Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar hatunlar komşuma inmiştim yeni geldim pazara gideyim dedim ama bu ahvada pazar bile yoktur vaz geçtim .

selam hanımlar bugünkü menüm

sabah:
1.5 yağsız tost
yeşil çay

ara: yer fıstığı

öğlen:
sebzeli tavuk sote
yoğurt
roka salatası

ara:
portakal/mandalina
afiyet olosun blakcım
Ufff ben montiye basladim ugrasamayacagim digerleriyle :)

ayrıca 1 kucuk parça %76 kakaolu çikolata yedim

bı tırnak kadar çukudan bişi olmaz blakcım vicdan yapma . çok tekrarlama yeter .

zilim mevsimler eskiye dönmüyor canım . bu kıışın sebebi buzulların erimesiymiş .ordan gelen soguk hava dalgası buraları etkiliyormuş . kışlar daha soguk yazlar daha kurak geçeçekmiş .
geçen gün bir yerde izlemiştim ayrıntılı anlatıyorlardı
zilim ördügüm şalların modelleri nasıl? ördüklerinin resmini koysana .

Aebenim sen simdi diyet yapmiyorsun degil mi?

hımm.kem küm . benim hayatım diyetttt ocdim . ev gezmaElEri ve toplantılar arası diyet yapıyorum diyeyim .
dikkat ediyorum ocdim yapmasam ben 70 çokdan görmüştüm .anlıycan kilolu olupda kilo verdikden sonra dikkat etmiyorum diyet yapmıyorum diyen yalan söyler . zati bu kilosundanda hemen belli olur
65 şim bu kilolarda tutunmaya çalışıyorum hatta vermeyede çalışıyorum. mümkün oldugu kadar ekmek türevi karbon yememeye çalışıyorum . ama ev geZmelerindede abartmadan yiyorum hepsinden . anlıycan HAYATIM DİYETTTTT

Son düzenleme:
iyi akşamlarrr,
aben abla eminim pazar yokturrr, çok soguk çünkü ve kar var fena haldeee
valla tuttumm ben bu lafı hayatım diyet!!!!! hepimizn öyle olcak sanırımmm
bend eyarın lapacıyım bakalım cuma günü neler görcem tartıdaaa

aycangülün sayfasınd aokudum send eokumuşsundur mutlaka 8 marttan sonra kilo
vermek kolaymış:)) birde havalar düzelse dahaaa kolaylaşacak işimiz:)

aebenim şu albüme resim ekleme işini bi tarif ediverin aplam koyucam valla...şu an motifmatikle bi şal örüyorum bu gece bitiririm bi aksilik olmassa...her gün başka başka takıp çıkmak hoşuma gidiyor..kışın yazın olduğu gibi incik cıncık çok takılmıyor aksesuar olarak şal iyi oluyor...elimdekilerin 2 tanesini örnek çıkarmak için arkadaşlar aldı ama evdekileri çekip yollarım..resim nerden ve nasıl ekleniyor yazın yapmaya çalışayım bende...

bu arada bıldırcın yumurtalı saç maskesini benden önce düşünen olmuş(suna dumankaya:)) az sonra ısıtılmış z.yağlı bıldırcın yumurtalı tarçınlı ve aklıma gelen herşeyi içine koyduğum bi maske yapıp streçliycem saçımı bakalım..ben bandımda yürürken oda kafamda durur..iğğğ bıldırcın yumurtasını oğluma soyarken bile içim bi tuhaf oluyor dışı çilli milli bişey ya ne bilim tiksiniyorum...bende ne uğraşıyorum şu saçlarımla..iyi dayanıyorlar valla..sürmediğim bişey kalmadı herhalde...ama bunları sürmesem tiftik olacaklar napiim..her gün düzleştirici ve maşanın zulmüne maruz kalıyorlar ...yinede ne tiftik oluyor ne yakıyorlar...yumurta yağ bal ne zımbırtı duysam sürmenin hikmeti sanırım...

tünaydın herkese diycektim ama kimsecikler gelmemiş...ben okula gittim geldim siz hala uyuyormusunuz ey ahaliiii......
uyuyanlar tez toplatılıp getirile...kelleleri vurdurulaaa....
her kimkiiii....bu topiğe bir gün bile girmez ise 50 kırbaç cezası verileee....

