- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
eger daha evvel düzemsizligin yoksa dr. git zilim . belki bu günlerdeki yogunluk ve telaşındanda olabilir .günaydın herkese....
öğrencim geldi-gitti erkenden ...hala uyuşuk uyuşuğum...tam olarak bi dinlenemedim...evi temizlemekle meşgulüm ama bi ordan bi burdan başlıyorum.yarım kalıyor tekrar başlıyorum vs..dip köşe temizlik yapmaya çalışıyorum..ne zaman biter bilmem..ama bacaklarım sızlıyor wallahi...
ocd'im hiç sorma cnm,misafirlerimiz pek bi keyfine düşkünlerdi..az sabretseler zaten her şey sırayla gelecek önlerine ama saatleri varmış beyimizin ve asilzade eşlerinin.biz evde çerez saatini hiç kaçırmayız,öğle yemeğini şu saatte yeriz vs..duyanda sağlıkları için dikkat ettiklerini sanır ama gece yatmadan önce bir kase fındık-badem-ceviz üçlemesi ve kişi başı 3 meyve yemedende yatmıyorlar
tam filmlerdi...sürekli kendilerini övmek ve övdürmek derdinde tam bir sonradan görme ailesiydi cnm...insanı zorla arkalarından konuşturuyorlar tövbe yarabbim,üç aylardaannemin kolu 2-3 gün oynamadı zaten ağrıdan ve göğsü çürüdü iğne yaralarından..oğlum gülüyorlar diye iyice kudurup çığrından çıktı..neye koşacağımı ve üzüleceğimi şaşırdım inan...okul kapansada uzatıp bacaklarımı dinlensem azıcık..ama kesin eşimin sülelesi basar bu seferde...gelin hanım tatile çıktı nasılsa diye...
banum benim reglim kısa aralıklarla gelmeye başladı,sen hiç olamıyorsun..herkesin derdi farklı farklı...kadın olmak ne zor...benimde reglimin gübü hatta saatti bile belliydi ama 3 aydır nolduysa oldu düzen müzen kalmadı...miyom falan mı var acaba...korkuyorum ve gitmek istemiyorum aslında dr'a korkunun ecele faydası yok...yol yakınken gideyim bari...:44:
dedigin gibi kadınlık zor üzülürüz etkiler sevinizriz etkiler hormonlarımızı ve saglıgımızı .
misafirde umdugunu deyil buldugunu yer. ben olsam bırak saati ikram yapacaksam bile vermezdim. .
sanırımı kaldırsan ocdim . pilatese başladım demek daha güzel geliyor kulaga.Sanirim pilatese basliyorum :)
son kelimeni duymamış olayım banum .selam nasılsınız,
valla beni sormayın berbat bi durumdayım tartıda 70 kiloyu gördüm
adet hala olamadım dr ilaç vermişti ilaç bittikten 10 gün içind eolursun dedi
ilacın bittigi gün lekelenme gibi oldu bende oldum diye sevinmiştim hatta sizede yazmıştım
ama okadar kaldı
şimdi dr aradım, eger 10 gün içinde olmazsam ben onu adetten sayıcakmışım :26::26::44::44::44:
şiştikçe şişiyorum
yiyorumda tabii ama 70 i görmek çok üzdü beni bütün özgüvenimi,kendime olan inancımı kaybettim
göbegim midem fırladı, simitleirm kamyon tekeri gibi oldu
şimdi saglık ocagına gidip sorucam insülin direncine bakıyormusunuz diye,
bi test yaptırayım birde ilaç alıcam ödem söktürücü
sonrada araştırıp bi zayıflama hapı alıcam
zilime katılıyorum 2 kilo verirsin saglıgını bozdugunla vede tekrar 4 kilo aldıgınlanla kalırsın bu hap işinin özeti bu .
ben artık şunu iyce anladım kişi hayatını düzenli ve saglıklı yemeye göre ayarlayıp bunu hayat tarzı haline getirmesse kalıcı kilo vermez ..versede zamanla geri geliyor . kilo vermeyi hayata yaymak lazım . zilimde oldugu gibi.
ödem söktürücüde sık kulanmamak kaydıyle kulana bilirsin nadiren bende alıyorum (desal )
etmezmiyim zilim ama adını bilmedigimden zilimin annesi diye dua ettim .herkese tünaydın....
okuldan geldim çamaşırları makineye attım,oğlumu doyurdum işlere koyuldum..alt katın tüm camlarını sildim.banyo, wc vs..temizledim..şu duşakabinin su lekesi olmasından bıktım usandım..sözde leke tutmayan camdı
ocd'im pilatese başlamakla çok iyi etmişsin cnm...kadınların yapabileceği en güzel ve verimli spor pilates bence..
banumsakın hap map deme cnm...tv'de haplar yüzünden madur olan,allah korusun hayatını kaybeden bir sürü insan görüyoruz ..ve hapla verilen 3 kilo 6 kg olarak geri dönüyor..ben hapla zayıflayıp sonrasında hep zayıf kalan bir kişi bile görmedim..önceki okulumda biber hapıyla zayıflamaya çalışan bi arkadaş hala midesinden sorun yaşıyor..ne yesem midem yanıyor acıyor midemi sakatladım durduk yere diyor..çay içemez hale gelmişti o dönem...yara olmuş midesinde...teyzem 2 yıl evvel elma krom hapı kullandı ..metabolizması hızlanınca dahada artmıştı iştahı +4 kg olarak hiç -'leri görememe rekoru kırdı..
yani say say bitmez cnm..tv2de göz ucuyla bişeyler gördüm.galiba topikte açılmış bununla ilgili kk'da..9 çeşit otla çok kilo vermiş sanırım birisi..onu yap,şu tavuk diyetini yap biraz..yani ne yaparsan yap ama haptan uzak dur cnm..
sular kesildi üffff...tam duş alacaktım kaldım....gelse duşumu alsam,sonrada pazar gidilecek
aebenim aplam dualarında annemide saydınmı aplam...pataloji sonuçları çıkacak bu hafta