Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gülnihal abla bıraktı şimdilik montiyi kalori hesabıyla devam ediyor

günaydınlar bu arada herkese ....

günaydınlarrrr sabaha kadar uyuyamadım ya
karşı komşuya hırsız girmişş:18::18::18::18::18:
valla ne kötüüü yaaaaa

günaydınlar efem

hoşgeldin lilşim ..
evet yokdum misafirlerim vardı tatil boyunca ama artık yine burlardayım 4 senedir oldugu gibi.

kitabın ismi (can bogazdan çıkar ) mehmet ali bulut ...lilişim . okumaya deger diye düşünüyorum
evet ablacım çok etkili hemde onun dışında çok zor kg veriyorum kan şekeri dengede olmadığı için kaçamaklarım çok oluyo ama monti yaparken kaçamk yapmıyordum hiç
evet ayşem bazan diyet guruplarındaki listede kilona bakıyorum azrayla birlikde hep aynı hatta artılarda oluyorsun .. monti sende gerçekden etkili geç bilem kaldın .
geldim gı hadi edek . dee ev şlerini kim yapecek .
Zilim kosu bandini kujuma sormustun :)
bide unutkanım diyorsun .
Lilise katiliyorum banum monti en iyisi.karbonhidrat,dukan,karatay,mehmet oz vs vs diyetlerini yapmis biri olarak soyluyorum
kartayı ne vakit yaptın
banummu dukan yapıyor . yok canım sanırım yanlış anlamışsın yani banu dünden beri başladıysa bilmem tabiki.
ocdim ben ona ayça kayanın diyet sayflarındaki listesini önerdim . malum çok yaptık montiyi bizde artık pek işe yaramıyor .. arayış içindeydi benimde gözüme çerptı o link tavsiye ettim ona başladı dün dukana deyil .
gülnihal abla bıraktı şimdilik montiyi kalori hesabıyla devam ediyor

günaydınlar bu arada herkese ....

günaydın nazlım ... heppera abladan söz ediyorsunuz galiba .. nazlım ablam sonuç alamdımı eski sayfları okumadımda neden bırakdıgını bilmiyorum .:26:

Son düzenleme:
geçmiş olsun banum . varmı zaiyat .:26:

aben abla çevremdee bir kaç kişi dukan yapıyor sonuçları iyi çok memmunuz filan dedilerr
bendee kızlaraaa ŞAKASINAAA aman öyle bir anlatıyorlar ki dukana başlatıcaklar dedimm
ciddiye almış öznurcumm birassscıkk tabi nerden bilcekkk geyik yaptıgı öle yani
ayçanın listesine başladımm dün biraz kaçamklı oldu ama bugün başladımm
ama abla biliyormusun linkteki kimse listeye uymuyorr ama grupta motivasyon ve paylaşım güzel....

jhırsızlarda almışlar bişiylar abla pc , para varmış biraz altın yüzük küpee işte
polis diyorki dün evinizde para altın tutmayın götürün bankayaa
çogalmış hırsızlıklar( aç kaldılar ya diyor poliss
bu kkomşumuzu takip etmişlr sanırım çünküü ışık yandıgı halde girmişlerr
oglu çıkmış önce sonra bunlar arabayla çıkmışlarr
ve ışıgıda yanık bıraktıkları haldee, allt katın demirleirne tırmanıpp camdan girmişler pimapeni açıpp(
kapıyı zorlamamışlarr( çok korkunç yaa ürpertciii

direk takip ediyorlar desene . canları sag olsun cana gelecegine mala geldsin ya onlar evdeyken gelselerdi.

dukan yapmak ilersi için büyük tehlike ne yarlar açtıgını vucudda bilemeyiz .:26: arkadaşların bugünlerdeki basküldeki sonuçlara göre memnunlar . takip et banum bırtakdıkdan sonra ne düşünecekler .. geçen senelerde 10 günlük bir deneyiyim oldu . evet kilo verdiriyor ama bırakınca yarısı hemen geri geliyor çünki kasve su kaybı . dger yarısıda zamanla geliyor . birde ocdimin dedigi gibi et yemekde ve yumurta böö geliyor halsizlik vs da cabası tabi bunlar etkiler görünenler vucudda açtıgı hasarlar ne tam bilinmiyor .

