Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cok tesekkür ederim bilgilerin icin.... gercekten tam anlamamisim.
biraz daha dikkat etmem lazim sanirim.
doktordada randevum var bakalim ne dicek
bugün 63,4 kg geldim
sanirim yavas yavas metabolizmam calismaya basliyor. zaten ben is nedeniyle cok düzensiz yiyorum buna cok dikkat etmeliyim. daha önce öyle diyet deneyimim pek olmadi tamam kilo aldigim zaman hep ertesi gün dikkat etmisimdir yediklerime ama uzun süre tartilmadigimdan basima bunlar geldi :)
dün power plate gittim onu denedim güzel baya yorucuydu bide pilates ve zumba yaptim evde

günaydınnnnnn

kimsecikler yok yineeee:26::26::26::26::26:
nazzz seni görüyorum aşagıda bir tek nasılsın ugramıyorsunnn

günaydın kıslar....
bu gün okulun ilk günü ama ben evdeyim...:94:acaip derecede boğazım acıyor ve yanıyor.sesim kısık,öksürük vs..aklınıza ne geliirse...
oğlum benden fena,göğsü tıkalı gibi nefes alıyor,yemiyor içmiyor, ilçalardan ishalde oldu..akşam acildeydik..tatil burnumuzdan gelmeye başladı bile...:18:
3 gün raporluyum inşallah iyileşirim,yoksa okulda da bağıra bağıra sesim hepten gidecek..

aebenim ösledik seni aplam
sahi herkes nerde yahu,nerde bu millet nerde bu devlet

bende şal örmeye taktım bu yıl,hastalık ustalık demeden deli gibi şal örüyorum...

geçmiş olsun zilimmmm
ya zaten tatilin sonund ahep bi hastalık olur olmazsa şaşarım üşüttü demekkii
sende iyileşirsin inşş cnmm
ee marifetli hatununn hali başkaaa hastaykken bilem şal örüyorr

Zili lutfen habee vermeden gitme olurmu :) ay diyorum ne oldu bu kiza.kac tane komplo teorisi yazdim gudubet gudubet anlatsam som agizli dersin

selam kıslar bi temizlik arası verip geleyuim dedim ....
ocdim sen varsın şu an selam canım .
zilim sende hoşgelmişsin tatile çıkmışsın ne güzel ... geçmiş olsun sanda ogluşada . biz şehirlerde buz tutarken dagları düşünemiyorum bile .

dr derken diyetisyenmi yoksa bi rahatsızlıgınızmı var?
kilonuz inmeye başlamış bile ne güzel bu konuda ecelecibeklentiler içine girmeyin .
günaydınnnnnn

kimsecikler yok yineeee:26::26::26::26::26:
nazzz seni görüyorum aşagıda bir tek nasılsın ugramıyorsunnn

selam banuşum gel bi öpim seni.
naptın montiyi asmışsın . durumunu biliyorum canım anlatmana gerek yok artık bizim bünyeler tık etti
gülbende bi adam çıkıyor kan gurubuna göre beslenmek diye bana çok mantıklı geldi. ben 0 gurubuyum etçil am etle ekmek çok fena didi ayrıca yemeklerle su kesinlikle içmeyin diyor en az 2 sat sonra . kitabını alıp okumayı düşünüyorum . tek çeşit yiyin diyor . maranki ve nilgün gibi karıştırmayın yiyecekleri diyor .. 0 gurubunada lahana ve karnı bahar kilo aldırır diyor. daha öyleyin yedim .

selam abla nasılsınnnnn
valla ben ne oldugunu anlamdım bile 2 gün spor yaptım 67 oldum
spor yapmaya bile korkuyrum artık
montiyle 65 e kadar gelip sonrasında tıkanıyorum
bi süre kalori hesabı yapıcammm sanırım:26::26::26::26:
ama pro ilee kh karıştırmayı düşünmüyorumm yine
1100 kalori düşünüyorum ama az mı olur çokmu bilemiyorum

ya valla çocugu olmayan insan neden yaşlanmıyor ve genç kalıyor şimdi anlıyorumm
benimkileirn kudurukları üzerindeee mız mız çocuk olup çıktılar
hereye bi kavga bi dögüşş yere yatıpp anırmalar mzırdamalarrr
artık canıma tak etti dün eşim vee gittigimiz yerdekii ev sahibi bile
kolaylık versin allah dediler o derece yarama zoldularrr
bi tuvalate girdimm allah senn yaktın ışıgı ben yaktım kavgasııı tutuşmuş kayraa anırıyorr oıdada
deli gibiiii
kendimi kaybettim kayrayaa neler yaptım söylemeye bile utanıyorumm
piskolojim allah buullahh anneligimden şüphe duymaya başladım artık, bunların annesi benmiyim diyorum bazen öle bir davranıyorummkiiii , çocugun yanakalrı kıp kırmızı ve parmak izlerimm çıkmışş
nasıl bi anneyim ben yaaaa, kendimden geçtim artıkk
başladım aglamayaaaa, hüngür hüngür agladım valla artık yaaaaa
annecim özür dileirz aglamaa , gözyaşlarımı siliyorlar bi taraftannn
bi taraftann kendileirde aglıyorlarrrr
ben aglıyorum diyeee bagırıyorlar aglama anne diye iç çeke çekeee
valla ana olacagıa taş old iyorlarr yaa hkkaten dogruu yaaaaa

ananem dediki geçen gittigimde allahh yoldaa giden köpegi bile ana etmesinn
analıktan zor iş yok dedii hakikat öleee yaaaa
panik atak olcam diye korkuyorummm
bi dr gidip piskolojik destek bile görmek istiyorum

banum bazal moten neyse ondan daha az kl alma ...
sadece spor deyil sanırım kaçamakda yapmışsındır bu 2 kilo için .

