Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ilahi banu, çıkış yolu ha ...
banum linkin ilk sayfasında video var izllesene . araların yerine kuru meyve süt badem koymuş... ay banu senin iyice kafan dalmış ne okudugunu nede izledigini anlıyorsun bugün .

Son düzenleme:
ilahi banu, çıkış yolu ha ...
banum linkin ilk sayfasında video var izllesene . araların yerine kuru meyve süt badem koymuş... ay banu senin iyice kafan dalmış ne okudugunu nede izledigini anlıyorsun bugün .

videoyu izleyemedim pc de sorun var açmıyor, yazıyormuuu ? valla yazıyorsada unutmuşumm
kafam hiç yerindee degilllll bugulu bakıyorum aglamaktaaaannn ((((
piskolojim çok bozuldu bu veletler ve eve tıkılıp kalma yüzündenn

bende bugünki menümü yazayım

sabah
2 dilim kızarmış köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
6 adet siyah zeytin

öğlen
1 avuç badem
1 bardak ayran

ara
1 adet portakal

akşam
pırasa yemeği
yoğurt

geçmiş olsun zilimmmm
ya zaten tatilin sonund ahep bi hastalık olur olmazsa şaşarım üşüttü demekkii
sende iyileşirsin inşş cnmm
ee marifetli hatununn hali başkaaa hastaykken bilem şal örüyorr

walla banuşum akım göküme karıştı.babamız da yok evde,il dışına kongreye gitti sabah erkenden..öğlen kusmaya çalışırken kustu yerde oyun minderi vardı neyseki kaldırdım yıkadım.yatağına kustu örtüleri şu an makinede,afedersiniz antibiotikte ishal yapıyor.çocuk hem aşağıdan hem yukarıdan ....mahvoldu..hasta olmaya alışıkta değil öksürmeye başlayınca panik oluyor ağlıyor,annecim kurtar beni diye ağladıkça elim ayağııma dolanıyor..çaresizlik çok zor....walla ben komalık hasta olayım ama yawrum hiç hasta olmasın...
Zili lutfen habee vermeden gitme olurmu :) ay diyorum ne oldu bu kiza.kac tane komplo teorisi yazdim gudubet gudubet anlatsam som agizli dersin
canııım tamam bi daha size haber vermeden wc'ye bile gitmiycem walla..bende aynı şekilde sizi çok merak ediyorum çünki..iyiki varsınız..
hoşbuldum aplam.. amanın soğuk kelimesi az kalırdı valla..burnum hep kıpkırmızıydı...ordada foto çektim albümü becerebilirde koyarım diye ..ama walla nasıl yapçam hiç blmiyorum...meraksızlıkta iyi değil,merak edp öğrenemedim şu resim ekleme işini...

