Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın cnm her sabah sen açıyorsun sayfayı bugün açmayıncaa şaşırdım.
kolay gelsin:)

aben abla iice gezenti oldu yaww hiç ugramıyor bile sayfaya

aeben ablanın misafirleri gelecekti . belki ondan giremiyor banu . bu sabah 1. takımdaydım önce ondan geç kaldım biraz

günaydın kızlarrr
sabah her zmanaki gibi 1elma yedım
kahvaltı 3dılım tam bugday ekmeği
domates salatalık peynır ve zeytın
öğlen kuru fasulye kıvırcık slaatası ve yoğurt düşünüyorum

Banum tost makinem var ama hersey yapiyorum onda ekmek kizartip balik bile yapiyorum.dogal olsun hersey :)

geçmiş olsun canım.oğluşun ve sen iyileşin..görüşürüz yine..

menün güzel banucum..böyle devam edersen inşallah kıracaksın bu kiloların belini..ben akşam ne yersem yiyeyim..saat 9 dan sonra abur cubur arıyorum..

dünkü menümü vereyim...
sabah:1 dilim tb ekmeği
1 üçgen peynir
öğle:1 ayran
1 yumurta
saat 4:kayısılı yoğurt
akşam:yoğurtlu karnıbahar
montiye başladığımdan beri bilerek veya bilmeyerek hergün bi kaçamağım olmuştu.ama dün ilk defa kaçamağım yok..

Zilim ekmek yapmisindir sen degil mi :)

cnm ekmek yaptım evde,çeşitli unlardan..hazır ekmek yapmak için unlar vardı carrefour'da geçen yıl onlardan alıp yapmıştım.güzel olmuştu.7 tahıllı,tam tahıllı vs..vs..ama artık yetişemiyorum yada uğralmak istemiyorum sanırım.o zaman oğlum küçüktü ayaklanmamıştı şimdi ben ne yapmaya kalksam elini sokuyor,üstün battı,ellerin kirlendi oraya dokunma buraya dokunma derken kendim ve onu harap etmektense alıyorum hazır ekmeklerden.bende un, su, tuz, maya dörtlüsünden yapıyordum.mayası çabuk gelsin diyede ılık suyla yoğuruyordum ve bir tatlıkaşığıda şeker ekliyordum ..sütle yoğurulunca süper oluyor ama çok çabuk bayatlıyor bulgur bulgur dağılıyor kuruyuncada.. ekmek yapmıyorum ama simit yapıyorum tam buğdaydan nefiiis oluyor.oğlum bile dışarda satılan simitleri yemiyor nedense..evde yapınca anne nefişş olmuş diyor

banum geldik cnm,sabah erken saate geldik eve kadar ben kullandım eşimde arka koltuğu yatırıp battaniyeyi sardı uyudu..oğlumla koyun koyuna araba koltuğunuda bagaja tıktık.eve geldik eşim kahvaltı etti işe gitti.ben yatağa..ama oğlum yolda uyuduğu için 2 saat falan daha uyudu uyandı mecburen bende uyandım..sersem sersem geziyorum.valizleri boşalttım yerleştirdim oğlumu yıkadım az evvel öğlen uykusuna yattı bende azıcık dinleneyim bari..duş alıcam ama yogunluktan kalkasım yok walla..
üff bişiyler daha yazacaktım ama unuttum valla kafamı toparlayamaıyorum...

Zilim kazasiz belasiz geldin hosgeldin.cnm benim merak ettigim ne kasar yoguruyorsun mesela ne kadar kabarmaso lazim ne kicamda olmasi lazim gibi konulari merak ediyorim ben

selammm kızlarrr
çok başım agrıyorr dedemm çok rahatsız mış yanına gittim bugün
annemin babasııı artık hayatla ilşigini kesmişş sadecee bakıyorr
arada birde 1-2 damla su okadarrr ((
oraya gidip geldim baya yorgun hissediyorum kendimii

zilim hoşgeldin cnmmm
aben abla yine yoksun bu aralar çok ihmal ettin bizi

a101 marketine yaglar gelmiş
susam yagı ve badem yagı aldım ben 50 ml 3.25 fiyatıda

