Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol ablam bu arada yogurt diyetini arkadaşım deniyor bakalım sonuçları nasıl olcekkk

bizide haberdaret sonuçdan .....
zilim anacına gitti bzi unuttu dermişimm . ama fırsat bulsa mutlaka girerdi nete.. demekki günleri çok güzel ve yogun geçiyor .
SULAKcım iyi geceler ..

kajum canım konumuzla bi alakası yok ama kıl tüy işleri için şu an çok iyi bi göz at şu linke sende ankaradasın ..
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-663.html

ABLA şimdi gördüm mesajını hemen dediğin topiği açtım ama çok uzun yazmışlar halıyle okuyamadım bugun geçti artık ama yarın alacagım fakat benım reglim ayın 24de falan orada regliden sonra yapın dıyo bırde saatı vramış galıba kısaca bı bılgi verebılır mısın?

selam
kimsecikler ugramamış bugünn
mutlu hafta sonları herkeseee
bugün degişik bir yemek yapayım dedim tavuk sarma

bezelye,patates ve havuç haşşlayıp tavugun gögüs kısmına sarıyorsun
ben kendiminkine havuç,mantar ve bezelyee koydum yerim diye düşünmüştüm
amaa tabiki unuttum bezelyeninde tahıl oldugunuu
havucu yerim artık biraz diye düşünmüştüm ama bezelyeyii atladım artık bu ufak kaçmaklarla nasıl monti olur bilmiyoum

bizide haberdaret sonuçdan .....
zilim anacına gitti bzi unuttu dermişimm . ama fırsat bulsa mutlaka girerdi nete.. demekki günleri çok güzel ve yogun geçiyor .
SULAKcım iyi geceler ..

herkese slm ve iyi hafta sonları....
ben gezmekten fırsat bulup giremedim bir türlü..oğlumada bakan olunca eşimle öğlen çıkıp akşam giriyoruz eve..oğlumda dedesi ve annanesiyle mutlu mesut oynuyor geziyorlar...onlar torun gezdiriyor biz kendimizi...dedesinin kuşları balıkları,bahçede köpüşü oğlumun aklını başından almaya yatti zaten ..bizede gün doğdu..bekar gibi gezmeyi özlemişiz..sinemaya gitmeyi özlemişiz,çocuk kovalamadan alışveriş yapmayı,elele gezmeyi tozmayı..valla acaip iyi geldi banada eşimede...keşke anama hep yakın olabilsemde zorda kaldığımda bari yardımıma koşabilseler...
yarın akşam eşimin işi bitiyor (gece yola çıkacağız...görüşmek üzre hepinize iyi hafta sonları....

Aebenim datlum kiymatlumm monuleri sormussun yabgunku monu asagidaki gibi canim.izmit de dugundeydik bu sebeplegec yatip gec kalktik.oglusyok uyurum diye dusunmustum ama oyle olmuyormus. Gec kahvaltidan dolayibugun 2ana 1ara ogun yaptim.
Kahvalti kuru incirve kayisi 15 dk sonra menemen yumurta eytin peynir sosis sekersiz acik cay ve gayfe :)
17:00 ara yarim kivi ve kucuk yesil bir elma
Aksam kirmizi et yogurt yesillik bir kasik ygsiz pisirilmis biber ve domates kizartmasi.bu makineyi seviyorum bea

Aslinda aksamlari sebze yemegi yigurt ve yesil salata tuketiyorum bugun yemek yaomaya vaktim yoktu.oglus gece gelmedim diye kusmus de gonlunu almaya calistim askimin

Banuuu ekmek nasil yapilir bi desene.kac defadir diyorum kv ye atlatiyor beni nedense anlamadim gitti

Merhabalar uzun zamandır girmemiştim siteye..bir yıldan fazla bir süre geçmiş..bu zaman zarfında hiç kilo veremediğim gibi birde üstüne üstlük her yerim selülit bağladı :) benim kilo veremeyişimin temelde bir kaç nedeni var..birincisi kararsızlığım ve aceleciliğim..ikinciside sürekli çabuk ve kolay kilo verebileceğim diyetler aramam..bu güne kadar her duyduğum diyeti denedim..atkins,montignac, zone diyeti, fhurman diyeti,dukan, lahana çorbası diyeti, içveç diyeti, diyetisyene gittim..oruç tuttum (ramazanda) bir dönem hergün 2 saat yürüdüm..ama olmadı hiçbirini devam ettiremedim..bunca diyetin içinde herşeye rağmen kendimi en mutlu hissettiğim montignac yöntemi oldu...

hangi diyetle ne hissettim? ne oldu da bıraktım?

1-atkins diyeti: sürekli et yemek bana göre değil ayrıca kalp krizinden ölme riski var ve diyet sırasında spor yapmamak gerekiyor bu yüzden..et sevmiyorum bu yüzden tüm denemelerimde başarısız oldum

2-Zone diyeti: aslında hoş bir diyet..en azından et ile birlikte sebze ve meyve yemeye izin veriyor...menüyü siz ayarlıyorsunuz..bazı menüler çok aç bırakıyor ve yine her menüde et olması tiksinti yaratıyor çünkü et sever değilim..ama spor ile birlikte ilk hafta 2.5 kilo vermiştim..

