Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

eger daha evvel düzemsizligin yoksa dr. git zilim . belki bu günlerdeki yogunluk ve telaşındanda olabilir .
dedigin gibi kadınlık zor üzülürüz etkiler sevinizriz etkiler hormonlarımızı ve saglıgımızı .
misafirde umdugunu deyil buldugunu yer. ben olsam bırak saati ikram yapacaksam bile vermezdim. .
Sanirim pilatese basliyorum :)
sanırımı kaldırsan ocdim . pilatese başladım demek daha güzel geliyor kulaga.
son kelimeni duymamış olayım banum .
zilime katılıyorum 2 kilo verirsin saglıgını bozdugunla vede tekrar 4 kilo aldıgınlanla kalırsın bu hap işinin özeti bu .
ben artık şunu iyce anladım kişi hayatını düzenli ve saglıklı yemeye göre ayarlayıp bunu hayat tarzı haline getirmesse kalıcı kilo vermez ..versede zamanla geri geliyor . kilo vermeyi hayata yaymak lazım . zilimde oldugu gibi.
ödem söktürücüde sık kulanmamak kaydıyle kulana bilirsin nadiren bende alıyorum (desal )
etmezmiyim zilim ama adını bilmedigimden zilimin annesi diye dua ettim . inşallah temiz çıkacak rabbım tüm şifa bekleyenlere şifa versin kimseyi korktuguna ugratmasın .

banum sen tarçını iyce unuttun zannımca.
banum birde şu tavuk salata linki geçen gün benimde gözüme çarptı birkeç güm yapsan tekrar 6 lı rakamlara düşersin moral olur .

Son düzenleme:
selam iyi akşamlar
valla bugün buraya bu yazıyı yazınca oturup agladım bir güzel..
ailesel sıkıntılar, regli derken çok gerildim sanırım
.
sonra eczaneye gittim glukofaj aldım 8 ay flan kullanmıştım eskiden
tekrar başladım bugün kullanmaya şekeirmi düzene koyar en azından
birde reglim gecikmesi başladıgı için onuda düzenler dedim günde 2 tane alıyorum..

aben ablam evet arada yiyorum ama eskisi kadar degil tabiki,
kilomda tamamen ödem den kaynaklanıyor, çorabım oturuyor ayagıma şiştim o dere
bugün iyice söktü reglim bitince kaç çıkacam bakalım..:26::26::26:

banum şeker düzenleyici ilaçları tekrar dr. görünmeden almanı pek tavsiye etmem . bana dr verdi ama ben kulanmıyorum gerçi benimki şeker düzenleyici deyidi bagırsakdaki emilimle ilgiliydi .
senin kulandıgın ilacı kullanmak için insülin direnci olman şart yoksa şekerin dahada dengesizleşir .:26: dr gitmen bu kadarmı zor .?

offff bittim walla..bacaklarımın sızısından zor oturup kalkıyorum.eşim nöb.olmasaydı oğlumu ona bırakıp çıkacaktım pazara akşam üstü ama mecburen birlikte gittik.bezelye aldım 6 kg eve geldim onları temizledim poşetledim attım.oğlum tutturdu anne topicik yemeği pişir bana diye yemeklerim hazır olduğu halde yeniden bezelye yemeği yaptım.çamaşırları topladım(3 makine) ütüledim.daha yeni oturdum sabahtan beri desem yeridir..
yarınada mutfak dolaplarını bıraktım...birde toz alma işini...

aebenim allah dua eden dillerinden ,semaya kalkan ellerinden sonsuz kere razı olsun aplam... hepimiz nasiplendik dualarından,seninde dua edenin çok olsun inşallah...

geçen gece geldiğimizde okudum ama unuttum,gebe olan bir arkadaşımız var sanırım.
gebelikte monti yapmayı düşünüyorsa gönül rahatlığıyla yapsın derim...hem az kilo alır hemde bebişi sağlıklı olur...elimden gelen başka bişey olursada seve seve yardım ederim...şimdiden allah tamamına erdirsin ayrıca...

amin zilim..

