nasılsınız kızlar dünki menümü yazayım hemencik
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
1 avuç fındık
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
1 avuç fındık
ara
2 adet kivi
iyiyz kız sen naıslsın :) menün güzelmiş ben sebze yemeğini çok sevmiyorum yaaa niye bilmiyorum ama en sağlıklısıda sebze yemek nasıl sevcem ben bu yemeklerine pırasa ne ıspanak yemek istemiyorum
bende iyiyim canım hamdolsun . ben sebzenin her türlüsünü severim .. özellikle patlıcan , kabak ,karnıbahar ,ıspanak bunlara bayılırımbence sende yavaş yavaş yemeye başla
bu arada dün aksam ekmek yemedim cünkü protein yedigim icin karistirma demistiniz.
bugünde ise cilek marmelati getirdim ekmekle yicem
yalniz simdi siz yanina bide domates salatalik falan yiyorsunuz ya ben onu tatlinin yanina yiyemiyorum böyle recel yedigim zaman
anca peynir falan olsa ii gider ama peynirlede ekmegi ayri yememiz gerektigi icin bi türlü sebze uymuyor
zaten tek yumurta yesem sebze hic gitmiyor yanina
zeytin ezmeside burda yok bulamadim bugün daha iii bakayim en iyisi onun yanina gider domates salatalik gibi sebzeler, hem ekmege sürmeye bisey olur protein olmadan
sabah 2 kuru kayisi yedim simdi bol su iciyorum
aslinda dün lahane pisirip yogurtlayip yicektim ama isten gec geldigim icin pisirmedim bugün insallah öglen onu yerim en azindan sebze olur ve protein.
bu arada aksam arkadasim yemege cagirdi disarda yicez bende balik siparis ederim yaninda salata yerim.
kizlar bide ilk asamada seker olan hic birseyi yemeyin diyo ya
peki marmelatta seker var karbonhidrat 30g diyo mesela bunu yiyebiliyoruz degilmi
anlamadigim konu ise toplam günlük karbonhidrat 35g yazan seylerdenmi olusucak yoksa 35 g dan fazla olmicakmi?
anlatamadim ya neyse belki anlayan olur
bu arada kornflexs süt döküp yiyebiliyormuyum bi kase
yoksa karbonhidrat ile protein karisiyo gene yemiyomuyum? of bende soru sorup duruyorum size
öncelikle istedign kadar soru sorabilirsinnn
hepimiz sorarak ögreniyoruz çekinme:)
marmelatı biz kendimiz elma suyu ile filan yapıyoruz yani şeker katılmıyor
marketlerde diyabetik marmelatlar var bird eonları tüketiyoruzz
çok marmelat olayına girme derim
yani hergün yenilmasi gerekmiyor.
içinde şeker olan herşey yasakkk
conflekste yiyemiyoruz ünkü içinde şeker varr
etinin lifalif yulaf ezmesi var onu yiyebilirisnn süt ileee
içinee ceviz filanda katabilirisn doyurucu olurrr:))
umarım yardımcı olabilmişimdir:)
tsk ederim ilgilendigin icin herseyi ögrenene kadar zaman alicak :)
diyabetik marmelat aldim canim ama ondanda karbonhidrat 35 g yaziyor yani bunu yiyebiliyormuyum simdi?
hergün yemem tabiki ama ben peynirle yani proteinle karbonhidrat karismiyo denildigi icin yemek istemedim ekmegin yaninda
bu arada confleksin sekersiz olani var ama oda karbonhidrat ve yine süt protein ve bu ikisi aslinda karismiyor yaziyor montide o yüzden soruyorum.
ama sen yiyebilirsin dedin o yüzden kafam karisti simdi. tugce baran yazisinda öyle yaziyor.
cornfleks yiyebilirsin dememiştim cnm
yulaf ezmesi var lifalif in sadesi onu yiyebilirisn
süt ile bilikte yiyebiliyoruz onu
diyabetikkk marmelatlalrı yiyebilirsin tabii
evet canim yiyebilirsin demedin, ama benim kastettigim orda yanlis anlasilma olmus yazamadim yani proteinle karbonhidrati karisik yiyebilrisn dedin demek istedim demistin ya peynirle ekmek yiyebilirim eger peynir light olursa o yüzden söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?