3-Fhurman diyeti: bu diyette fena sayılmaz ama süt ürünleri ve süt yasak...sebze meyve ve kurubaklagil serbest...serbest yiyeceklerle normal menü oluşturmak çok zor..çünkü yağ hakkınız çok az..haşlak sebze yemek tiksinti oluşturuyor ve kurubaklagillerin sindirimi zor

4-Dukan diyeti: atkinse çok benzeyen ama fazlalık olarak süt ve türevleri serbest ...ilk günün sonunda bile iştah sıfıra iniyor..ama bu halsizlik yaratıyor ve sürekli aynı tür gıda yemeyi vücut reddiyor..üstelik kilo verilen sürede meyveler yasak..meyvelerin yasak olması benim gibi meyve canavarı için dayanılır bir şey değil elbette :) ama hızlı kilo verdirdiğini duyduğum bir diyet

5-Karatay diyeti: beni acaip yağlandıran diyet..çünkü spor yapamıyorum ve her sabah ekmeksiz peynir zeytin ve badem yemek çok sıkıcıbir süre sonra tuzdan nefret ediyorsunuz :)bu yüzden normal peynirler ve zeytinler çok tuzlu geliyor..

6-Lahana çorbası diyeti: 2 günü bile sonlandıramadığım tek diyet...her seferinde ümitsizlik içinde diyeti bozdum..

7-kefir diyeti: 1 ay boyunca sadece az yağlı sebze ve kefir tükettim..iştahım kesilsin diye 5i bir yerde çayı içtim..sonuç; inceldim,karın bölgemden inceldim özellikle ama vücudum su topladı ve kilo kaybı tartıya yansımadı..üstelik yüzümde kırışıklıklar oluştu ve bu diyet yüzünden artık eskisi kadar sebze yiyemez oldum..ama bir ayda 5 kilo yağ yaktığım tek diyetti..fakat hepsini geri aldım kalıcı olmadı

8-isveç diyeti: kesinlikle başarıız olduğum bir diyetti ve hiç kilo veremedim

9- Daha önce 30 kilo verdiğim diyet...ama yıllardır bu diyete bir türlü adapte olamıyorum..kendimi en özgür ve mutlu hissettiğim ayda 4 kilo verdiren diyet..o yüzden yeniden burdayım beni aranıza alırsanız sevinirim
r

gunaydin arkadaslar;hafta sonu hic ugrayamadim cook yogundum kusura bakmayin
kilom da bir degisiklik yok ne yazikki hala 55 deyim ama bugun ve yarin pro gunu yapmaya karar verdim bakalim degisiklik olacakmi....

bugunki menum
sabah 8:16
2 haslanmis yumurta ve capuccino
oglen 13.00
tavuk biftek izgarada ve yogurt
aksam 18:30
tavuk but haslanmis ve ayran

günaydınlar herkese haftasonu menülerimide yazayım hemencik

cumartesi

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 avuç fındık
1 kutu ayran

ara
4 adet kuru incir

akşam
kıymalı yumurta
peynir

ara
1 adet portakal

pazar
sabah

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
8 adet yeşil zeytin

öğlen
1 avuç badem
1 kutu ayran

akşam
3 parça fırında tavuk
salata
yoğurt

ara
1 adet portakal

bugunki menum
sabah 8:16
2 haslanmis yumurta ve capuccino
oglen 13.00
tavuk biftek izgarada ve yogurt
aksam 18:30
tavuk but haslanmis ve ayran

ara öğün yapmıyacak mısın arkadaşım..ne bileyim meyve falan yok mu.böyle daha hızlı mı kilo veriliyor..

masum,aeben sizinle aynı şehirde yaşayan bi kızkardeşim var..80 kilo civarında...10 gün önce montiyi anlattım..ümitsizdi ama deneyeyim dedi.cumartesi aradı beni..nasıl dua ediyor görsenizcanım beniiimm..tartılmış..1,5 kilo vermiş...şimid bi azimli..bi azimli...galiba beni geçecek..hepinize selamı var..teşekkür ediyor montiyi bana öğrettiğiniz için..

günaydınnnnn

zilimmm
gelmişsin dir cnm sanırım evinee
valla insan çocuksuz gezmeyi özlüyor ya ne mutlu sana:)

inceliyorum
seni hatırlıyorum geçen yıldannn
hoş geldinn yenidennn

çamlıcam,gülnihal abla, öznurcum,nazz hepinize günaydınn

öznur
bu arada ekmek yapmayı bilmiyorum cnmm benn kızartma makinasımı kullanıyorsun sen?

aaa ne güzelll gülnihal ablaa monti zaten ilk denemede çok güze sonuçlar veriyorr
umarım hedefine kolayca ulaşır monti ile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…