menüm

sabah
1 portakal

kahvaltı(09:00)
2 dlm tb,zeytin,peynir,ezme
dom. salatalık

öglen(12:00)
1 avuç fındık
1 kutu süt

ara
3 sarma

akşam
2 haşlama yumurta
tarçınlı yogurt

ara
kuru meyve

Zilim kazasiz belasiz geldin hosgeldin.cnm benim merak ettigim ne kasar yoguruyorsun mesela ne kadar kabarmaso lazim ne kicamda olmasi lazim gibi konulari merak ediyorim ben
yatmadan evvel pilatesimide yaptım burayada bi bakıp uyumaya gidicem.
ocd'im cnm ben hamuru ele yapışmmıycak kıvamda ama kesinlikle sert değil cıvık yani bildiğin.elimden hafifçe kurtulmaya ve yapışmamaya başladığı gibi un eklemeyi kesiyorum.elimi aızıcık yaşlayıp güzelce yoğuruyorum 3-4 dk kadar..kabarması için evin sıcaklığına bağlı.çoğu zaman tupper'ın yoğurma kabında yoğuruyorum.onun içinde mayalanınca kapağını atıyor pıt diye.ve kısa sürede mayalanıyor.ama başka kaptada yoğurduğum oldu.o zamanda yine kapağı olan bi kap tercih ediyorum.yada yoğurduğum kabı nayloon poşete geçirip bağlıyorum ağzını kurumasın hamur diye.ben peteğin üstüne koyuyorum çabuk mayalanıyor.1-2 saatte.master şef yarışmasında görmüştüm o zamandan beri mayalıları bu şekilde yapıyorum.kabardıktan sonra bir kez daha yoğurup tekrar mayalandırıyorum 1 saat kadar.hamura elastikiyet kazandırıyormuş ve gözenekli olmasını sağlıyormuş..işte bu bir saatte dolunca yine elimi hafifçe yağlayıp elimle şekil veriyorum tezgahın üstünde.yağlı kağıt serdiğim tepsiye koyup ordada yarım saat falan tepsi mayası almasını bekliyorum.sonra üstünü yağladığım elimle sıvazlayıp fırına veriyorum.200 dereceye.önceden ısıtıyorum fırını kalın kabuklu olmasın diye.bunu tüm hamur işlerime yapıyorum.birde ekmek kalınn kabuklu olmasın diye fırının içine metaal bir kapla sıcak su koyuyorum.(sapı naylon olmayan bir cezve olabilir)fırından çıktıktan sonrada hemen sofra bezyle sarıyorum.o kadar yani tatlım...
benimde cnm akşam saati simit çekit hemen mayaladım 5 yemek kaşığı undan eşim geç gelecekti.oğlumuda doyurmuştum.kendime çay demledim,kahvaltılıkları çıkarttım tam buğday unuyla yaptığım smitilerimi yedim valla 3 küçük simit yedim daha gözüm kaldı ama sabah yiycem kalan 2 taneyide:))
arkasındanda sabah annanemin kenndi bahçesinin mahsülü olan incirlerinden incir uyutması yaptım tamamen şekersiz.valla sanki içinde şeker ollsa bu kadar tatlı olmazdı.2 küçük kasede ondan lüplettim..pilateside vicdan muhakemesi yapmiim diye yaptım wallaama kaseler reçel kabıydı ufacıktı

ggeçmiş olsun banum dedene..yaşlılık zor ..benimde babannem yatalaktı 2 yıl oldu vefat edeli.allah kurtarsın dedenide..bakanada çok zor.a101'den alayyım bari bi dahakine yağlarımıı bende..biberiye yağıda çok faydalı bir yağ kıslar selülitler için bilginiz olsun..

günaydınlar dünki menüm akşam menümü değiştirdim .

