Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebenim sorma 2 gun boyunca sayfayi acmadi net.sonra bi arkadasla konustum vs haspa internet saglayicimdan kaynaklaniyo4mus ki bizde zaten digerine gectik bugun acilmasi gerekiyor.telefon hattim uzerinden giriyorum ama yazmak zor oluyor bende okuyup cikiyorum sadece.Allahima sukurler monti takiliyorum ve pilates yapiyorum hergun yuruyorym.kilo vermiyorum ama almiyorumda odem cok.sali gunu dr soracagim odem atici varmi diye.sabah bi kalk8yorum elleri ayaklar davul gibi.2 saat sonra inmeye basliyor ama yemrk yrmis oluyorum bu sebrple net kilomu bilemiyorum.

ödem bendede bazan oluyor ama okadar deyil . bol su iç .
internetin olur inşallah bizde sensiz kalmayız :)
kilo almaman bile iyi ocdim . önce saglık . benimde bir yerlerden başlamam lazım .ahla tam iyleşmedim nasıl bir hastalıksa .
sabah yürüyüşlerine başlıycam . kıyafetlerim alarm veriyor . sıkı bir diyet yapamıyorum çünki evde durmuyorum . düzenli diyet yapmak zor . yapabildem biraz proya takılıcam ama fırsat olmadı . en azından yeni aldıgım şı birkaç kiloyu acilen vermem lazım .

tünaydın herkese....
öğrencimle dersim bitti,kahvaltı ettik oğlummla kahvemi içerken size bakayım dedim..
ohh be pazartesi okul var düşüncesi olmaması ne güzel..bizim okulda seminer olayıda yok...okul bittimi bitti...çocuklar gbi şen içim valla..çocukla okula git gel çok zordu..ama yinne dinlemeiycem..:18: geçen sene bizi nişan alışverişi için habersizce basan eşimin halası ve müridleri bu seferde düğün alışverişine geleceklermiş..geldikleri yer köy olsa anlıycamda ankaradan istanbula geliyorlar..

ütü yaparken ütü elimde patladı akşam,şimdi gidip ütü alıcam..ütülerim yarım kaldı..çarpılmadığıma şükür ettim..eşim nöb. dağ gibi ütülenecek çamaşır birikti ,perdeleri atıyorum sırayla makineye,çıkanlar 1 saatte kuruyor haydi ütüye..kollarım kopacak akşama kadar...gidip alayımda gelip devam edeyim bari... nefffffffret ediyorum ev işlerinden..evim hep tertemiz olsun ama kendimi telef edene kadar uğraşmadan olsa ne güzel olur....

ben kaçar,hepinize iyi hafta sonları...

günaydınlar.

zilim kolaygele .
yahu ankarada alışveriş festivali başladı . millet heryerden ankara geliyor senin misafirlerde ıstanbulamı geliyorlar alış verişe .
bende çoçuklarala bir bakayım gerçekden indirim varmı .yoksa bindirimmi. eşiminde dogum günü yarım ama şehir dışında olacak gitmeden hediyesini alayım .
akşamada misafir var 2 aile . gidip geleyim erkenden bari.

hepinizi kocaman öptüm .

slm millet...

aebenim herkes gider mersine eşimin akrabaları gider tersine istanbuldada festival başladı aplam,bunların niyeti gelinlik yada düğün alışverişi değil.gezmek..... köyden mezradan gelseler amenna diycemde...ankaranın göbeğinden geliyorlar...keçiörende oturuyorlar..daha evvelde hatırlarsan bir minübüs dolusu (dünürleriyle,hatta dünürlerinin torunlarıyla) gelmişlerdi nişan alışverişine..ben okula gidiyordum üstelik o dönem...her sabah 5'te kalkıp sofralarını hazırlayıp çocuğu alıp okula gittim,okuldan geldim masayı bile toplamamışlar..herkes sigara tüttürüyordu..astımım olduğunu bile bile...birde çocuk olan bir ev üstüne üstlük...

bu seferde 2-3 kalıcaklar sanırım..haftaya pazara geliyorlarmış...çabucak bulup alsalar bari...çocukla yollarda telef olmak istemiyorum..

bu gün halılarımı sildim,2-3 gün önce camlarımı silmiştim,perdelirimi yıkadım ütüledim taktım..hafta içide kapılarımı silicem,mutfak dolaplarımı sildim 2 gün evvel...evim temiz..iş yemeklere kaldı bi tek....
onlarında bazılarını pişirme aşamasına getirip dondurucuya atarsam çok yorulmam inşallah..dışarda gezmesem onlarla, kolayca yetiştiririm işleri ama sabahtan süpür,sil kahvaltıydı vs..sonra dışarı çık..akşam saati çocukla ve misafirle eve gelince yemek çok yoruyor insanı..bende böyle durumlarda önceden islim kebap,karnı yarık,börek gibi şeyleri yapıp pişirmeden atıyorum dondurucuya...sabahtan dolabın alt kısmına indirip dışardan gelince suyunu verip atıyorum fırına.o pişerken salata çorba pilav vs..tamam oluyor yemek..

