Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

listenin hepsini ögrenemsende kaç ögün
kaç dlm ekmek vsss öögrenirsin zilimmm
bizim içinnnn
bu arada topige icene rehavet çöktü gelen giden yok

birde ne diycme kızlar siz şu bakım yaglarını saçlarınıza nasıl sürüyorsunuz ben öle ayırıp sremiyorum tek tek yaaa
kafama ıkıp sıkıp diplere masaj yapıyorum acaba fısfıs yapsak olurmu ki
*

banum ve öznurum..ablamın liste klasik diyet listesi..yoğurdu bol bi liste...dün akşam haberlerdede yoğurdun özellikle karın bölgesindeki yağları yaktırdığını bi kez daha yinelediler..daha önce bende buraya bunu anlatan bir yazı kopyalamıştım..
sabah 2 dl.tam tahıllı ekmek
peynir-zeytin-dom.salatalık,açık çay(peynir farketmiyormuş tabii abartmadan)
öğlen: 6yk(1 tabak yani) sebze yemeği-100 gr et.(3 köfte yada ona tekabül eden et-kıyma tavuk vs..)eti yemeğe kıyma olarak koyuyorum uğraşmıyorum diyor ablam..salata yoğurt çorba 2 dl ekmek yada 2 dl ekmeğe tekabül olarak 2 yk pilav vs..
yada köfte(tavuk) salata çorba 2 dl ekmek yoğurt veya ayran olarakta düşünebilirsiniz..

akşamda öğlenle aynı...
aralar3 tane ara yapıyor sabah öğle akşam yemeklerinden 2-3 saat sonra..
ya bir kase yoğurt yada bir meyve hakkı varmış aralarda...bitki çayı açık çay vs..serbest ama kahve bi taneymiş günde...ablam şekersiz içemez hiç bişeyi tatlandırıcıya geçmiş..şekeri kesmesininde kilo vermede etkisi büyük diye düşünüyorum ben..

ablam günde 2 tane kendi demlediği yeşil çay içmiş bitki çayı olarak..kahveyi çok seviyor bir tane her gün içtim diyor..zaten kafein metoyu hızlandıran bişey arkadaşlar o kadarda kötü bi şey değil kahve içmek..tabii şekersiz olarak..benim her gün bir nescafem birde türk kahvem var..her sabah okulda tenefüste nescafemi her akşam evde kendime ve zoraki eşlikçim olan eşimede bir türk kahvesi yaparım birde tütsü yakarım oooh...elimede fırsat bulup örgümü aldımmı benden iyisi yok..
ve her gün aplam 1-1,5 saat yürüyor okuluna gidip gelirken..eskiden arabasız bakkala bile gitmeyen bi tipti..şimdi yetiş yetişebilirsen..hızlı gonzales olmuş...

oğlum çekiştiriyor bandı kurmuşlar gel bak yaptık diye ben kaçar..

evet ya yogurt ok faydalı bende tüketmeye alışıyorum
ama yemkeleirmin yanına mı katayım yoksam aralardmaı yiyeyimm bilmedimmm yafuuu
bende kahve iiyorum valla zilm seviyorum yaaa
hergün öglen yemeignden sonraki arada sütlü nesgayfe iiyorum
amaa ben nescafe yi sade ve şekersiz içtigimde seviorum aslındaa:))

Bi bakem size dedim.zilim ablanin diyeti monti iste :)
günaydınnnnnn
öznur şaka yapıyorsun sanırım kız neresi monti bacım montide pilav makarna mı var
her ögün ekmek mi var?
aralar okdar sık degilll

neresi monti bunun

herkese günaydın...

yağlar fısfıs şişesinden kolay çıkmıyor banuşum.dene istersen bi kere ama benim fısfıs şişesinden çıkmamıştı.şişeyede bağlı olabilir.fısfıs kısmı çok incedir belki benim şişenin ondan çıkmamıştır.tek tek ayırıp sürme cnm sende..zaten ön kısımlara sürerken kafanı arkaya doğru yatır geriye doğru gidiyor yağlar.yanlara ve birde arkaya sürdünmü tamamdır ..ben kalan yağıda uçlara vs..heryere güzelce bi yediriyorum elimin içinde.saçları tepeme topaklayıp tokalıyorum.şimdi lavanta suyu sürüyorum onu sprey kutusuna doldurdum.eşim glade air wick oda spreyi almış astımım olduğunu unutup.beni acaip öksürtüyor özellikle glade marka olanlar.
bende aldım bi şişeye döktüm işyerindeki kutusuna döksün kendi kullansın diye.kutusuna doldurdum lavanta suyumu..kullanıyorum fıslata fıslata..

zilim hayırlıı olsun cnm koşu bandınnn
güle gülee kullannn:)
sağol cnm....

