Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yaptın mı nazlişkom test? hadi hayırlısı inşallah. bi de söylemeyi unutmuşum göğüslerim çok fenaydı ,hala da öyle sızlıyolar resmen

günaydın elifim . evet canım yaptım test negatif çıktı ... randevu aldım yarın doktora gideceğim canım

günaydın banu . bende senin gibi takıldım 59 barajında sende 65 lerde takılıyorsun ama kırıcaz bu zinciri pes etmeden devam edelim . mükafatını alacağız kesinlikle

nazlı 65 i getim 66 filan çıkıyorum
kaçamakta yapmıyorummm , dün plates yaptım uzun zman sonra
ondan mı kaynaklı bilmiyorumm
ama şu 65 i bi geçsem dediign gibii gidecekk kalanla rinşş
bakalımm bu kez direnicemm bendeee
bu yazın 5 li rakamlard aolmak istiyorum artık

SELAM canım arkadaşlarımmmm

uzun bir hafta sonra aranızdayımmm.. oğlum ben ve tüm aile kaptığımız virüs sonrası 40 derece ateş ile bir haftadır yatıyoruz.. halada tam iyi olamadık öksürük ve boğaz ağrım devam ediyorr....

istanbul kara teslim her yer bembeyaz kaç yıldır hiç böle kar görmemiştimmm soğuta cabası tabii

kızlar rejim yapmadım bu hafta boyunca hastalık nedeni ile yemek düzenim hep şaştı ama yarın itibari ile inşallah MONTİ ye başlıyorumm

sizleri seviyorum geçmiş yapamadımm

iyisinizdir umarım akşama bakıcam anacım

geçmiş olsun tuna . salgın var sanırım . benim eşim ve kardeşimde çok kötü hastalandı . kız kardeşime 8 tane iğne vermiş doktor . çok dikkat etmek lazım böyle havalarda

hilacimm
geçmiş olsun cnmm , havalar fena ya bizde çocuklar hastalar hafif bir griple atlatıcaz umarım
boll c vitamini veriyorum birde şurup veriyorummm
ümidim artmamasııı ikisi birdennn felaket oluyor

bişiy sormak istiyorumm sabah kaçta kahvaltı ediyorsunu?

ya ben bi ayarlayamadımm saati plates yapmak istiyorum ama 9 da kahvaltı etsem 12 de acıkıyorum
platese başlayamıyorum yiyincede hemen üstüne olmuyor
saat 10 da kahvaltı etsem geç mi olur acaba?
7:30 da kalkıyorum sabah

ben genelde saat 8:00 ve 8:30 arası kahvaltı yapıyorum

öznurcum spor saati ayarlamak içinn dedimm ama olmuyor ya
çocukları uyutuncada yapamıyorum he bişiy çıkıyor şimdiide çocuklar nefes alamıyorlarr
onun için öglen bile hemencik uyanıveriyorlar8
ben sanırım stepper vee plateste karın hareketleirni yapıcam bi müddet çocukalr uyanıkkende yapabilirim nasılsa onları

sen napıyorsun ortalıkta yoksun kilon ne durumdaa
karın dvd sini aldınmı çıkmış? ama süresi çok uzun yaw 90 dk imiş
iki güne bölünürmü acaba bilemiyorum

zilimm nerede merak ettim şimdi :26::26::26::26:

geçmiş olsun tuna . salgın var sanırım . benim eşim ve kardeşimde çok kötü hastalandı . kız kardeşime 8 tane iğne vermiş doktor . çok dikkat etmek lazım böyle havalarda

hilacimm
geçmiş olsun cnmm , havalar fena ya bizde çocuklar hastalar hafif bir griple atlatıcaz umarım
boll c vitamini veriyorum birde şurup veriyorummm
ümidim artmamasııı ikisi birdennn felaket oluyor

teşekkür ederim kızlar sizinkilerede çok geçmiş olsun.. Banu canım umarım çocuklar hafif atlatırlar biz neysede çocuk için zor oluyoo

Hilal gecmis olsun
Banum neden o saate kadar bekliyorsun?

teşekkür canım

çıkmışmı karın savar bende alıcam ya da int e düşer belki ordan indiririm

Banucugum buralardayim kacamaksiz devam ediyorum diyete.cuma gununu sabirsizlikla bekliyorum.dvd cikti ama dagitim yerlerine henuz gelmemisti bende sinir oldum hatta ebruya tweet attim dogru duzgun bilgi ver diye :) ohannes 90 dj he :) e gunde 90 dk pilates yapsam elbet 21 gunde mucizeyi gorurum :) almadim daha alabilecegim yerlere anca doguhan ile gidebilirim biz bu soguklarda anca 30 dk disarida kaliyoruz.fiyati en fazla 15 tl kdv dahil :)