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen
etli karnıbahar yemeği
yoğurt
fındık

akşam
3 adet kuru kayısı
15 dk sonra
1 avuç fındık

ara
1 adet nar

günaydınn güzellerrr

öznur ve zilim allah cezanızı verecekkk haaaa valla simit ,poça ,ekmek diye diye canımı çektirdinizz
zilim ben senin o simitlerden yapmıştım ama çok sert olmuştu ya sanırım yag filan olmadıgından içinde
eşimde bebelerde yememişti ama ben bayılarak yemiştim tabisi
alışverişe gidince bende alayım tb unu ve bi ziyafet vereyim kendime
kilo verebilirisemmm
ha birde 62 yi gördüügmde spagetti sözüm var kendimeee
bol domates soslu ve yogurt ile birlikteee
ketçap? mayonez olurmu bir seferligine bilemiyorum tabi
ama 62 yi ucundan kıyısandan göreyim spagetti benimdir:)

aben ablaa yine yokkk
misafirleirn gelmesine daha var sanırım cuma "gelecekti:26:

ziimmm ne güze cnm ya patesinide yapıyorsun azda olsa bende spora yapmam lazımm
kilomu hızandırmak içinnn ama patesten de vazgeçemiyorum pates tek başına metaboizmaya yardımcı our asında
ama kaorşde yaktırmıyorrr( ne yapsam kararsız kadımm
asınd agünde 15 dk stepper bile yapsam eminim faydası our kilo vermeme kalori yakmamma
iç bacakarım yumoş yumoş ya çok cnm sıkılıyor steperin bi faydası olurmu bunara sence?

ah plates ahh tek çarem sensinnn sanırım::

Simdilik gunaydin diyorum.eftandise bacimla bulusacagiz.monti masallah iyi gidiyor.kacamak yok.

günaydın canlar...
banum benim simitler yumuşak oldu cnm ,incecik yapmama rağmen..hatta bu sabah oğluma yiycekmisin dedim ekmek yiycem dedi.tam onu yedirdim içirdim kendim yedim o arada tepsiyi gördü tezgahın üstünde,anne şimint (simit) dedi..ağzımdada son lokma vardı boğazıma düğüm oldu zor yuttum walla hep böyle yapıyor sıpam...

hamuru tam mayalandırmıyorsan ondan sert olabilir.birde cıvık yoğurun hamuru.eline yapışma olayı biter bitmez un eklemeyi kes.hamur yumuşak olursa simitlerde yumuşak olur..ben simit hamuruna yağ eklemiyorum cnm..ekmeğede eklemiyorum ama yoğurması bitince elime yapışmasın diye ve kat kat olsun diyeelimi hafifçe yağlayıp hamuru özlendiriyorum..

birde simit yaparken susamı ilk başta teflonda kavuruyorum,acaip güzel kokuyor ve tadı nefis oluyor..kavruk kavruk...

banum pilatesi PLUS olan günlerden yaparsan 300-400 calori yaktırır cnm...kan ter içinde kalıyor insan..ebruda diyordu bu gün maksi plus yapıcaz 400 calori garanti diye..birde arkasından stepper yaparsan tadından yenmez cnm...

slm kızlar naıslsınız bakalım
sabahki menğm her zmanaki gibi
3 dilim tam bugday ekmeği
domates salatalık peynir
1 şekersiz çay

öğlen
taze fasulye yoğurt ve kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum

dün akşam biraz karın bölgesi için mekik çektim nefes alıp vererek ebru şallı gibi süper oldu 40 dk da tempolu yürüdüm ohh ne güzel oldu valla ebru şallının göbek için cd bulamıyorum bulursam hemen alcam tavsiye edebılcegınız varmı acaba karın bölgesı için

ebru şallı dediniz aklıma geldi..hafta sonu show tv'de yemek proğramındaydı..dvd'di bu gün çıktı dedi..ocd'im sende arıyordun aklımma gelmişken yazayım dedim cnm..
niyye gemiyorsunuz yaw...yazın çizin topik aşağılara düşmüş zor buldum walla....

pilatesimi ve duşumu yaptım geldim..ohh kafamda vücudumda rahat..şincik azıcık örgü öreyim..kafa dağıtıyor terapi gibi walla..acaip seviyorum örmeyi...annemdeyken bile akşamdan akşama örerek bi üçgen şak bitirdim anneme hediye ettim

merhaba kizlar
bu ara pek yazi yazamiyorum ama bizim evde bilgisayar cocuklar tarafindan parsellenmis durumda,bana pek firsat kalmiyo anliycanizaebende yok, heralde misafirleri geldi onada kolay gele,
bugunki menum
sabah 1 dilim ekmek ,peynir 3 zeytin ve capuccino
ara 1 kase tarcinli yogurt
oglen tavuk etli kabak yemegi ve yogurt
ara 1 portakal ve 1 mandalina
aksam taze fasulye ve yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…