banuş nerelerde acep???:44:

iyi akşamlar herkese,
eşimin sınıfınınmezuniyeti,veda gecesi,piknik,karnehazırlama ve dağıtma,düğünler derken ne yazabildim ne de yürüyebildim.diyete de kaçamaklarla devam. almadım vermedim de.biz de de bir takdir, bir teşekkür var.

iyi akşamlarrr nasılsınızzz
zilim bugün eşim çalışmadı açık havaya gittikk cnm azcık ama
midemmm çok fena arabba tuttu yatıyorum berbatım..

tünaydın herkese...
aebenim ve takyim çocuklarınızın karnelerini tebrik ederim,allah daim etsin....

banum geçmiş olsun cnmcım..benide yol fena yapıyor eğer kendim kullanmıyorsam...arabayı aldınızmı bu arada...?

bende birazdan pazara gidicem,bezelye bitmeden biraz daha alayım atayım dolaba..oğlumun çok severek yediği tek şey neredeyse...kışın ne lahana ,ne karnıbahar ne pırasa yemiyor...eşimde lahana karnıbaharı hiç yemez...benim işim kışın dahada zorlaşıyor tabii.bende yazdan önlemimi almak için dolabı dolduruyorum...

oğlumun öğlen uykusundan önce gidip geleyim bari o uyurkende temizlerim....

iyi akşamlar dilerim ...

zilim kolaygelsin .. bizde pek bezelye yenmiyor o yünden koymuyorum dolaba ...
bu sene yapragı kavonozlara koydum . asma yapragı . aynı menemende yaptıgımız gibi hş. sıcakdan koydum kavonozlara kapattım çekti kapagını içine ..bakalalım nasıl olcak . tazesi gibi oluyor diyorlar .:44:
dün bizde kahvaltıya davetliydik bir arkadaşın bahçeli evine ,çubuk tarafına .
bugünde yattım biraz niyetliydim . akşam üstüde perdecileri dolaştım biraz . ne pahalı yav güya indirim var.

takyim çoçuklarını tebrik ederim canım . hayat bıoyu başarılı olurlar inşallah ..

banuşum araba süreklimi tutuyor seni ? geçmiş olsun .

SELAM BEN GELDİMM

zilim araba aldık cnm söylemiy unuttum sanırım opel corsa aldık
mint yeşili trafige bile çıkıyoruma rtık ama korkuyorum yaa
eşim çalıştıryor birde düşün halimi yani
dönüşlerim çok kötü ya

ilk zamanlar fren gaz fena basıyordum ama alıştım artık..

zben abla beni çok sık tutmuyor arabada dün öyle oldum ya baya salladı yol yani
bu arada ben yapcam bilmiyorum göbek ve simitleirm aldı başını gidiyor:26::26::26::26::26:

bu saat oldu uykum gelmedi...
oğluşu parka götürdük akşam,hem çay hem kahve içtim o oynarken,şimdide uykum gelmiyor.....

aebenim yaprakları susuzmu koydun şişelere aplam?yani salamura değil anladığım kadarıyle,hiç duymamıştım bu şekilde yapıldığını...
annem yapıyor banada ,dedemin bağının yapraklarından.pet şişelere kuru kuru basıyor onları...lazım olunca kesiyorum ağzını şişenin,bol suyla yıkayıp az haşlayıp sarıyorum..yarın sarıcam hatta.. daha evvel bir kezde dondurucuya atmıştım ama yosun gibi olmuşlardı bir daha denemedim..
şimdi enginar yollıycak annanem bahçesinden, temizleyip limonlu suya basıp.bende gelince süzüp kurulayıp poşetleyip dondurucuya atıcam hemen..temizlemesi çok zahmetli iş..çocukla apartman dairesinde hem pislik hemde ben temizlerken kırıyorum.

banum güle güle kullanın arabanızı ,kazasız belasız inşallah ...
sürmek içinde sakın pes etme canım,öyle öyle öğreniliyor..kimse doğma büyüme şoför olmuyor tatlım...2 çocukla otobüslerde sefil olacağına bir an evvel pratikleş ve çık trafiğe...hiç korkutma gözünü...

