Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

koşu bandı var her akşam olmasada haftada 1-2 belki yapmıyorumdur yürüyüş diğer günler kesın yapıyorum ama artık hergün yapcam bide mekık cekıyorum yaaaa her tarafım agrıyor ama daha yenı başladım bende platese başlayacam sagol canım

sagol canım benim ama doktorum mutlaka zayıflaa dedi ende anlamadı herkes sen zayıfsın diyo ama göbege taktı doktor bende mekık cekıyorum:)

ecrüinim sende koşu bandı olduğunu unutmuşum cnm,yalnış hatırlamıyorsam sana sormuştum koşu bandı olayını galiba ..bir kaç hafta önce falan...kafamı toparlayamıyorum wlla kusura bakma lütfen cnm...göbiş içinde platesin karın günlerini yaparsan göbiş möbiş kalmaz...

bakarım banum..merak ettim ne yiyip içeceksiniz...aynen cnm kreş paklıyor çocukları..seninkiler yine oyun arkadaşı olurlar birbirine..dövüşselerde aleminkini dövmedikleri için başın ağrımaz..benim oğlum dövüşmeyi bilmiyor ama milletinkiler hırpalıyor bu seferde..bende yumuşak yüzlüyüm ya şamarı yiycez susucaz oyun hatırınayada gitmiycez bi kimseye..ben 2.seçeneği kullanıyorum mecburen..otelde bile dedim artık.oğlum sende senin canını çok acıtanı oyun oynuyor sanma o zaman diye bağırdım çocuğa..milletinkiler yanağı mosmor etmiş çimdirirken anne yanağımı sevdi diyor.tenide çok beyaz mosmor olmuş ve tırnak izi kalmış yanağında..kendine vurdurma çimdirtme diyorum abi beni sevdi vurmadı diyor saf saf...tabi suçlusu yine benim malesef.geçen yaz iten kakan çocuklara bakıp kaldığında aslında seni sevmek istedi oğlum ama yalnışlıkla oldu falan diye geçiştirdim itip kakmayı öğrenmesin,toplumda kabul görmeyen çocuk olmasın diye ama malesef artık çocuklarda sandığımız kadar saf değiller..
bende arrtık sana vurana sende vur diycem valla..alemin çocuğu kıymetlide bizimki değilmi?

selamlarrrr hatun kişiler.bim markete 10 subat da homemax dikiş makinesi gelecekmiş 150 tl

allahım hep bu fırsatlar böyle olmıycak zamanlarda geliyor warya...3-4 yıl önce scarlet dikiş makinesi almıştım çok dandikmiş hemen bozuldu attım gitti.ama bu seferki iyi gibi fiyatına bakacak olursak..aman aman çok dikiş bilmem ama pratik olarak kafadan dikerim yinede ufak tefek şeyler..en basitinden bi paçaya dikiş atmaya vs..lazım yani..ama yürüyüş bandı alma arefesinde iyi olmadı bu bimin yaptığı...

ay inanmıyorum ya çevremde bir kaç kişi dukan yapıyorr ve çok memunlarmışşş
iyide kilo vermişlerrr:26::26::26::26::26:
insanın kafasını karıştırıyorlar beyaaaa

iyi akşamlar.

selamlarrrr hatun kişiler.bim markete 10 subat da homemax dikiş makinesi gelecekmiş 150 tl
he hamarat hatunun hali başka ..
hadi hayırlısı ecrin ...
canım bendede bebek için kilon normal .ama tabi dr. bi bildigi vardır elbet . bende pilatesda karın hareketlerini öneririm ...
mönülerinbi görmüyorum ecrincim ki tavsiyede bulunayım ,degişiklik için .
çoçujları el bebek gül bebek büyütmeyin kıslar sonra hatada çeçimser kalırlar . helede bu yaşda edinilen direk akılda kalırki çıkarmak zordur
ben hep şikayetçiyimdir bebelerin birbiriyle didişmelerinden ama bunun faydalı oldugunu söylemişti rehber hocam .. onun 1 çoçugu vardı ve didişmesi için kendi bazan takılırmış kızına ..ileride hayatta mucadele ve karşı kışmasını bilsin diye

