Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bide burda pudingler var kendin pisiriyosun ya onlardan ama karbonhidrat orani düsük yani 35 g in altinda ondan pisirsem 1kase yesem olurmu yemeyeyimmi? cikolata ya o yüzden sordum.

kizlar bide burda pudingler var kendin pisiriyosun ya onlardan ama karbonhidrat orani düsük yani 35 g in altinda ondan pisirsem 1kase yesem olurmu yemeyeyimmi? cikolata ya o yüzden sordum.

sen karbonhidrat oranına neden takıldın anlamadımm
35 gr olayını senden duyorum ilk kezz
içerisinde şeker,nişasta varr
malesef yiyemezsin

sen karbonhidrat oranına neden takıldın anlamadımm
35 gr olayını senden duyorum ilk kezz
içerisinde şeker,nişasta varr
malesef yiyemezsin

canim ilk sayfayi okusana bi arkadasimizin yazdigini....o yazmis bunlari orta montiyi anlatiyorlar. o yüzden takildim :)

canim ilk sayfayi okusana bi arkadasimizin yazdigini....o yazmis bunlari orta montiyi anlatiyorlar. o yüzden takildim :)

ilk sayfalara takılma sen cnm ana hatlarını ögren
karbonla , pro yemiyorsun
şeker,beyaz un,piirnç,makarna bulgur yasakk
ögünlerde salata ve süt ürünleir yiyebilirisnn
aklıma geldikçe yazarım sana

ilk sayfalara takılma sen cnm ana hatlarını ögren
karbonla , pro yemiyorsun
şeker,beyaz un,piirnç,makarna bulgur yasakk
ögünlerde salata ve süt ürünleir yiyebilirisnn
aklıma geldikçe yazarım sana

tamam canim tsk ederim sana
karbonhitratla proteini karistirmiyorum iste
ekmekle peynir yada yumurta yememeye bakicam yada light peynir yicem ki karismasin

Karin dvdsini aldim.soyle ozetleyeyim " la ben bunu hergun 95 dk yapsam mucize olmazki vay anasini arkadaslar hatun agirliklarla buyukl toplarla bacaklarinin arasina alip kaldiriyoe o dev topu karin calisiyor "

öznurrrr 95 dk nasıl yapıcazz yaw ben 30 dk yapamıyorum
bölmek lazımmm günlere

Banu mucizede burada iste 95 dk pilates yapmak
Zaten dvd de bolumler var cnm

tabi öyledee öznurcumm yani benim gibi iki çocuklu bir hatun için 95 dk plates yapmak lüks be cnmm ((((

ya bu arada zilim nerede çok merak ettimmm, hesapta olmayan bi tatile çıkmışlardır umarım
herşey yolundadırrr çok merak etmeye başladım.:26::26::26::26::26:

Banu birde agir yani o dvd deki pilatesi yaoan kesin karin kasi sahibi olur.
Bende cok merak ediyorum ziliyi

kizlar bugün tartildim ve kiom 64
ya kafayi yicem ben nasil ciktim 64e
kilo vermiyorum 200grami alip geri veriyorum hep ayni yerdeyim
dün ne yedim onu yazayim yorum yapin arkadaslar

2kuru kayisi

sabah
1dilim ekmek cilek recelli

öglen
evde lahana yemegi yaptim 2 tabak yedim yogurtlayip

aksam
2 izgarada tavuk gögüs
1tabak salata
fasülye
yogurt

2litre su
2kahve

söyleyin neyi yanlis yapmisim simdi ben

slm kısçelerim...
merak ettirdiğim için çok özür dilerim...eşimin her zamanki aceleci tavrı sebebiyle evden kaçar gibi çıktık ve haber veremedim size..bir haftadır tatiildeydik,geçen pazar öğlen çıktık bu gün öğleden sonra geldik..uludağdaydık..laptoplar yanımızda olmasına rağmen fırsat bulup giremedim walla..4 aileydik,yalnız gitsek mutlaka boş vakit olurdu ama kalabalıkla gidince fırsat bulamadım...iyi geçen bir haftanın ardından evimize geldik,havada güzel bu gün şansımıza...ama geçen hafta resmen sibiryaydı:18: oğlum azıcık üşüdü sanırım hafif öksürüyor( ilaç aldık ..

ben normalin dışına çıkan yeme düzenine rağmen eve -'lerle döndüm..walla benden size bir tavsiye sakın kasmayın kendinizi..ben eskiden çok daha fazla kasardım,ya 1-2 kg alır geri veriridim.yada almamak için hiç yemezdim gezmekte vs..bu sefer aman napiim gidince ayran detoxu yapar veririm dedim yedim..her gün sucuk ekmek(ekmeğini yemedim diyebilrim,bir haftada toplasanız çeyrek ekmek yemedim) her akşam boza,sahlep,kestane keyfi vardı otelin.ve ben kestane canavarıyımdır.yedimde yedim...ama almadım..hala hayret ediyorum..

ama eşimin diyetisyen arkadaşı soğukta metabolizma kendini ısıtmak için normalin üç katı kalori harcıyor yesenizde almassınız kolay kolay dedi..daha evvel doktorumm proğramındada buna benzer bişeyler duymuştum.ender saraç soğuk havada yürüyüyüş yapmak extra kalori harcatır demişti..o sebeple tatil sonu pişmanlık yaşamadım şükür...

ama sizi çok özledim walla...hep aklımdaydınız..şükür kavuştuk artık...durun ben bi geçmişi okuyayım....

zilimmmmmmmmmmmmmm
gel bi öpemmm seniiii cancazım çok merak ettim amaa tahminde etmiştim aslında tatilde filan oldugunuzu
yinede meraklanıyor insan be yaaa yoklugun hemencik belli oluyor valla kuşumm
öperim sneiii çok sevindimmm güzel bir hafta geçirmişsin sanırımmm

- llerle döndün heee baravo valla ne diyimmmmm
heçç kıskanmadımmm

günaydınnnn
diycem ama topik sineekk avlıyorrrrr,
abenn abla misafirlerin gitsede sen uzun süre gelemezsin sanırım
temizlikk vs derken((8

zilimm sen nerdesinnnnn?

