afiyet olsun nazlım ..günaydın kızlar . sabahtan beri internetimiz yoktu yeni geldi bende bugün pro ağırlıklı beslenicem ..
bugünki menüm şöyle olacak
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir
10 adet badem
öğlen
kıymalı yumurta
peynir
salata
akşam
tavuk sote
yoğurt
ocdim tamamen bitksel boya yok canım .ben öyle biliyorum .Selam kizlar
Hani tamamen bitkisel dedikleri urunler varya natural organics, silky coloration falan onlarla boyadiginizda digerlerine oeanla daha iyi kurutmuyor en azindan fakat bir aya kalmaz akiyorlar.dunden bugune rengi degusti sacimin :)
afiyet olsun banuşumkan şekerimi düzenlemek için bol tarçına ihtiyacımm varrr
biraz önce yogurdun içine boca ettimm
Yarini bekliyorum kac gram verdim acep
selamlar fıstuklar....
afiyet olsun nazlım ..
ocdime katılıyorumbiraz sulu yemek ye hep kuru besleniyorsun belkide kilon ondan duruyor ..
ocdim tamamen bitksel boya yok canım .ben öyle biliyorum .
afiyet olsun banuşum
nasıl gidiyor ocdim ne diginden nede içtiginden heberımız var gıinşallah beklentinin 2 katı kilo versin .
tünaydınllar efenim....
buzzzzz gibi bir havada resmen içim dışım donarak okula gittim.arabam çalışmadı.eşim yok..dolmuş geçmedi..yok oğlu yok...
küçücük çocukla sar sarmala birde kayıyor popo üstü oturup ıslanıp tüm gün üşümesin diye üstü başıyla 20 kg gelen sıpamı ve onun malzemelerinin olduğu spor çantası,kendi kol çantam ve ben 4'lüsü yolları arşınladık sabahın 6:45'inde...
apartmanımız çok fena sosyete..kimse kimseye bi gram yardımı dokunacak diye burnunu kkapıdan uzatmazlar sağolsunlar.ama işlerine doktor lazım oldummu evde muayene isterler...bu havada çocuğumu bırakacak birini arasan kimse yi bulmazssın.hastası olan yada hastaneye işi düşen bulur ancak bizi..
banum bu arada benim saçlarda bir buçuk ayda 4 cm'den fazla uzadı...şimdi ibrahim saraçoğlu hoca saba tümerde konuşuyor.saç dökülmesi ve uzama için lavantayı kaynatıp suyunu saçınıza sürün diyor...ben bunuda yapıcam..yaza çok düğün var ...rapunzel olmak istiyorum...
öznurum lorealin boyalarıda gerçekten çok kaliteli..dökmüyor ve rengi kolayca değişmiyor cnm...bende boyamıycam artık..beyazım yok..beyazlarım olmaya başlayınca boyıycam..
aebenim aplammmmözlemiştik senin yazılarını walla...gitme artık bi yere...
naz kilo vermen durdumu cnm?topiğimize nazar değdi galiba...takılmalar başladı...ama aebenim her şeye bi çözümü vardır...
akşam akşam aklıma cal videosu düştü indiriyorummm
şincii
günaydın öznurrr sen kilo mu almışsın anlamadım ben kilon kaçtıi?
naz tebriklerrrr
ankara çok kötüydü dün gece eşimde kaza yapmışş arabada çok hasar yok ama şirketin arabasıydı canımız sıkıldı biraz
günaydın öznurrr sen kilo mu almışsın anlamadım ben kilon kaçtıi?
naz tebriklerrrr
ankara çok kötüydü dün gece eşimde kaza yapmışş arabada çok hasar yok ama şirketin arabasıydı canımız sıkıldı biraz
teeşekür ederim kızlarr.... valla zaten kaydı yeri düşündükçe şükrediyorumbu kadarla atlattıgınaa
baya bi yokuştan aşagı sürüklenmiş yan yann( sonra direksyonu kırıppp sagaaa dogru duvara toslamak gelmiş aklına
vurunca dururummm diye düşünüppp:26::26::26::26:
öznurr
akşam indiridm cnm call videosunu p.tesiden itibaren başlayım diyorum
platese göre sıkıcı ama çabuke tki eidyormuş aben ablada yapmıştı bi süre diye hatırlıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?