Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünki menümü yazayım hemencik

sabah
2 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi

öğlen
1 kutu süt
fındık

ara
2 adet mandelina

akşam
etli karnıbahar yemeği
yoğurt

günaydı kızlar hepinize hayırlı cumalar tartıldım ecen hafta 62,80 çıkıuordum bu hafta 62,60 çıktım 200 gr yine gitti :))

tebriklercanım kusursuz 1. aşama monti nasıl bişey..ben kilo veremiyorum..ben de senin gibi yapayım..banunun,nazlının menülerine bakıyorum.öyle yapıyorum..sen de menü versene..

dünkü menüm...

sabah:
1 dilim tb ekmek
yarım dilim yy peynir

öğle:
kıyma kavurma
ayran

ara:
1 elma,

akşam:
domates kavurma
yoğurt

ara:
1 portakal

domates kavurmanın tarifini vereyim kızlar:))...yazdan yeşil domateslerle kırmızı domatesler doğranır.poşete konur.kışın soğan doğranır,domatesler tencereye atılır.1 çay bardağı kadar bulgur eklenir(ben eklemedim).pişince yoğurtla yenir...

ben bu hafta artıdayım..69 kiloyum(((

Son düzenleme:
öznurcum tebriklerrr
ödemlerin yeni kilolların hepsi gitmiş:)
zaten seninn kilo vermeyede ihtiyacın yokkk :) şekeri gayet iyisin
biz yanalım derdimizeee

baksana geldim geldim 65 te yine tosladım

canım bişey sorcam yaa 1 kutu süt ve fındık senı tutuyormu acıkmıyormusun yanı :26:

canım bişey sorcam yaa 1 kutu süt ve fındık senı tutuyormu acıkmıyormusun yanı :26:

evet beni tutuyor acıkmıyorum . ama bir kaç gündür ne yersem yiyeyim doymuyorum hep aç hisediyorum kendimi ama yinede frenliyorum kendimi bişeylere saldırmamak için

evet beni tutuyor acıkmıyorum . ama bir kaç gündür ne yersem yiyeyim doymuyorum hep aç hisediyorum kendimi ama yinede frenliyorum kendimi bişeylere saldırmamak için

anladım canım bende bu sefer 4de meyve yerine süt ve bir avuç badem yiycem bakalım nolcak değişiklik olsun dedım :))

slm kıslar..herkese hayırlı cumalar..buzzzz gibi bi gün ve bizim evimizinde dışarıdan farkı yok..kombi arıza yapaccak günü buldu..servisindenden gelemediler.bayağı hırka vs..oturuyoruz..oğlumuda uyuttum yoganı her gün açan çocuk bu gün burnuna kadar çekti:)) ufoyuda öyle bir yere kaldırıp atmışımki ulaşabilmek için önündeki yığılı tepeciği aşmak gerek( ardiyenin en arka kısmına kaldırmışım önünde kullanmadığımız halılar,alet edevat...gelmezlerse mecburen dayıycam merdiveni alıcam artık...

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 59,3

bu hafta : 59

giden 300 gr
tebrikler nazcım..senin artık gram gram gider zaten cnm,ideal kilona ne kadar yakınsan o kadar az gidiyor kilolar..bende de öyle olmuştu...olsun gram gramda gitsin...yeterki gitsin...

günaydınnnn çok cnm sıın ilom aynı 65
ben daha ne yapabilirim bilmiyorum

cnm sende rölantide gibi düşün kendini her hafta vereceğiz diye bişey yok.almasan onu bile kar sayacaksın..zaten maşallah fotolarına baktım..mutasyona uğramışsın zaten. iki resim arasında 7 benzerlik say desen sayamıycaz yani..başkası gibi ilk resim ve 2.resimdeki banuş:))ayran detoxu yapsanmı acep banuş?

9 gun once 66.5 kg gorunce dellenip kusursuz birinci asama monti yapma sonucunda bugun sabah 63.4 kiloyu gordum :)
eferim kız....sakın kocanın tuzaklarına düşme..yeme tatlıları...

hepberam cnm her hafta versek 1 ayda dal gibi oluruz cnm zaten..sakın endişe etme gidecek o kilocuklar...

zilim
cnmm tv 8 deki plates videolarıı kalmış mı bulamıyorum ya
indireyimd edim bir kaç video benim pc de takılıyorrr
yapamıyorum o ebrunun sitesinden

günaydı kızlar hepinize hayırlı cumalar tartıldım ecen hafta 62,80 çıkıuordum bu hafta 62,60 çıktım 200 gr yine gitti :))

banum şimdi baktım cnm videolarına tv8'in sitesine cnmcım...videolarım yazan kısma tıkla el altta ebrunun proğram videoları var tatlım..
ay yaşlılar gibi diz battaniyesiyle oturuyorum valla.camın önünde polar diz battaniyem ve dizlerimde laptobumbiz gereçten yaşlandığımızdada halak burda yazışıyormuşuz düşünsenize...o zamanda ojeden saç bakımından konuşmak yerine romatizmadan diabetten konuşuruz artık
soğuk başıma vurdu resmen ben gidip kendime sıcak bişeyler yapayımm içeyim içim çekiliyor resmen...

