Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar keşke benımde çocuğum olsada sizler gibi uğraşsam diye geçiriyorum içimden ne tuaf dimi

zilimmmmm
ayy cnmm ya çocuk olması böyle bir şey işteeee
ya bak sen ev gezmesi diyorsun benn şurdan arkete bile çıkamıyorum çogu zman
yapacak bir şey yokk cnm mecbur katlanıcaz bende çok ark gideridm onlar gelirdi filan
amaa hepsinin çocugu büyük beni anlamıyorlar şimdi
evee kimseyi çagıramıyorum kış ve beim evim çok soguk salonu kullanmıyorum 1 odanın içinde tıkılıp kalmaktan ,bebelerden herşeyden gına geldii
ama ben tepkimi gösteriyorum çocuklaraa çok aşırıya kaçmadan kzıdıgımı,sinirlendiigmi biliyorlar yeri geliyor bagırıyorumda
çünkü önüne geçemiyorum kırmayım incitmeyim derken,birileir gelince dahada yarama zolur zatenn çocuklar
kızdınsada kendini bu kadar harap etme sana bu yüzden kızıyorum ben açıkcası yani kızarsınsın , bi tanecik vurursunda ne var ki bund abu kadar hırpalıyorsun kendinii:26::26::26::26::26::26: çok cani gibi göründüm birden belki ama öyle cnm bu işler
hiç kendiniii kasmaa yani bu kadarrr kızdım, bagrıdım bi tane vurdum canını acıttım diyeee

zıvanadan çıkıyor insan bizimde bi sabrımız var yani

gülnihal ablaaa
ben ankaradan başka bir yerde yaşayamamm yaa
aşıkım ankarayaaa karındaa ayrı bi keyfi var:)

bugünnn dünyayı yesem doymam sanırımmm
okadar çok yedimkii öglen yemegini amaaa bi yiyesim var anlatamam
üzerine 10-15 fındık yedimm:18::18::18::18::18:
tarçınlı çay içeyim birdeee

bugünnn dünyayı yesem doymam sanırımmm
okadar çok yedimkii öglen yemegini amaaa bi yiyesim var anlatamam
üzerine 10-15 fındık yedimm:18::18::18::18::18:
tarçınlı çay içeyim birdeee

aynı şey bende de var banu . ne yersem yiyeyim kendimi hep aç hisediyorum .ve yemek yedikten 1 saat sonra meyve yedim montiye uymuyor ama başka şeylere saldırmaktan daha iyidir sanırım

aynı şey bende de var banu . ne yersem yiyeyim kendimi hep aç hisediyorum .ve yemek yedikten 1 saat sonra meyve yedim montiye uymuyor ama başka şeylere saldırmaktan daha iyidir sanırım

2 yumurta ile sebzeli omlet
2-3 yk salata
3-4 yk yogurt yedimm
9-10 fınık yedimm
yokk yok keislmiyor iştahhh

tarçınlı yeşil çay içtimm
yemekten sonra doymazsam en büyük kurtarıcım sıcak şeyler içmek

ahh banum ahhh...
eğer o anki sinirimle vursam duvara yapıştırırım diye korkuyorum..ben eğitim hayatıma başladığımdada ğrencilerime bir fiske vurmıycam ne kadar sabrımı zorlasalarda diye yemin ettim çok şükür o konuda o raddeye de gelmedim.oğlum doğduğundada iyi bir anne olucam onu arsız etmiycem diye kendime söz verdim ve her şiddet uygulama isteğim doğduğunda bunu getirip aklıma öfkemi bastırıyorum ama bu bastırmalar bir gün trambolin gibi fırlatacak içimdekileri diyede korkuyorum zaman zaman(

akşam kolunu tutup oturturken gayri ihtiyari sıktım kolunu..tırnağım batmış sanırım azıcık yarım saat ağladı gücendiği için.ve öksürüğü yeni geçmeye çalışıyor ağlamaktan öksürdü öksürürken boğazı kurudu kusmaya kalktı..(tabii bu arada ben iyice sinirleniyorum)

be çocuk madem gücendin otur kıçının üstüne..yok dahada coştu..kitapları attı,yastıkları fırlattı,kadının anahtarlarını alıyor vs..allahım yapma etme dedim yok...durumu yönetemiyorum kontrol benden çıkıyor diye titredim resmen.misafirede belli etmek istemiyorum alınır falan diye..off çok zor walla çocuk mocuk işleri..yeter bi tane allah buna ömür sağlık versin...