valla dukan yapanlardan biri 87 kilo filandı şimdi 4 kilo filan vemriş ama kollestrol varmış ve dukan yapıyorr
yani kendidee bilirkiiii yükselecekkk degerleirii ben zaten düşünmeyi bırak yanından geçmem abla yaaa ögf dedirtir harbidendee
inşş bana yarar şu ayça kayanın listesii:26::26::26::26:
bugün tam uyguluycam bakalım ekmegi filan yiycem tamm olarak

banum ekmek çok deyil yazmışsın o linke okudum .. ne yencekse ye . sadece etle ekmek yeme diger ögünlerine ekmegi eklersen ekle
çok açıkırsanda azbi meyveyle biekeç badem vs at agzına . liste az deyil doyurucu . az yemeye kalkma . zatten hep az yiyelim dedigimizden duruyor kilolar .

bu konuda monti mantıgını kullan ''ne kadar yedigin deyil ne yedigin önemli.''
kilonda reglden artmıştır benimkide yakın bugün yarın gelir

he valla abla az yidik yidikk sonunda çakıldık kaldıkk
öglenleri pro yedigim için ekmek yemiyorumm
içim almıyor et ile ekmegii vallaa
birde bitane arkadaşımla konuştıum 74 ten kımıldmaıyorduu kilosuu
1200 kalorilik diyet ve 5 dlm ekmeklee 1.5 kilo vermiş demekki bu işin bir sırrı var

ya abla bird eben hemen acıkıyorum yani 8:30 da ettim kahvaltımı 2 dlm ekmekle filan ama
acıktım şidmi meselaa ama ekmek dilimleri büyük degil bildigimiz ekmek dlmlerii
ara yapıcma birazdan mesela sonra sporrr
yani öglenee kadar dayanamamm :)

açıkdıysan tabiki yap banum aranı .fakat bu acıkmaların nedeni bir kaç gündür yaptıgın kaçamaklar şekerini altüst etti bunu sende biliyorsun yoksa normala dönünce bu krizkerin olmaz .

açıkdıysan tabiki yap banum aranı .fakat bu acıkmaların nedeni bir kaç gündür yaptıgın kaçamaklar şekerini altüst etti bunu sende biliyorsun yoksa normala dönünce bu krizkerin olmaz .

hımmm düzene girdiignde acıkmazsam çok sık ara yapmamm sanırımm
valla bahara az kaldı löpp diye yaz gelivercek abla birdenn

geçen günde bahsetmişya banum bazal metonun altında asla diyet yapmayacaksın .olan metoya oluyor . düşük kl. diyetler ilk başda sevindirsede ,ilerki safalarda hüsran oluyor .

birde her bünye farklı dır bunu sende bi,liyorsun aynı beslenmeyle kimi kilo verirken kimi alır . bunu sorgulamaya bile gerek yok kilovermede okdar çok ayrıntı ve incelik varki bazan çözemiyoruz bile . kimi ekmek yer verir kimi yer alır . bu kişiye özel senin kan gurubun b miydi a mı bu kan guruplarında ekmekle pek sorun yok 0 gurupları ekmekden uzak durmalıymış . bu çok dogru ben ekmegi bol yedigimde asla kilo veremiyorum .

Gunaydin naz gunaydin hatunlar
günaydın canım ...
günaydınlarrrr sabaha kadar uyuyamadım ya
karşı komşuya hırsız girmişş:18::18::18::18::18:
valla ne kötüüü yaaaaa

günaydın banucuğum . komşuna geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin birde onlar evdeyken sirselerdi ALLAH göstermesin ...

günaydın aeben ablam . gülnihal abla tatlı krizleri yüzünden bıraktı montiyi yanlış hatırlamıyorsam

ab benim grubum abla:)

banum bir göz at derim . bak sana et yaramıyormuş ekmekve sebze sana çok faydalıymış. tabı yazılanlar dogruysa ... kızılaya insem alıcam şu kitabı bence orda daha dogru bilgiler vardır .

Kan grubu "AB"

alıntıdır .

