Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy valla öleymiş dün ortalıkkk neysekii bulmuşsun kıznı ablaa,millet hep yürümüş eveee taksi,dolmş hiç bişiy yokmuşş(
valla haftayada varmış kar bu yıl çok kış yaptıı valla yaaaa
allah evsiz barksızlara yardım etsin

amin ,amin .
Bugünde sınavları var ama götürmeycegim .
evet hep yürüyorlardı yol boyunca .

Son düzenleme:
bende yazayım menümü ..

sabah
3 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi

öğlen
tavuk şiş
soğan salatası
1 bardak ayran

ara
1 adet armut

akşam belli değil henüz . türkiye folklor kurumunun gösterisi var akşam oraya gideceğiz . belki bişey yiyemem

slm kıslar...
ancak girebildim.walla hava biraz yumuşamış ama kar aynen duruyor.ve her yer çatır çatır buz...bu sabah eşimerken gelecekti güya.adam yollarda mahsur kaldı okula gitmem lazım çocukla ne yapsam etsem derken.çaresizlikten uyuyan çocuğu eve bıraktım.eşim yaklaştım sen çık geliyorum dedi.zamanımı sonuna kadar kullanıp geç meç çıktım evden.geciktim diyede arabayı kullanırım dedim kendi kendime.bu seferde kapıları buz tutmuş.koparıcam çekeleye çekeleye yok açılmaz.allahım sıkıntıdan o soğukta ter sırtımdan süzldü.içimden 2.çocukmu töbeler olsun diyerek düştüm yollara.bekle bekle zor bela içi hınca hınç dolu bi dolmuş geldi atladım gittim.sırtımda keman,kolumda çanta.elimde evrak çantam.eşim geldiğinde neyseki uyanmamış oğlum..eşimde yatmış uyumuş yol yorgunu...eve gelirkende bankaya uğradım kredi kartıma para yatırdım limiti dolmuştu.evdende siparişini verdim koşu bandının..bakalım gelir inşallah kısa sürede..bu havada kaç gün sürer allah kerim...

walla soğuğu zaten hiç sevmezdim ama nefret ettim artık..iliğim kemiğim nasıl üşümüşse walla içimi ısıtamıyorum.hayatımda ilk kez yatağa 2 kat yün çorap ve kalın eşofmanın içine bile taytla ve hırkayla yattım yaaa..robot gibi dn dönebilirsen.elim ayağım zaten herdaim soğuktur ama okula gidip gelirken nasıl işlemişse artık içime ....birde yalnız yatıncada çok üşüyorum ben.eşimin elleri ayakları fırın gibidir.hemen ısıtırdı beni.bi daha kış kıyamet kongreye falan gitmesin donuyorum...:18:

günaydınlar herkese kilom

geçen hafta : 59,3

bu hafta : 59

giden :300 gr

o kadar kaçamağa rağmen bunu beklemiyordum açıkçası ..
walla kaçamakların ardından bende çok kolay kilo veriyordum..metoyu şaşırtmak iyi geliyor galiba nazlım..

allah korumuş banum.iyi cesaret eşin arabayla gelmiş..yola çıkılacak gibi değil..verilmiş sadakanız varmış..allah beterinden saklanız..sadaka ver birine...bir sadaka bin bela kovar derler..çok geçmiş olsun...

allahım oğlum iyice mızırdak oldu.sabahtan beri zırlamış annem beni niye bırakıp gitti diye.babasıyla çok güzel oynarlar aslında ama onu bıraktım sanmış şu andada beni yiyiyor resmen gözler hep yaşlı sen beni bıraktın diyorda başka bişey demiyor..allahım sabır ver bana bi türlü teselli edemedim..durup durup zırlıyor...

iyi akşamlar ...

banuşum nasılsın fıstık ne durumdasın diyete devammı hicde yazmamışsın ?????????

