Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tşkler kızlarrr yaşlıydıı zaten iyide degildii son 4 gündürrr
her an bekliyorduk , dün yanına gidip geldim tabi tanımıyor
kimseyi gözüü kapalıııı arada bir aklına eski şeyle gelince söylüyordu
okadarrr

herkese günaydınlar ... dün yediklerim

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
2 adet köfte
salata
1 avuç fındık

ara
2 adet kivi

akşam
3 adet kanat
salata
yoğurt
közlenmiş biber

günaydın nazlıcım..dünkü menüm..
sabah:200 ml süt
1 avuç beyaz leblebi
öğle:kıyma kavurma
ayran,2 yeşil biber
akşam:2 parça karnıbahar
1 kase yy yoğurt
ara:1 portakal,1 elma

günaydın nazlıcım..dünkü menüm..
sabah:200 ml süt
1 avuç beyaz leblebi
öğle:kıyma kavurma
ayran,2 yeşil biber
akşam:2 parça karnıbahar
1 kase yy yoğurt
ara:1 portakal,1 elma

günaydın gülnihal ablacığım . afiyet olsun menün süper olmuş

günaydın kızlar
soguk bi ankara sabahındann
resmen eski kışları yaşıyoruzz....

aben abla gel gayrııı:2::2::2::2:

günaydın kızlar

Aben abla gel gayrııı:2::2::2::2:

günaydın banu .. Istanbulda yağmurlu ve soğuk . Bugün kar yağı bekleniyor bakalım bekleyip göreceğiz

günaydın kızlar

aben abla gel gayrııı:2::2::2::2:

televizyonda ankarayı gördüğümde " Allah orda yaşayanlara sabır versin " diyorum..denizliye yılda 1 defa kar yağar..1-2 gün kalır ve erir..bu sene 2 defa yağdı..bikaç gün erimedi..bıktık:))zor bu işler banu..enişteyi ikna et..sahile yerleş:))

günaydın kısçeler...
banuşum başınız sağolsun cnmcım...bakanada çekenede çok zor...allah kurtarmış dedeni..allah taksiratını affetsin...geride kalanlarada sabır versin...

bendede sinirler acaip gerilmiş durumda..oğlum sabırmı o kadar zorluyorki...allahım bana yardım et diye dua ediyorum..ne biçim bişeymiş bu 2 yaş sendromu bitmedi gitti...walla dokunsalar ağlıycam yani...akşam komşu geldi kadının yanında yapmadığı kalmadı..oyun hamurlarını birbirine kattı normalde azıcık karışsalar hemen ayırttırır bana.kurumasın diye kapaklarını kapatır.ufalamaz vs..akşam hepsini yaptı.defterlerini kitaplarını getirip getirip odasının ortasına fırlattı,normalde kitaplarını çok sever kıvrılsa bile düzeltir hemen.koltukların yastıklarını fırlattı,zırladı vırladı...allahım ben iki insan yüzü göremiycekmiyim yaaa çocuğum var diye..çocuk olana kadar ne güzel eşimle yada tek olarak akşamları arkadaş gezmelerine giderdik gelirlerdi..şimdi neredeyse 2 yılı geçti toplasanız 10 kez bi kimseye gitmedim yaa.usandım artık..2.çocuk muuu..tövbe...benim gibi sabrı az olan tiplerin yapabileceği bişey değil...durduk yere çocuğuma kızıyorum..sonrada pişman ola ola bi hal oluyorum...akşamda oturtmak için kolundan çektim kolu acıdı yada gücendi sanırım.hiç yaptığım bişey olmadı için..ağladı durdu..o kadar pişman oldumki...akşamdan beri kabıma sığamıyorum ve bu sabahta aynen kaldığı yerden devam etti..artık ellerim titriyor..içimden onu yerden yerden vurasım var o derece dellendirdi beni..bi yanımda akşam komşunun yanında onu incittiğim için hala içim sızlıyor..bu ne yaman çelişki....annelik çok berbat bişey yaaaa....
walla psikolojmi alt üst etti bu iniş çıkışlar...silerde de oluyormu bu tür şeyler kıslar...yoksa ben yavaş yavaş tozutuyormuyum.?:18:

günaydın ecrin ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım

bende iyi olmaya çalışıyorum grip olcam galıba olmamak için direnıyorum valla bide adetşm gecikti yineee ilaç kullanıyorum adet olayım diyee oda baş dönmesi ve uyku yspıyorr masa başında uyuklayacam nerdeysee gözümü açamıyorrum

başınız sagolsun allah sabır versin dedının mekanı cennet olsun

Ayni dertden deli olmak uzereyim. kack aksamdir esime "dovecegim bu cocugu yakinda" derken buluyorum kendimi.sinirden bi hal ediyor beni.dun 23:00 de uyudu ondan onceki gun 22:30 da. O saatden sonra akilmi kaliyor ben ders calisayim.senin yazdigin hamur yapma tarifini tam yarim saatde kaydedebildimb.birakmiyor pesimi baska bi isle ilgilenmeme tahammulu yok.gelip isiriyor cimdik atiyor. Cildiracagim yahu ikinciyi anca kazara olursa yaparim Allahin gucune gitmesin beni affetsin yazdikca sinirim alevleniyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…