canım benm gerçekten annelik dünyanın en zor mesleği,bende zaman zaman burayada yazıyorum biliyorsun..her şey için kendini sorgula dur.şimdide oğlum hasta diye keşke eşime uyup gitmeseydim dye kendimi yiyiyroum.ordada oğlum seninkiler gibi zırıl zırıl yedi beni...her şey için zırladı durdu..otel odasında ne yapacağımı bilemedim.vurmakla vurmamak arasında o kadar sıkıştımki en son kendimi zaptetmek için banyoya kitledim kendimi...bu saferde açç diye ağladı..allahım şimdi dışarı çıkarsam kolu bacağı elimde kalacak en iyisi çıkmama dedim...o dışarda ben banyoda ağladık...ama nereye kadar dayanıcam onuda bilmiyorum.aynen seninkiler gibi banyodan çıktığımda annecim özüür bi daha yapmıycam diye sarılıp ağladı vicdan yaptırdı bana haydut:44:
anneyiz oluyor bunlar,sen gene iyi sabrediyorsun 2 taneyle..walla ben bir taneyle huniyi takmamam ramak kaldı..anneme hiç dert yanamıyorum bile.kadıncağız hem çalıştı hemde 3 taneye baktı çünki...yüzüm yok ona dert yanmaya ve bir fiske vurmadı bize ne sabırsa mübarek kadında..
insana ne yapacağını şaşırtıyorlar,tatilde bile otur diyeceğim yerde git,ye diyeceğime kalk vs..artık ambale oluyor insanın beyni sürekli vır vır bişeyleri dikte etmekten...kendimi fatmagülün abisi gibi hissediyorum walla..her şeyi 2-3 baskı geçiyorum.hem okulda hem evde...akşam acilde doktora çocuğun şikayeti zor anlattım kafa meguliyetimden...:44:ben hiç böyle değildim dedim eşime arabada evet farkındayım dedi oda..ama ne yapalım çaremiz yok...bizde eve çok fena tıkıldık okul-ev arası çocukta usandı bende soğuktan..ben önceden akşamları salona veya dışarı yürüyüşe çıkardım bu yıl onuda yapamadım.çıldırıcam diyorum bazen artık...
sabır ...sabır..... elimiz mahkum sabredicez...şurda en çok 2 ay daha eve tıkılıyız cnm..sonrası insdaşallah yükümüz hafifliycek ....

Zilim ben uc gun cikarmadim oglumu.kayip duserim diye korktum.onun haricinde surekli disari cikiyor oksijenleniyor.bugun once parka sonra kucakda alisverise gittik.kollarim tas gibi masallah kaslarim bile oldu.evde oldukmu beni yiyip bitiriyor krize girmemek icin zor tutuyorum kendimi.
Banum senin isin zor cnm.ne desem care olmayacak gibi.sabir diliyorum cnm

günaydınnnnnnn
zilim , öznurcummm valla bazen oluyor işte şarteller atıncaaa
benimmm derdim eve tıkılıp kalmak degil aslındaaa
çünkü çocuklu insanalrın kaderii bu amaa işte bi mızmızlanıyorlar kii anlatamam
tlf konuşurkennn vee biri geldiyse artıyor bu oran artıyorrr
seneye kreşe vericemm zaten yoksa akıl saglıgım bozulcakk

bugün günler sonunda kendimiii toparladım çok şükür
tartılmadımm çünkü dün bol kh aldımmm
2 gündürde wc ye çıkamıyorum
dogru sonuç olmazzzzz
:2::2::2::2::2::2::2:

kimsecikler yok henüz bend ekalkıp işleirmi yapemm

hayırlı sabahlar olsun hepinize.
diyarım atta seni gördüm nerdesin kıss.

saggol nazlışım benden iylik canım .inşallah sende iyisindir .

bende iyiyim ablacığım hamdolsun . bende 59 da takıldım kaldım abla dün okuduğun topiğe baktım biraz bende mi biraz onu deneyip sonra montiye devam etsem acaba ne dersin abla

bende iyiyim ablacığım hamdolsun . bende 59 da takıldım kaldım abla dün okuduğun topiğe baktım biraz bende mi biraz onu deneyip sonra montiye devam etsem acaba ne dersin abla

günaydınnn nazcımm
bende bugün başladım o listeye ekmek filann biraz fazla gibi geldi bana amaa
biraz degiştirerek devam edicem sanırım

günaydınnn nazcımm
bende bugün başladım o listeye ekmek filann biraz fazla gibi geldi bana amaa
biraz degiştirerek devam edicem sanırım

bende başlamak istiyorum yarın bakalım İNŞALLAH işe yarar kilomuzu tetiklemek için

bende iyiyim ablacığım hamdolsun . Bende 59 da takıldım kaldım abla dün okuduğun topiğe baktım biraz bende mi biraz onu deneyip sonra montiye devam etsem acaba ne dersin abla

tabiki olur nazlım niye olmasın . Kilonu tetikler belki..