zilim koşu bandından seni sogutmak istemem ama alanlarınki hep çamaşır askısı oluyor . fakat sen azimli hatunsun kafana koyman yeter sanırım

aeben ablam ve arkadaşlar merhaba ben ayseceylin :) yarın montiye göre alışveriş yapacağım kesin ve net başlıyorum başka türlü olmuyor çünkü döndüm dolaştım kürkçü dükkanına döndüm

hoşgeldin ayşem monti sende etkiliydi .. yeni nicinde hayırlı olsun

kızlar geçmişi okudum
banum epey zorlamış seni veletler... kıyamam yaaa Rabbim kolaylık versin
zilim çok geçmiş olsun valla ben bile korktum memleketteyken hasta olcam diye ödüm koptu malum ilaç kullanıyorum bağışıklığı baskılasın diye bi de hasta olunca ilaç kullanmak da yasak...
inşallah sen de oğluşun da biran önce iyileşirsiniz...
Aeben ablamız, artık geri dönmüşsün ne zmndır yoktun
yaaa ben farklı diyet listeleri önerdiğini bilseydim yardımcı olurdum ama neyse sen gerekli yönlendirmeyi yapmışsın
bu arada bahsettiğin kan grubuna göre diyetle ilgili kitap hangisi adı neydi???
ya montiye başlıcam başlıcam diyorum hep yatıyor bakalım yarın deneyim yine olcak inşallah bu sefer
kaç gündür 2 öğün gidiyor bnm düzen, valla kızıyorum kendime silkinmem lazım

hoşgeldin ayşem monti sende etkiliydi .. yeni nicinde hayırlı olsun

evet ablacım çok etkili hemde onun dışında çok zor kg veriyorum kan şekeri dengede olmadığı için kaçamaklarım çok oluyo ama monti yaparken kaçamk yapmıyordum hiç

Zilim bimdeki bi firsat kacmaz ama kosu bandi bekleyebilir degil mi :) bence yani
Banu dellenme bacim dukan oyle kolay degil bikkinlik getiriyor insana yaptim ben
Aebenim ozledim beaaa rastlasak yarin iki laf etsek.
Lily cnm sen baslamadin mi
Naz ben ve hilal mi rejim yapiyoruz sadece.gulnihal abla nerede?

yokk kuzum yaaa yapamammm ben dukan filann
illallah getiriyordur eminim

Protein olarak surekli yumurta yiyemeyecegine gore kirmizi etinde kg fiyati belli olduguba gore.:) tavuk etide var ama yanicen cabuk ve uygun maliyetli ulasabilecrklerin tavuk eti ve yumurta diyeyim

Protein olarak surekli yumurta yiyemeyecegine gore kirmizi etinde kg fiyati belli olduguba gore.:) tavuk etide var ama yanicen cabuk ve uygun maliyetli ulasabilecrklerin tavuk eti ve yumurta diyeyim

ayy evet ya ben içerigini tam bilmiyordummm şimsi arkadaşların menülerine baktımdaa
1 tabak kuşbaşı kavurmaaa filann ay birde ben okadar et yesemm k duukanla veridigm kiloyu kabızlıktan alırım

valla bi başlayamadım gitti cnm yaaaaa

ayy evet ya ben içerigini tam bilmiyordummm şimsi arkadaşların menülerine baktımdaa
1 tabak kuşbaşı kavurmaaa filann ay birde ben okadar et yesemm k duukanla veridigm kiloyu kabızlıktan alırım
ayyy tatlım dukan paso et ıyyy bıkarsın valla hiç deneme en güzeli monti boşver
vücut şaşırsın diyorsan pirinç lapası deneyen arkadaşlar var 2 günlük ya da detoks yapabilirsin 1-2 gün

Lilise katiliyorum banum monti en iyisi.karbonhidrat,dukan,karatay,mehmet oz vs vs diyetlerini yapmis biri olarak soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…