zilimmm çok yaşa sen kuuu romatzimaaa diyabet şekerden konuşurmuşuzz harbidenn
tv8 e bakayım ben bir daha ama hhiç açılmıyorr sayfasıı :26::26::26::26:
yaa valla bit kadar ekrana bakarak yapmak çok sıkıcı harbidennn yaaa(
mekik aletimin yaylarını alayımdaa mekik çeksem gündde 500 baya etki eder kaburgayı kapatıpp
çekersemde dahada etkili olur:)

ecrincimm merak ettigin için ekledim cnm

gözlerime inanamıyorum yaa
harika görünüyorsun canım benım maşallah sankı sen değilsin başka biri gibi bu kadar fark şaşırdım valla canım çok tebrık edıyorum senı harikasın şimdi daha iyi anlıyorum yapılan yorumlarııı herkes ne kadar cok yorum yapmmışş çok merak ettım ama merak ettiğim kadarda varmıs valla kim derki senın için 2çocuk annesi diyee tütütü 41 kere maşallah arkadaşım sana tebrikler tekrar.insanlar bu değişimine çok şaşırmışlar herhalde hatta tanıyamamışdır görenler kesin :))) maşallah zaten biraz yürümeye üşeneyim hemen aklıma senın yazın gelıyor valla bana umut oldun valla süpersinnnn :)

banu inanılmazsınevrim geçirmiş gibisin gerçekten...ve hiç sarkmamışsın..diyetle beraber spor gerçeği de var sende...bu arada ikizler çok tatlı..Allah acılarını göstermesin canım..
zilim sağolasın..haklısın her hafta kilo verebilsek ne güzel olurdu ..ama olmuyormuş..
bugünkü menüm

sabah 8 (kahvaltı):
1.5 dilim tb ekmeği
kk yy peynir

saat 12:
150 gr beyaz leblebi
1 elma

saat 3(öğle yemeği):
3-4 kaşık kuru peynire 1 yumurta kırdım
1 bardak yy süt

akşam 6.30
kıymalı yumurtasız menemen
1 kase yy yoğurt

mönülerimi yazmıyorum çünkü saldım kendımı ne spor ne dıyet hiç dikkat etmıyorum geçen hafta 62 bu hafta 63.200 reglim olmadı geçti vucudumda bıraz su topladı haliyle...

masummm sana söylenebılecek en kısa ve anlatıcı söz süpersinnn maşallah

masumcuğum harika görünüyorsun değişimm süper bayıldım canım, azminden ve başarından dolayı kutluyorum canım

günaydın nn
tv8 in sitesine giremiyorum ben halaaa neden anlamadım ama hata veriyor
zilim sen girebiliyorsun dimiii?

aeben ablişim ,nazlişkom bilin bakalım ben kimim :)))

elifff senmisin yoksa ..... evettt evettt sensin amanın çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . bugün aldığım en güzel haber

Son düzenleme:
tünaydınlar .....

lilişim mucuks güzelim ... ben inenıyorumki sen montiyle başaracaksın ... kitabı bulmanda çok sevindim .ilk kiştap biraz zor anlaşılır . 2. kitabı bulursan onuda kaçırma derim ''ergenlikden menopoza kadına özel ''
bak kaçamaksız yapınca nasılda gidiyor .
ocdim benimde açlık 74 .toklugu bu sefer istemedi ölçtürmedim .. geçen seneki açlıklarıma baktım hep 80 civarındaymış . ama o zamanlar ölçtürdgümdehep diyet yapıyordum bu sefer talıyı bol yiyip yaptırdıgından daha düşük çıkmış olabilir açlık şekerim ...
dr. kan ilaçı vardı 1 aylık kulanlan tekrar ölçtür dedi . birde şikayetlerimi anlatınca bi ilaç daha verdi. iştahımı konturol sık açıkma vs için . dün kulandım sanırım etkili olcak bu ilaç
günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 59,3

bu hafta : 59

giden 300 gr
tebrikler nazlışım azda olsa gitmiş .:)

günaydınnnn çok cnm sıın ilom aynı 65
ben daha ne yapabilirim bilmiyorum
banuşum seninde durdu kilon . ama resimlerine bak aradaki rafkı sende gör sence bünyenin bi yerde durmasının mantıklı açıklamsı mutlaka vardır . biraz sabrını zorlıycak anlaşılan ama bıraksanda mutlu olmayacaksın . o yüzden biraz sabır fıstıgım .
9 gun once 66.5 kg gorunce dellenip kusursuz birinci asama monti yapma sonucunda bugun sabah 63.4 kiloyu gordum :)
ocdim hani senden ısrarla mönü istememin sebebi buydu .:) biliyorumki senin bünye tam monti yapınca kilo veriyor
tebrikler ecrin az olsun öz olsun .
hepperacım sebze salata yemiyorsun ... mönülerinde eksigin bu bu kilo vermeni etkiler .yediklerini dengelemk ve kilo vermek için sebze salata şart .
bu iki mönünü inxcele bakalım dişe dokunur sebze yada salata varmı ?????????????????????
yaptıgın bi yanloışda ögünlerin tam ögün deyil ve seni tok tutmuyorki arada ögün gibi yemişsin . e normal çünki salata ve doyurucu ögün yok bu mönünde .

aeben ablişim ,nazlişkom bilin bakalım ben kimim :)))
elifim hamilemisinnnnnn
bu sevinci anlatmaya kelime yokkkk
elifff senmisin yoksa ..... evettt evettt sensin amanın çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . bugün aldığım en güzel haber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…