Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmm
valla cnm günah boyuu var belki işin amaa birdce diger boyutu varr annesinden mahrm kalıcak olan iki çocuk daha
hemde ögrenmee ve oyun çagındaa nebleyim bencilliksede bencilliklik olsun yani adı
ben kendime bakıp bi kitap okudugumda çocukalrıma daha faydalı oludugumu düşünüyorumm
maddi açıdan urumuda yoki kreşe gönderisn ikizleri allah yardımcıı olsun valla eşidee kendine güveniyorsan dogur demişş

eşide ne bencilmiş
kendine doğuruyorsan güven ne demekoda kendine güvenmişki çocuk yapmış...yapmasaymışya o zaman.walla ben böyle düşünen erkeklere ifrit oluyorum.sen yaparken iyi bakmaya gelince kendine güveniyorsan demeyi biecek...oldu be....
walla bazen okuldada laf açılıp böyle konuşulunca bende kayış kopuyor.kendimi zor tutuyorum erkek sonuçta karşımdaki açık açık konuşamıycam diye...
eşim böyle düşünen biri olsaydı bir tane bile doğurmazdım yeminle...çocuğu yaparken iyi bakarken mi kötü oluyor...töbe yarabbim...

aldırmazdım 2.çocuk olsa bile..yani 5 tanede olsa aldırmam ama olmaması içinde elimden geleni yapardım eğer istemiyorsam...benim oğlumdan 15 gün büyük bi kızı arkadaşın.ilk çocuk tüp bebek.2.si için doktor ancak tip yöntemiyle anne olabilirsin bir yumurtalığın yok diğeride tıkalı demiş eski okulmdan bi arkadaşa...bi gün okuldan izin ladı öğlen ağlayarak geldi...2.'nciye hamileyim diye...oda tek çocuk istiyordu kesinlikle istemem 2.diyordu ama rabbimin takdiri...bende büyük söylemiyorum olsa zaten kesin doğururum assssla aldırmam ama istemediğim bi şey içinden tedbiri hatta tedbirleri elden bırakmıyorum...

evde ekmeğim bitmiş gidip alayım hem bi yürümüş olurum.otur otur kuluçkaya yatmış tavuk gibi...

Bugunde 63.5 kg ciktim.esimlede kucuk bi tartisma yasayinca begenmedigi o kekleri oturup yedim.sonrada eftandise ile bulustuk geldim evdeki esimin tatlisinida yedim.cok sinirlendim hem kg veremiyorum hem huzurum kacti.gerci simdi iyiyi ama cok kizdirmisti beni.belki metabolizmam kendine gelirde kilo veririm.

öznur snein metanda durmulş gibii bi süre herşeyden yiyerek beslenmeni tavsiye ederim sana:)
bu arada sen gayet iyisin aslında nedne bunu bu kadar kafaya takıyorsun kiii cnm

Banus canim ruh hastasiyimda ondan :)))
Bakalim yarin arastirip baska bi diyeye baslayabilirim yada ara verip montiye baslayabilirim.bilmiyorum bilemiyorum

Banus canim ruh hastasiyimda ondan :)))
Bakalim yarin arastirip baska bi diyeye baslayabilirim yada ara verip montiye baslayabilirim.bilmiyorum bilemiyorum

öznurmonti güzzel bir diyett fakat sürekli yapıp bırakınca etkisi kalmıyor malesef

tünaydınlar diycem ama kimse yok
pazar rehaveti çökmüş topiğe..
banum ben çuprayı şöyle yapıyorum cnm..bu aralarda pek yapmadığım geldi aklıma bi ara alayım bari bende..hem eti hamsiye göre daha bol oğlumda yer yumuşak yumuşak...

bir kapta z.yağı,bir çay kaşığından az biber salçasını(yoksa domateste olur ama tercihim biber)biraz tuz,az karabiberle krem gibi mıncıkla ve temizlenmiş çupraların içlerine üstlerine bayağı krem sürer gibi sür güzelce..aralarına seviyorsanız 1-2 halka soğan ve limon koy tost gibi sıkıştır.bir iki dal maydonoz ve varsa bir yaprakta defne yaprağı koy balık kokusunu alır.kağıt serilmiş fırın tepsisine diz balıkları(tepsi batmasın diye seriyorum ben yoksa tepsiye drek diz)200'derecede ısıtılmış fırına ver kızarana kadar pişir..yanınada booooool bi salata ooohh nefiiiis...eşim balığının arasına dilimlenmiş domateste koyar ama ben balığın iç kısmının yumuşak kalmasını istemdiğim ve soğan kokusunu sevmediğim için kendiminkine sadece limon ve maydonoz birde defne yaprağı koyduruyorum.o kendine domates-soğanda koyuyor...seçim sizin tamak tadınıza göre çeşitlendir yada ekle -çıkar bu alternatiflerden cnm..