kıslar ben yokken kajum yazdımı hiç görünmüyor epeydir ???
çamlıca gozozumda yok . yanlızında yok olmuş yazmıyor artık

abla valla sorma ya bi dagıtınca toparlamakk çok zor oluyorr
bugün daha iyiydimmm ayça kaya nın listesini filanda düzgün yapamadım zaten
ark diyetisyene gitmişti 1000 kalorilik bir diyet vemriş benim kilollarda gel beraber yapalım toparlan
artık gfilan dedii bugün onaa başladık bakalım ayça kaya nın listesi gibi
ama aralarda diyet büskivile rvar birde meyveyi gece vermiş hepp
onun dışınd aiyi bri liste gibiii:26::26::26::26:
aman yılan hikayesi gibi oldu şu son 7 kilo yaaa

bu arada sabah 67.2 çıktım
ama yarın regli günüm birde 3 gündür wc yok

zilimm saoll cnmm ya valla sadaka vermek lazımm yani araba bir kaç güne çıkıcakmış eşim diyorki tamirciler hınca hınç dolu
2. çocuga yemin etmişsin senn valla bugün bi ark aradı ikizleri 2.5 yaşında ve hamileeee:26::26::26::26::26:
aglayıp duruyor napcam diyeee ne diyim bilemedim ama herşey çok zor olcak onun için ((
büyüdükelirde 3 tane çocugun olucak sıkma canınıı dedim artık
emeksiz ekmek olmazz önce sıkıntı yaşarsın sonrası iyi olur dedimmm
amaa bilemiyorum zor biddurum çok zorlaancakk

bu arada sabah 67.2 çıktım
ama yarın regli günüm birde 3 gündür wc yok

bu durmlarda bu kilo normal banum .
banum geçen gün ilginç bir pr. denk geldim . tam içerigini bilmiyorum pr. ama kabızlık için bişi vardı. sen aklıma geldin zap yapmakdan vaz geçip baktım .
. sol elinin içini nasıl anlatayım, o bilegin nabıza baktıgmız yer varya ordan az yukardan başlayıp avuç içine dogru olan yerden devam ederek dışarı dogru masaj uyguluyorsun diger elinin işaret parmagıyla . 10 15 dk her gün . bu kabızlıga kesin çözüm dedi adam . ilgimi çekdi dene zor deyil sonuçda .

çok ilginçmiş cidden deneyimmm

S.donmezin metabolima hizlandiran cocerbasindan ve iceceginden yaptim. :))) cilginlar gibi zayiflayacagim diue ugrasiyorum resmen

GÜNAYDINLAR HERKESE DÜNKİ MENÜM

sabah
3 dilim köy ekmeği
kk kadar beyaz peynir
cevizli ezme
zeytin ezmesi

öğlen
tavuk şiş
soğan salatası
1 bardak ayran

ara
1 adet armut

AKŞAM
TAVUK DÖNER
SALATA

slm kızlar nasılsınız dün doktorun tartısında tartıldım 62,1 çıktım bugun kendı tartılmda tartıldı 62,5çıktım olsun 64.60 düştüm yaa bunuda şükür durmak yok diyete devam doktorum pkoda kılo onemlı birazcık kılo verırsen yumurtalıklar düzelir dedı p.tesi tekrar gitcem :)

günaydınnnn mı desem tünaydın mı bilemedimm :)))

nasılsınız bakalımmm bi güneş görebildik çok şükür
ankaralılar olaraktann
sabah krep yaptım bebeleree benimd eiçim elvermedi beya undan yemeyi
tb unlu yaptım kendimeee gayette güzeldi hüplettim bri taneee
çok fena kabızlık yaşıyorum yine
bakunis içtim 2 tane ancak zar zor fayda ettiii:26::26::26::26::26:

sabah bi tlf la uyandımm arayan yasemin dii arkadaşım sesi çok telaşlıydı
ikizleri var 2.5 yaşındaa hayırdır yasemin dememle aglamaya başladıı
hamileyim banuuuuuuuuu, hey allahım ne diyim bilemedimm
yaaa ikizlerden sonra hemde bu kadar üçükken ikjizler 2 yaş 2 aylıklarmış 2.5 bile degil
ne yapcamm dediii((( dogrusamm bi dert aldırsam daha büyük dert
ne diycegimi bilemedimm yaa zor bir durummm
aldırsa günahı var aldırasa bebele rçok küçükkk

olmuyor demiyceksin vallahi allahın vermeye niyeti olunc aoluyormuş
bu arkadaş tüp bebek yaptırdı ve 2. denemede tuttu
drlar kendin hamile kalmazsın diyorlardıı korunurken hamile kalmış

ecrin snein boyun kaçtı cnm
ya senin bu dr bu kilonu neden bukadar sorune ttiki sonuçta sen kilolu bile degilsin yani normalsin:)

tünaydın herkese....
kk'nın forum sayfasındaki yazılarmı küçülmüş yoksa benim laptobamı bişeyler oldu??
ecrinim verirsin cnm kiloları hiç merak etme..pkolular kolay veremiyor evet ama en güzel örnek banum...
yavaş gitsin ama kalıcı olsun önemli olanda bu zaten cnm..sonrada gelsin bebiş

