Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy bayılazayımmmmmmm en sevdigim yiyeceklerr tavuk ve süt zararlıymışş
parfüm ve tüm temizleycielerr

aslında süt çügumuza yararlı baya zor sindiriliyormuş .:44:
ama yanlışmı okudum sanki sen çok sık olmamak kaydıyle içebilirdun . nette çok bilgi var banum göz at istersen .
en azından benim gibi 0 olup ekmek yeme demiyorlar sana .
ekmekdeki guluten sanırım kilo vermemi engeliyormuş

Son düzenleme:
aben ablaa ben çok acıkıyorum ya 10:30 da yarım bardak süt
1 kayısı bir erik kurusu yeidm 11:30 da yine midem kazındıı(8
napcam ben böle yaaa

Banus bende senin gibiyim.kahvaltida ekmek tukettiysem yemen acikiyorum.yumurta tukettiysem ogleden sonra anca acikiyorum

Sacimi sari yapmistim begenmedim bugun yine boyadim.bakalom nasil olacak.basimda boneyle oturuyorum.

herkese tünaydınlar efenim...
bu ne soğuk bir hava yahu..walla afedersiniz sistit oldum soğuktan..kombiyi 50'ye getirdim gram ısınmıyor ev ...kapatılacak bi şey olsa üst katı komple kapatıp alt katı hamam gibi ısıtıcam ama imkan yok..asma kat şeklinde bir kısmı..kalan kısımdada kocaman cam balkon var.allahım iliğim kemiğim ısınmadı gitti.ellerim yaşlı insan eli gibi buruşuk ve bakımsız grünüyor.kat kat lahana gibi giyindim,canım spor yapmak istemiyor soğuktan..eşim yok,arabam buz tutmuş çalışmadı.yarında çalışmassa bu havada çocukla yollara döküleceğim(
saat 12 gibi öğle arası okuldan arkadaş geldi evi çok uzak gidememiş bana uğradı.kara bulgurdan bol yeşillikli kısır yaptım.ve akşam kendime incir uyutması yapmıştım üzerinede file fındık serpiştirdim afiyetle yedi walla..incir uyutmasının tarifinide aldı hatta..aklıma geldi sizede hatırlatayım dedim.aebenimde olur derse kara bulgurla bol yeşillikli kısır yaparsanız..tam buğday gibi kabuklu bişey kara bulgur..nefsiniz körlenir hiç değilse..tadı da kesinlikle diğer bulgurdan ayrılmıyor.söylemesem anlamayacaktı arkadaş..incir uyutması zaten şekersiz...5 tane doğranmış incir ve bir buçuk bardak sütü kaynattım,kaynadıktan sonra blendırdan geçirdim 1-2 dk.daha kaynatıp küçük çerek kaselerine böldüm 4 tane ağzına kadar dolu kase oldu.yani bir kaseye 1 incir düştü neredeyse..hiç çekinmeden yenebilir yani...

Sacimi sari yapmistim begenmedim bugun yine boyadim.bakalom nasil olacak.basimda boneyle oturuyorum.
sıhhatler olsun cnm..ne renk yaptın bu sefer?sarıdan dönmek zor oluyor biraz.hep alttan kusuyor.bende geçen yıla kadar sarıydım.saman sarısı.şimdi kumralım..orjnal rengmda bal köpüğü çok açık kestane arası bişey..köpük boya ile yaptım son boyamamı çok kolay oldu...

aben ablaa ben çok acıkıyorum ya 10:30 da yarım bardak süt
1 kayısı bir erik kurusu yeidm 11:30 da yine midem kazındıı(8
napcam ben böle yaaa
banuşum ben unonun ekmeğini yediğim zaman hiç acıkmıyorum ama tatildeyken başka bi çeşit ekmek yedim ne yediğimi ne doyduğumu anlayamadım cnm..alışık olduğumdanmıdır nedir unonunkiyle çok tok kalıyorum...

bende ab gurubuyum cnm..benim etle aram yok o açıdan yırttım ama tuhaflıklarda var gibi listede..buğdayın bi çeşidi yasakken bi çeşidi serbest..nasıl ayırıcazki onu..ekmeği yapanlar bile bilmez yani...benimde deterjan allerjim var.ellerim hemen pütürlenir deterjanla uğraşınca...

