günaydınnnnnnBi bakem size dedim.zilim ablanin diyeti monti iste :)
yağlar fısfıs şişesinden kolay çıkmıyor banuşum.dene istersen bi kere ama benim fısfıs şişesinden çıkmamıştı.şişeyede bağlı olabilir.fısfıs kısmı çok incedir belki benim şişenin ondan çıkmamıştır.tek tek ayırıp sürme cnm sende..zaten ön kısımlara sürerken kafanı arkaya doğru yatır geriye doğru gidiyor yağlar.yanlara ve birde arkaya sürdünmü tamamdır ..ben kalan yağıda uçlara vs..heryere güzelce bi yediriyorum elimin içinde.saçları tepeme topaklayıp tokalıyorum.şimdi lavanta suyu sürüyorum onu sprey kutusuna doldurdum.eşim glade air wick oda spreyi almış astımım olduğunu unutup.beni acaip öksürtüyor özellikle glade marka olanlar.birde ne diycme kızlar siz şu bakım yaglarını saçlarınıza nasıl sürüyorsunuz ben öle ayırıp sremiyorum tek tek yaaa
kafama ıkıp sıkıp diplere masaj yapıyorum acaba fısfıs yapsak olurmu ki
*
sağol cnm....zilim hayırlıı olsun cnm koşu bandınnn
güle gülee kullannn:)
anaaacım öznurumun gzüne perde inmiş walla hipodanBi bakem size dedim.zilim ablanin diyeti monti iste :)
Pilavi ve aralari gormemsim nasil okuduysam
herkese tünaydın...az önce girdim yazamadan çıktım.pazara gidecektim ,eşimi beklyordum öğle arası geldi hemencik çıktım koşa koşa pazarı gördüm geldim..olumu yedrdim içirdim uyuttum kendim yedim derken acak oturdum..ben yokken koşu bandım gelmiş,koca kapı gibi bir kutu salonun ortasına yatırmış eşim.akşama kurarız dedi...
aplam o fiskete işi olan değil bu ..senin dediğini biliyorum uzun atkı şeklinde şal oluyor saç örgüsü birbibirine ördürülerek ekleniyor.bu kredi kartına dolanarak yelpaze şekilleri oluşturuluyor..çok değişik
çamlıcam gazozum benimtakma kafanı cnm.senin zaten kilon fazla değilki ..55 kilo dediğin neki cnm..boyun kaç?sorunların çözlülünce tıkıt tıkıt gider kilolar..sal biraz kendini rahatlat kafanı zaten takmayınca tıkıt tıkıt gidiyor ama insan takmadanda duramıyor işte...taze alınmış kilolar iiçin ayran çorbasınıda tavsiye ederim.benim zaman zaman deneyip her seferinde çözüm aldığım bi yöntemdir...kışın soğuk içemessenizde ılıtıp için.yayla çorbası gibi..
bana taşınma demeyin..duyunca bile mideme bıçaklar batıyor..nefret ediyorum taşınmmaktan.ama eşiminde benimde işim tayincilik malesef...heldede küçük çocukla çok zor oluyor.oğlum 8 aylıkken taşındık bizde bu evimize..:18: bu arada ikizler burcuyum cnm..
gece eğer mutfaktaki çöpü dışarı çıkarmadan uyumuşsam bile derin uykuda aklıma gelir uyanırım balkona çıkarırırm yatarım.bi dahada kolay kolay uyuyamam.düşün öyle bi manyağım...her şey,her işim ya tam olacak ya hiç olmıycak..yarım yamalak hiç bişey yapamam.2 günlüğüne bi yere gitsem eve bi daha hiç dönmiycekmiş gibi siler süpürür,parlatır öyle çıkarım geldiğimde tozlu olmasın yerlere basamam diye...daha ne akla zarar zihnisinir fikirler...
benim pazartesi sendromum yok çok şükür..hafta sonu hallediyorum büyük işlerimi..ama hafta içide her gün mutlaka baston süpürgeyle alt katı süpürüm siliyorum okuldan gelince..yapacam dersen zaten işin biteceği yok hiç...kardan yağmurdan camlar şu an toz içinde ama soğuklar geçmeden silemiycem..zaten bizim evin camlarını silmek gerçekten tam bi gününü alıyor insanın.sadece misafir salonunun 3 tane yere kadar camı var..ellerim acınacak hale geliyor cam kapı silince
banum ben sabah hariç ekmek yemiyorum zaten cnm,yani etle ekmeği bir arada yememiş oluyorum.ama ben zaten parça etde yemiyorum.sadece az miktarda köfte..onada azıcık ekmek koyuyorum cnm..hatta kıbrıs köftesi yaptığım zaman içine bir tanede patates rendeliyorum çok güzel oluyor..tatildede sucuk ekmek yemiştim çok azıcık yedim ekmeğinden ama yedim sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?