bi alttaki mesajına gelinde . banum niye anneligini sorgulyorsun anlamdım . inasanız taş deyil olmadssa iyi ama . bazan insanın şarteler artıyor senin ikiz olunca bunu daha yovun yaşıyorsun .
anlıyorum kilo artışı oglanlar vs derken baya kendini yıpratmışsın .silkin hepsinden hayat güzel kötü günlerimiz amanlarımız olsada . oglanların ameliyatınıgetir aklına . neler düşünmüştün . gerisi boştu . hayatda şüğkredecegimiz çok şey var.

suzancım tekrar selam .
az evvel takip etitigm bir link var orda yazını gördüm (sendin sanırım ) geçmiş olsun .
yazında dikatimi bişi çekti .canım bende dogum kontrol hapı kullandım fakat bu süre içinde adetlerim olurdu . senin kulandıgın ilaç adeti kesiyormu anlamadım ki bu ilaçı bıkarkında tekrar adet olasın .
kusura bakma haddim olmayarak sordum ama sakıncası varsa ve özelse yazmaya bilirsin ..

Son düzenleme:

yok abla 0 kaçmaklaaa 2 gr yakın artıda çıktım
ilk kez olmuyor bu bend ebiliyorsunn spor yapınca hemenn çıkıyorum
tabi kaçmaklarımdaa olduu sonrasındaaaa 2 kilo artı çıkıncaaa
ama abla almam gerekn kaloriyi alırsam kilo veremem ki:26::26::26::26:
ya diyet istelerine bakıyorum hep ekmek ile pro vermişşş
onuda yemek istemiyorum brilliktee al sana çıkmaz yoll bir kez daha

ya valla bu aralar icee piskopata baglandımmm ... çocuklara yetemiyorum evin içind edur dur
evd ebunaltıyor insanııı 2 bebee birdee vallaaa bahar gelsedee neşemizde gelse:)

banum ben kl ve kilo vermenin pek okadarda alakalı olmadıgını düşünüyorum . yanlış anlaşılmasın tabi 5000 kl alıpda kilo ver demiyorum ama .öyle 7000 kl harcarsan 1 kilo verirsin mantıgınıda şaçma buluyorum . 1 günde yagdan 1 kilo alabilen biri olarak ve 7000 kl almayarak bunu ispatladım çok kez.
benim demek istedigim vucudunun normal işlayişini bozmadan kl hesabı yap . yada bana sorarsan kl hesabına hiç girme derim .
banum diyetisyen ayça kayının bi listesi var .tam takip edemedim ama diyet listeleri bölümünde bi bak istersen .. eger montide yapmıyorsan ayrıma kafanı takma. yada sebzeyle ekmek ye etle yeme . senin kan gurubun ne banum ?

Son düzenleme:

evet 7000 kl matıgı banada saçma geldiidee hep ama benim ilk listem 1300 cal dı ben
15 kilo vermiştimm ayy nebiliyim yaa kafam hepten karıştı günlerdirr
ab pozitif ablam:)

evet 7000 kl matıgı banada saçma geldiidee hep ama benim ilk listem 1300 cal dı ben
15 kilo vermiştimm ayy nebiliyim yaa kafam hepten karıştı günlerdirr
ab pozitif ablam:)

senin gurubun zaten çok et yememesi gerekiyormuş banum .
kızılaya inince bi bakıcam kiştaba baya ilgimi çekti . saglık açısındanda baya ikna edici

aben abla dediign listeye baktım güzel bir liste fakat ara yok sanırım bir tek ikindi var ondada kh alıyorsun birde meyve yok

aben abla dediign listeye baktım güzel bir liste fakat ara yok sanırım bir tek ikindi var ondada kh alıyorsun birde meyve yok

meyve var banum partakil . dene derim 1 hafta . sonuçlar baya güzel sanki , madem arayış içindesin ..en azından belki kilonu tetikler ... tümden ortada dolanmakdansa bi listeye baglı kal derim .aplan olarakdan . arada tost var evet daha doyrucu işte

ay nasıl paktımsa portakalı göremedimm
başka meyve degişim yapıyorlardır belki zmanlaa
vakit buldukça okuyayım topigiii
meyve az ama kh fazlaa belki tetiklr buda dediign gibiii

ahh zaten dedim ki aben abla gelse bana bi çıkış yolu gösteriri
aman ikonlarıma tikat edeyim sonra başım agrımasınn

aebenim ablam hoşgeldin özledik seni ... ben tam gaz devam ediyorum montiye ama yerimde sayıyıyorum hala ... eşimle karar verdik her akşam bana 30 dk halk oyunları çalıştıracak , hemide kırklareli çalıştıracak baya efor sarfedilen bir oyun bakalım bu hafta sonuç nasıl olacak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…