu haftalarda pro agırlıklı dendinmi?

Son düzenleme:
anam bu ne soguk ya valla buz kestim evi cayır cayır yakıyorum fayda etmiyorrr
seneye kanımız ısıncaqk inşallah yaa bıktım soguktan vallaaa
hava soguk evde soguk ısınmıyor zatenn pöffff

brokolileirmi haşlarken
yeşil çay yudumluyorumm hahaha şiirsel bir konuşma oldu

nazcım
sennn kaçamaksız 2 ay geçiridn bu barajıda aşarsın aben ablanın dediig gibi tetiklemek için bişiyler yapmalısınn

evet banum ne soguk ebnde yeni girdim içeri 15 dk yürüyerek geldim resmen alarım dondu . rabbım yakacagı olmaynve evsizlere yardımcısı olsun tabi sokakdaki hayvanlarında ..

menümü yazayım bende:)

kahvaltı
3 dlm ekmek
ezme,peynir,zytn
şekeriz çay

öglen
2 haşlama yumurta
üzerine bol yogurt pul biber nane
biraz tarçınlı yogurt
10 fınfık
elma-tarçın çayı

akşam
brokoli haşlama yogurt
2 ceviz ( beki yerim)

ara
kuru meyve ve çayy

2.5 lt su
bol bitki çayıı

not: inanınki şu kaçamaksız geçirdigim dönemlerde
yediigm ufak ödüller, kuru meyve ile çaylar büyük kaçmaklardan daha mutlu eidyor benii

pro ağırlıklı denemedim ama deneyebilirim abla . haftasonu ekmekli kahvaltımı yapmaya devam edeyim pazartesiden itibaren düşüneceğim bişeyler .

onlardan suçluluk duymuyorsunda ondan banum ....
Afiyet olsun . Akşam cevizinide ye hatta 3.4 tane

pro ağırlıklı denemedim ama deneyebilirim abla . Haftasonu ekmekli kahvaltımı yapmaya devam edeyim pazartesiden itibaren düşüneceğim bişeyler .

evet nazlım haftaya den bişiler hatta yogurdu sende dene 2 gün tetikler

onlardan suçluluk duymuyorsunda ondan banum ....
Afiyet olsun . Akşam cevizinide ye hatta 3.4 tane

hımmm bende tam bunu sormak için girmiştimm ceviz fazlamı olur acab diyee:)
sen cvplamışsın zaten ablaaa

yarın kv çegırdı buraya gelin diyeee:18::18::18::18:
yanımda kutu süt ve kuruyemişimi götüreyim ben

Hepbera artik ablamsin :)
Aeben enteleyi bi arattir netten bacim ben korkumdan kullanmak istememistim :) pekbi korkak gordum kendimi
Canim ben ilk kitapdaki 1.asamayi yapiyorum.bugun ceviz kayisi ve incirle kacamak yaptim eftandise misafirimdi bebelere kurumeyve veririken canim cekti bi kac parca yedim onun haricinde tam bugday ekmegimi bile kendim yapma yolundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…