zilimmmm
cnm valla ben kutu kadar evi ısıtamadım asmaa balkon lu dubleks nasıl ısınırki bacım:26::26::26:
kara bulgurlu kısır hee güzel bir fikir valla
bu arada okullar tatil olabilir belki ya çok yagıyormuş kar sanırımm..
bu ekmegin markası untad 340 gr bildigimiz ekmegin dilimlenmiş hali cnmm
kare filan degill yani dilimlerr

selam .
zilim canım üst katın peteklerini kapat neden omasın sadece aşagıyı ısıt .. petek girişlerinde vanalar var ordan kanır canım soguklar gecene kadar alt katta yatarsınız ...
kombide 50 derce çok deyil bende akşamları 50 yakıyorum ancak ısınıyor gündüzleride bebeler yokken havanın durumuna göre .
kara bugday ddiginiz nedir hatunlar tam anlamadım netten bakıyım .ama bi mahsuru yok olabilir fakat günlük ekmek hakınızdan fazlası olmaz. vede az yaglı .

banum daha evlde dedim açıkman bu günlerdeki şeker düşüklügünden .helde reglin gelecek ondan iyce kan şekerin dengesiz olmuştur düşükdür yani.
ocdm bendede tam tersi öyletin 1 but yedim salatyla . 3 saate kalmadan acıkdım . sabahda 1 dl ekmek yemiştim o beni 12 .30 kadar tok tuttu benide ekmek tok tutuyor .
ama ekmek yediginde oda bana kilo verdirmiyor .

he kıslar bugün çokdandır yapmadıgım pilatesimi yaptım . tamda pilates plusu bulmuşum yapmaya . tarih ''08.06. 2011'' ebrunun kendi sitesinden yapıyorum . bende çok güzel çalışıyor hiç takılmıyor vs aynı tv gibi. sanırım pc den kaynaklı banum senin takılmalar . eşin anlıyordu videolraı güzel izlemek için bazı prog. var onlardan indirse düzelirmiki?:44:

ya valla anlamadımki neden acıkıyorum ama midemde genişlemiştir bol kh yedim ondan kaynaklı ekmeklerde zaten dilimleri küçükk
ama bi gidip baktırmak istiyorumm şekerimeee annemi çagırayımm bi gün olmazsa

mide genişlemesi gibi bir durum yok banum neyse migden o yediklerine göre genişleyip tekrar küçülür elastik yani.
genişlese benimki genişlerdi tatildeyediklerimi saysam ooo karnım 6 aylık gibi olurdu . ama 2 günde toporlandı ve normal yiyorum 2 gündür ve doyuyorum . açlık atakları şeker dengesinden .onuda yedigin karbonlar bozmuştur .

hımmmmmm
dogru tesbiteeee ne denir kiiii kaçamakdıkk elinden aplaaaa
evet kh kaynaklı muhtemelennn elma tarçın çayı yapıcam yarın bol tarçın beni beklesinn
valla hiç kafam yerinde degilyaaa
şu hırsızlarda allah bullah ettii iice beni hava karardıı korkıuyorummm:18::18::18::18:

walla hiç ısınmıyoruz banum..çocuk yün yelekve polarlı eşofmanla bende kapkalın eşofmanlarla ve diz batttaniyeleriyle oturuyorum.ben regl öncesi çok üşürüm zaten.ama bu sedef birde extra soğuk olunca walla içim ısınmadı gitti..petekleri kucaklıycam imkanı olsa yani..
kara bulgurda buğdayın kabuklu hali sanırım.yani tam buğday hali ...walla kalorisi diğerine göre düşükte..sabah yumurtalı kahvaltı yaparsanız 3-4 yemek kaşığı buşguru ıslayınca zaten bi dünya oluyor.birde yeşilliği bol tutunca nefis oldu valla.ben 5 yemek kaşığı bulgurdan 2 koca tabak kısır yaptım..içinede bol dereotu,maydonoz,taze soğan,çok ince kıyılmış marul,rendelenmiş havuç ve mor lahana ekledim.siz isterseniz havuç katmassınız.bende normalde katmazdım ama arkadaş ben katıyorum çok hoş oluyor deyince mor lahana ve havucu ekledim.gerçektende nefis oldu..birde aklınızda bulunsun bulgurun sizi şişirip gaz yapmaması ve tadına tat katmanız için kısıra mutlaka ama mutlaka kimyonda ekleyin..2 tabak yesenizde asla sizi rahatsız etmez..ve tadı neffiiis olur..eşimin bir arkadaşının eşinde yemiştim bayılmıştım.püf noktasının bu olduüujnu söyledi..ı zamandan beri her yaptığım bulgur işime kimyon eklerim..bebeklere bile kimyon çayı veriyor dr.gaz için...