öznur kesinn plates yapıyordur

banuuuum bende sizi çok özledim walla cnm..komşum ,arkadaşım ,akrabam gibisiniz..giderken haber veremedim diye içim içimi yedi..
tatil hepimize iyi geldi gerçekten cnm.oğlumunda yaşıtı çocukları wardı birlikte gittiğimiz arkadaşların.onlarada iyi geldi birlikte oynamak vs..önceden çok fazla kasardım tatllerde yazın anneme gittiğimde yada biri geldiğinde vs.. ama artık çok kasmamam gerektiğini öğrendim..tabi homini gırtlak yemedim ,dikkat edebildiğim kadar ettim.etle ekmek olaına falan..ama heptende kasmadım yani..her gün çeyrek kangal sucuk yedim mesela(o kadar fazla sevmemem rağmen kalabalıkta iyi gitti) ve her gece boza-kestane olayına girdim.tabii bozaya tarçını boca ettim kan şekerimi ani yükseltmesin diye. veakşam yemeğini bunlara yer kalsın diye çok çok hafif geçtm..işte kendimce ayarlamalar yapmaya çalıştım...bu hafta pilatese 4 elle sarılmak istiyorum ama ..günah çıkartmak adına bir dahaki hafta sonuda koşu bandımı alıcam inşallah..parasını ayarladım sayılır..ama bandın üstünde spor ayakkabısız yürünmüyor.benim yeni spor ayakkabım var ama dışarda gyiyyorum dışarıyada-içeriyede bir çift lazım yani..+90-100 tl'de o çıkacak başıma..offf inşallah çabuk bıkmamda aldığıma değer..walla parasınada acıymıycam ama çok yer tutan bişey.atsan atılmaz satsan satılmaz cinsinden bi alet..:18:

günaydınnnn
diycem ama topik sineekk avlıyorrrrr,
abenn abla misafirlerin gitsede sen uzun süre gelemezsin sanırım
temizlikk vs derken((8

zilimm sen nerdesinnnnn?

öznur kesinn plates yapıyordur

evi temizledim banum biraz,haliyle toz olmuş bir haftada..dünyanında çamaşırını yıkadım dünden beri makinede..artık çamaşır makinem ayaklanıp kaçacak

zilimm hoşgeldin tekrardann
bir yerden gelince zaten çamaşır ev temziligi derkenn
3-5 gün nasıl geçiyor anlamıyorsunn
valla plates konusunuda nasıl yapcan bilmiyorum ama pc den yapmak çok sıkıcı ben yapıyorum 2 gün yapsam 3. gün bırakıyorum
spor yapmadanda gitmiycek benim kilollar anlaşılann..
bende günde 3 mil leisle ve 1-15 dk stepper çalışıcam günlük yarım saat yapıyorum stepper ama
bacakalrı çok çalıştırdıgı için inceltir diye korkuyorum
bide ebrununn karın harekteleirni yapıcma aklımd akalanalrı bi müddet böyle devame delim bakalım
sanmıyorum ebrununa rtık başlıycagınııı
ancak seneye başlar(

iyi geceler.....
misafirleri dün yolcu ettim . nasılsınız pek kimse yok anlaşılan ben yokum diyemi?

afiyet olsun nazlım ...
nazlım nasılsın bana bir yaz merak ettim .

sevgili suzan hoşgeldin ...
canım montiyi tam kavrayamamışsın sanırım ..olsun alışırsın yanlış 35 gr deyil canım yiyeceklerin gl endeksi 35 geçmeyecek olcakdı sanırım bşileri yanlış anlamışsın ...
son sayfada mönün var sabah sedce ekmekle recel yenmez ytada zatten recekde yok montide ..
ekmekle peynir yiyebilirsin salat alık yeşilik . zeytin vs.. bende ilk sayfayı iyce bi daha oku derim
montide proyla karbon karışmıyor demek yanlış olur baya yanlış anlamışsın sanırım . karbonla doymuş yag ve et karışmıyor . yogurt ,süt ,peynir bunlarla ekmek yiyebirliesin ...ama montide ekmek sadece sebah yeniyor .
ilk sayfadaki ilk 1.2. mesajı oku gerisi baya eski.. ilk deneyimler kafan karışır. diger bildileri burdan sorabilirsin .

öncelikle günlük dalglanmalar normaldir haftalık kilonuzu bazalın ..
birde montiye başlayalı ne kadar oldu bilmiyorum yada daha evvel ne uyguladınız . ne kadar ki,lo verdiniz bunlar çok önemli ayrıntılar ...
bir beslenmeye başladıgınızda sonuçları bikaç günlele degerlendirmeyin
bu mönüde kahvaltı yanlış yada eksik diyim .. kahveyide pek içmiyoruz ....

günlük kilonuzdaki küçük dalgalanmalar normal bunu ölçü olarak baz almayın . çünki sudur çogu haftalık tartılın .
bu mönünüz montiye çok uygun deyil . hem aç kalmnışsınız hemde yemek yok atıştırma tarzıda yemişsiniz .
çubuk krekerde yok montide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…