şu ana kadar 2-3 kere çimdirdim ve akşamda kolunu sıktım ama fayda etmiyor daha fena azıtıyor banum.yani ben arttırsam dozunu oda yaptıklarını arttırmaya devam edecek.seninkiler korkuyorsa ve devam etmiyorsa süper.keşke benimkide öyle yapsa ama gözü çok kara..yada daha anlamıyor(doktorun dediği bu;şu an korkacak yaşta değil,onunla inatlaştığınızı sanıp oda inada bindirecek ve dahada fazlasını yapacak)
üfff çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen...ya ne allah verdiyse pata küte gireceğim bi gün..sonrada çok pişman olup hüngür hüngür ağlıycam.yada böyle ona teslim olma ile olmama arasında sıkışıp kendimi harap edeceğim...

ayyyy şiddett uygulayan bi anne gibi gördüm kendimiii
yok tabiki öle degill amaa yeri geldiginde kızıyorummm ve onların en çok kokrtugu şeyy
ceza bir,babasına şikayet edilmek 2
akşam babası geldiginde baba biz bugün çok akıllıydık suçumuz yok demekten keyif qalıyorlarr
tabi birde artık dana kadar oldular herşeyi biliyor benimkilerr
seninki küçük dahaa anlamazz cezadan ,suçtannn
annelik= sabır ,sabır birdaha sabır cnm

ahh ahhh bi spora başlayabilsem dün ufaktan ufaktan başladım bakalım
stepperla ama 5 dk öldüm ya bacaklarım filan agrıdı
bugünde 500 adım videosunu yaptım lesilenin 2 kez

diyorumki lesile yapayımm sonrada lesileyle zaman harcayana kadar plates yapayım diyorum
ama benim kalori yakmam lazımmm ben ne yapsam yawwwww
yeni plates videoları indirmem lazım
ebru ocak-şubat gibi başlıycam dmeiş ama bencede oyalıyor şubatta başlıycak olsa belli olurdu şimdiye

iyi akşamlar monti çıtırları ...
kıslar çok yogundum halada öyleyim .ve öyle olucam tatil bitene kadar .
sizler nasılsınız ?
banuşum kim vefad etti başınız saggolsun .?
zilişim döndünmü?

zilim ogluş yine senin sabrını denemiş ...

ocdim . sana bir iki soru fıstık ...
bugün dr. gittim
dr. bana kan hapı verdi 1 ay kulanmam için . demir eksiklgi çıktı
sanırım geçen aylarda sende kulanmıştın ... 1 aymı kulandın yoksa şu andada kulanıyormusun? dneyimlerin nedir .?
birde kıslar açlık şekerim düşük çıktı 74 geçen sene 94 dü.

dedem vefaat etti kızlar(
allah rahmet eylesin banum mekanı cennet olsun ..
aeben ablanın misafirleri gelecekti . belki ondan giremiyor banu . bu sabah 1. takımdaydım önce ondan geç kaldım biraz

misafirler yarın evet nazlım .. ama hafta sonu sınavlar . salı ve bugünde dr gittim . dünde kızılaydaydım derken . pazarteside annemler gelecek 1 haftalıgına yanı anlıycanız tatil bitene kadar biraz ayrı kalıcaz .

yarın için hepinize baskülde emeklerinizin karşılgını görmenizi dilerim ..

not : banum ne çok mesajlaşıyon posta kutun yine dolu ..:)

Son düzenleme:
cnm niiye şiddet uygulayan bi anne olasın..olsanda zaten hakkındır walla.ben bi taneyle başa zor çıkarken sen ne yapsam yeridir.ikiz annesi olduğumu hayal ediyorum bazen...yok:18: allah dağına göre kar veriiyor ..benim bi taneyle ancak başa çıkabileceğimi bilmiş rabbim,öyle takdir etmiş öyle vermiş...senin yerinde olsam zaten ben çoktan dalmıştım allah ne verdiyse..ben öyle çocuğuna yalvar yalvar içini tüketecek ve hiç bişey olmamış gibi günlük hayatına devam edebilecek sabırda annelerden değilim malesef..ama oğlumda beni anlayabilecek aşamaya gelmedi henüz.ve ceza 2,5 yaşındaki çocuğun anlayacağı bi şey değil..3 yaşına falan bi gelse anlasa artık o zaman bakacağız bir çaresine...ama şimdi elim kolum bağlanıyor malesef...bende diyorum babaya söyliycem dalan diye ama alıp telefonu getiriyor söyle diye..iyi bişey yaptım sanıyor kendini...ve babamız otorite kuramıycak diyede kafam karışıyor zaman zaman.çok düşkün oğluna.adamcağıza neler ediyor gık demiyor babası..hal böyle oluncada ben kötü kedi şerafettin oluyorum.parmağım hep bu şekilde dolaşıncada nereye kadar dinleteceğim kendimi bakalım..