kıslar hep yazacak oluyorum unutuyorum...ben bu sıralar normale göre daha fazla yediğimi ve fazlasıyla kaçamak yaptığımı daha öncede yazmıştım..(tatlı kaçamak yok denecek kadar az ama,bunu belirtmeden geçemiycem.tatlı sevmiyorum)
ama kilo almadığım gibi -1.25 gr'dayım.ve bu arada sporu yapamadımda..normalde kolay kilo alan bir bünyem var bu yüzden hep diyet modunda yaşadım bu zamana kadar..hatta aebenim ve banum çok kasıyorsun zaten zayıfsın kasma bu kadar diye çok söylemşşlerdir..

neden almadım acabaiye düşündüm kendime kendime..geçenlerdede bi yerde acının metoyu hızlandırdığını ve sindirim sistemini temizlediğini okudum ..ve ben neredeyse bir ayda 2,5 kiloluk acı biber turşusunu bitirdim gerçi bazı açılardan pek iyi gelmiyor ama sevdiğim için yedim ...sanırım o sebeplede almamış olabilirim.tabii beynimi rahat bıraktım onunda payı olabilir...ve kışın meto yavaşlar ama soğuklarda kendini sıcak tutabilmek için extra extra kalori yakıyormuş bu aralar hiç ısınamadık doğru dürüst
ama acının faktörü olduğunu düşünüyorum.tabii acı bolcada yedirir diyorlar ama ben bi kase çorbayla 15 tane acı biber yiybilme kapasitesine sahibim
acı sevenlere duyurayım dedm.seviyorsanız yiyin bol bol...

zilimmm cnm yazılar degişmiş sanırım bi format degiştiriyorlar ondan kaynaklı olabilir
ne güzle zilim eksidesin yaa benimde reglim bitsinnn
güzle rakamalr görürüm inşşş dikakte tmeye başladım bakalım daha yeni yeni toparladımm
acıyı severim bendee bazen ygourdun içine pul biber nane ekip yerim..

geçen yaz sezonu çok g,zel elbiseler aldım , zayıflarım diye küçükte almıştım
yaz geldi ama bende tık yokk , yeni evime geçtigimd ediyetle ugraşmıycaktım güya ama bu gidişle bu kiloyla gidicem orayada

ayyy banuuum..rabbim neylerse güzel eyler ama...benim başıma aynı durum gelse şu ara ne yaparım allah kerim..birini bırakacak yer bulamıyorum..2.si olduğu zaman kafama huniyi elimede bi çıta ağzıma bi düdük yollarda dıgıdık dıgıdık çıtadan atıma atlar gezerim
allah arkadaşına sabır versin..ikizlerden sonra ve daha ikizler kendini derdinden kurtulamamışken işi çok zor..allah kolaylık versin...ben biraz fazla bencilce düşünüyorda olabilirim bu konuda, yani çok anaçmı değilim neden bilemyorum ama kendime zaman ayıramayınca çok mutsuz hissediyorum.zamanımın tamamını eve, çocuğa, eşe, işe kullanınca kendimi çok harcanmış,bitap düşmüş gibi mutsuz hissediyorum.çocuk olunca zaten ne sinama,ne gezme bişey kalmadı doğru dürüst..hayatın akışı değişti.zaman zaman bundan dolayı bile mutsuz olduğum zamanlar oluyor ama çocuksuz bir yaşamda yavan kalırdı.ama aldık bi sefer tadını rabbim takdir etti oldu şükürler olsun bi evladımız..ama 2-3 çocuk yapabilecek psikolojim yok benim..yani birini okula götür diğerini okuldan al.o yedimi bu uyudumu,zayıfmı aldı,hayatında birimi var.arkadaşları iyimi kötümü,kendi işim bi yandan eşimin sürekli evde olamaması bi yandan.adam zaten acaip stresli bi işte çalışıyor.bunların ekonomileride var.şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki gibi kolayla kanmıyorda..dersanesi okulu özel hocası kursu ıvırı zıvırı.... yok ben almiim...elimdekiyle idare etmesini bilirim ben..her biri için ayrı üzülecek kadar dirayetli değilim sanırım...çok çabuk tükeniyorum çocuk söz konusu olunca..

dün bahsettiğim lavanta kürünü yaptım.saçlarım mis kokuyor şu anda bile..deneyin sizde..umarım uzamasına ve bakımınada fayda eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…