kızlar merhaba cocuk için tedavıye başladım doktorum zayıfla dedı özlelikle bu göbek gidcek dedı mekik çekiyorum napcam ben yaa suan 62,8 takıldım dikakt edıyorum yedıklerıme ama 2haftadır aynı kılodayım bana yardım edın nolurrrrrrrrr bazen ne yiyecegimi şaşırıyorummm yaa

Son düzenleme:
tünaydın kıslar...
uykusuz bir gece geçirdim öksürmekten ne ben ne oğlum uyuyamadık..kafam sersem gibi walla..naz ve banuş hangi listeyi yapıyorsunuz?aebenimin 2 günlük listesinimi?

bende hava soğukta yağmur,kar yoksa çıkartıyorum her gün öznurcum.ama kısıtlı sürelerde oluyor.en fazla yarım saat.benim oğlum soğuğa dayanıklı aslında.her gün çıkartıyorum çünki okuldan gelince..sabahın 6:45'inde yollara düşüyor zaten çocuk(şu ana kadar hasta etmedik ama tatilde arkadaşların çocuklarıyla otelin oyun odasında çok terlemişler.terleyip teri üstünde kurumuş sanırım.biz dışardaydık.ilgilenen bayana özellkle söyledim terlerse hemen üstünü değişin diye.ama bıraktıüım kıyafetleri teri soğuyunca giydirmiş anladığım kadarıyle.ondan olmuş...soğuk hasta etmiyor zaten terleyip teri üstünde soğutmak hasta ediyor benmikini..ben kucağa hiç alıştırmadım kucağımdada hiç taşımadım1,5 yaşından beri yoldada elinden tutup yürüttüm.ama arada keçi inadı tıtıyor yolun ortasında mıh gibi kalıyor yoruldum diye ama yazın ki gibi olmuyor kışın işte.hep kısıtlı kalınıyor dışarda..yaz gelsede deniz,park piknik azıcık hava alsak valla özledim...

banum aynen wallahi cnm..ne zaman annemi yada ablamı arasam hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.terlikleri fırlatıyor sus diye.başka odaya gidiyorum oraya geliyor bağırıyor konuşamiim diye vs..yada biri gelince yada bi yere gidince...başkasının yanındada bişey yapamıyoruz ya hepten zıvanadan çıkıyorlar..bazen titriyorum resmen konsantrasyonum bozuluyor gittiğim yerdeki insanlarla konuşurken kafam dağılıyor lafı zor topluyorum.çünki o an hep aklımda oğlum ve yaptıkları yada yapacakları oluyor..öyle olmaktansa evimde oturayım kafam dinç olsun diyorum..
bende seneye kreşe vericem yarım gün...çocuk içinde iyi olacak..benim içinde...

hadi hayırlısı cnm,allah gönlüne göre versin...diyetine sporu eklemessen kilolar sandığın kadar kolay gitmiyor malesef..spor yapıp yapmadığın bilmyorum,eğer yapıyorsan mutlaka bi şekilde kırılır takılman ama yapmıyorsan mutlaka yap tatlım..eğer maddi durumun el veriyorsa bütçene göre bi koşu bandı al yada pilates yap..burdaki bi çok kişi ve ben pilatesle çok iyi sonuçlar aldık ...

zilimmmm
naberr canım hala raporlusun degilmi?
cnm ayça kayanın listesi var onu uyguluyorum
daha dogrusu uygulamaya çalışıyrum
aben ablaa buldu yineee diyet dedektifiii
ama ekmek sayısı biraz fazla geldi bana tabi alışık olmadıgımızdan olabilir
sende bakıver bi bakalım diyet listelerii bölümdee
kreşş kesinlikle çok iyyi oluyor seneye vericemm inşallah:)

ecrin
hayırlısı olsun cnm sen yine diyet ve sporunu yap tabiki
ama ben 80 kilo ile hamile kaldımm cnm bunun için sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…