öznurum takma bu kadar kilona diycem ama cnm insan takıncada takıyıor çok iyi bilirim..bende öyleydim çünkiher konuda öyleyim zaten buda zihne zararaslında..yatınca bile kafamın içi rahatlayamıyor buda uyuyana kadar en az 1-1,5 saat uyanık kalmamı sağlıyor malesef..hep kafanı meşgul etmekte iyi değil ama yapı meselesi..akşam sırf bir örneği çıkaramadım diye saat zaten 1'de yatmıştım ama yok bi yana döndüm bi bu yana ııh..kalktım2:40'ta aldım tığı ipi elime 3,30'da gözlerim kan çanağı olmuş ve örneği çıkarmış olmanın mutluluğu ile yattım zıbardım nette açıklamalı bi şeklide yok.minicik bir kare görüntüden nerden nasıl başlanmış nasıl devam edilip örülmüş belli bile değil ama hallettim...kredi kartıyla örülen bi model yelpaze şal olarakta geçiyor ebruli iple yapılıyor merak ederseniz bakın bak...ben şalıma devam edeyim barim..

zilimmmm cnm bi tarif verecegini tahmin ettim netten baktım ama hepsi
domatesli filan genelde tariflerin, defne yapragı yok aldırayım eşimee
biber salçam var cnm bimden alıyorumm:9
bizde dün hamsi alalım diye gittik sonra balıkçı amcamız hamsimiz iyi degil
çupra verelim diyince aldık 4 tane amaa çok gibin geldi banaa yaa(

ayy alemsin yaa bi şalımı kafana taktın zilimmm
çıkarırdınnn sonraaaa

bende regl bekliyorum bakalım gözüm yold akilomuda tahmine demiyorumki
olmadıgımdannn regli sipral taktırcaktımmm bi gelseydii
bugün eşime dedimki al çocukları biraz ikea ya götür kipyaa gidin
biraz dolaşın dedimm yakın avm 5 dk filan arabaylaa
ayy 1.5 saat götürdü nasıl iyi geldi anlatamam
amaaa yalnız kaldım ya düşündümde okula gidince bunlar ben hepten yalnız kalıcam evdee
bazne ohh kafamı dinleirm diyorum bazendee sıkılırmıyım acaba diyorumm:26::26::26::26:
bi iş bulup çalışırım umarımki çok istiyorum çalışmayııı
yokksaaaa bunlar 7-8 yaşına geldigindeee yok yapmamm diyorum ama bi bebek planı içind ebulbilirim belkim kendimii
ne yaptıysammm şu kız çocukkk sevgimi bastıramıyorum yaaaaa
bu gün eşimede itiraf ettimmmm
amaa işte gel görkii büyütmesiii , yetiştirmesi girinc earaya ıhh diyorum

hayırlı akşamlar
zilim gece şaçmı ördün . biliyom o medeli. bi ara baya revaşdaydı ..
afyet olsun banuş ...
ocdim şaşırt bünyeni kilon durduysa ..
yarın misafirlerim var sanırım giremem . hayırlı haftalar şimdiden .

abenn abla atık iice unuttun sen bizii

hayirli sabahlar arkadaslar,biliyorum epeydir yazmadim ama biraz inisli cikisli bir donemdi,ve hic kacamak yapmadigim halde 55,500 ciktim inanin moralim felaket bozuldu hafasonuda ne varsa yedim...neden boyle oldu anlamiyorum kilo aliyorum vucudumun en kritik bolgesi bacaklarimdi ne guzel incelmisken gene sisitiler...tam bu sabah tekrar montiye donucem diye umid ederken sabah bir dilim elmali keke yenildimniye boyle yaptim sabah sabah diye kendime coooook kiziyorum ama bugunki oglen ve aksam yemeklerimi montiye uygun yiycem ve yarin tam monti yapmaya calisicam.....bakalim hayirlisi

Biraz ara veridm kizlar soyle bi rehavet gelsin vucuduma biraz sonra s.donmezin diyetini yapmayi dusunuyorum.kasmayayim kendimi tabi hipoglisemiden dialyida yine dikkat ediyorum.
Zilim sen ne burcusun cnm resmen beni anlatiyorsun.
Hava super hazirlanip cikayim.
Aeben evet sasirtiyorum bunyeyi :)
Birde sanirim kavacik' a tasinacagiz

günaydın klasik p.tesiii
temizlik, çamaşır muhabetine daldım yeni bitit işleirm
nasılsınız bakalımm?

zilim snei görüyorum aşagıdaaaa
size bişiy sorcam ya şimdi monti yapmadıgınız zamanlarda
et ile ekmegi yiyormusunuz birlikte?

herkese tünaydın...az önce girdim yazamadan çıktım.pazara gidecektim ,eşimi beklyordum öğle arası geldi hemencik çıktım koşa koşa pazarı gördüm geldim..olumu yedrdim içirdim uyuttum kendim yedim derken acak oturdum..ben yokken koşu bandım gelmiş,koca kapı gibi bir kutu salonun ortasına yatırmış eşim.akşama kurarız dedi...

aplam o fiskete işi olan değil bu ..senin dediğini biliyorum uzun atkı şeklinde şal oluyor saç örgüsü birbibirine ördürülerek ekleniyor.bu kredi kartına dolanarak yelpaze şekilleri oluşturuluyor..çok değişik bişey..

