aebenim dürüstce cevap vereyim :) ilk basda 1 ay sadece sabahlariydi kullandim ama bazan unutuyordum.sonra aile hekimimiz 3 ay sabah aksam yapti ama yine kullanmayi unutuyorum.b vitaminimide almayi unutuyorum.elbet etki ediyor regl doneminden anlasiliyor benim acimdan.kilo vs aldirmiyor o eskidenmis sanirsam.kabizlik da yapmiyor tersine duzenliyor.
neden daha dusuk ciktiki sebebi ne olabilir? benim tokluk 66 aclik 75 canim.
10 gundur kacamaksiz monti yapiyorum ve cok iyiyim masallah.esimde gitmis kestane sekeri almis ben yerim diye. yok askimcim karakterim degisiyor yiyemem deyince sasirdi :))))
dünki menümü yazayım hemencik
sabah
2 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi
öğlen
1 kutu süt
fındık
ara
2 adet mandelina
akşam
etli karnıbahar yemeği
yoğurt
canım bişey sorcam yaa 1 kutu süt ve fındık senı tutuyormu acıkmıyormusun yanı :26:
evet beni tutuyor acıkmıyorum . ama bir kaç gündür ne yersem yiyeyim doymuyorum hep aç hisediyorum kendimi ama yinede frenliyorum kendimi bişeylere saldırmamak için
tebrikler nazcım..senin artık gram gram gider zaten cnm,ideal kilona ne kadar yakınsan o kadar az gidiyor kilolar..bende de öyle olmuştu...olsun gram gramda gitsin...yeterki gitsin...günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 59,3
bu hafta : 59
giden 300 gr
günaydınnnn çok cnm sıın ilom aynı 65
ben daha ne yapabilirim bilmiyorum
9 gun once 66.5 kg gorunce dellenip kusursuz birinci asama monti yapma sonucunda bugun sabah 63.4 kiloyu gordum :)
zilim
cnmm tv 8 deki plates videolarıı kalmış mı bulamıyorum ya
indireyimd edim bir kaç video benim pc de takılıyorrr
yapamıyorum o ebrunun sitesinden
günaydı kızlar hepinize hayırlı cumalar tartıldım ecen hafta 62,80 çıkıuordum bu hafta 62,60 çıktım 200 gr yine gitti :))
slm kıslar..herkese hayırlı cumalar..buzzzz gibi bi gün ve bizim evimizinde dışarıdan farkı yok..kombi arıza yapaccak günü buldu..servisindenden gelemediler.bayağı hırka vs..oturuyoruz..oğlumuda uyuttum yoganı her gün açan çocuk bu gün burnuna kadar çekti:)) ufoyuda öyle bir yere kaldırıp atmışımki ulaşabilmek için önündeki yığılı tepeciği aşmak gerek( ardiyenin en arka kısmına kaldırmışım önünde kullanmadığımız halılar,alet edevat...gelmezlerse mecburen dayıycam merdiveni alıcam artık...
tebrikler nazcım..senin artık gram gram gider zaten cnm,ideal kilona ne kadar yakınsan o kadar az gidiyor kilolar..bende de öyle olmuştu...olsun gram gramda gitsin...yeterki gitsin...
cnm sende rölantide gibi düşün kendini her hafta vereceğiz diye bişey yok.almasan onu bile kar sayacaksın..zaten maşallah fotolarına baktım..mutasyona uğramışsın zaten.iki resim arasında 7 benzerlik say desen sayamıycaz yani..başkası gibi ilk resim ve 2.resimdeki banuş:))ayran detoxu yapsanmı acep banuş?
eferim kız.... sakın kocanın tuzaklarına düşme..yeme tatlıları...
hepberam cnm her hafta versek 1 ayda dal gibi oluruz cnm zaten..sakın endişe etme gidecek o kilocuklar...
banum şimdi baktım cnm videolarına tv8'in sitesine cnmcım...videolarım yazan kısma tıkla el altta ebrunun proğram videoları var tatlım..
ay yaşlılar gibi diz battaniyesiyle oturuyorum valla.camın önünde polar diz battaniyem ve dizlerimde laptobumbiz gereçten yaşlandığımızdada halak burda yazışıyormuşuz düşünsenize...o zamanda ojeden saç bakımından konuşmak yerine romatizmadan diabetten konuşuruz artık
soğuk başıma vurdu resmen ben gidip kendime sıcak bişeyler yapayımm içeyim içim çekiliyor resmen...
aeben ablişim ,nazlişkom bilin bakalım ben kimim :)))
lilişim mucuks güzelim ... ben inenıyorumki sen montiyle başaracaksın ... kitabı bulmanda çok sevindim .ilk kiştap biraz zor anlaşılır . 2. kitabı bulursan onuda kaçırma derim ''ergenlikden menopoza kadına özel ''slm kızlar
canlarım su an memleketteyim
gecen gun kitapçıya gittim ama 2.el satıyor genelde,
banu kazancın yedikçe zayıfla kitabı yokmuş diyet kiatpları arasında daha doğrusu dukan ve karatayın 2 kitabı vardı arada ne buldum????