Faydalı olan yiyecekler: koyun ve hindi eti, kırmızı levrek, sardin, morina, bey balığı, makrel ve ton balığı, yoğurt, beyaz peynir, eski kaşar, keçi ve koyun sütü ve peyniri, taze yumurta, kara buğday ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, pirinç ürünleri ve ekmeği, yumuşak buğday (eski turk buğdayı) ürünleri ve ekmeği, zeytin yağı ve ceviz yağı, yeşil mercimek, yerfıstığı, ceviz, salatalık, karnıbahar, beyaz lahana, patlıcan, kırmızı pancar, semiz otu, çiğ ıspanak, kara lahana, marul, havuç, pazı, brokoli, yerelması, sarımsak, soğan, kereviz, maydonoz ve her türlü yeşil yapraklı sebze, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, karpuz, kivi, ananas, zencefil, pekmez, ginseng, kuşburnu, papatya, karri, yeşil çay, kimyon, keten tohumu, deniz lahanası (laminariya) magnezium sülfat (ingiliz tuzu).
Zararlı olan yiyecekler: tavuk ve her et (koyun ve hindi hariç), deniz hayvanları, mısır ve ürünleri, çevder ekmeği, buğday tip 405-550 (durra) ve ürünleri, susam ve ürünleri, börülce fasulye, ayçıçak çekirdekleri, pul biber ve her biber, kara ve beyaz biber, domates salçası, şarap sirkesi, siyah çay, kafe, portakal ve suyu, nar ve suyu, muz, avokado, enginar, turp, aloe vera, şarap sirkesi, jelatin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, piyasa zeytinler, tereyağı, dondurma, süt, tereyağı ve her türlü sıvı yağ veya katı yağ (zeytin yağı ve ceviz yağı hariç), kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, portakal, şarap sirkesi, anason, hindistan cevizi, fruktose, glikose, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
Yenebilenler:
havyar, arpa ekmeği, kırmızı mercimek, keten tohumu, kekik, nane, beyaz fasulye, barbunya, pırasa, domates, arpa ve ürünleri, antep fıstığı, badem, kayısı, dut, kavun ve "Zararlılara girmeyen yiyecekler, meyve ve sebze.
Tedavi: Dikkat! Zararlıları unut! Onlar senin için hastalıktır. Tavuk, mısır, soda, gazoz ve tüm karbondioksit içeren içecekler, glikose ve fruktose içeren hazır içecek ve yiyecekler senin düşmanların! Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); süt ürünleri et ve balık ile; fasulye yoğurt ile
yeme! Hazım bozulmasına, zehirli kalıntı oluşturmasına, karaciğer hastalıklarının başlamasına yol açma! Eti azalt! Proteinlerin haftada: 1- 2-3 defa hindi veya koyun eti, 1- 2-3 defa balık, 1- 2 defa taze yumurta, 3-4 defa peynir, hemen hemen her gün yoğurt (ev yoğurdu!), 1- 2 defa yeşil mercimek olsun.
Sarımsak yutmaya kendini alıştır! İlk önce 3 diş, sonra 30 dişe kadar çoğalt. Böylece yılda 1-2 defa 21 günlükten sarımsak kurları yap. Ama 1-3 diş her akşam yutmayı hiç bırakma. Yeşil sebzeyi çoğalt! Senin durumunda çiğ ıspanak, maydanoz, semiz otu, soğan her gün, brokoli haftada 2-3 defa yemek lazım. Havuç ve havuç suyu, kırmızı pancar ve kırmızı pancar suyu yıllarca kullanmak lazım. Karpuz mevsiminde karpuzu tüm hastalıklara karşı büyük nimet olarak gör! "Faydalı"larda belgelenmişler senin için en kuvvetli ilaçlardır. Sebze ve meyvenin genetiği değiştirilmemiş olmasına dikkat et. Hazır yiyecek ve içecekler, parfüm, temizleyici madde evine alma! Onlar genetiği değiştirilmiş ürünleri içerir. Alerjilere, bugüne kadar bilinmeyen hastalıklara yol açarlar.

Son düzenleme:

evet nazlım okudum tatlı krizleri olmuş hipo var ablamda ondan zorlanmış .haklıda krizle monti yapmak zor ...

Son düzenleme:

evet..öyle oldu.kaçamaklar artmıştı.kilo vermem durdu.haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…