zilim haklısın yaz rehaveti var bende . bebeler evde artık ama bende evde durmuyorum . o yüzden çok giremiyorum . dün yasin toplantım vardı ardındanda kızılayda işim bugünde ev toplantım vardı her cuma oldugu gibi. aa bu arada gün geçsede cumanız mübarek olsun .
bugün birde karne günü. 2 takdir 1 de teşekkürle seneyi kapattık .. rabbım yavrularımızın başarılarının devamını versin inşallah .
ocdim sen nerdesin??????????????? takyim ya sen . ? ecrinde ugramaz oldu neslişde .:26:
mumum sende izine çıkıyorsun galiba .
fırsat buldukça yazın yav diyet yapmanıza gerek yok merak ediyoruz işde bilmiyormusunuz ?:26:
zilim rabbım sanada kolaylık versin . annacinede acil şifalar inşallah .
banumuşum sendede hayırlı haberler bekliyoruz .
Aebenim sorma 2 gun boyunca sayfayi acmadi net.sonra bi arkadasla konustum vs haspa internet saglayicimdan kaynaklaniyo4mus ki bizde zaten digerine gectik bugun acilmasi gerekiyor.telefon hattim uzerinden giriyorum ama yazmak zor oluyor bende okuyup cikiyorum sadece.Allahima sukurler monti takiliyorum ve pilates yapiyorum hergun yuruyorym.kilo vermiyorum ama almiyorumda odem cok.sali gunu dr soracagim odem atici varmi diye.sabah bi kalk8yorum elleri ayaklar davul gibi.2 saat sonra inmeye basliyor ama yemrk yrmis oluyorum bu sebrple net kilomu bilemiyorum.
selammm kimsecikler yok artık ya,
zilim araba zaten otomatik cnm gaza bas git, frene bas dur
ama işte insan acemi olunca o bile zor oluyor.
dönülerim çok fena ya birde dönüş sonrası şeritleri karıştırıyorum.
birde park etmek işte aslınd aarab durdugu yerdee çalışmak istiyorum biraz saga sola kırıp dreksyonu
eşim ilk başta sinirlendirdi beni ama artık konuşa konuşa lıştı oda akşamalrı çıkıyoruz 1 saat kadar
amaaa tek başıma hç çıkamıycam sanki trafige:26::26::26::26:
bu arada ben plates yapmayı özledim yaaa
tatil planımız yoktu ama gidebiliriz temmuzun son haftası yada agustos baş gibi
ve ben kilo aldım 70 leir bile gördüm göbek mid eçok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?