Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar fıstuklar....

afiyet olsun nazlım ..
ocdime katılıyorumbiraz sulu yemek ye hep kuru besleniyorsun belkide kilon ondan duruyor ..

Selam kizlar
Hani tamamen bitkisel dedikleri urunler varya natural organics, silky coloration falan onlarla boyadiginizda digerlerine oeanla daha iyi kurutmuyor en azindan fakat bir aya kalmaz akiyorlar.dunden bugune rengi degusti sacimin :)
ocdim tamamen bitksel boya yok canım .ben öyle biliyorum .
kan şekerimi düzenlemek için bol tarçına ihtiyacımm varrr
biraz önce yogurdun içine boca ettimm
afiyet olsun banuşum
Yarini bekliyorum kac gram verdim acep

nasıl gidiyor ocdim ne diginden nede içtiginden heberımız var gı inşallah beklentinin 2 katı kilo versin .

Son düzenleme:
tünaydınllar efenim....
buzzzzz gibi bir havada resmen içim dışım donarak okula gittim.arabam çalışmadı.eşim yok..dolmuş geçmedi..yok oğlu yok...
küçücük çocukla sar sarmala birde kayıyor popo üstü oturup ıslanıp tüm gün üşümesin diye üstü başıyla 20 kg gelen sıpamı ve onun malzemelerinin olduğu spor çantası,kendi kol çantam ve ben 4'lüsü yolları arşınladık sabahın 6:45'inde...

apartmanımız çok fena sosyete..kimse kimseye bi gram yardımı dokunacak diye burnunu kkapıdan uzatmazlar sağolsunlar.ama işlerine doktor lazım oldummu evde muayene isterler...bu havada çocuğumu bırakacak birini arasan kimse yi bulmazssın.hastası olan yada hastaneye işi düşen bulur ancak bizi..

banum bu arada benim saçlarda bir buçuk ayda 4 cm'den fazla uzadı...şimdi ibrahim saraçoğlu hoca saba tümerde konuşuyor.saç dökülmesi ve uzama için lavantayı kaynatıp suyunu saçınıza sürün diyor...ben bunuda yapıcam..yaza çok düğün var ...rapunzel olmak istiyorum...

öznurum lorealin boyalarıda gerçekten çok kaliteli..dökmüyor ve rengi kolayca değişmiyor cnm...bende boyamıycam artık..beyazım yok..beyazlarım olmaya başlayınca boyıycam..

aebenim aplammmm özlemiştik senin yazılarını walla...gitme artık bi yere...

naz kilo vermen durdumu cnm?topiğimize nazar değdi galiba...takılmalar başladı...ama aebenim her şeye bi çözümü vardır...

zilim selamm cnm
ayy cnm zor valla işin ya bende düşündüm nasıl gtti bu hatun diyee
bi yarın kaldı hafta sonuda havalar yumuşar belkim biraz....
bende memmunum kürden cnm ama bu hafta yapamadımm yaa
acaba etkilermi yapamamak eşime diycem alırsa bemikss ampül
yarın yapıcam haftayada çarşamba filan yaparıma rtıkın
boyamıycamda zaten bi süre

şimdi ben neden çorba yemiyorum . çorbayla pek aram olmadı bugüne kadar . işyerinde bazen içeyim diyorum ama içindekileri duyunca işyerinde de tüketmiyorum . eşime çorba yapılıyor onunda sevdiği çorbaların içinde un , patates,yada havuç oluyorki ( genelde kaynanam yapar çorbaları ve içinede koyar ) kendi evime geçince bana uyan çorbalar yaparım artık ..

ben yaklaşık olarak 1 aydır 59 lu kilolarda geziniyorum

slm kızlar bu aralar işlerim çok yoğunm nete gelemıyorum malesef ama aklım hep sizde valla fırsat buldukça mönülerimide yazacam size cvp verdıgınız için teşekkürler hepinize evet kılom çok fazla degıl ama doktorun bır bıldıgı var herhalde bakalım nolcak başladık tedavıye yarın kontrolum var dua edın benım için.plates cd aldım bu akşam başlıyrum kızlar mekıkde cekıyorum hergun 110 yada 150 sabah ve akşam sankı karın şişliğim indi gibi hadı hayırlısı :)

