aebenim ablam hoşgeldin . ben çok kötü bişey yaptım . tam montinin kaçamaksız 9. haftasını geride bırakıcakken dün akşam dayanamadım ve tatlı yedim
nazlım bunun için pişmanlık duyma nazlım bakarsın kilonu tetikler .
dünü unut afiyet olsun devam
banuşum sende bi endokrin uzmanına gitmeyi niye düşünmüyorsun ???????????????????????resmen ekmeksiz kaldım bugünnn
dün eşim almayı unutmuşşş zaten kar kışş her yerr bir dahada gidemedi
vee sonuç yumurtalı kahvaltı etmek zorunda kaldım bugün
bi yönden iyi oldu dün ki kaçmaklarımıı siler süpürür belkimmm
monti yaparken 5:30 da yemek yiyorum 9 dada meyvee
dün gece bile bişiyler yeidm kalktıgımda açlıktan midem kazınıyordu bu nasıl iş yahu?
elifff senmisin yoksa ..... evettt evettt sensin amanın çok sevindim canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . bugün aldığım en güzel haber
elifim hamilemisinnnnnn
bu sevinci anlatmaya kelime yokkkk
evet benimmmm:)))şükürler olsun rabbime dualarımın karşılığını nasip etti :))
aben abla şimdi gidebilecegim en yakın hastaneyi aradımm
endokrin polikinligi yokmuş
dahiliye bakarmı acaba bu işleree ?
birde saglık ocagına gidebilirim en yakın orada yapılıyormu bu tür
şeker, kan testi filan?
öznurrr cummmm
sen hangi nemlendirici kullanıyorsun tavsiye edecegin bişiy varmı?
Banusum canim c.dior kullaniyordum.babe almak istiyordum ama ekonomim bu ay sifirlarda oldugundan ve kocisi delirtmeyeyim diye r.o.c endryl aldim bugun.iyi oldugunu soyledi kozmetikcim yogun nemlendiricili bisey.o kadar kotu olduki cildim resmen pul pul dokuluyor.senin cildinde bi problem yok degil mi?
ben girebiliyorum banum sorun yok...günaydın nn
tv8 in sitesine giremiyorum ben halaaa neden anlamadım ama hata veriyor
zilim sen girebiliyorsun dimiii?
çok komikmiş yawNahide Ekengil - Pilates [ Türkü Versiyon ] - Dailymotion videosu
zilim şunu bi dinleee senee:)) koptum gülmektenn
banum bende bir kez kullandım olay'i ..çok çeşidi var olay'inde cilti tipine uygun olanı seç mutlaka.benim kullandığım uv korumalıydı üzerinde 7 rakamı vardı bayağı gergin ve freş görünüyor cilt olay'le..benim cilt derim aşırı inceymiş sonra dermokozmetiklere geri dndüm tekrardan.o sebeple devamını kullanamadım ama çok iyidir olay..yok cnm problemm sadece nemlendirici alcam
olay totel efekt i tavsiye etti arkadaşım:26::26:
iyi pazarlar kızlar banuşum,üst taraftaki fotolarına baktım yine müthiş çıkmışsın ama bu foton gerçekten şimdiye kadar gördüklerima arasında en güzeli, şarap gibisin kız maşallah gün geçtikçe güzelleşiyorsun nazar değmesingünaydınnn mis gibin kahvaltımııı ettim geldimmm:)
bimin ekmegini aldım dün 2 pakett
artık degişmiş çok güzelll köy ekmegii olanı almıştım
artık ordan alıcammm eskiden doyurmuyordu beni şimdi iki dlm yettiii
ben marketten alıyordum hem çok kalın dı içime sinmiyordu
hemd eçok pahalı 600 gr 3 lira filan geliyordu
parasını geçtimde içime sinmiyordu ne kadar yedigimi bilemediigmden baya kalındı dilimler çünkü
zilimmm
sanırım ole alıcam bendee
bi arkadaş bi tarif verid onu uyguladım baya iyi geldi cildime yumuşak ve bembeyaz yaptı
peki bu kremleirn gece-gündüz ayrımı kullanılmalı?
iyi pazarlar kızlar banuşum,üst taraftaki fotolarına baktım yine müthiş çıkmışsın ama bu foton gerçekten şimdiye kadar gördüklerima arasında en güzeli, şarap gibisin kız maşallah gün geçtikçe güzelleşiyorsun nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?