ayy bayılazayımmmmmmm en sevdigim yiyeceklerr tavuk ve süt zararlıymışş
parfüm ve tüm temizleycielerr
sıhhatler olsun cnm..ne renk yaptın bu sefer?sarıdan dönmek zor oluyor biraz.hep alttan kusuyor.bende geçen yıla kadar sarıydım.saman sarısı.şimdi kumralım..orjnal rengmda bal köpüğü çok açık kestane arası bişey..köpük boya ile yaptım son boyamamı çok kolay oldu...Sacimi sari yapmistim begenmedim bugun yine boyadim.bakalom nasil olacak.basimda boneyle oturuyorum.
banuşum ben unonun ekmeğini yediğim zaman hiç acıkmıyorum ama tatildeyken başka bi çeşit ekmek yedim ne yediğimi ne doyduğumu anlayamadım cnm..alışık olduğumdanmıdır nedir unonunkiyle çok tok kalıyorum...aben ablaa ben çok acıkıyorum ya 10:30 da yarım bardak süt
1 kayısı bir erik kurusu yeidm 11:30 da yine midem kazındıı(8
napcam ben böle yaaa
ayy bayılazayımmmmmmm en sevdigim yiyeceklerr tavuk ve süt zararlıymışş
parfüm ve tüm temizleycielerr
selam .
zilim canım üst katın peteklerini kapat neden omasın sadece aşagıyı ısıt .. petek girişlerinde vanalar var ordan kanır canım soguklar gecene kadar alt katta yatarsınız ...
kombide 50 derce çok deyil bende akşamları 50 yakıyorum ancak ısınıyor gündüzleride bebeler yokken havanın durumuna göre .
kara bugday ddiginiz nedir hatunlar tam anlamadım netten bakıyım .ama bi mahsuru yok olabilir fakat günlük ekmek hakınızdan fazlası olmaz.vede az yaglı .
banum daha evlde dedim açıkman bu günlerdeki şeker düşüklügünden .helde reglin gelecek ondan iyce kan şekerin dengesiz olmuştur düşükdür yani.
ocdm bendede tam tersi öyletin 1 but yedim salatyla . 3 saate kalmadan acıkdım .sabahda 1 dl ekmek yemiştim o beni 12 .30 kadar tok tuttu benide ekmek tok tutuyor .
ama ekmek yediginde oda bana kilo verdirmiyor .
he kıslar bugün çokdandır yapmadıgım pilatesimi yaptım .tamda pilates plusu bulmuşum yapmaya . tarih ''08.06. 2011'' ebrunun kendi sitesinden yapıyorum . bende çok güzel çalışıyor hiç takılmıyor vs aynı tv gibi. sanırım pc den kaynaklı banum senin takılmalar . eşin anlıyordu videolraı güzel izlemek için bazı prog. var onlardan indirse düzelirmiki?:44:
ya valla anlamadımki neden acıkıyorum ama midemde genişlemiştir bol kh yedim ondan kaynaklı ekmeklerde zaten dilimleri küçükk
ama bi gidip baktırmak istiyorumm şekerimeee annemi çagırayımm bi gün olmazsa
mide genişlemesi gibi bir durum yok banum neyse migden o yediklerine göre genişleyip tekrar küçülür elastik yani.
genişlese benimki genişlerdi tatildeyediklerimi saysam oookarnım 6 aylık gibi olurdu . ama 2 günde toporlandı ve normal yiyorum 2 gündür ve doyuyorum . açlık atakları şeker dengesinden .onuda yedigin karbonlar bozmuştur .
walla hiç ısınmıyoruz banum..çocuk yün yelekve polarlı eşofmanla bende kapkalın eşofmanlarla ve diz batttaniyeleriyle oturuyorum.ben regl öncesi çok üşürüm zaten.ama bu sedef birde extra soğuk olunca walla içim ısınmadı gitti..petekleri kucaklıycam imkanı olsa yani..zilimmmm
cnm valla ben kutu kadar evi ısıtamadım asmaa balkon lu dubleks nasıl ısınırki bacım:26::26::26:
kara bulgurlu kısır hee güzel bir fikir valla
bu arada okullar tatil olabilir belki ya çok yagıyormuş kar sanırımm..
bu ekmegin markası untad 340 gr bildigimiz ekmegin dilimlenmiş hali cnmm
kare filan degill yani dilimlerr
selam .
zilim canım üst katın peteklerini kapat neden omasın sadece aşagıyı ısıt .. petek girişlerinde vanalar var ordan kanır canım soguklar gecene kadar alt katta yatarsınız ...
kombide 50 derce çok deyil bende akşamları 50 yakıyorum ancak ısınıyor gündüzleride bebeler yokken havanın durumuna göre .
kara bugday ddiginiz nedir hatunlar tam anlamadım netten bakıyım .ama bi mahsuru yok olabilir fakat günlük ekmek hakınızdan fazlası olmaz.vede az yaglı .
banum daha evlde dedim açıkman bu günlerdeki şeker düşüklügünden .helde reglin gelecek ondan iyce kan şekerin dengesiz olmuştur düşükdür yani.
ocdm bendede tam tersi öyletin 1 but yedim salatyla . 3 saate kalmadan acıkdım .sabahda 1 dl ekmek yemiştim o beni 12 .30 kadar tok tuttu benide ekmek tok tutuyor .
ama ekmek yediginde oda bana kilo verdirmiyor .
he kıslar bugün çokdandır yapmadıgım pilatesimi yaptım .tamda pilates plusu bulmuşum yapmaya . tarih ''08.06. 2011'' ebrunun kendi sitesinden yapıyorum . bende çok güzel çalışıyor hiç takılmıyor vs aynı tv gibi. sanırım pc den kaynaklı banum senin takılmalar . eşin anlıyordu videolraı güzel izlemek için bazı prog. var onlardan indirse düzelirmiki?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?