cnm lesliyle çok ter atılıyor ama kasları kısaltıyor.kalın görünürsün eğer lesli bittikten sonra bacak arkalarını lastikle açman lazım.ben olsam ebrunun nisan-mayıs-haziran videolarını yapardım.ama seçim senin cnm...

döndüm aplam döndüm...şubat tatili herkesin yoğun geçiyor.bizde ayarlayabilirsek önümüzdeki hafta eşim işini ayarlayabilirse ya kartalkaya'ya yada uludağa gitmek istiyoruz ama bakalım onun işlerine bağlı ve bütçemize göre (tp)otel ayarlayabilirsek gidicez.4-5 gün..
istanbuldada dondurucu bir soğuk ama öyle böyle değil.bu akşam üstü yufka almaya diye çıktım.atkımı beremi çok soğuk değildir diye takmadım.aman allahım yüzüme jilet atılmış gibi oldum..başım ağrıdı soğuktan walla..ben şimdi örgümü öreyim azıcık hazır oğlumla eşim oynuyorken..sahlep yaptım eşimede kendimede..fatmagülü izlerken hem içerim hem örerim..

slm kızlar
canlarım su an memleketteyim
gecen gun kitapçıya gittim ama 2.el satıyor genelde,
banu kazancın yedikçe zayıfla kitabı yokmuş diyet kiatpları arasında daha doğrusu dukan ve karatayın 2 kitabı vardı arada ne buldum????
inanamayacaksınız
hem de bedavaya geldi indirim yapınca 7 tl idi 9 tl indirim aldık
kitabın adı "yedikçe zayıfla ve ince kal" ortasında da buyuk harflerle MONTIGNAC yazıyordu
michel montignac yazarı orijinalinin tercümesi
göz ucuyla okudum elimdeki romandan sonra iyice özümseyerek okumak istiyorum
ayyy ne kadar sevindim bilseniz 2009 basım alfa yayınlarından cıkmış
ya hala şaşkınım,
ztn belli diyet isteyenlere hep montiyi öneriyorum resmen montinin reklamcısı oldum
ama uygulayacagım ztn spor da yapıuorm her ne kadar bu aralar aksamış olsa da eve dönünce devam inşallah,
hem spor hem monti ile 4 ayda ztn en az 15-20 kg veririm Allahın izniyle sonrası ztn kolay Allahın izniyle...,
canlarım şimdilik bu kadar evime dönünce geçmişi okurum inşallah
hepinize sevgiler...

aebenim dürüstce cevap vereyim :) ilk basda 1 ay sadece sabahlariydi kullandim ama bazan unutuyordum.sonra aile hekimimiz 3 ay sabah aksam yapti ama yine kullanmayi unutuyorum.b vitaminimide almayi unutuyorum.elbet etki ediyor regl doneminden anlasiliyor benim acimdan.kilo vs aldirmiyor o eskidenmis sanirsam.kabizlik da yapmiyor tersine duzenliyor.
neden daha dusuk ciktiki sebebi ne olabilir? benim tokluk 66 aclik 75 canim.
10 gundur kacamaksiz monti yapiyorum ve cok iyiyim masallah.esimde gitmis kestane sekeri almis ben yerim diye. yok askimcim karakterim degisiyor yiyemem deyince sasirdi :))))

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 59,3

bu hafta : 59

giden 300 gr

günaydınnnn çok cnm sıın ilom aynı 65
ben daha ne yapabilirim bilmiyorum

9 gun once 66.5 kg gorunce dellenip kusursuz birinci asama monti yapma sonucunda bugun sabah 63.4 kiloyu gordum :)

zilim
cnmm tv 8 deki plates videolarıı kalmış mı bulamıyorum ya
indireyimd edim bir kaç video benim pc de takılıyorrr
yapamıyorum o ebrunun sitesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…