Bi bakem size dedim.zilim ablanin diyeti monti iste :)
anaaacım öznurumun gzüne perde inmiş walla hipodankız montide etin yanında ekmekmi war?pilav mı var?ablamınki kalori diyeti zaten ..birde değişim listesi vermiş dr'u mesela bir güne gitti börek çörek yedi..hemen akşamına neler yiyebilir onları vermiş.böreğin çöreğin kalorilerini yazmış dr.akşama hafif şeylerle toplam alması gereken kaloriyi dengelemiş.ve ertesi güne sporu arttırmış vs...

Pilavi ve aralari gormemsim nasil okuduysam

bu arada kıslar müzik indirme proğramı olarak neleri kullanıyorsunuz..bende ares var ama indiremiyor sorun mu var anlayamadım..daha öncede diyarımın dediği bear share indirmiştim çok yavaşlatmıştı .koşu bandımın mp3'üne şarkı yüklemek istiyorum hareketli müzikler ama hangi proğramı indirsemde yüklesem bilemedim..:26:

zilimm
cnm ne güzel ablana açıklayıcı bir liste vermiş dru bazen düşünüyorum da acaba herşeyin yendigi listelermi sada iyi diyee
lavanta suyu ne ola ki ben kaçırmışımmm
ben yılardır müsik indirmiyorum cnm ya
ama iyi hatırlattın eşime diyimd ebi mp3 alsın bana yazın yürüken iyi oluyorr

bend ebugün anneme gidicemktim akşamada çocukları bırakıp bi sinema yapıcaktık
amaa gel görki bogazım şişt, birde regli oldum havada kar başladı zaten gideriz de nasıl dönülür bilmiyorumm
kilom ne durumd aonud abilmiyorum:26::26::26::26:

ilgine tesekkurler zilicim ,benim boyum 160 cm. azicik kilo aliyom hemen gidip bacaklara yerlesiyo e o zamanda meydana tam bir armut modeli cikiyo ki cok kotu bir goruntu olusturuyo.bide araba kullanmaya basldigimdan beri her yere yuruyerek giden ben arabanin esiri oldum... bence tekrar yurumeye harekete ihtiyacim var,insallah bugunden itibaren daha fazla dikkat edicem...

iyi akşamlar ..
çamlıcam seni görmek ne güzel ....
zilim koşu bandın geldimi?
selam banuşum
kıslar çok yogunun giremiyorum bi türlü nete bir süred böyle yogun olucam sanırım .
nasılsınız hepiniz ??

kıslar bu arada can bogazdan çıkar kitabını aldım okudum beslenme konusundaki fikirlerim baya degişti . kitap diyet kitabi deyil başda onu söyleyim .ama saglık bir hazım ve saglıklı beslenmek için altın kuralları var . buram buramda dinimizin beslenme konusundaki incelikleri...
banum netteki kan gurubuna göre beslenmeyi bi deb derim . vede sık yemeyi bırak . yemeklerden yarım saat önce ve 2 saat sonrasında su içmeyide bırak . etle ekemegi kesinlikle karıştırma vede etle süt ürününüde . senin kan gurubuna yasak yicecekleri 1 hafta yeme ölmessin sonuçda . ve yemek arların 4 saatden az olmasın ara ögünleri kaldır .. bunları biryap bakalım sonuç ne olcak . ben yogunlukdan pek yapamadım sadece 2 gün yaptım sonuç 1 kilo oldu . 2 gündürde dışarda misafirlikde vs yim yapamadım ama uyabildigim kadar uyucam . kan gubunuza göre hepiniz bi araştırın bakalım kilosu duranlar 1 hafta buna göre dikkat edin . keşke nete sık girebilsem ayrıntılı yazarım sizin kan guruplarınıza göre belsenbmeyi ama şu an bile onca iş beni bekliyorki anlatamam .

Son düzenleme:
aben abla özlüyoruzzz seniiii

bense hangi yöne gidecegimi şaşırmış durumdayım
sık yiyip metam mı hızlansınn yoksa az yiyipp kilommu dursun anlamadım valla ne etcemm
birde snein dedikleirni yapayım bakalımm
amaaa ömür boyu o yasakk olan şeylerdenn yemezsek nasıl olcak yine gelirse kilollarrr??
ayy kafamö ambale oldu vallahii ablayaaa
sen neden yogun sun hayırdır misafir filanmı var

günaydın kıslar .
banuşum misfirde var bende gidiyorum ..dışarda işlerimde oluyor az yardım işlerine sardım bu aralarda .

banum yasak yiyecek diye bişi yok yersin o yiyecekleri ama vucuduna zarar . dedimya kitap diyet kitabı deyil .farklı bir boyut .
herkesin bünyesi ayrı kimine yarayan kimine zazarbunun ayrımınıda kan gurubu belirliyor birazda . kitap pahali bişi deyil netdende geliyor kargoyla 10 lr kadar bişi . alıp okumanızı tavsiye ederim .
bende kansızlık oluştu daha önce yazmıştım sanırım bu sürekli yemeklerle yogurt yememden kaynaklandı malum yogurt yemeklerle yendiginde demir emilimini engelliyor . sürekli deyilde aradabir ögünlerle yiyin diger vakitlerde aralrada yiyin yogurdunuzu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…