Selam kızlarrr TEkrar tekrar aranızdayım
İnş. geçenseneki gibi motive olurummm...
O geçenseneki Dönemin verdiği heyecan yok artık içimde..
Onuda bulmaya çalışıyorum..Tabii biraz bunun etkisi çok kilo almış olmamın yanında halen bir bebeğimin olmamasından kaynaklanıyor..Birde artık üsrekli hayal ediyorum..Zaten bir olsun bir doğsu hiç hiçç uyumadan hep onu izleyeceğim..Bu kadar beni beklettiği için benden çekeceği var..Hiç kucağımdan bırakmayacağım..İnsan olmayan bir şeyin kokusunu duyar mı..İşte ben onun kokusunu hayal bile edebiliyorum..Ama bu kadar acı çekerken neden elimden daha fazlası gelmediği içinde kendime çok çok kızıyorum..Çünkü suç bendede varr..Niye kiloma dikkat etmiyorum ki..Niye …

Neyse bugün montiye başiladımm..Akşam yüzmede çok tıkandım..25 metreyi bile bir seferde yüzemedim..Kaç kere dinlendim bilmiyorum..Birde30 yaş sendromunada girdim..Heps iüst üste geldi anlayacağınız..

Buraya geliyorum tam yazacam çok yoğu7n olduğum için yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum..
Şimdi bile WORD e yazıyorum artık bir ara kopyalarım bunu..Şimdiden 2 saat ara geçmiş bunu yazmaya başladğımıdan beri..

İşlerim çok yoğun olduğu için sürekli girip bakamam ama günde bir kerede olsa gireceğim buraya;..

Yarın sabah kilomuda bildiririm size.

Banucuğum ne örnekler ibiliyorumm..Şunuda asla unutmuyorum ki bu benim bir sınavım Sonuçta Rabbim ol derse elbet olacak..Zaten olmayacak ise hayalini bile kurdurmazmış..Sadece Sabredeceğim…

Aeben ablacım çok sağol doğru diyorsun buraya gelip 3 gün sonra gitme işini çok yaptım ama her seferinde yenildim bu sefer ne olur sa olsun enilmeyeceğimmm..Geçen seneki motiveme geri dönmek zorundayımmm..Bebek için… siz bile benim yakamı bırakmayınnn..Benim buna çok ihtiyacım varr..

günaydınnnn....
güneş yüzünü gösterdi ve karlar eriyor baharrr gelicekmiş artık
çok şükürrrr, valla üşenmedne hergün kalkıp yürüycemm yetti canımaaa bu kışşşş evd edurmakk
eşime dedim bana bi mp3 al kulaklıgı takıp kulagımaa yürüycemm

bugün lapa yapıyorum, artık her perşembe lapa yapıcamm
bitek bunu denemeidm bu eksik kalmasın bakalımmmm
kilom ne durumd ahiç bilmiyorumm, pek bir degişiklik olacagınıda sanmıyorum gerçiii
aa çok şükür ki şekerim düzene girdi sanırım eskisi gibi çok acıkıp kaçmak yapmıyorum

zilimmm
sen okula gidip geldin bileeee valla bende erken kalkıyorum cnm
kahvaltı ev topla derken pek vaktim olmuyorrr
birdeee bi bıkkınlık var sanırım

ha bu arada size bişiy daha söyleyim ben form çaylarından kurtuldum
yani hergün wc ye gtmesemde 2 günde bir çıkıyorummm, çokta seviniyorum kurtulduguma şahsennn
evd ebulunduryorum yine ama herügn iki tane içmiyorum arada belki bir taneee
ama perşmebleri bişiy yapmam laızm ki tartıda dogru sonucu göreyim her hafta bir tane bekunis içsem ne olur acaba:26::26::26::26:
yada sinemaki filan içsemm:26::26::26::26::26:
hergün ara ögünd emutlaka sütün içine incir, kayısı dograyıp birazda keten tohumu atıp bekletiyorum
yumuşayınc ayiyorum hem doyurucuda oluyor hemd efaydalı yanınana biraz kuru yemiş ekliyorum