inanamayacaksınız
hem de bedavaya geldi indirim yapınca 7 tl idi 9 tl indirim aldık
kitabın adı "yedikçe zayıfla ve ince kal" ortasında da buyuk harflerle MONTIGNAC yazıyordu
michel montignac yazarı orijinalinin tercümesi
göz ucuyla okudum elimdeki romandan sonra iyice özümseyerek okumak istiyorum
ayyy ne kadar sevindim bilseniz 2009 basım alfa yayınlarından cıkmış
ya hala şaşkınım,
ztn belli diyet isteyenlere hep montiyi öneriyorum resmen montinin reklamcısı oldum
ama uygulayacagım ztn spor da yapıuorm her ne kadar bu aralar aksamış olsa da eve dönünce devam inşallah,
hem spor hem monti ile 4 ayda ztn en az 15-20 kg veririm Allahın izniyle sonrası ztn kolay Allahın izniyle...,
canlarım şimdilik bu kadar evime dönünce geçmişi okurum inşallah
hepinize sevgiler...
bak kaçamaksız yapınca nasılda gidiyor .aebenim dürüstce cevap vereyim :) ilk basda 1 ay sadece sabahlariydi kullandim ama bazan unutuyordum.sonra aile hekimimiz 3 ay sabah aksam yapti ama yine kullanmayi unutuyorum.b vitaminimide almayi unutuyorum.elbet etki ediyor regl doneminden anlasiliyor benim acimdan.kilo vs aldirmiyor o eskidenmis sanirsam.kabizlik da yapmiyor tersine duzenliyor.
neden daha dusuk ciktiki sebebi ne olabilir? benim tokluk 66 aclik 75 canim.
10 gundur kacamaksiz monti yapiyorum ve cok iyiyim masallah.esimde gitmis kestane sekeri almis ben yerim diye. yok askimcim karakterim degisiyor yiyemem deyince sasirdi :))))
tebrikler nazlışım azda olsa gitmiş .:)günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 59,3
bu hafta : 59
giden 300 gr
banuşum seninde durdu kilon . ama resimlerine bak aradaki rafkı sende gör sence bünyenin bi yerde durmasının mantıklı açıklamsı mutlaka vardır . biraz sabrını zorlıycak anlaşılan ama bıraksanda mutlu olmayacaksın . o yüzden biraz sabır fıstıgım .günaydınnnn çok cnm sıın ilom aynı 65
ben daha ne yapabilirim bilmiyorum
ocdim hani senden ısrarla mönü istememin sebebi buydu .:) biliyorumki senin bünye tam monti yapınca kilo veriyor9 gun once 66.5 kg gorunce dellenip kusursuz birinci asama monti yapma sonucunda bugun sabah 63.4 kiloyu gordum :)
tebrikler ecrin az olsun öz olsun .günaydı kızlar hepinize hayırlı cumalar tartıldım ecen hafta 62,80 çıkıuordum bu hafta 62,60 çıktım 200 gr yine gitti :))
hepperacım sebze salata yemiyorsun ... mönülerinde eksigin bu bu kilo vermeni etkiler .yediklerini dengelemk ve kilo vermek için sebze salata şart .tebriklercanım kusursuz 1. aşama monti nasıl bişey..ben kilo veremiyorum..ben de senin gibi yapayım..banunun,nazlının menülerine bakıyorum.öyle yapıyorum..sen de menü versene..
dünkü menüm...
sabah:
1 dilim tb ekmek
yarım dilim yy peynir
öğle:
kıyma kavurma
ayran
ara:
1 elma,
akşam:
domates kavurma
yoğurt
ara:
1 portakal
domates kavurmanın tarifini vereyim kızlar:))...yazdan yeşil domateslerle kırmızı domatesler doğranır.poşete konur.kışın soğan doğranır,domatesler tencereye atılır.1 çay bardağı kadar bulgur eklenir(ben eklemedim).pişince yoğurtla yenir...
ben bu hafta artıdayım..69 kiloyum(((
yaptıgın bi yanloışda ögünlerin tam ögün deyil ve seni tok tutmuyorki arada ögün gibi yemişsin . e normal çünki salata ve doyurucu ögün yok bu mönünde .banu inanılmazsınevrim geçirmiş gibisin gerçekten...ve hiç sarkmamışsın..diyetle beraber spor gerçeği de var sende...bu arada ikizler çok tatlı..Allah acılarını göstermesin canım..
zilim sağolasın..haklısın her hafta kilo verebilsek ne güzel olurdu ..ama olmuyormuş..
bugünkü menüm
sabah 8 (kahvaltı):
1.5 dilim tb ekmeği
kk yy peynir
saat 12:
150 gr beyaz leblebi
1 elma
saat 3(öğle yemeği):
3-4 kaşık kuru peynire 1 yumurta kırdım
1 bardak yy süt
akşam 6.30
kıymalı yumurtasız menemen
1 kase yy yoğurt
elifim hamilemisinnnnnnaeben ablişim ,nazlişkom bilin bakalım ben kimim :)))
elifff senmisin yoksa ..... evettt evettt sensin amanın çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . bugün aldığım en güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?