hadi hayırlısı cnm,allah gönlüne göre versin...diyetine sporu eklemessen kilolar sandığın kadar kolay gitmiyor malesef..spor yapıp yapmadığın bilmyorum,eğer yapıyorsan mutlaka bi şekilde kırılır takılman ama yapmıyorsan mutlaka yap tatlım..eğer maddi durumun el veriyorsa bütçene göre bi koşu bandı al yada pilates yap..burdaki bi çok kişi ve ben pilatesle çok iyi sonuçlar aldık ...
zilimmmm
naberr canım hala raporlusun degilmi?
cnm ayça kayanın listesi var onu uyguluyorum
daha dogrusu uygulamaya çalışıyrum
aben ablaa buldu yineeediyet dedektifiii
ama ekmek sayısı biraz fazla geldi bana tabi alışık olmadıgımızdan olabilir
sende bakıver bi bakalım diyet listelerii bölümdee
kreşş kesinlikle çok iyyi oluyor seneye vericemm inşallah:)
ecrin
hayırlısı olsun cnm sen yine diyet ve sporunu yap tabiki
ama ben 80 kilo ile hamile kaldımm cnm bunun için sıkma canını
bakarım banum..merak ettim ne yiyip içeceksiniz...aynen cnm kreş paklıyor çocukları..seninkiler yine oyun arkadaşı olurlar birbirine..dövüşselerde aleminkini dövmedikleri için başın ağrımaz..benim oğlum dövüşmeyi bilmiyor ama milletinkiler hırpalıyor bu seferde..bende yumuşak yüzlüyüm ya şamarı yiycez susucaz oyun hatırınayada gitmiycez bi kimseye..ben 2.seçeneği kullanıyorum mecburen..otelde bile dedim artık.oğlum sende senin canını çok acıtanı oyun oynuyor sanma o zaman diye bağırdım çocuğa..milletinkiler yanağı mosmor etmiş çimdirirken anne yanağımı sevdi diyor.tenide çok beyaz mosmor olmuş ve tırnak izi kalmış yanağında..kendine vurdurma çimdirtme diyorum abi beni sevdi vurmadı diyor saf saf...tabi suçlusu yine benim malesef.geçen yaz iten kakan çocuklara bakıp kaldığında aslında seni sevmek istedi oğlum ama yalnışlıkla oldu falan diye geçiştirdim itip kakmayı öğrenmesin,toplumda kabul görmeyen çocuk olmasın diye ama malesef artık çocuklarda sandığımız kadar saf değiller..zilimmmm
naberr canım hala raporlusun degilmi?
cnm ayça kayanın listesi var onu uyguluyorum
daha dogrusu uygulamaya çalışıyrum
aben ablaa buldu yineeediyet dedektifiii
ama ekmek sayısı biraz fazla geldi bana tabi alışık olmadıgımızdan olabilir
sende bakıver bi bakalım diyet listelerii bölümdee
kreşş kesinlikle çok iyyi oluyor seneye vericemm inşallah:)
ecrin
hayırlısı olsun cnm sen yine diyet ve sporunu yap tabiki
ama ben 80 kilo ile hamile kaldımm cnm bunun için sıkma canını
selamlarrrr hatun kişiler.bim markete 10 subat da homemax dikiş makinesi gelecekmiş 150 tl
he hamarat hatunun hali başka ..selamlarrrr hatun kişiler.bim markete 10 subat da homemax dikiş makinesi gelecekmiş 150 tl
hadi hayırlısı ecrin ...kızlar merhaba cocuk için tedavıye başladım doktorum zayıfla dedı özlelikle bu göbek gidcek dedı mekik çekiyorum napcam ben yaa suan 62,8 takıldım dikakt edıyorum yedıklerıme ama 2haftadır aynı kılodayım bana yardım edın nolurrrrrrrrr bazen ne yiyecegimi şaşırıyorummm yaa
çoçujları el bebek gül bebek büyütmeyin kıslar sonra hatada çeçimser kalırlar . helede bu yaşda edinilen direk akılda kalırki çıkarmak zordurecrüinim sende koşu bandı olduğunu unutmuşum cnm,yalnış hatırlamıyorsam sana sormuştum koşu bandı olayını galiba ..bir kaç hafta önce falan...kafamı toparlayamıyorum wlla kusura bakma lütfen cnm...göbiş içinde platesin karın günlerini yaparsan göbiş möbiş kalmaz...