öznurcumm
bend ekaçamaksız devam ediyorum ama tartı hep yüksek gösteriyor anlamadım
spora başladım bundan kaynaklımı bilmiyorum ama acaip cnm sıkılıyor
evet cnm cd 90 dk imiş bi kullansın insanlarda bakalım yorumlara göre alırım bende

sabah: 2 dilim ekmek melemen şekersiz çay

öğlen: brokoli çorbası lahana salatası

akşam: 2 tane zeytin yağlı enginar 1 kase brokolı çorbası( bu çorbayı ilk kez yaptım içinde patates ve havuçta var bı dahakıne bunları koymayacagım)

ara: 1 mandalina 20dk sonrada 1 elma

bugunkü menüm:

melemen 3 dilim ekmek 5 tane siyah zeytin şekersiz çay

öğlen: enginar 1 bardak süt 1 avuç badem

ara: meyva

akşam: ???? karar vermedim

herkese merhaba, hepinize kolay gelsin, banada yardim ederseniz cok sevinirim. montignac i daha önce duymustum hatta kitabini aldim ama uygulamadm.
59kiloydum boyum 1,71 falan. 27yasindayim.
eskiden cok cabuk kilo veriyordum bundan 1 sene önce sonra bi ara hic tartilmadm ve gecen gün bi tartiya ciktim 63,8 e cikmisim. inanamadm cok moralim bozuldu. 6 yildir guatrim az calisiyor. hap kullaniyorum. bu yüzden olabilecegini düsündüm fakat daha önce kolay kilo verebildigimden bu durum beni sasirtti. 1 ay önce pilatese basladim ama o zaman daha tartiya cikmamistim pilatesten kilo almis olabilirmiyim??? olamam degil mi? yapsa yapsa vücuttuaki yagi kas yapar öyle degil mi kizlar yardim edin.
fazla biseyde yemiyorum cok dikkat ediyorum
sabah 2dilim kepekli ekmek
peynir domates
ögle elma, ananas, kiwi gibi bi meyve
kuru kayisi
aksamda
kornflexs yedim dün
bu kadar böyle kilo alinirmi?
sizce neyi yanlis yapiyorum

cnm öncelikle merhaba, hoşgeldin
ben de montiyi sadece 5 gün uygulamıştım ama bazı nedenlerden dolayı bırakmıştım geçende kitabını aldım bugun inşallah uygulamaya başladım tekrardan bakalım inşallah sorun yaşamam
sana gelince...
yediklerin çok az ztn anladığım kadarıyla tiroid bezlerinde de sorun varmış
tiroidlerin az çalışması yani hipotiroid ztn metabolizmayı yavaşlatan bir rahatsızlık bir de az yersen metabolizman daha da yavaşlar
o nedenle dengeli ve düzenli beslenmen gerekir
günde 4-5 hatta 6 öğünle hem aç kalmazsın hem metabolizmanı canlı tutarsın hem de hastalığın ilerlemez
bu yediklerinle kilo vermek şöyle dursun daha üstüne alırsın çünkü çok az vücudunun bundan daha fazla enerjiye ihtiyacı var bu nedenle yediklerin az geliyor ve vücut kıtlık alarmına geçip yediklerini depoluyor bu nedenle de kilo almak kaçınılmaz oluyor
pilates yapmaya devam bence o kilo aldırmaz ama vücudunu sıkılaştırır bence bırakma
bu arada zaman içinde kilo almamız çok normal çünkü her geçen gün vücut yaşlanıyor ve metabolizma hızımız düşüyor bu nedenle yediklerimizi azaltıp sporu arttırmamız gerekiyor ki aynı kilomuzu muhafaza edebilelim
senin boy-kilo orantın iyi aslında 59 düşük boyuna göre
65 falan normal bu nedenle de kilo alman vücudun için normal bişey anormal bi durum söz konusu değil
ama montignac ile hem sağlıklı beslenip hem de kilonu muhafaza edebilirsin
az cok biliyorsundur ztn kitabın varmış ama tavsiyem bu topiği takip etmen, mantığını uygulama olarak nasıl oluyor daha rahat çözersin ben de kitabı yeni aldım ama burayı takip ederek az cok çözdüm nasıl bir beslenme tarzı oldugunu
sana sağlıklı güzel günler diliyorum
sevgiler...

cok tesekkür ederim canim
aslinda bu dünkü yedigim her zaman böyle az olmuyor ama genede ögünlerim cok az oluyor mesela öglen hic birsey yemiyorum kahvaltiyi ögle yapiyorum desem yeridir. biliyorum yeme saatlerim zamanlamam cok sagliksiz bunun farkindayim fakat kilo aldigimi farkettigim an bende az yiyeyim dikkat edeyim veririm diye düsündüm her zamanki gibi ama böyle olmadi. malesef. normal kalori ihtiyacindan daha az yedigim zaman kilo vermem gerekmiyormu. biseyi yanlis yapiyorum farkindayim zaten bunun. sence ben simdi yasim ilerliyo diyemi kilo aldim onumu kastettin normal dedin ya? anlamadm! of ya napicam ben kitaptan bisey anlamadm. nsl vericem yardim edersen sevinirim. bide topigi gezdim sen biliyormusun burda diyetisyen falan yokmu sorularimizi cevaplasa????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…