kizlar merhaba bu ara pek giremiyorum biliyorum ama coook yogundum ,ama montiye devam ediyorum aksatmadan sadece birkac kere disarda kahve ictim ve normal seker kullanmak zorunda kaldim onun disinda gayet iyi gidiyo ama kilomda hicbir kipirdama yooook....havalar isinmaya basladi yuruyusu belki cogaltirsam kilomuda tetikler diyorum bir ara callanetics yapmaya baslamistim sonra onuda biraktim ama bugun tekrara basladim

bugunki menum
sabah 6:30
2 dilim ekmekle tost ve capuccino
ara 12:00
3 tane cilek
oglen 13:15
haslanmis tavuk,domates ve yogurt
ara 1 elma
aksam
zeytinyagli enginar ,yogurt
aksam yatmadan once cilek yiyebilirim

merhaba çamlıca nasılsın
ah ebnd eyapmak istiyorum callannn amaa bi başlayamadım yaa

Napionus :)
Zilimmmm anacim gormuyorsun sanirsam kosu bandi dyorum nasil memnunmusun dogumgun hediyesi olarak esimden talep etmeyi dusunuyorum.birde sacina siktigin lavanta ciceginin suyumu?

Montiye basladim dun devam ediyorum bugun pazardayken aciktim simit yedim.nabimmm ya hipoglisemim var bnim :)))

merhaba çamlıca nasılsın
ah ebnd eyapmak istiyorum callannn amaa bi başlayamadım yaa

iyiyim masumcum,valla spor sart yoksa bu yaglarin gidecegi falan yok bence su callanetics gibiside yok 3-4 gunde farki goruyosun bence biran once baslada gitsin su fazlaliklar

bende basladim hayirlisi bakalim onemli olan devami gelsin.....

iyiyim masumcum,valla spor sart yoksa bu yaglarin gidecegi falan yok bence su callanetics gibiside yok 3-4 gunde farki goruyosun bence biran once baslada gitsin su fazlaliklar

bende basladim hayirlisi bakalim onemli olan devami gelsin.....

benim aslında tekk seçenegim call
yazın yürüyünc ebu fazlalılar gider tabi amaaa simit ve göbegi ne yaparım bilmiyorum

slmmm iki ayım var ve maalesef verilecek 8-10 kilom.. tecrübeli arkadaslar bu diyetten memnunmusunuz ben dukan denemiştim ama vucüdüm o beslenme türünü bi kaç gün bile kaldırmadı. örnek menüyü yapsam sporumu ihmal etmesem??? nası olur acaba?

yürüyüşümü yaptım geldim,ama her akşam neredeyse leğenle salata yemekten acaip gazım varöğlen yumurtalı ıspanak-pırasa kavurması(şiddetle tavsiye edilir,klasik ege yemeğidir)ve kereviz salatası yedim..çiğ kereviz şişirdi,,akşamda turp-havuç-mor lahana-marul-taze soğan-hellimli salata yedim.davula döndüm.tempolu 40 dk.yürüdüm üstünede plates attım 15 dk.5 dk.esneme...birde bitki çayı içtim inşallah fayda eder..çatlıycam yoksa...:18:

