günaydın kısçeler...
banuşum başınız sağolsun cnmcım...bakanada çekenede çok zor...allah kurtarmış dedeni..allah taksiratını affetsin...geride kalanlarada sabır versin...
bendede sinirler acaip gerilmiş durumda..oğlum sabırmı o kadar zorluyorki...allahım bana yardım et diye dua ediyorum..ne biçim bişeymiş bu 2 yaş sendromu bitmedi gitti...walla dokunsalar ağlıycam yani...akşam komşu geldi kadının yanında yapmadığı kalmadı..oyun hamurlarını birbirine kattı normalde azıcık karışsalar hemen ayırttırır bana.kurumasın diye kapaklarını kapatır.ufalamaz vs..akşam hepsini yaptı.defterlerini kitaplarını getirip getirip odasının ortasına fırlattı,normalde kitaplarını çok sever kıvrılsa bile düzeltir hemen.koltukların yastıklarını fırlattı,zırladı vırladı...allahım ben iki insan yüzü göremiycekmiyim yaaa çocuğum var diye..çocuk olana kadar ne güzel eşimle yada tek olarak akşamları arkadaş gezmelerine giderdik gelirlerdi..şimdi neredeyse 2 yılı geçti toplasanız 10 kez bi kimseye gitmedim yaa.usandım artık..2.çocuk muuu..tövbe...benim gibi sabrı az olan tiplerin yapabileceği bişey değil...durduk yere çocuğuma kızıyorum..sonrada pişman ola ola bi hal oluyorum...akşamda oturtmak için kolundan çektim kolu acıdı yada gücendi sanırım.hiç yaptığım bişey olmadı için..ağladı durdu..o kadar pişman oldumki...akşamdan beri kabıma sığamıyorum ve bu sabahta aynen kaldığı yerden devam etti..artık ellerim titriyor..içimden onu yerden yerden vurasım var o derece dellendirdi beni..bi yanımda akşam komşunun yanında onu incittiğim için hala içim sızlıyor..bu ne yaman çelişki....annelik çok berbat bişey yaaaa....
walla psikolojmi alt üst etti bu iniş çıkışlar...silerde de oluyormu bu tür şeyler kıslar...yoksa ben yavaş yavaş tozutuyormuyum.?:18:
Ayni dertden deli olmak uzereyim. kack aksamdir esime "dovecegim bu cocugu yakinda" derken buluyorum kendimi.sinirden bi hal ediyor beni.dun 23:00 de uyudu ondan onceki gun 22:30 da. O saatden sonra akilmi kaliyor ben ders calisayim.senin yazdigin hamur yapma tarifini tam yarim saatde kaydedebildimb.birakmiyor pesimi baska bi isle ilgilenmeme tahammulu yok.gelip isiriyor cimdik atiyor. Cildiracagim yahu ikinciyi anca kazara olursa yaparim Allahin gucune gitmesinbeni affetsin yazdikca sinirim alevleniyor resmen.
bugünnn dünyayı yesem doymam sanırımmm
okadar çok yedimkii öglen yemegini amaaa bi yiyesim var anlatamam
üzerine 10-15 fındık yedimm:18::18::18::18::18:
tarçınlı çay içeyim birdeee
aynı şey bende de var banu . ne yersem yiyeyim kendimi hep aç hisediyorum .ve yemek yedikten 1 saat sonra meyve yedim montiye uymuyor ama başka şeylere saldırmaktan daha iyidir sanırım
ahh banum ahhh...
eğer o anki sinirimle vursam duvara yapıştırırım diye korkuyorum..ben eğitim hayatıma başladığımdada ğrencilerime bir fiske vurmıycam ne kadar sabrımı zorlasalarda diye yemin ettim çok şükür o konuda o raddeye de gelmedim.oğlum doğduğundada iyi bir anne olucam onu arsız etmiycem diye kendime söz verdim ve her şiddet uygulama isteğim doğduğunda bunu getirip aklıma öfkemi bastırıyorum ama bu bastırmalar bir gün trambolin gibi fırlatacak içimdekileri diyede korkuyorum zaman zaman(
akşam kolunu tutup oturturken gayri ihtiyari sıktım kolunu..tırnağım batmış sanırım azıcık yarım saat ağladı gücendiği için.ve öksürüğü yeni geçmeye çalışıyor ağlamaktan öksürdü öksürürken boğazı kurudu kusmaya kalktı..(tabii bu arada ben iyice sinirleniyorum)
be çocuk madem gücendin otur kıçının üstüne..yok dahada coştu..kitapları attı,yastıkları fırlattı,kadının anahtarlarını alıyor vs..allahım yapma etme dedim yok...durumu yönetemiyorum kontrol benden çıkıyor diye titredim resmen.misafirede belli etmek istemiyorum alınır falan diye..off çok zor walla çocuk mocuk işleri..yeter bi tane allah buna ömür sağlık versin...
