ayyy banuuum..rabbim neylerse güzel eyler ama...benim başıma aynı durum gelse şu ara ne yaparım allah kerim..birini bırakacak yer bulamıyorum..2.si olduğu zaman kafama huniyi elimede bi çıta ağzıma bi düdük yollarda dıgıdık dıgıdık çıtadan atıma atlar gezerim
allah arkadaşına sabır versin..ikizlerden sonra ve daha ikizler kendini derdinden kurtulamamışken işi çok zor..allah kolaylık versin...ben biraz fazla bencilce düşünüyorda olabilirim bu konuda, yani çok anaçmı değilim neden bilemyorum ama kendime zaman ayıramayınca çok mutsuz hissediyorum.zamanımın tamamını eve, çocuğa, eşe, işe kullanınca kendimi çok harcanmış,bitap düşmüş gibi mutsuz hissediyorum.çocuk olunca zaten ne sinama,ne gezme bişey kalmadı doğru dürüst..hayatın akışı değişti.zaman zaman bundan dolayı bile mutsuz olduğum zamanlar oluyor ama çocuksuz bir yaşamda yavan kalırdı.ama aldık bi sefer tadını rabbim takdir etti oldu şükürler olsun bi evladımız..ama 2-3 çocuk yapabilecek psikolojim yok benim..yani birini okula götür diğerini okuldan al.o yedimi bu uyudumu,zayıfmı aldı,hayatında birimi var.arkadaşları iyimi kötümü,kendi işim bi yandan eşimin sürekli evde olamaması bi yandan.adam zaten acaip stresli bi işte çalışıyor.bunların ekonomileride var.şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki gibi kolayla kanmıyorda..dersanesi okulu özel hocası kursu ıvırı zıvırı....yok ben almiim...elimdekiyle idare etmesini bilirim ben..her biri için ayrı üzülecek kadar dirayetli değilim sanırım...çok çabuk tükeniyorum çocuk söz konusu olunca..
dün bahsettiğim lavanta kürünü yaptım.saçlarım mis kokuyor şu anda bile..deneyin sizde..umarım uzamasına ve bakımınada fayda eder..
bugunde 63.5 kg ciktim.esimlede kucuk bi tartisma yasayinca begenmedigi o kekleri oturup yedim.sonrada eftandise ile bulustuk geldim evdeki esimin tatlisinida yedim.cok sinirlendim hem kg veremiyorum hem huzurum kacti.gerci simdi iyiyi ama cok kizdirmisti beni.belki metabolizmam kendine gelirde kilo veririm.
Banus canim ruh hastasiyimda ondan :)))
Bakalim yarin arastirip baska bi diyeye baslayabilirim yada ara verip montiye baslayabilirim.bilmiyorum bilemiyorum
hayırlı akşamlar
zilim gece şaçmı ördün .biliyom o medeli. bi ara baya revaşdaydı ..
afyet olsun banuş ...
ocdim şaşırt bünyeni kilon durduysa ..
yarın misafirlerim var sanırım giremem . hayırlı haftalar şimdiden .
aplam o fiskete işi olan değil bu ..senin dediğini biliyorum uzun atkı şeklinde şal oluyor saç örgüsü birbibirine ördürülerek ekleniyor.bu kredi kartına dolanarak yelpaze şekilleri oluşturuluyor..çok değişik bişey..hayırlı akşamlar
zilim gece şaçmı ördün .biliyom o medeli. bi ara baya revaşdaydı ..
afyet olsun banuş ...
ocdim şaşırt bünyeni kilon durduysa ..
yarın misafirlerim var sanırım giremem . hayırlı haftalar şimdiden .
hayirli sabahlar arkadaslar,biliyorum epeydir yazmadim ama biraz inisli cikisli bir donemdi,ve hic kacamak yapmadigim halde 55,500 ciktiminanin moralim felaket bozuldu hafasonuda ne varsa yedim...neden boyle oldu anlamiyorum kilo aliyorum vucudumun en kritik bolgesi bacaklarimdi ne guzel incelmisken gene sisitiler...tam bu sabah tekrar montiye donucem diye umid ederken sabah bir dilim elmali keke yenildim niye boyle yaptim sabah sabah diye kendime coooook kiziyorum ama bugunki oglen ve aksam yemeklerimi montiye uygun yiycem ve yarin tam monti yapmaya calisicam.....bakalim hayirlisi
Biraz ara veridm kizlar soyle bi rehavet gelsin vucuduma biraz sonra s.donmezin diyetini yapmayi dusunuyorum.kasmayayim kendimi tabi hipoglisemiden dialyida yine dikkat ediyorum.
Zilim sen ne burcusun cnm resmen beni anlatiyorsun.
Hava super hazirlanip cikayim.
Aeben evet sasirtiyorum bunyeyi :)
Birde sanirim kavacik' a tasinacagiz
günaydın klasik p.tesiii
temizlik, çamaşır muhabetine daldım yeni bitit işleirm
nasılsınız bakalımm?
zilim snei görüyorum aşagıdaaaa
size bişiy sorcam ya şimdi monti yapmadıgınız zamanlarda
et ile ekmegi yiyormusunuz birlikte?
banum çok fazla diyet yapmamıış insanlarda çok çabuk etki eder hang diyet olursa olsun...ayça kayanın listeside kalori diyeti cnm..ablamda verdi karatayı bıraktıktan sonra dr'a gitti.kandaki yağ oranı tavan yapmış durumdaydı zaten.birde yüyürken tıkanmaya başlamıştı karataydan sonra ve çok yağlandırdı ben dedi ..dooktora gitti(diyetisyen)2,5 ayda 10 kg verdi.tatilde uludağ dönüşü uğradık bir kaç saat gözlerime inanamadım.ne yağ kalmış be göbiş ne basen..kız gibi olmuş...1300 cal.bir diyetle..ama daha önce çok fazla diyet yapmamıştı karatayı yaptı 8 kg falan verdi onunda 2 ayda.ama 15-20 bırakınca 4 kilosu geri gelmiş.şu an 61 kg falanmış ama boyu 177 cm .dal gibi olmuş..okuldaki bütün arkadaşları ablamın listeyi yapmaya başlamış ve vermeyen yok dedi ablam..az verende var çok verende var ama herkes verdi dedi..verilir yani ayça kayanını listesiyle ama çok diyet yapan biri için her hafta 1,5 kg verilmeyebilir cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?