dur yaa aklıma düştü bak sarma için yaprakları haşliim içinide kavurayım yarın sarar atarım dolaba kahvaltıdan sonra...uykumda gelmiyor nasılsa..

selammm kimsecikler yok artık ya,

zilim araba zaten otomatik cnm gaza bas git, frene bas dur
ama işte insan acemi olunca o bile zor oluyor.
dönülerim çok fena ya birde dönüş sonrası şeritleri karıştırıyorum.

birde park etmek işte aslınd aarab durdugu yerdee çalışmak istiyorum biraz saga sola kırıp dreksyonu
eşim ilk başta sinirlendirdi beni ama artık konuşa konuşa lıştı oda akşamalrı çıkıyoruz 1 saat kadar
amaaa tek başıma hç çıkamıycam sanki trafige:26::26::26::26:

bu arada ben plates yapmayı özledim yaaa
tatil planımız yoktu ama gidebiliriz temmuzun son haftası yada agustos baş gibi
ve ben kilo aldım 70 leir bile gördüm göbek mid eçok fena

70 mi evet baya almışssın diyeti bıraktın mı

slm kıslar....

ecrin hoşgeldin cnm....biz iyiyiz sen nasılsın?

banum biraz daha pratikleşince çık cnm mahalle aralarına,ama sakın arka koltuğa çocukları alma annene bırak onları.çok kafa kurcalıyorlar...ben okuldan gelene kadar kafamı çorbaya çeviriyor oğlum..o ne bu ne durmadan soruyor... koltuğunda bağlı olmasa ön tarafa atlıycak hemen...bir seferinde kendini nasıl çözdüyse çözmüş ön koltukların arasından yanımdaki koltuğa atlaması bir oldu gözümden güneş gözlüğümü aldı bir hamlede,benim gözlüğe ihtiyacım var diyerek..allahtan trafik sıkışık değildi kaza bile yapabilirdim o an... seni paniklememeleri için yalnız çık,tenha bir sokak bul,yanaş,dur ,kalk,park et vs...pratik et hepsini...

aebenim nerelerde acaba? bende işten güçten telef durumdayım...

ecrinn malesef cnm bi saldım pir saldım kendimi
beceremiyoruma rtık diyeti(

zilimm
cnm eşimle çıktıgımızda malesef bebelerde oluyor ama kv geliyor yakında ona bırakıp
çıkarımmm geldiginde bu kadar oldu bundan sonrada kullanırım sanırım

günaydın diycem ama yine gelen giden yok....
nerelerdesiniz huu hatunlar...?:44:
ben oğlumun çizfilm aç annneeee sesiyle sabahın 7:45'inde uyandım..erken uyanınca ve iş olmayınca gün geçmek bilmiyormuş yaw..dün kendimii bitirene kadar temizlik yemek vs.. yapınca bu sabah pert olmuş durumdayım..yapılacak bi işte yok ,miskin miskin oturuyorum sıcakta..
size bakıyorum ,yazan olmuştur okuyayım diye ama yazan çizen yok...offff iş yokken evde çekilmiyormuş..

HAYIRLI GÜNLER ....

banuşum güle güle kullan canım kazasız belasız inşallah ..

zilim yaprakları haşlıyorsun sızak sıcak tencereden hemen kavonozlara bastıra bastıra dolduruyorsun zatten suyu kalmıyor . ama az miktarda oluyor . extra suya ihtiyap yok ben azda tuz koydum tatdı olsun diye . konserve oldu yani. bu hafta biraz daha alayım . 2 kilo almıltım 3 büyük kavonoz oldu yani 1 kovanoz 1 sarımlık yapragı aldı

ecrin hoşgeldin canım yoksun çokdandır özlüyoruz .. nasılsın ?

zilim bebeler evde canım pc bana pak kalmıyor .. birde birkaç gündür niyetliydim bol bol yattım birde akşam üstlari perdecileri dolaştım . salaonumun tülleri 5 senelik olmasına ragmen çürüdü diger perdelerle birlikde yaprırmıştım ama o çürüdü . birde yatak odasının perdelerini yeniliycekdim .onlara bakıyorum . birde ev işleri var bu sene boya ,kagıt , döşemeler degişecek . vs derken ön araşırmalarını yapıyorum .

aben abla nasılsın hoşgeldin.

bende sana bişiy sormak için msj atıcakım yogurdu
yemeklerin yanında yemek mi daha faydalı yok
arada mı?

ben monti yapmıyorum ama ona benzer besleniyorum
mesela sabah yiyorum ekmegi, öglen protein salata , yogurt
akşamda sebze yogurt gibi ne farkı var dersen arada yasaklı meyvelerden filan yiyorum
:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…