simit demeyin bana en kallavi yemeğimdir kendileri...pastane simidi değil ama istanbul simidi olacak...kara ve kuru olanlardan yani...
öznurum yazdıysan görmemişim cnm kusura bakma.koşu bandımdan memnunum cnm..her akşam yürüyorum..saatte 6 yada 6.3km hızla 40 dk yürüyorum.aralarda depar atıyorum 3 kez.(10 dakika da bir yani) hızı 10-11 km'ye çıkarıp2-3 dakika o hızda koşuyorum.o arada yudumlayarak 500 ml.suyumuda içmiş oluyorum.benim için elzem olmuştu.eşim önceleri bu kadar yoğun çalışmıyordu tam 5 'te evde olurdu ama artık öyle olmuyor çoğu zaman.ve eskiden yürüyüşe gittiğim arkadaşım vardı.eski evimdeyken yani.bu evime taşınınca da bir süre yürüdük birlikte ama o şimdi 8 aylık gebe.benimde oğlumu bırakacak kimse yok ..o sebeple mecburen aldım.ama aciap rahat oluyor.terlediğinde terin soğumadan duşa dalabiliyorsun..iyi yani tavsiye ederim..
ben voitin sitesinden aldım cnm.voit speef f4 olan modeli..titreşimli masaj kemeri var önünde...aynı özelliklerde çok daha ucuz koşu bantlarıda var hepsiburadada.ama servs yedek parça garanti vs..gibi şeylerin yaygın olması ve spor malzemesinde voit iyi ve tanıdık marka olduğu için voiti seçtim ben.gittiğim spor salonundaki tüm ürünlerde voitti..eşim üstüne mp3'te ilave ettirdi.iyi yanii şimdilik bi sorun yok cnm...

lavanta suyunuda şöyle yapıyorum cnm..ibrahim saraçoğlu saba tümerin proğramında anlatıyordu...bildğiğn lavanta(çiçekleri satılıyor zaten aktarda) bir tutamını cezveye koyuyorum yarım çay bardağı kadar sıcak su ekleyip 2-3 dk.kaynatıyorum ..ılınınca fıs fıs şişeyle saçlarıma duş sonrası sıkıyorum...o kadar...

hoşgeldin gypsymia...
iki ayda ancak şok diyetle falan verilir bu kadar fazla kilo cnm..tabii ka kilo olduğunada bağlı...100 kilo ve üzeriysen 2 ayda 10 kg gider ama 60-70 kloysan 10 kg zor biraz cnm...şok dietle verirsin ama 15 günde 2 katına geri alacağında kaçınılmaz olur..sağlıkla ver 6-7 kg ver.sporuda eklersen zaten 10 kg vermiş gibi görünürsün...hemen yarın başla bence montiye...dukan falan hepsi sağlıksız diyetl cnm..bolca yağlanır ve kabız olursun başkada bişeye yaramaz..nefsini sınar insanın tek tip gıda diyetleri başkada bi numarası yoktur...sen gel monti yap walla hem sağlıklı hem sağlıklı hemde sabrısnı zorlamaz...

Hoşbuldummmm :) şuan 68 kiloyum 40 bedenim 2 yılda aldığım bu kiloların iki ayda gitmesini beklemem saçma tabi :)) aldığım on kilonun tamamı yağ olmalı çünkü geçenlerde yaptırdığım ölçümde vücudumdaki yağ oranı üst sınırın üstünde çıktıı 17kg cuk yağa sahibim. yarından tezi yok bu diyetin mantığını anlayıp başlamak farzdır bana :) bişi danışmak istiyorum ama; bu diyeti yapıp 12 kilo veren bi arkadasım damıtılmış içkiler yasak değil yani bira içemezsin ama şarap ve votka içebilirsin demişti bunun hakkında bi fikrin var mı? çok fazla alkol tüketmiyorum ama arada bi sosyal içicilik gereği içesim geliyor ne yalan söyleyim.. dukan diyetinin kitabını almıştım bide ben :/ kilo verme umuduyla ne sağlıksız şeylere bel bağlamışım.
şu birinci sayfadaki örnek menü yü uygulayım bari mantığını çözemesemde :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben ipin ucunu kaçırıyorum ya oda arkadaşlarım yüzünden haftaya kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum günde 3 kere 20şer dakika binicem.ama öğrenci olduğum için ve yurtta kaldığım için acaba portatif olanlarından mı alsam diyorum ama faydalı olur mu ki o hiç kullananınız var mı?

anaaaa odada kac kişisiniz canım? konuş arkadaşlarınla anlat durumu.yurt ortamında nasıl kullanacaksın ki bisikleti? yani bundan 15 yıl once ben yurtda kalıyorken mahşer yeri gibi kalabalıkdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…