abla bu dr gittigimde bakıldı sınırda çıktı şekerim
fsh degerimd edüşmüş yumurtlama degerim yani
dr ogün yazdı ben almadım çok mide bulantısı yapıyor diye
ama bugün tekrar gidip aldım,

tekrardan dahiliyeye gidemem sanırım
abla peşind eiki çocuk olunc acidden zor oluyor herşey send ebiliriisn ya
bırakıcak kimse yok annemin başı kalabalık annme gittigimde keisn başka işlerle ugraşıyorum..
kv yok ki bırakıyı 2 çocukla sabahın köründe hasteye gitmek tek başına eziyet

zilim kolay gelsin cnm bende bezelye alıp koycam ya
zamanı geçmedi degilmi? alayım marketten biraz

aben abla birde şunu diyom pko da insülin direncin yoksa bile veriliyor bu ilaç yumurtlamayı saglaması için

tünaydın herkese...
okuldan geldim,kafam bi dünya...eşim aradı çıkışta eve gitme hastaneye gel dedi,elim ayağım kesildi zaten anladım bişey söyliycek alıştırmaya çalışıyor.sesi donuk donuk..sormadım bile (anladığım için)hayırdır diye...

yolda giderken bacaklarımın içi boşaldı sanki,gaz pedalına zor bastım ..o derece kesildim...annemin sonuçları çıkınca anneme bile haber vermeden dr.eşimin başhekiminin sınıf arkadaşıymış eşim kontak kurdu daha evvelden sonuçları eşime fakslamış,aramış eşimde uzun uzun müzakeresini yapmışlar... çok şükür kanserli bir hücre bulgusu yok ama tümörleşmiş bir kitle varmış..onu hemen alalım bu dosyayı kapatalım gitsin demiş eşime..eşim anlatırken ben tir tir titredim ,sesimi sala sala ağlamak istedim ama ortalığı telaşa vermemek için içim çeke çeke ağladım sessizce..anneme nasıl söyliycez tansiyon hastası zaten ..kadın onca çalış çalış tam emekli oldu rahata erdi dedik..yok yine rahat yüzü yok canım anneme... gençliğide o kadar mücadelelerle geçti garibimin...babamın işi dolayısıyle ordan oraya taşınmak ve kendinin ve çocuklarının canını korumaya kollamaya çalışmakla heba oldu...hem çalıştı hem üç çocuğuna baktı..hiç dinlenemedi,tam dinlenecek derkende hastalıklarla mücadeleye başladı...hayat ne kısa ve acımasız yaaa
durup durup ağlıyorum,az öncede aradı konuştuk doktorumda daha aramadı ,bende hiç aramak istemiyorum canımı sıkacak bişey duyarım diye dedi... kahrımdan ölücem,nasıl söyliyeyim bu anneme ...ablamı kadeşimi aradım onlarda helak oldular..kardeşim hep operasyonlarda zaten çocuğun kafası iyice bi allak bullak oldu..eşi doğurdu doğuracak neyle uğraşsın oda şaşırdı...

dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlarım,nolur duacı olun bizim için...

(banum bezelye için son haftalar cnm,al hemen at dolaba..haftya bulamayabilirsin..)

zilimm
cnm hayat işte tam rahata erdm derisn bişiy çıkar cnm
üzülmee beterin beteri var cnm , allah korusun
acil şifalar diliyorum annene

Merhaba kızlar nasılsınız ben diyete devam ediyorum ama liste yazmıyorum yorumlayan kimsecikler yok .

merhabalar

aben abla birde şunu diyom pko da insülin direncin yoksa bile veriliyor bu ilaç yumurtlamayı saglaması için
anladım banum dr. verdirse şekerin sınırdaysa kulan canım .

zilim canım benim bu kadar aglama simili görünce korktum .okumaya devam ettim dedim bişi çıkmaycakdı zilimin annesinde içim rahattı ne olduki dedim içimden . ve okudukça en azından biraz rahatladım .. selametle inşallah kanser hücresi çıkmamış . başda bunun içim sevinmen lazım . ya kanser hüçresi olsaydı ALLAH korusun
tümürürde iyi deyil biliyorum ama en azından en korktugun deyil . tedaviside var buna şükür . keşke hiç bişi çıkmasaydı ama bunada şükretmek lazım bence .
madem dr. ameliyatla bu iş biter dedi . demekki temizlenip bitecek bir durum . biliyorum ameliyatda hiç kolay bişi deyil .ama seninde dedigin gibi hayat rabbım nelerle karşılaştırıyor ...
annecine en kısa zamanda şifalar dilerim rabbım tez zamanda selamete çıkarır inşallah .