çamlıcam gazozum benim takma kafanı cnm.senin zaten kilon fazla değilki ..55 kilo dediğin neki cnm..boyun kaç?sorunların çözlülünce tıkıt tıkıt gider kilolar..sal biraz kendini rahatlat kafanı zaten takmayınca tıkıt tıkıt gidiyor ama insan takmadanda duramıyor işte...taze alınmış kilolar iiçin ayran çorbasınıda tavsiye ederim.benim zaman zaman deneyip her seferinde çözüm aldığım bi yöntemdir...kışın soğuk içemessenizde ılıtıp için.yayla çorbası gibi..

bana taşınma demeyin..duyunca bile mideme bıçaklar batıyor..nefret ediyorum taşınmmaktan.ama eşiminde benimde işim tayincilik malesef... heldede küçük çocukla çok zor oluyor.oğlum 8 aylıkken taşındık bizde bu evimize..:18: bu arada ikizler burcuyum cnm..
gece eğer mutfaktaki çöpü dışarı çıkarmadan uyumuşsam bile derin uykuda aklıma gelir uyanırım balkona çıkarırırm yatarım.bi dahada kolay kolay uyuyamam.düşün öyle bi manyağım...her şey,her işim ya tam olacak ya hiç olmıycak..yarım yamalak hiç bişey yapamam.2 günlüğüne bi yere gitsem eve bi daha hiç dönmiycekmiş gibi siler süpürür,parlatır öyle çıkarım geldiğimde tozlu olmasın yerlere basamam diye...daha ne akla zarar zihnisinir fikirler...

benim pazartesi sendromum yok çok şükür..hafta sonu hallediyorum büyük işlerimi..ama hafta içide her gün mutlaka baston süpürgeyle alt katı süpürüm siliyorum okuldan gelince..yapacam dersen zaten işin biteceği yok hiç...kardan yağmurdan camlar şu an toz içinde ama soğuklar geçmeden silemiycem..zaten bizim evin camlarını silmek gerçekten tam bi gününü alıyor insanın.sadece misafir salonunun 3 tane yere kadar camı var..ellerim acınacak hale geliyor cam kapı silince
banum ben sabah hariç ekmek yemiyorum zaten cnm,yani etle ekmeği bir arada yememiş oluyorum.ama ben zaten parça etde yemiyorum.sadece az miktarda köfte..onada azıcık ekmek koyuyorum cnm..hatta kıbrıs köftesi yaptığım zaman içine bir tanede patates rendeliyorum çok güzel oluyor..tatildede sucuk ekmek yemiştim çok azıcık yedim ekmeğinden ama yedim sonuçta..

zilimm şu ayça kayanın listeisni okudunmu hiç
oradaki hatunlar 1.5 kilo vermişler üzülüyorlarrrr
anladım nasıl veirlir o listeyle o kilo

banum çok fazla diyet yapmamıış insanlarda çok çabuk etki eder hang diyet olursa olsun...ayça kayanın listeside kalori diyeti cnm..ablamda verdi karatayı bıraktıktan sonra dr'a gitti.kandaki yağ oranı tavan yapmış durumdaydı zaten.birde yüyürken tıkanmaya başlamıştı karataydan sonra ve çok yağlandırdı ben dedi ..dooktora gitti(diyetisyen)2,5 ayda 10 kg verdi.tatilde uludağ dönüşü uğradık bir kaç saat gözlerime inanamadım.ne yağ kalmış be göbiş ne basen..kız gibi olmuş...1300 cal.bir diyetle..ama daha önce çok fazla diyet yapmamıştı karatayı yaptı 8 kg falan verdi onunda 2 ayda.ama 15-20 bırakınca 4 kilosu geri gelmiş.şu an 61 kg falanmış ama boyu 177 cm .dal gibi olmuş..okuldaki bütün arkadaşları ablamın listeyi yapmaya başlamış ve vermeyen yok dedi ablam..az verende var çok verende var ama herkes verdi dedi..verilir yani ayça kayanını listesiyle ama çok diyet yapan biri için her hafta 1,5 kg verilmeyebilir cnm..

bende 1300 kalori gibi bişiy uyguluyorumm
zilimmm yani kalori saymıyorum amaa canım ne isterse yiyorum
tabi tatlı,hamur işi yaglı dgeil yani montide yada vs yasaklı diyetlerde yasak olan şeylerii
mesela kahvaltı saatimi 8:30 a aldım 11 de ara yapıyorum
bugünki arada 1 çb süte incir ve kuru erik dogradım birazda keten tohumu serpip yeidm,öglen oglanlara pişirdiigm yogurt çorbasındna yedimmm , yani bi süre böle olsun bakalım çünkü monti filan etki etmiyor bana gayrıı
zilim ablanın listeisnii ögrenebilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…