şu ana kadar 2-3 kere çimdirdim ve akşamda kolunu sıktım ama fayda etmiyor daha fena azıtıyor banum.yani ben arttırsam dozunu oda yaptıklarını arttırmaya devam edecek.seninkiler korkuyorsa ve devam etmiyorsa süper.keşke benimkide öyle yapsa ama gözü çok kara..yada daha anlamıyor(doktorun dediği bu;şu an korkacak yaşta değil,onunla inatlaştığınızı sanıp oda inada bindirecek ve dahada fazlasını yapacak)
üfff çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen...ya ne allah verdiyse pata küte gireceğim bi gün..sonrada çok pişman olup hüngür hüngür ağlıycam.yada böyle ona teslim olma ile olmama arasında sıkışıp kendimi harap edeceğim...
Ayni dertden deli olmak uzereyim. kack aksamdir esime "dovecegim bu cocugu yakinda" derken buluyorum kendimi.sinirden bi hal ediyor beni.dun 23:00 de uyudu ondan onceki gun 22:30 da. O saatden sonra akilmi kaliyor ben ders calisayim.senin yazdigin hamur yapma tarifini tam yarim saatde kaydedebildimb.birakmiyor pesimi baska bi isle ilgilenmeme tahammulu yok.gelip isiriyor cimdik atiyor. Cildiracagim yahu ikinciyi anca kazara olursa yaparim Allahin gucune gitmesinbeni affetsin yazdikca sinirim alevleniyor resmen.
allah rahmet eylesin banum mekanı cennet olsun ..dedem vefaat etti kızlar(
aeben ablanın misafirleri gelecekti . belki ondan giremiyor banu . bu sabah 1. takımdaydım önce ondan geç kaldım biraz
cnm niiye şiddet uygulayan bi anne olasın..olsanda zaten hakkındır walla.ben bi taneyle başa zor çıkarken sen ne yapsam yeridir.ikiz annesi olduğumu hayal ediyorum bazen...yok:18: allah dağına göre kar veriiyor ..benim bi taneyle ancak başa çıkabileceğimi bilmiş rabbim,öyle takdir etmiş öyle vermiş...senin yerinde olsam zaten ben çoktan dalmıştım allah ne verdiyse..ben öyle çocuğuna yalvar yalvar içini tüketecek ve hiç bişey olmamış gibi günlük hayatına devam edebilecek sabırda annelerden değilim malesef..ama oğlumda beni anlayabilecek aşamaya gelmedi henüz.ve ceza 2,5 yaşındaki çocuğun anlayacağı bi şey değil..3 yaşına falan bi gelse anlasa artık o zaman bakacağız bir çaresine...ama şimdi elim kolum bağlanıyor malesef...bende diyorum babaya söyliycem dalan diye ama alıp telefonu getiriyor söyle diye..iyi bişey yaptım sanıyor kendini...ve babamız otorite kuramıycak diyede kafam karışıyor zaman zaman.çok düşkün oğluna.adamcağıza neler ediyor gık demiyor babası..hal böyle oluncada ben kötü kedi şerafettin oluyorum.parmağım hep bu şekilde dolaşıncada nereye kadar dinleteceğim kendimi bakalım..ayyyy şiddett uygulayan bi anne gibi gördüm kendimiii
yok tabiki öle degill amaa yeri geldiginde kızıyorummm ve onların en çok kokrtugu şeyy
ceza bir,babasına şikayet edilmek 2
akşam babası geldiginde baba biz bugün çok akıllıydık suçumuz yok demekten keyif qalıyorlarr
tabi birde artık dana kadar oldular herşeyi biliyor benimkilerr
seninki küçük dahaa anlamazz cezadan ,suçtannn
annelik= sabır ,sabır birdaha sabır cnm
cnm lesliyle çok ter atılıyor ama kasları kısaltıyor.kalın görünürsün eğer lesli bittikten sonra bacak arkalarını lastikle açman lazım.ben olsam ebrunun nisan-mayıs-haziran videolarını yapardım.ama seçim senin cnm...ahh ahhh bi spora başlayabilsem dün ufaktan ufaktan başladım bakalım
stepperla ama 5 dk öldüm ya bacaklarım filan agrıdı
bugünde 500 adım videosunu yaptım lesilenin 2 kez
diyorumki lesile yapayımm sonrada lesileyle zaman harcayana kadar plates yapayım diyorum
ama benim kalori yakmam lazımmm ben ne yapsam yawwwww
yeni plates videoları indirmem lazım
ebru ocak-şubat gibi başlıycam dmeiş ama bencede oyalıyor şubatta başlıycak olsa belli olurdu şimdiye
iyi akşamlar monti çıtırları ...
kıslar çok yogundum halada öyleyim .ve öyle olucam tatil bitene kadar .
sizler nasılsınız ?
banuşum kim vefad etti başınız saggolsun .?
zilişim döndünmü?
zilim ogluş yine senin sabrını denemiş ...
ocdim . sana bir iki soru fıstık ...
bugün dr. gittim
dr. bana kan hapı verdi 1 ay kulanmam için . demir eksiklgi çıktı
sanırım geçen aylarda sende kulanmıştın ... 1 aymı kulandın yoksa şu andada kulanıyormusun? dneyimlerin nedir .?
birde kıslar açlık şekerim düşük çıktı 74geçen sene 94 dü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?