ekmek de onun bir dilimi 39 cal.olan ekmeğini kullanıyorum.tam buğday oda...dene istersen...

ben akşamları 60 dereceye çıkarıyorum aplam.gündüzde her cepheden güneş giriyor eve yukarda olduğumuzdan dolayı..ama üstümüzde oturan yok o sebeple zor ısınıyoruz sanırım.alt kattakiler hem sağı solu tıkalı hemde alttan üstten yanıyor diye ısınıyorlardır.bizim alttada eşi başka şehirde çalışan bi bayan oturuyor.yakmıyor çoğu zaman.ailesinin yanına gidiyor sanırım akşamları genelde..alttan üstten soğuktayız yani..ve evin ön cehpesinin salon kısmını asma tavan yapmış mühahidi,2 koca petekle ev serin yani..:18:güneşinde hiç feri yok.güneç çok olunca yine ısınıyoruz hem yukarki hem aşağıdaki camdan..(.merdiven kısmı arka tarafına kalıyor evin) yukarıyı kapatsak bu sefer hepten donucaz..kapı mapısı da yok yukarki katın..kapatıp aşağısıyla kontağı kesebileceğimiz..:18: walla burnunu dışarı uzatamıycak insan...yarın tatil olmassa nasıl gidicem çoluk cocuk bu karda kıyamette..hepten bronşit olucam walla...
bende pilatese içimden hep niyetleniyorum ama soğuktan kalkıp yapasım gelmiyor walla..bu gece duş alıcam yarın okulum war.bi gayret gelirse duştan önce yaparım artık...

Zilim sari cok cig duruyordu hic yakistirmadim kendime bir hafta sonra bungun boyadim.altin lrkumralal tamamen bitkisel bi boya.ozellike aldim cok fazla renk secenegi yoktu akacak zaten balalom ne hal alacak :)

günaydın...
tükkanı ben açmışım bugün .

zilim evin altı boşsa ısınmaz canım . bende en üst kattayım ama çok fazla etkilemiyor. evin alltan ısınması önemli.
ocdim benim saçlarında boya zamanı geldi röfleler uzadı iyce. tekrar röfle yaptırmak istemiyorum saçların kupkuru oluyor rengi zor açılıyor hatta açılmıyor diyebilirim .

günaydınnnnn

zilimm ben kimyon çok verdim bebelere çok gazlıllardı ben hala kuru balagilleree atarım kimyonu
gazı engellemek içinnn valla canımı kısır çektirdin akşam kipya gittik ama unutmuşum almayı
alıncaa ekmek hakkımıı bulgurdan yana kullanırımm

öznur
bende bir kez saçımı sarıya boyamıştım annemin dırdırından kurtulamadımm
gidip kızıl yaptırdım ozman çok modaydı kızılll , bende röfle attırayım diyorum bazen amaa
kıyamıyorum saçlarıma güzle oldulalr bu haftalık yaptıgım kür ileeee
normal bile boyamayı düşünmüyorum bi süree:26::26::26::26:

aben ablamm nasılsınn

günaydın kızlar . sabahtan beri internetimiz yoktu yeni geldi bende bugün pro ağırlıklı beslenicem ..

bugünki menüm şöyle olacak

sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir
10 adet badem

öğlen
kıymalı yumurta
peynir
salata

akşam
tavuk sote
yoğurt

Selam kizlar
Hani tamamen bitkisel dedikleri urunler varya natural organics, silky coloration falan onlarla boyadiginizda digerlerine oeanla daha iyi kurutmuyor en azindan fakat bir aya kalmaz akiyorlar.dunden bugune rengi degusti sacimin :)

Naz canim monulerini takip ediyorum hic corba icmiyorsun neden diye merat ettim.soyle dumani tuten bi sebze corbasi guzel olurdu :)

kan şekerimi düzenlemek için bol tarçına ihtiyacımm varrr
biraz önce yogurdun içine boca ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…