bakarım banum..merak ettim ne yiyip içeceksiniz...aynen cnm kreş paklıyor çocukları..seninkiler yine oyun arkadaşı olurlar birbirine..dövüşselerde aleminkini dövmedikleri için başın ağrımaz..benim oğlum dövüşmeyi bilmiyor ama milletinkiler hırpalıyor bu seferde..bende yumuşak yüzlüyüm ya şamarı yiycez susucaz oyun hatırınayada gitmiycez bi kimseye..ben 2.seçeneği kullanıyorum mecburen..otelde bile dedim artık.oğlum sende senin canını çok acıtanı oyun oynuyor sanma o zaman diye bağırdım çocuğa..milletinkiler yanağı mosmor etmiş çimdirirken anne yanağımı sevdi diyor.tenide çok beyaz mosmor olmuş ve tırnak izi kalmış yanağında..kendine vurdurma çimdirtme diyorum abi beni sevdi vurmadı diyor saf saf...tabi suçlusu yine benim malesef.geçen yaz iten kakan çocuklara bakıp kaldığında aslında seni sevmek istedi oğlum ama yalnışlıkla oldu falan diye geçiştirdim itip kakmayı öğrenmesin,toplumda kabul görmeyen çocuk olmasın diye ama malesef artık çocuklarda sandığımız kadar saf değiller..
bende arrtık sana vurana sende vur diycem valla..alemin çocuğu kıymetlide bizimki değilmi?
allahım hep bu fırsatlar böyle olmıycak zamanlarda geliyor warya...3-4 yıl önce scarlet dikiş makinesi almıştım çok dandikmiş hemen bozuldu attım gitti.ama bu seferki iyi gibi fiyatına bakacak olursak..aman aman çok dikiş bilmem ama pratik olarak kafadan dikerim yinede ufak tefek şeyler..en basitinden bi paçaya dikiş atmaya vs..lazım yani..ama yürüyüş bandı alma arefesinde iyi olmadı bu bimin yaptığı...
aeben ablam ve arkadaşlar merhaba ben ayseceylin :) yarın montiye göre alışveriş yapacağım kesin ve net başlıyorum başka türlü olmuyor çünkü döndüm dolaştım kürkçü dükkanına döndüm
hoşgeldin ayşemmonti sende etkiliydi .. yeni nicinde hayırlı olsun
Zilim bimdeki bi firsat kacmaz ama kosu bandi bekleyebilir degil mi :) bence yani
Banu dellenme bacim dukan oyle kolay degil bikkinlik getiriyor insana yaptim ben
Aebenim ozledim beaaa rastlasak yarin iki laf etsek.
Lily cnm sen baslamadin mi
Naz ben ve hilal mi rejim yapiyoruz sadece.gulnihal abla nerede?
yokk kuzum yaaa yapamammm ben dukan filann
illallah getiriyordur eminim
Hem bikkinlik getiriyor hemde maliyetli cnm :)))
Protein olarak surekli yumurta yiyemeyecegine gore kirmizi etinde kg fiyati belli olduguba gore.:) tavuk etide var ama yanicen cabuk ve uygun maliyetli ulasabilecrklerin tavuk eti ve yumurta diyeyim
valla bi başlayamadım gitti cnm yaaaaaZilim bimdeki bi firsat kacmaz ama kosu bandi bekleyebilir degil mi :) bence yani
Banu dellenme bacim dukan oyle kolay degil bikkinlik getiriyor insana yaptim ben
Aebenim ozledim beaaa rastlasak yarin iki laf etsek.
Lily cnm sen baslamadin mi
Naz ben ve hilal mi rejim yapiyoruz sadece.gulnihal abla nerede?
ayyy tatlım dukan paso et ıyyy bıkarsın valla hiç deneme en güzeli monti boşverayy evet ya ben içerigini tam bilmiyordummm şimsi arkadaşların menülerine baktımdaa
1 tabak kuşbaşı kavurmaaa filann ay birde ben okadar et yesemm k duukanla veridigm kiloyu kabızlıktan alırım
Lilise katiliyorum banum monti en iyisi.karbonhidrat,dukan,karatay,mehmet oz vs vs diyetlerini yapmis biri olarak soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?