Merhaba kızlar nasılsınız ben diyete devam ediyorum ama liste yazmıyorum yorumlayan kimsecikler yok .

geldikçe bakıyorum nazlım . ayrı yorum yazmasanda begeni butonuna basıyorum mönün güzel diye .
mönüde yazmasanda yaz bişiler burda oldugunu bilelim .

Son düzenleme:
slm herkese...

bu saat oldu ancak geldim okuldan,notları idareye teslim ettim çok şükür...artık hiç bi işim kalmadı diyebilirim..

yarında kendim için dr'a gideceğim...bu yaz çok telaşlı bir yaz olacak benim için,düğünler,annemin ameliyatı,eşimin başhekimlik işi vs..derken üfff..tüm yaz telaşla geçecek...

aebenim ve banum iyi dilekleriniz için çok sağolun...

slm diycem ama topik bomba atılmış gibi herkes 2 gündür nerde :44::44:

inşallah herkes iyidir,:44: ben dün dr'a gittim bişey çıkmadı,herşey gayet yolundaymış.stresten olabilir,birde tiroidine bakarız bir ara dedi.. dünn okulun pilav günüydü,akşamda mezunların kep töreni vardı,ve benim çalıştırdığım koronun konseri vardı..çok yoğun geçti bu gün saat 3'e kadar..ancak geldik eve hemen size bir bakayım dedim ama ne gelen ne giden olmuş...ocd'im,banum,aebenim,nazlım,takyim nerelerdesiniz yahu...:26: topiğe yaz rehaveti çöktü yine...

topiğe gelmeyenler 5 kilo alsınlar gelenlerde 5 kilo versinler

zilim slm cnm çok tatlısın yahu neyse ben geldim 5 kilo kaybettim
nasılsın cnm yogun geçmiş bugün ama tatilsiniz oh ne güzelll artık yaz temelli geldi demektir okullar jkapanınca
ben buralardayım cnmde gelen giden yok

bugün tartıldım 69.9 geldim bugün pro takılıyorum birde wc ye çıkmammıştım
bakalım yarın kaç çıkıcam bu arada ben artık c.tesi günleri tartılıyorum

ben geldim 5 kilo verirmiyimki hemen . bizimde yarın gösterimiz var şuanda heyecan yok ama fena stres var. sonuçlarının iyi çıkmasınıa sevindim . ANNENEDE çok geçmiş olsun canım .ALLAH beterinden korusun

ben geldim 5 kilo verirmiyimki hemen . bizimde yarın gösterimiz var şuanda heyecan yok ama fena stres var. sonuçlarının iyi çıkmasınıa sevindim . ANNENEDE çok geçmiş olsun canım .ALLAH beterinden korusun

iyi akşamlar hatunlar (hernerdeyseniz .)

ana benim ihtiyacım var zilim o 5 kiloyu vermeye . geldim vereyim inşallah .
banum diyet modundaysan şu salata tavık topigi güzel görünüyor 3.5. gün dene istersen .
nazlım gösterinde başarılar canım .

zilim haklısın yaz rehaveti var bende . bebeler evde artık ama bende evde durmuyorum . o yüzden çok giremiyorum . dün yasin toplantım vardı ardındanda kızılayda işim bugünde ev toplantım vardı her cuma oldugu gibi. aa bu arada gün geçsede cumanız mübarek olsun .

bugün birde karne günü. 2 takdir 1 de teşekkürle seneyi kapattık .. rabbım yavrularımızın başarılarının devamını versin inşallah .

ocdim sen nerdesin??????????????? takyim ya sen . ? ecrinde ugramaz oldu neslişde .:26:
mumum sende izine çıkıyorsun galiba .
fırsat buldukça yazın yav diyet yapmanıza gerek yok merak ediyoruz işde bilmiyormusunuz ?:26:

zilim rabbım sanada kolaylık versin . annacinede acil şifalar inşallah .

banumuşum sendede hayırlı haberler bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…