Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öyle uzun süredir görmediğin insanları görmekte acayip moral olmuştur sana. maşallah canım inşallah ben de veririm doğumdan sonra :)

iyi akşamlar hatunlar ....
yarın sabahdan ennemler geliyor 1 hafta bizdeleeer ..gelmesem merak etmeyin hepinize şimdiden iyi haftalar dilerim ...

hepinize hayirli sabahlar kizlar;
ne yazikki moralim coook bozuk cuma gunu tarti 55,300 gosterdi 300gr artidayim ...iki gun saf protein yapmama ragmen hic bisey anlamiyorum niye boyle oldukihafta sonuda kacamaklarim oldu ne yazikki ..insalllah bu hafta daha iyi gecer,spora biraz daha agirlik vereyim bakalim belki biseyler degisir

günaydınnnnnn

çamlıcam bazen oluyor cnm öle durumlar sıkma canınıı
inersin bir kaç güneee
bende 3 gündür wc ye çıkamıyorum

nazlişkom özel mesaj yazamıyorum ben burdan yazayım. 1 gün geçmişti adetim öğrendiğimde ,sağ kasığımda batma vardı birkaç gündür ve aşırı derecede yorgun ve halsiz hissediyodum.

nazlişkom özel mesaj yazamıyorum ben burdan yazayım. 1 gün geçmişti adetim öğrendiğimde ,sağ kasığımda batma vardı birkaç gündür ve aşırı derecede yorgun ve halsiz hissediyodum.

ANLADIM CANIM . BENDE YARIN TEST YAPICAM BAKALIM ALLAH hayırlısını nasip etsin

bende menülerimi yazayım cumartesini hiç yazmak istemiyorum felaketti

pazar
sabah

2 adet kuru incir
15 dk sonra

3 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi

akşam
menemen
beyaz peynir
zeytin

sabah kahveltısı geç olduğu için akşam yemeğini geç yedim ...

bugün ise menüm

sabah

kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
ceviz
kk kadar beyaz peynir

ara
2 adet mandelina

akşam
pırasa kavurması
yoğurt

kızlar çok canım sıkkkın kendimi bi türlü toplayamıyorum bu son çikolata bu son mısır falan filan haftalardır dıyet yapmıyorum bu 3. haftam ayrıca sporada gidemıyorum evde de sürümüyorum. böyle yaptıgım için canım sıkılıyo ama halen yapmaya devam edıyorum hergun 2 legen mısır patlatıp yıyorum yerken çok mutluyum bıttıkten sonra pişman oluyorum. buna nasıl son verebılırım. aeben abla keşke üst komşum olsan insan aşagıya benı bı silkelesen :))

incir yemiyoruz şekeri dalgalandırdıgı için

gunaydin kizlar:
bugunki menumu vaktim varken yazayim;
sabah
1 dilim ekmek az peynir ve sekersiz marmelat
ara belki bir elma (cunku ara yapmamaya calisicam)
oglen 2 yumurta haslayip,salatayla yemeyi dusunuyorum ve 5 tane cilek
aksam tavuk izgara ,salata ve ayran

yesil cay ve 2 litre suda gun icinde tuketmeye calisicam.....

günaydınnnnnn

çamlıcam bazen oluyor cnm öle durumlar sıkma canınıı
inersin bir kaç güneee
bende 3 gündür wc ye çıkamıyorum

canim benim ya insallllah dedigin gibi olur ,bu arada kabizlik problemi icin gecenlerde doktorum programinda yemeklerden once greyfurt yenilmesini tavsiye ettilerbi dene istersen hic belli olmaz belki ise yarar

günaydınlar herkese bugünki menümü yazayım hemencik

sabah
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
islim köfte
yoğurt

akşam
pırasa kavurması
yoğurt

günaydınnn efemmm
aben abla gibin diyim dedim özleidk valla aben ablayı ya, zilimde gelmiyor hiç

benim diyetim gayet iyi gidiyor kaçamak yapmıyorum, hatta dün plates bile yaptım
fakat artı çıkıyorumm tartıdaaa ama inceldimdee aynaya baktıgımdaa fark ediyorum
yaman bi çelişki var ortada kilo alma sebebimm
ne olabilir malum kabızlık mı? yoksa platese başladım kaslar mı şişti anlamadımm

günaydın banu . bende senin gibi takıldım 59 barajında sende 65 lerde takılıyorsun ama kırıcaz bu zinciri pes etmeden devam edelim . mükafatını alacağız kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…