Kizlar ben tilifondan yaziyorum alinti yaptigimda yazamiyorum yapmadigimda unutuyorum :)
Aeben ya hayatim diyet iyi tamamen montiye uygun tek problem istahsizlik bu aralar anlamiyorum neden.yarin iki kati zayiflamis olayim evet evet dua et benim icin :)
Boyalarin bitkiseli yokmus ama bu cok enteresandi aeben.muhteseme guzel bi kokusu vardi.boyayi karistirdiginda pelte gibi oluyor.kasinti yapmiyor sac diplerinde.gel gelelim dun altin kumral olan saclarim bugun bal kopugu.iki yikamada bu kadar acti :)
Zilim ben bitkisel tercih ettim cunku artik acip ustune boya yapmakdansan sac diplerim yara olup kabuk baglamisti.birde ustune doguhana yetisecegim diyr basimi dondurucunun tutacagina vurdum sismisti hala agriyor :) uzun bir sure boyamayi dusunmuyorum sahsen :)
Yarinki tarti sonucuna gore su karinsavar dvdye baslayacagim.

İsyannnnnnnn isyannnnnnnn ayy cok gerildim 63.2 kg ciktim tartida bu ne be bu ne ya xocuk gibi uzgunum birde

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 59,3

bu hafta : 59

giden :300 gr

o kadar kaçamağa rağmen bunu beklemiyordum açıkçası ..

günaydın öznurrr sen kilo mu almışsın anlamadım ben kilon kaçtıi?

naz tebriklerrrr

ankara çok kötüydü dün gece eşimde kaza yapmışş arabada çok hasar yok ama şirketin arabasıydı canımız sıkıldı biraz

Gunaydin cnm evet ben 300 gr almisim. 62.9 kg dim.

geçmiş olsun banu ALLAH beterinden saklasın canım . kaza bu sonuçta canım sıkmayın canınızı kaskosu vardır aracın

teeşekür ederim kızlarr.... valla zaten kaydı yeri düşündükçe şükrediyorumbu kadarla atlattıgınaa
baya bi yokuştan aşagı sürüklenmiş yan yann( sonra direksyonu kırıppp sagaaa dogru duvara toslamak gelmiş aklına
vurunca dururummm diye düşünüppp:26::26::26::26:

öznurr
akşam indiridm cnm call videosunu p.tesiden itibaren başlayım diyorum
platese göre sıkıcı ama çabuke tki eidyormuş aben ablada yapmıştı bi süre diye hatırlıyorum:)

hayırlı cumalar kıslar ....
ev gezmem var çıkmadan bakayın dedim .sabah hiç vakit bulamadım . ilaç yazdırmaya gittim eve geldim golan aramış ög. cebinden karda oynarken pantolanu sökülmuş tekrar ona git derken öylen oldu .

banuşum geçmiş olsun eşine dün akşama hiç sorma . öyleden sonra kzımmı dersaneye götürdüm dolmuşla . onu bırakıp bir ikide işim vardı döneyim dedim amanın ne otabus nede dolmuş var koca kızılayda nede taksi. kızların ikisde dersanedemi . onlarda tatil olmuş . eşim aradı işden kzılaya 3 sattir yoldayım çoçuklar çıkınca beni arsın dedi . geri döndüm küçügün dersanesi amanın kıs yok artada . erkenden göndermişler . bide küçüğk kızım dersaneye giderken dersana deyilde okul çantasını alıp çıkmış . tf. vs hepsi evdeki çantada . hemen otabus duraguna gitim neyseki orda buldum . büyük kzımında geldi yanıma eşimi bekleyip zor bela onunla eve döndük . dün akşamki telaşı bende yaşadım yani.

nazlım kaçammaga ragmen kilo vermene sevindim canım . bazen gerekli demekki kaçamak .

öznurr az yidiginden olabilir . ne oldu iştahına yav . sende benim gibisin bi iştahın açılıyor doymuyorsun bide kapanıyor bişi yiyemiyon . ne olcak bizin halımız.

evet banumşum call yaptım etkili ama baya zorrrrr... geçen gün tarih verdigim pilates günüde baya etkili 3 gün yaptım göbüşümü çekti içine

cana gelecegine mala gelsin banum . tekrar geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…